Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama gercekten cok az biliyorsun zaten ama vucudun duzgun calismasi icin yakita da ihtiyac var. Bende hem uzum pekmezi var hem kiza soguk sikim keciboynuzu pekmezi almistim aktardan o var o zaman arada bi kasik filan icmek lazim :))

Tekrar motivasyonunu sağlamana çok sevindim canım.Mutlu hafta sonları öpüyorum minik kızını

Keçiboynuzu pekmezi doğal ise çok faydalı :) civciv bence marketten aldığını yedi.
Regl oldum ya cok sukur depresyondan ciktim hafta ici baya kotuydum gozler yasli sinirli herseye aglayan zirlak biri oldum ciktim esim bile isyan etti :))) Allahtan eski moduma geri dondum birde bayrama gidio geleyim cok daha iyi olacam insallah :)) pekmez isini baya arastirip kizim icin almistim aktardan hos oda yemedi duruyor simdi arada kahvaltiya eklerim o zaman :))
bu hedefler bayram cumasi icin mi diger hafta icin mi ??

***6. Takım 1haftalık hedefler

Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/

simla0 :71,25/70

Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?

Ben de hemen barışabilsem keşke
Ya o da iyi değil işte kızınca ağzıma geleni söylüyorum bundan sonra şunu yapmam bunu yapmayacağım diye ama barışınca aldığım hiçbir kararı uygulayamıyırum.sonra da kendimle savaşıyorum . Hemen barışmamayı nasıl başarıyorsun?barışmak için geldiğinde ne yapıyorsun?

1 haftalık derken sadece haftaya cumaya kadar ne kadar verileceği mi?
En az 77.50 olmam gerek yani bunu hedefliyorum

Sabah: 2 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim ekmek, söğüş, kiraz sapı çayı

Öğle: 6 adet ızgara köfte, mevsim salata

Ara: 12 çiğ fındık, beyaz çay, 1 adet muz

Akşam: 7 kaşık etsiz sebze yemeği
4 kaşık yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…