Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok tesekkur ederim kaptanim sen cok yasa

İftar
Oruclu değilim ama yemek yemeye firsatim olmadi
Komşular geldi iftara
Tavuk yemegi
Cacık
2800 su
850 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım
Yok barışmadım ama yumuşadım sanki biraz
ben de öyle yapıyorum canım, az sürünsün

Kilolar terle birlikte akıp gidecekse Yaşasın Seminer koşturmacası
Okuldaki arkadaşlarından olumlu yorumlar aldın mı ?
Günaydın ❤
Terleten iftar hazırlığı oldu, keske seminerler boyle terletse ama tabi seminerlere yuruyerek gittim 4km gidiş geliş. Bugün de yürürüm, h ici artik arabayla giderim, oğlumu krese birakacagim icin ne olur ne olmaz acil durumlarda.
Super yorumlar aldim ❤ cok genclesmissin bile dediler ☺
Doğumdan önce bile bu kadar zayif degildin vs ☺ ee tabi 67 ile hamile kalinca ☺☺☺

Diyetisyen listende var mı yok mu yoksa bişey deneyeceğim de

Canım ben ekstra bir şey yiyeceğim zaman ya da alternatif yiyeceğim zaman soruyorum diyetisyene. Bulgur pilavı vardı onun yerine makarna yedim. Haa bu ara da yediğim makarnanında diyet makarna yani esmer ından yapılan makarna olduğunu hatırlatayım, diğeri kadar tatlı olmasa da nefsimi köreltiyor.
Ayrıca bu tip hamurlu şeylet dışında ekmek vs tüketmiyorum. Hele ki kaç gündür canım tatlı çekiyor yaşpastaymış, baklavaymış neydi ki onlar unuttum

Yok ceza vereceksen ver razıyım iyi olur hem

Iyimis bak buda

Olursa 100 hatuncumm nasip bakalim... simdi iki hafta sonra mi bildircez... birlesme partisimi var bayram icin neye karar verildi? ??

Önce dünkü menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
Azıcık tereyağı
Akşam
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kaşık yoğurtlu havuç
1 porsiyon kuzu gerdan
1 kaşık keşkek
3 çatal mezuniyet pastam :)
Suyu bilmiyorum gerçekten 4 falan olmuştur

Afiyet sağlık sıhhat bol süt olsun canım

canımm ya nasıl yorulmuşsun ,buradan bile belli oluyor.Dinlenince anlatırsın

yaz canım ekle:) gözden uzak olunca atlamışım seni.

Afiyet olsun canım.

Çok teşekkürm ederim canım aynen :)

Çok teşekkür ederim çok güzeldi gerçekten çok eğlendik, güzel bir ortamdı.kepi attığımız an gerçekten azıcık duygulandım bile.onca uykusuz geceler ağlamalar gülmeler hepsinin sonuna gelmiş olmak gerçekten özel bişey.aileme o gururu yaşatmak onların mutlulukları pahabiçilemezdi.rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.

Çok teşekkür ederimmm :)

Gunaydin kizlar dun aksam kizla ugrastim menu yazamadim hemen menumuyazayim

Ogle. 1 yufka ile lorlu tava boregi 1dilim peynir 7 siyah zeytin sekersiz cay (evde yumurta bitmisti aslinda tost yapacaktim hem benim ekmeklerim hemde pide kuflenmis yiyecek bisey bulamadim o yuzden boyle oldu)

Ara. Sekersiz nescafe, 3 kuru kayisi, 7 8 cig findik

Aksam. 2 tavuk but ve sebzeleri, 1 kase yogurt

Su. 3lt
Spor yok. Bu ara gidis telasi sardi camasir utu derdi bitmiyor firaat bulamadim

Canım bazen çok az yiyorsun,işte o zaman kastan verirsin.Bol protein ve sporla kastan değil yağdan verirsin.Ramazan bitiyor biraz spora başlasan iyi olur.
Cok tesekkur ederim kaptanim sen cok yasa
hep birlikte çok yaşayalım,kazık çakalım canım bir haftalık hedefini söyle listeye yazalım.
Afiyet olsun canım

Yok barışmadım ama yumuşadım sanki biraz
ben de öyle yapıyorum canım, az sürünsün
Çok büyük bir mevzu değilse büyütmemek en iyisi.Öpüşün,koklaşın barışın

113.5/ 111.5 inşallah

Bebekle birlikte bu sıcakta 4 km yürümek zor olur haklısın.
Hamilelik başlangıç kilondan 10 kilo aşağıdasın canım tebrikler.Olumlu yorunların verdiği gazla sen iyice uçuşa geçer
Diyet listene uyarlanmış olduğu için ceza yok canım.
Ama gönlünden koparsa bi yarım saat spor alırım bi dal
Olursa 100 hatuncumm nasip bakalim... simdi iki hafta sonra mi bildircez... birlesme partisimi var bayram icin neye karar verildi? ??
bayrama kilo bildirimi yapabilen olursa yapsın yine de, ama yarışma listesi için iki hafta sonra bildirim yapacağız canım.

Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8-100
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /61.9
Cgdmk. :57.9/55.9
Azyiyen_azimli :57,7/57
asilsoy : 79/77.50
yenibirnur :67/

simla0 :71,25/70
lyeaph : 113,5/ 111,5

Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…