Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım,çok güzel menün.Mezuniyet pastandan az bile yemişsin:))
mezuniyet insanda hem büyük bir mutluluk hem de boşluk hissi yaratıyor.Yıllar süren emeklerinin karşılığını almanın hazzı ile bir dönemin kapanıyor oluşunun verdiği hüzün birbirine giriyor.
Ailen için de ne büyük mutluluktur tahmin edebiliyorum oğlumun küçücük başarılarında bile deli gibi seviniyorum,üniversiteden mezun olduğunu gördüğümde huni takıp dolaşırım kesin

Diyet listene uyarlanmış olduğu için ceza yok canım.
Ama gönlünden koparsa bi yarım saat spor alırım bi dal.

Canım sen yeter ki iste. Yarın olmuş bil. Sabah sabah şu sıcakta kocacım sağ olaun 20 dk yürüttü beni. Bide yetmemiş gibi evde açtım müzik hem egzersiz hem kalca kıvırtmaca yaptım 20 dk ya yakın. Birde köye gideceğiz bahçede turla ağaca çık derken bugün ki hakkımı doldururum heralde.
Yarın senin güzel hatrına iş çıkışı yürüyeceğim bir aksilik çıkmazsa.

Teşekkürler canım çok yemek istemedim ama o kadar emek vermişler uğraşmışlar yemeden de olmazdı:)
Hehe gerçekten öyle sanırım annem benden çok heyecanlıydı rabbim sana da oğlunun mezun olduğu günleri göstersin inşallah :)

Bayram donusu icin koydum ben hedefi orda tartilamayacgim cunku

büyük mevzu değil ama süründürmek istiyorum

büyük mevzu değil ama süründürmek istiyorum
Eşin seni, iyi tanıyorsa ki tanıdığına eminim allem eder kallem eder sinirini yumuşatmayı başarır bence
En iyisi bir süre sessiz sedasız mesafeli takıl,çünkü laf sokma için bile konuşacak olursan bi şebeklik yapar sonra gülmek zorunda kalırsın.Sinirden gülüyorum lafını da yemiyorlar maalesef

hepsi mi aynı olur allahımbugün barışacak gibi duruyoruz zaten ama barışsak da süründürme işlemimi bi şeylerden mahrum bırakarak devam ettirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…