Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. Takım 1haftalık hedefler

Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/

simla0 :71,25/70

Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?

Kızlar sabahtan beri mezuniyet falan aşırı yorgunummm gerçekten şimdi yemek falan yicez valla aşırı yorgunum yarın yazarım detayları

Canım kiraz sapı çayına ve beyaz çaya diyetisyenin izin veriyor mu? Ben nette bi şey bulamadığımdan tüketmemiştim.yeşil çay içiyordum. Akşam siyah çay yerine bi fincan ya da bir kupa

Kızlar sabahtan beri mezuniyet falan aşırı yorgunummm gerçekten şimdi yemek falan yicez valla aşırı yorgunum yarın yazarım detayları
Oy canım yorgunluğun belli kelimelerinden, güzelce dinlen yarın anlat , anlat ki gidelim biz de o yıllaraTekrar hayırlı olsun bu arada

Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin ve salatalık, 1 fincan çay
Ara: yok
Öğlen; yok
Ara; 1 salkım ekşi üzüm
Akşam; bir kase makarna, 3 kaşık yoğurt
Ara; 1 soda, 1 dilim bitter( %80)

Su; 1 lt kaldım bi yarım daha içerim en fazla
Spor; 2 saat ev işi; 40 puan
esperanzaa S smygnc

Oturduğum yerde ter döküyorum o kadar sıcak var. İster istemez halsiz bırakıyot. Güya akşam yürüyüşr çıkacaktım kaldı maalesef

***6. Takım 1haftalık hedefler

asilsoy : 79/

Cok iddiali olamadim. Hizli verince koruyamiyorum napiyim..

hahaha yorumlamalar da bir harika kazananları tebrik ederim

listede olmadığım için yazmama gerek yok sanırım

bugun 3 saat halı yıkadım valla ölüm ölüm
afiyetler olsun

Oy canım yorgunluğun belli kelimelerinden, güzelce dinlen yarın anlat , anlat ki gidelim biz de o yıllaraTekrar hayırlı olsun bu arada

Valla öyle topuklularla bütün gün ayaktaydım yoruldum ama çok güzeldi şimdi de erkek arkadaşımla kutlama yemeğine çıktık :)

Canım kiraz sapı çayına ve beyaz çaya diyetisyenin izin veriyor mu? Ben nette bi şey bulamadığımdan tüketmemiştim.yeşil çay içiyordum. Akşam siyah çay yerine bi fincan ya da bir kupa
Canım o listeye yazmış ben de öylelik aldm içiyorum, kiraz sapı çayı harika sen de iç istersen

Ben yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım 77.50

Valla öyle topuklularla bütün gün ayaktaydım yoruldum ama çok güzeldi şimdi de erkek arkadaşımla kutlama yemeğine çıktık :)
Ayy ne güzel canın, tadını çıkar bugünlerin
Canım o listeye yazmış ben de öylelik aldm içiyorum, kiraz sapı çayı harika sen de iç istersen
Harika derken tadı mı güzel yoksa faydası mı var? Ben kirazın sapını kurutup içeyim o zaman sen hazır mı aldın?
Ben yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım 77.50
canım listeye sen ekleyeceksinBaşta ve sondaki köşeli parantezi ve içindekileri kaldırarak

canım listeye sen ekleyeceksinBaşta ve sondaki köşeli parantezi ve içindekileri kaldırarak

Vallahi canım algılama sorunu yaşadım. Başka mesaja nasıl ekleme yapılır ki öyle.
Köşeli parantezler kalkarsa alıntınolmaktan çıkar iş. İçindekileri silersem de liste olmadan çıkar sadece;
asilsoy; 79/ 77.50

Kalır bu da eklemeye girmez ki. Ayy valla anlamadım beynim ağrıdı.
Teşekkürler yine de canım mesajın için

asilsoy : 79/77.50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…