- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ne güzel sözler bunlar canımGünaydınlar efendim, kaçamaksız bir haftasonu dilerim!!
Koz bebek demedim kiKuşum ben istiyorumda suan degil Rabbim bilir yani :)
Sağ olasın canımSeminerde kolay gelsin canımoğlunun da ilk kreş tecrübesi iyi geçer umarım.
@yolcukardelen canım sana da kolay gelsin.minnak ne yaptı?
yok canım ben kaynatıyorumTamam ondan gecme riski fazlaymis. Peyniri kaynatmadan yapiyorlar ya
Insallah canim
Verem aşısı biraz kötü etkileyebiliyor canım.Benim de öyle olmuştu.Diğer aşılarda pek sorun olmamıştı .İyi günler bugün kızım çok huysuz 2. Ay aşısından dolayı... öğle yemeğimi daha yeni pişiriyorum. Blender araştırdım vestel mix&go kullanan bilen var mı acaba
Teşekkür ederim sizinki kaç aylkk:)Verem aşısı biraz kötü etkileyebiliyor canım.Benim de öyle olmuştu.Diğer aşılarda pek sorun olmamıştı .
Vestel kullanmadığım için bilemiyorum tatlım:)
Miniğe de çok geçmiş olsun.
Benimki epey büyüdü canım:) 3 yaşını şubat sonunda doldurdu.Teşekkür ederim sizinki kaç aylkk:)
Bence kahvaltıda 1 dilim yenebilir ben çünkü makarna pilavı kestim karbonhidratta lazım
Oy kuzum benim ya kıyamam: ( allah denk getirmesin öylelerine: ( kızmadın mı ya da şikayet etmedin mi canım?başkaları bari yanmasın: (Benimki epey büyüdü canım:) 3 yaşını şubat sonunda doldurdu.
Ama ikinci ay aşısı hemşirenin beceriksizliğinden de kaynaklı çok çok zor geçtiği için unutamadım.öyle beceriksizdi ki benim üstüm başım bile kan olmuştu.normalde özel hastanede aşılarını yaptırıyorduk ama 2.ay aşısını sağlık bakanlığı o dönemde niyeyse özel hastahanelere vermemişti biz de mevburen sağlık ocağında yaptırmıştık sonuç kabustubu nedenle ikinci ay aşısı dün gibi aklımda.
Yaa canım benimBenimki epey büyüdü canım:) 3 yaşını şubat sonunda doldurdu.
Ama ikinci ay aşısı hemşirenin beceriksizliğinden de kaynaklı çok çok zor geçtiği için unutamadım.öyle beceriksizdi ki benim üstüm başım bile kan olmuştu.normalde özel hastanede aşılarını yaptırıyorduk ama 2.ay aşısını sağlık bakanlığı o dönemde niyeyse özel hastahanelere vermemişti biz de mevburen sağlık ocağında yaptırmıştık sonuç kabustubu nedenle ikinci ay aşısı dün gibi aklımda.
Eee gule Güle o zaman ne diyelimValla ben de bişeye benzetemedim
hahahaha sakin ol şampiyonSenin rakip kk’ya uğrayıp takıma bile uğramıyor.Neyse ki deneme süresindeydi.
Durduramamazsin beniiiiNe güzel sözler bunlar canım
Koz bebek demedim kiDaha oğlun küçük dur
Sağ olasın canımİyiydi kucaktan kucağa gezdi minnak hanım
yok canım ben kaynatıyorum
***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8------ 100
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Yaparsın annem yaparsın canım yaparsın guzum sakin ol, acele etme elbet yaparsınDurduramamazsin beniiiiyapcam uleynnnnn
***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Çok sinirliyim eşime, tartıştık. Ben hemen affeden biriyim o da bunu bildiğinden rahat, gitti uyuyor şimdi.kuduruyırum sinirimden.beni gazlayın biraz da burnundan getireyim@esperenzaa
vazgeçtim sen vermeBu mübarek günlerde uzatma canım haklı da olsan , çok pis gaz veririm
Hep menülerden oluyo buHEDEFİM YOK TELEVİZYON TAKSİTİM BİTSİN ONUDA ALICAM İŞNne espiri ama
Hep menülerden oluyo bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?