Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/55.9
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/77.50
yenibirnur :67/

simla0 :71,25/70

Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?

tulay seminere gitti bi daha haber alinamadi dimi
Atomu parçaladık biz bugün, onlar da mı uğraştı acaba
Tam ben yapayım diyecektim ki başarmışsın canım
Sagol canım, haftasonu olunca cocuklara baba baktı ☺ ptesi gidecek bakalım krese
Ben bi gecmis gecmis yapayim,ne cok konusmussunuz 11 sayfa. Ben varken konusmazsiniz ☺
onların on sayfasında ben seni sordum

Vicdansız 55 diyorsun yani

Gonulbagi :62,2 /

Diyetisyen listende var mı yok mu yoksa bişey deneyeceğim de
Oy kuzum benim ya kıyamam: ( allah denk getirmesin öylelerine: ( kızmadın mı ya da şikayet etmedin mi canım?başkaları bari yanmasın: (
Kızmak ne kelime sağlık ocağını inlettim.Aile hekimimiz zor araya girdi ama sakinleştirememişti beni.Sağlık ocağından boy kilo takibi için ararlar ya beni aramaya cesaret edemedikleri için kaç senedir eşimi ararlar
Yaa canım benim( maşallah kendini kurtarmış kocaman olmuş:)
Çok çabuk geçiyor zaman.Benimki 3 günlüktü doktorumuza gitmiştik orada gördüğüm 8-9 aylık bebeklere bakıp bakıp benimki de ne zaman böyle olacak diye düşünürdüm.Bi bakacaksın 6 aylık olmuş hoop sonra yaşı gelmiş.Allah sağlık sıhhat ömür verdikten sonra büyüyorlar canım.Zaman su gibi akıp geçiyor:) senin minik de büyür.
Eee gule Güle o zaman ne diyelim
Haydin selametlen demeye bayılıyorum ben

Çok sinirliyim eşime, tartıştık. Ben hemen affeden biriyim o da bunu bildiğinden rahat, gitti uyuyor şimdi.kuduruyırum sinirimden.beni gazlayın biraz da burnundan getireyim@esperenzaa
Ben mesajı görene kadar barışmışsındırBen de ne yazık ki tam tersinim.Eşimin burnundan fitil getirmeden iyice kıvrandırmadan soğuk savaş yürütürümYatakta gece uyuyor numarası ile bas tekmeyi totosuna,geniş geniş uyumak ne demek görsünNe oldu hanım diye dürterse kabus görmüş de ayılamamış ayağına bi tane de geçirebilirsin
HEDEFİM YOK TELEVİZYON TAKSİTİM BİTSİN ONUDA ALICAM İŞN ne espiri ama
Şahane espiri civcivim su iç,spor yap,sağlıklı beslen
Reelde ki arkadaşlarım çok sıkıcı burası hep aktif oh mis çıkın çıkın gelin : D
harika esprilerini yapmadan önce haber verirsen ona göre
Bir haftalık hedefler canım.
Regl takımı fena vurdu.Tekrar toparlanmana sevindim canım.

Tamamdır:)
En son bdv’de can kırıkları konusuna bakıp uyumuşsun bebeeemKaçamak yok,canını kemiğini ağzını yüzünü kırarım senin
Ben içimden olayı tekrar ede ede,kendimi iyice fişfiklerim.Sinirimi diri tutarım
6 aydır kavga bile edemiyoruzAdam çenemden kurtuldu

Son düzenleme:
Afiyet sağlık sıhhat bol süt olsun canım
Kızlar sabahtan beri mezuniyet falan aşırı yorgunummm gerçekten şimdi yemek falan yicez valla aşırı yorgunum yarın yazarım detayları
canımm ya nasıl yorulmuşsun ,buradan bile belli oluyor.Dinlenince anlatırsın
listede olmadığım için yazmama gerek yok sanırım
yaz canım ekle:) gözden uzak olunca atlamışım seni.
menüm
sahur: bir elma 3 kayısı
akşam: bir büyük kase salata haşlanmış tavuk gögsü 2 kaşık semizotu salatası 2 sıkım da çiğköfte

adım sayısı 8800
su 2.8 litre
esperenzaa
Afiyet olsun canım.

Bu hafta 62,2 ‘ydin canım.Önümüzdeki cumaya hedef aynı mı? Yada hedefini mi eklrmeyi unuttun tatlım

bugun 3 saat halı yıkadım valla ölüm ölüm
afiyetler olsun
3 saat halı yıkasam ben halı yıkamaya takımın kaptanından 100 puan:) hatta patron çıldırdı 300 puanı yapıştırdı
Valla öyle topuklularla bütün gün ayaktaydım yoruldum ama çok güzeldi şimdi de erkek arkadaşımla kutlama yemeğine çıktık :)
Ne güzel heyecanlar bunlar.Çok keyifli geçmesine sevindim canım.
İftar
Oruclu değilim ama yemek yemeye firsatim olmadi
Komşular geldi iftara
Tavuk yemegi
Cacık
2800 su
850 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım,afiyet olsun kuzum,afiyet olsun bebeem.bugün çok iyi eksi gördüm mü dedinBir dahaa söylee

İvittt cok sevindim ama bi tarafimdan ter aktiydi

Gonulbagi :62,2 /61.9

Aslinda 62 idi ilk yazdigimda 300 gr olsun hadi arttirdim. Canim kilolarim Ben kastan verecem diye korkuyorum biraz. Hem yavas verince geri almiyorum. Hizli verince koruyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…