Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar efendim, kaçamaksız bir haftasonu dilerim!!
Ne güzel sözler bunlar canım
Kuşum ben istiyorumda suan degil Rabbim bilir yani :)
Koz bebek demedim ki Daha oğlun küçük dur
Seminerde kolay gelsin canım oğlunun da ilk kreş tecrübesi iyi geçer umarım.
@yolcukardelen canım sana da kolay gelsin.minnak ne yaptı?
Sağ olasın canım İyiydi kucaktan kucağa gezdi minnak hanım
Tamam ondan gecme riski fazlaymis. Peyniri kaynatmadan yapiyorlar ya

Insallah canim
yok canım ben kaynatıyorum

İyi günler bugün kızım çok huysuz 2. Ay aşısından dolayı... öğle yemeğimi daha yeni pişiriyorum. Blender araştırdım vestel mix&go kullanan bilen var mı acaba

İyi günler bugün kızım çok huysuz 2. Ay aşısından dolayı... öğle yemeğimi daha yeni pişiriyorum. Blender araştırdım vestel mix&go kullanan bilen var mı acaba
Verem aşısı biraz kötü etkileyebiliyor canım.Benim de öyle olmuştu.Diğer aşılarda pek sorun olmamıştı .
Vestel kullanmadığım için bilemiyorum tatlım:)
Miniğe de çok geçmiş olsun.

Verem aşısı biraz kötü etkileyebiliyor canım.Benim de öyle olmuştu.Diğer aşılarda pek sorun olmamıştı .
Vestel kullanmadığım için bilemiyorum tatlım:)
Miniğe de çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sizinki kaç aylkk:)

Teşekkür ederim sizinki kaç aylkk:)
Benimki epey büyüdü canım:) 3 yaşını şubat sonunda doldurdu.
Ama ikinci ay aşısı hemşirenin beceriksizliğinden de kaynaklı çok çok zor geçtiği için unutamadım.öyle beceriksizdi ki benim üstüm başım bile kan olmuştu.normalde özel hastanede aşılarını yaptırıyorduk ama 2.ay aşısını sağlık bakanlığı o dönemde niyeyse özel hastahanelere vermemişti biz de mevburen sağlık ocağında yaptırmıştık sonuç kabustu bu nedenle ikinci ay aşısı dün gibi aklımda.

Bence kahvaltıda 1 dilim yenebilir ben çünkü makarna pilavı kestim karbonhidratta lazım

pilav tüketmiyorum zaten ama makarna ya da mantıyı severim onları tüketirim. örneğin bu akşam bir porsiyon tabak makarna yemeyi planlıyorum. bu zaten bence haftanın karbonhidratını karşılayacaktır:)
Bu arada akşam dediğim 2 saat sonra. geç kalktığım için öğle yemeği yerine 4 kayısı yedim. o yüzden akşama vicdanımı rahat tutuyorum biraz

***6. Takım 1haftalık hedefler

Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/

simla0 :71,25/

Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?

Oy kuzum benim ya kıyamam: ( allah denk getirmesin öylelerine: ( kızmadın mı ya da şikayet etmedin mi canım?başkaları bari yanmasın: (

Çok sinirliyim eşime, tartıştık. Ben hemen affeden biriyim o da bunu bildiğinden rahat, gitti uyuyor şimdi.kuduruyırum sinirimden.beni gazlayın biraz da burnundan getireyim@esperenzaa

Yaa canım benim( maşallah kendini kurtarmış kocaman olmuş:)

HEDEFİM YOK TELEVİZYON TAKSİTİM BİTSİN ONUDA ALICAM İŞN ne espiri ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…