vazgeçtim sen vermebu konularda lavinia uzman malum bdv mezunu sayılır ona mı danışsam ki
Ne güzel keşke ben de öyle olsamÇok sinirliyim eşime, tartıştık. Ben hemen affeden biriyim o da bunu bildiğinden rahat, gitti uyuyor şimdi.kuduruyırum sinirimden.beni gazlayın biraz da burnundan getireyim@esperenzaa
ama gercekten cok az biliyorsun zaten ama vucudun duzgun calismasi icin yakita da ihtiyac var. Bende hem uzum pekmezi var hem kiza soguk sikim keciboynuzu pekmezi almistim aktardan o var o zaman arada bi kasik filan icmek lazim :))İşin tuhaf tarafı dün hiç acıkmadım ki canım. Galiba çok üst üste az yiyip birde uykusuz olunca benim baş dönüyor. Ama 59,5 daha sabitleyemedim canım akşam 60 çıktım tok karınla bayramda 58 olmayı isterseken 59 u olsam yetecek artık diyorumÜzüm pekmeziydi sanırım canım et konusunda organikliğe dikkat ediyorum ama pekmez bal konusunda organiği zor bence
Regl oldum ya cok sukur depresyondan ciktim hafta ici baya kotuydum gozler yasli sinirli herseye aglayan zirlak biri oldum ciktim esim bile isyan etti :))) Allahtan eski moduma geri dondum birde bayrama gidio geleyim cok daha iyi olacam insallah :)) pekmez isini baya arastirip kizim icin almistim aktardan hos oda yemedi duruyor simdi arada kahvaltiya eklerim o zaman :))Tekrar motivasyonunu sağlamana çok sevindim canım.Mutlu hafta sonları öpüyorum minik kızını
Keçiboynuzu pekmezi doğal ise çok faydalı :) civciv bence marketten aldığını yedi.
bu hedefler bayram cumasi icin mi diger hafta icin mi ??***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Reelde sikicida olsa arkadasin varmis yine benim o da yok butun gun konusamamaktan biriktirip aksama esime sariyorum artik bi noktadan sonra ha hu evete donuyor tepkilerReelde ki arkadaşlarım çok sıkıcı burası hep aktif oh mis çıkın çıkın gelin : D
Benim de ötelemişsin canımHayaller 57 hayatlar 59,5 - 60daha vücudum sabitlemedi 59,5 sevinemiyorum 5 li rakamlara indiğime
Az yemeden inanmam o benim için hala laviniaAzyiyen_azimli o, lavinia göklerde artık
nasıl olsamNe güzel keşke ben de öyle olsam
57 canım :)***6. Takım 1haftalık hedefler
yolcukardelen :58,7/ 58
simla0 :71,25/
Göreceksin yolcukardelen, az yiyecem....Benim de ötelemişsin canım
Az yemeden inanmam o benim için hala lavinia
nasıl olsamDaha açık konuş canım
18 kiloyu kaç ayda verdinizDurduramamazsin beniiiiyapcam uleynnnnn
Tamam az yediğinde inanacağımGöreceksin yolcukardelen, az yiyecem....
ama ama ama neden ::::::: ((((@yolcukardelen de lavinia söylerim gelir seni döver :) bu arada self defense club üyeliğim var... tartaklamasını istermsn?
Ben de hemen barışabilsem keşkeBenim de ötelemişsin canım
Az yemeden inanmam o benim için hala lavinia
nasıl olsamDaha açık konuş canım
Ya o da iyi değil işteBen de hemen barışabilsem keşke
***6. Takım 1haftalık hedefler
yolcukardelen :58,7/ 58
simla0 :71,25/70
Yaparsın annem yaparsın canım yaparsın guzum sakin ol, acele etme elbet yaparsın
2 mart basladim 120.518 kiloyu kaç ayda verdiniz
Maşallah ben de 3 aysa veririm umarım2 mart basladim 120.5
2 hafta oncesi güncel 101.8 dim canjm suan regl donemi sistim sistim normale dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?