- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canım,çok güzel menün.Mezuniyet pastandan az bile yemişsin:))Önce dünkü menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
Azıcık tereyağı
Akşam
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kaşık yoğurtlu havuç
1 porsiyon kuzu gerdan
1 kaşık keşkek
3 çatal mezuniyet pastam :)
Suyu bilmiyorum gerçekten 4 falan olmuştur
mezuniyet insanda hem büyük bir mutluluk hem de boşluk hissi yaratıyor.Yıllar süren emeklerinin karşılığını almanın hazzı ile bir dönemin kapanıyor oluşunun verdiği hüzün birbirine giriyor.Çok teşekkür ederim çok güzeldi gerçekten çok eğlendik, güzel bir ortamdı.kepi attığımız an gerçekten azıcık duygulandım bile.onca uykusuz geceler ağlamalar gülmeler hepsinin sonuna gelmiş olmak gerçekten özel bişey.aileme o gururu yaşatmak onların mutlulukları pahabiçilemezdi.rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.
Diyet listene uyarlanmış olduğu için ceza yok canım.
Ama gönlünden koparsa bi yarım saat spor alırım bi dal.
Afiyet olsun canım,çok güzel menün.Mezuniyet pastandan az bile yemişsin:))
mezuniyet insanda hem büyük bir mutluluk hem de boşluk hissi yaratıyor.Yıllar süren emeklerinin karşılığını almanın hazzı ile bir dönemin kapanıyor oluşunun verdiği hüzün birbirine giriyor.
Ailen için de ne büyük mutluluktur tahmin edebiliyorumoğlumun küçücük başarılarında bile deli gibi seviniyorum,üniversiteden mezun olduğunu gördüğümde huni takıp dolaşırım kesin
Ramazandan sonra basliycam canim. Ben proteinsiz olmamasina dikkat ediyorum menüleriminCanım bazen çok az yiyorsun,işte o zaman kastan verirsin.Bol protein ve sporla kastan değil yağdan verirsin.Ramazan bitiyor biraz spora başlasan iyi olur.
Bayram donusu icin koydum ben hedefi orda tartilamayacgim cunkuSmygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8-100
fitcivciv :59,5/
becezey :72,5/70.9
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /61.9
Cgdmk. :57.9/55.9
Azyiyen_azimli :57,7/57
asilsoy : 79/77.50
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/70
lyeaph : 113,5/ 111,5
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misin
Amin canım
Merhabalar canım.Takımımıza hoşgeldin.Kizlar hauirli kandiller bende katilabilir miyim
Tamam canımRamazandan sonra basliycam canim. Ben proteinsiz olmamasina dikkat ediyorum menülerimin
büyük mevzu değil ama süründürmek istiyorumCanım bazen çok az yiyorsun,işte o zaman kastan verirsin.Bol protein ve sporla kastan değil yağdan verirsin.Ramazan bitiyor biraz spora başlasan iyi olur.
hep birlikte çok yaşayalım,kazık çakalım canımbir haftalık hedefini söyle listeye yazalım.
Çok büyük bir mevzu değilse büyütmemek en iyisi.Öpüşün,koklaşın barışın
Eşin seni, iyi tanıyorsa ki tanıdığına eminim allem eder kallem eder sinirini yumuşatmayı başarır bencebüyük mevzu değil ama süründürmek istiyorum
Sahur : karatay kahvaltiTamam canım
Peki dünkü menün nerede acaba
hepsi mi aynı olur allahımEşin seni, iyi tanıyorsa ki tanıdığına eminim allem eder kallem eder sinirini yumuşatmayı başarır bence
En iyisi bir süre sessiz sedasız mesafeli takıl,çünkü laf sokma için bile konuşacak olursan bi şebeklik yapar sonra gülmek zorunda kalırsın.Sinirden gülüyorum lafını da yemiyorlar maalesef
Hoşgeldin Esra, ilk sayfadaki kurallarımızı okudun mu?okuyup bize kendini tanıtır mısın?Merhaba benide kabul edermisiniz grubunuza bende zayıflamak istiyorunm
Merhaba hosgeldinizMerhaba benide kabul edermisiniz grubunuza bende zayıflamak istiyorunm
Merhabalar canım.Takımımıza hoşgeldin.Merhaba benide kabul edermisiniz grubunuza bende zayıflamak istiyorunm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?