Cok tesekkur ederim kaptanim sen cok yasa3 saat halı yıkasam benhalı yıkamaya takımın kaptanından 100 puan:) hatta patron çıldırdı 300 puanı yapıştırdı
Ne güzel heyecanlar bunlar.Çok keyifli geçmesine sevindim canım.
Afiyet olsun canım,afiyet olsun kuzum,afiyet olsun bebeem.bugün çok iyi eksi gördüm mü dedinBir dahaa söylee
Afiyet olsun canımİftar
Oruclu değilim ama yemek yemeye firsatim olmadi
Komşular geldi iftara
Tavuk yemegi
Cacık
2800 su
850 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Yok barışmadım ama yumuşadım sanki biraz
Ben mesajı görene kadar barışmışsındırBen de ne yazık ki tam tersinim.Eşimin burnundan fitil getirmeden iyice kıvrandırmadan soğuk savaş yürütürüm Yatakta gece uyuyor numarası ile bas tekmeyi totosuna,geniş geniş uyumak ne demek görsün Ne oldu hanım diye dürterse kabus görmüş de ayılamamış ayağına bi tane de geçirebilirsin
Şahane espiri civcivim su iç,spor yap,sağlıklı beslen
harika esprilerini yapmadan önce haber verirsen ona göre
Bir haftalık hedefler canım.
Regl takımı fena vurdu.Tekrar toparlanmana sevindim canım.
ben de öyle yapıyorum canım, az sürünsünTamamdır:)
En son bdv’de can kırıkları konusuna bakıp uyumuşsun bebeeemKaçamak yok,canını kemiğini ağzını yüzünü kırarım senin
Ben içimden olayı tekrar ede ede,kendimi iyice fişfiklerim.Sinirimi diri tutarım
6 aydır kavga bile edemiyoruzAdam çenemden kurtuldu
Günaydın ❤Kilolar terle birlikte akıp gidecekse Yaşasın Seminer koşturmacası
Okuldaki arkadaşlarından olumlu yorumlar aldın mı ?
Diyetisyen listende var mı yok muyoksa bişey deneyeceğim de
Tam 3 ay bile degildi aslinda isteyince oluyor... herkes başarır unutma sende zayıf olmayi hak ediyorsunMaşallah ben de 3 aysa veririm umarım
Iyimis bak budaDiyetisyen listende var mı yok muyoksa bişey deneyeceğim de
Kızmak ne kelime sağlık ocağını inlettim.Aile hekimimiz zor araya girdi ama sakinleştirememişti beni.Sağlık ocağından boy kilo takibi için ararlar ya beni aramaya cesaret edemedikleri için kaç senedir eşimi ararlar
Çok çabuk geçiyor zaman.Benimki 3 günlüktü doktorumuza gitmiştik orada gördüğüm 8-9 aylık bebeklere bakıp bakıp benimki de ne zaman böyle olacak diye düşünürdüm.Bi bakacaksın 6 aylık olmuş hoop sonra yaşı gelmiş.Allah sağlık sıhhat ömür verdikten sonra büyüyorlar canım.Zaman su gibi akıp geçiyor:) senin minik de büyür.
Haydin selametlen demeye bayılıyorum ben
Olursa 100 hatuncumm nasip bakalim... simdi iki hafta sonra mi bildircez... birlesme partisimi var bayram icin neye karar verildi? ??***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Atomu parçaladık biz bugün, onlar da mı uğraştı acaba
Tam ben yapayım diyecektim ki başarmışsın canım
onların on sayfasında ben seni sordum
Afiyet sağlık sıhhat bol süt olsun canım
canımm ya nasıl yorulmuşsun ,buradan bile belli oluyor.Dinlenince anlatırsın
yaz canım ekle:) gözden uzak olunca atlamışım seni.
Afiyet olsun canım.
