Sagol canım, haftasonu olunca cocuklara baba baktı ☺ ptesi gidecek bakalım kreseSeminerde kolay gelsin canımoğlunun da ilk kreş tecrübesi iyi geçer umarım.
@yolcukardelen canım sana da kolay gelsin.minnak ne yaptı?
55.9 inşallah canım***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Atomu parçaladık biz bugün, onlar da mı uğraştı acabatulay seminere gitti bi daha haber alinamadi dimi
Tam ben yapayım diyecektim ki başarmışsın canımVallahi canım algılama sorunu yaşadım. Başka mesaja nasıl ekleme yapılır ki öyle.
Köşeli parantezler kalkarsa alıntınolmaktan çıkar iş. İçindekileri silersem de liste olmadan çıkar sadece;
asilsoy; 79/ 77.50
Kalır bu da eklemeye girmez ki. Ayy valla anlamadım beynim ağrıdı.
Teşekkürler yine de canım mesajın için
onların on sayfasında ben seni sordumSagol canım, haftasonu olunca cocuklara baba baktı ☺ ptesi gidecek bakalım krese
Ben bi gecmis gecmis yapayim,ne cok konusmussunuz 11 sayfa. Ben varken konusmazsiniz ☺
Ekle annem ekle alıntılama55.9 inşallah canım
Vicdansız 55 diyorsun yaniSmygnc :90,6/ 89,6
yolcukardelen :58,7/ 58
Cgdmk. :57.9/55.9
asilsoy : 79/77.50
simla0 :71,25/70
Bugun kosusturmacadan çok iyi bi rakam gördum, çok pis gaza geldimVicdansız 55 diyorsun yani
Diyetisyen listende var mı yok mupilav tüketmiyorum zaten ama makarna ya da mantıyı severim onları tüketirim. örneğin bu akşam bir porsiyon tabak makarna yemeyi planlıyorum. bu zaten bence haftanın karbonhidratını karşılayacaktır:)
Bu arada akşam dediğim 2 saat sonra. geç kalktığım için öğle yemeği yerine 4 kayısı yedim. o yüzden akşama vicdanımı rahat tutuyorum biraz
Kızmak ne kelime sağlık ocağını inlettim.Aile hekimimiz zor araya girdi ama sakinleştirememişti beni.Sağlık ocağından boy kilo takibi için ararlar ya beni aramaya cesaret edemedikleri için kaç senedir eşimi ararlarOy kuzum benim ya kıyamam: ( allah denk getirmesin öylelerine: ( kızmadın mı ya da şikayet etmedin mi canım?başkaları bari yanmasın: (
Çok çabuk geçiyor zaman.Benimki 3 günlüktü doktorumuza gitmiştik orada gördüğüm 8-9 aylık bebeklere bakıp bakıp benimki de ne zaman böyle olacak diye düşünürdüm.Bi bakacaksın 6 aylık olmuş hoop sonra yaşı gelmiş.Allah sağlık sıhhat ömür verdikten sonra büyüyorlar canım.Zaman su gibi akıp geçiyor:) senin minik de büyür.Yaa canım benim( maşallah kendini kurtarmış kocaman olmuş:)
Haydin selametlen demeye bayılıyorum benEee gule Güle o zaman ne diyelim
Ben mesajı görene kadar barışmışsındırÇok sinirliyim eşime, tartıştık. Ben hemen affeden biriyim o da bunu bildiğinden rahat, gitti uyuyor şimdi.kuduruyırum sinirimden.beni gazlayın biraz da burnundan getireyim@esperenzaa
Şahane espiri civcivim su iç,spor yap,sağlıklı beslenHEDEFİM YOK TELEVİZYON TAKSİTİM BİTSİN ONUDA ALICAM İŞNne espiri ama
harika esprilerini yapmadan önce haber verirsen ona göreReelde ki arkadaşlarım çok sıkıcı burası hep aktif oh mis çıkın çıkın gelin : D
Bir haftalık hedefler canım.ama gercekten cok az biliyorsun zaten ama vucudun duzgun calismasi icin yakita da ihtiyac var. Bende hem uzum pekmezi var hem kiza soguk sikim keciboynuzu pekmezi almistim aktardan o var o zaman arada bi kasik filan icmek lazim :))
Regl oldum ya cok sukur depresyondan ciktim hafta ici baya kotuydum gozler yasli sinirli herseye aglayan zirlak biri oldum ciktim esim bile isyan etti :))) Allahtan eski moduma geri dondum birde bayrama gidio geleyim cok daha iyi olacam insallah :)) pekmez isini baya arastirip kizim icin almistim aktardan hos oda yemedi duruyor simdi arada kahvaltiya eklerim o zaman :))
bu hedefler bayram cumasi icin mi diger hafta icin mi ??
