Canım kiraz sapı çayına ve beyaz çaya diyetisyenin izin veriyor mu? Ben nette bi şey bulamadığımdan tüketmemiştim.yeşil çay içiyordum. Akşam siyah çay yerine bi fincan ya da bir kupaSabah: 2 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim ekmek, söğüş, kiraz sapı çayı
Öğle: 6 adet ızgara köfte, mevsim salata
Ara: 12 çiğ fındık, beyaz çay, 1 adet muz
Akşam: 7 kaşık etsiz sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
Oy canım yorgunluğun belli kelimelerinden, güzelce dinlen yarın anlat , anlat ki gidelim biz de o yıllaraKızlar sabahtan beri mezuniyet falan aşırı yorgunummm gerçekten şimdi yemek falan yicez valla aşırı yorgunum yarın yazarım detayları
FİTNE’s & FESAT’s spor ve kilo verme yarışmamızın kazanan ve kaybedenleri
1- @Gonulbagi - @fitcivciv mücadelesinde
Civcivimiz canımız ciğerimiz hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde canımız gönülbağı’mızı ezdiÜzerinden dozer gibi geçti.Acıma civciv bas cezayı
2- @yolcukardelen @cgdmk
Sporun sultanı Sultan’ımız olsa da cağğnım kabağından destek alan Çiğdem’miz kilo verme dalında Sultan’ı ezdi ,parça pincik etti
3- @smygnc @asilsoy kapışmasında
sümeyye iyi direndi ama daha az kiloda olan asilsoy bu avantajını iyi kullanarak kilo verme yüzdesinde de sporda da birinci oldu.asilsoy sümeyyenin hem regl oluşunu hem de nişan koşturmacasından iyi istifade etti kazanan taraf oldu
4- @yenibirnur @becezey kapışmasının galibi Nur oldubu hafta kesinlikle nur’un haftasıydı.Okul bitti,rakibini ezdi,takımın en çok kilo vereni oldu
Sahaları boş bırakan becezey hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde yenildi.
5- @ysmozgn @medgic26
Kazanan hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde çiğdem oldu.Çitosum, rakibin bildirimde bulunmadı bu arada:)
6- @Azyiyen_azimli kız ne ballısın:) rakibinin sınavı çıktı,takımdan ayrıldı cezadan yırttın.Yeni nick gerçekten uğurlu geldi sana
listede olmadığım için yazmama gerek yok sanırım***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/70
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Cok iddiali olamadim. Hizli verince koruyamiyorum napiyim..
Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin ve salatalık, 1 fincan çay
Ara: yok
Öğlen; yok
Ara; 1 salkım ekşi üzüm
Akşam; bir kase makarna, 3 kaşık yoğurt
Ara; 1 soda, 1 dilim bitter( %80)
Su; 1 lt kaldım bi yarım daha içerim en fazla
Spor; 2 saat ev işi; 40 puan
esperanzaa S smygnc
Oturduğum yerde ter döküyorum o kadar sıcak var. İster istemez halsiz bırakıyot. Güya akşam yürüyüşr çıkacaktım kaldı maalesef
Halı mibugun 3 saat halı yıkadım valla ölüm ölüm
afiyetler olsun
Oy canım yorgunluğun belli kelimelerinden, güzelce dinlen yarın anlat , anlat ki gidelim biz de o yıllaraTekrar hayırlı olsun bu arada
Canım o listeye yazmış ben de öylelik aldm içiyorum, kiraz sapı çayı harika sen de iç istersenCanım kiraz sapı çayına ve beyaz çaya diyetisyenin izin veriyor mu? Ben nette bi şey bulamadığımdan tüketmemiştim.yeşil çay içiyordum. Akşam siyah çay yerine bi fincan ya da bir kupa
Ben yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım 77.50***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/70
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Cok iddiali olamadim. Hizli verince koruyamiyorum napiyim..
Ayy ne güzel canın, tadını çıkar bugünlerinValla öyle topuklularla bütün gün ayaktaydım yoruldum ama çok güzeldi şimdi de erkek arkadaşımla kutlama yemeğine çıktık :)
Harika derken tadı mı güzel yoksa faydası mı var? Ben kirazın sapını kurutup içeyim o zaman sen hazır mı aldın?Canım o listeye yazmış ben de öylelik aldm içiyorum, kiraz sapı çayı harika sen de iç istersen
canım listeye sen ekleyeceksinBen yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım 77.50
canım listeye sen ekleyeceksinBaşta ve sondaki köşeli parantezi ve içindekileri kaldırarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?