3 saat halı yıkasam benhalı yıkamaya takımın kaptanından 100 puan:) hatta patron çıldırdı 300 puanı yapıştırdı
Ne güzel heyecanlar bunlar.Çok keyifli geçmesine sevindim canım.
Afiyet olsun canım,afiyet olsun kuzum,afiyet olsun bebeem.bugün çok iyi eksi gördüm mü dedinBir dahaa söylee
Ayy ne güzel canın, tadını çıkar bugünlerin
Harika derken tadı mı güzel yoksa faydası mı var? Ben kirazın sapını kurutup içeyim o zaman sen hazır mı aldın?
canım listeye sen ekleyeceksinBaşta ve sondaki köşeli parantezi ve içindekileri kaldırarak
günaydınHerkese günaydın ❤
Ben kullanıyorum canım ama tadı çok kötü bana göreİyi akşamlar kızlar.Nasılsınız?
Beyaz çay kullananız var mı?
Canım bazen çok az yiyorsun,işte o zaman kastan verirsin.Bol protein ve sporla kastan değil yağdan verirsin.Ramazan bitiyor biraz spora başlasan iyi olur.Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /61.9
Cgdmk. :57.9/55.9
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/77.50
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/70
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Aslinda 62 idi ilk yazdigimda 300 gr olsun hadi arttirdim. Canim kilolarimBen kastan verecem diye korkuyorum biraz. Hem yavas verince geri almiyorum. Hizli verince koruyamiyorum
hep birlikte çok yaşayalım,kazık çakalım canımCok tesekkur ederim kaptanim sen cok yasa
Çok büyük bir mevzu değilse büyütmemek en iyisi.Öpüşün,koklaşın barışınAfiyet olsun canım
Yok barışmadım ama yumuşadım sanki biraz
ben de öyle yapıyorum canım, az sürünsün
113.5/ 111.5 inşallahCanım bazen çok az yiyorsun,işte o zaman kastan verirsin.Bol protein ve sporla kastan değil yağdan verirsin.Ramazan bitiyor biraz spora başlasan iyi olur.
hep birlikte çok yaşayalım,kazık çakalım canımbir haftalık hedefini söyle listeye yazalım.
Çok büyük bir mevzu değilse büyütmemek en iyisi.Öpüşün,koklaşın barışın
Bebekle birlikte bu sıcakta 4 km yürümek zor olur haklısın.Günaydın ❤
Terleten iftar hazırlığı oldu, keske seminerler boyle terletse ama tabi seminerlere yuruyerek gittim 4km gidiş geliş. Bugün de yürürüm, h ici artik arabayla giderim, oğlumu krese birakacagim icin ne olur ne olmaz acil durumlarda.
Super yorumlar aldim ❤ cok genclesmissin bile dediler ☺
Doğumdan önce bile bu kadar zayif degildin vs ☺ ee tabi 67 ile hamile kalinca ☺☺☺
Diyet listene uyarlanmış olduğu için ceza yok canım.Canım ben ekstra bir şey yiyeceğim zaman ya da alternatif yiyeceğim zaman soruyorum diyetisyene. Bulgur pilavı vardı onun yerine makarna yedim. Haa bu ara da yediğim makarnanında diyet makarna yani esmer ından yapılan makarna olduğunu hatırlatayım, diğeri kadar tatlı olmasa da nefsimi köreltiyor.
Ayrıca bu tip hamurlu şeylet dışında ekmek vs tüketmiyorum. Hele ki kaç gündür canım tatlı çekiyor yaşpastaymış, baklavaymış neydi ki onlar unuttum
Yok ceza vereceksen ver razıyım iyi olur hem
bayrama kilo bildirimi yapabilen olursa yapsın yine de, ama yarışma listesi için iki hafta sonra bildirim yapacağız canım.Olursa 100 hatuncumm nasip bakalim... simdi iki hafta sonra mi bildircez... birlesme partisimi var bayram icin neye karar verildi? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?