Tamamdır:)57 canım :)
Ben içimden olayı tekrar ede ede,kendimi iyice fişfiklerim.Sinirimi diri tutarımYa o da iyi değil iştekızınca ağzıma geleni söylüyorum bundan sonra şunu yapmam bunu yapmayacağım diye ama barışınca aldığım hiçbir kararı uygulayamıyırum.sonra da kendimle savaşıyorum . Hemen barışmamayı nasıl başarıyorsun?barışmak için geldiğinde ne yapıyorsun?
Afiyet sağlık sıhhat bol süt olsun canımSabah: 2 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim ekmek, söğüş, kiraz sapı çayı
Öğle: 6 adet ızgara köfte, mevsim salata
Ara: 12 çiğ fındık, beyaz çay, 1 adet muz
Akşam: 7 kaşık etsiz sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
canımm ya nasıl yorulmuşsun ,buradan bile belli oluyor.Dinlenince anlatırsınKızlar sabahtan beri mezuniyet falan aşırı yorgunummm gerçekten şimdi yemek falan yicez valla aşırı yorgunum yarın yazarım detayları
yaz canım ekle:) gözden uzak olunca atlamışım seni.listede olmadığım için yazmama gerek yok sanırım
Afiyet olsun canım.menüm
sahur: bir elma 3 kayısı
akşam: bir büyük kase salata haşlanmış tavuk gögsü 2 kaşık semizotu salatası 2 sıkım da çiğköfte
adım sayısı 8800
su 2.8 litre
esperenzaa
Bu hafta 62,2 ‘ydin canım.Önümüzdeki cumaya hedef aynı mı? Yada hedefini mi eklrmeyi unuttun tatlım***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/ 89,6
yolcukardelen :58,7/ 58
Cgdmk. :57.9/
asilsoy : 79/
simla0 :71,25/70
Cok iddiali olamadim. Hizli verince koruyamiyorum napiyim..
3 saat halı yıkasam benbugun 3 saat halı yıkadım valla ölüm ölüm
afiyetler olsun
Ne güzel heyecanlar bunlar.Çok keyifli geçmesine sevindim canım.Valla öyle topuklularla bütün gün ayaktaydım yoruldum ama çok güzeldi şimdi de erkek arkadaşımla kutlama yemeğine çıktık :)
Afiyet olsun canım,afiyet olsun kuzum,afiyet olsun bebeem.bugün çok iyi eksi gördüm mü dedinİftar
Oruclu değilim ama yemek yemeye firsatim olmadi
Komşular geldi iftara
Tavuk yemegi
Cacık
2800 su
850 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
İvittt cok sevindim ama bi tarafimdan ter aktiydi3 saat halı yıkasam benhalı yıkamaya takımın kaptanından 100 puan:) hatta patron çıldırdı 300 puanı yapıştırdı
Ne güzel heyecanlar bunlar.Çok keyifli geçmesine sevindim canım.
Afiyet olsun canım,afiyet olsun kuzum,afiyet olsun bebeem.bugün çok iyi eksi gördüm mü dedinBir dahaa söylee
Kilolar terle birlikte akıp gidecekse Yaşasın Seminer koşturmacasıİvittt cok sevindim ama bi tarafimdan ter aktiydi
Yazmistim duzeltirken bozmusum pardonBu hafta 62,2 ‘ydin canım.Önümüzdeki cumaya hedef aynı mı? Yada hedefini mi eklrmeyi unuttun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?