yaz yaz
Tamam hatuncum nasilsa uyalim kurallara muckkkBebekle birlikte bu sıcakta 4 km yürümek zor olur haklısın.
Hamilelik başlangıç kilondan 10 kilo aşağıdasın canım tebrikler.Olumlu yorunların verdiği gazla sen iyice uçuşa geçer
Diyet listene uyarlanmış olduğu için ceza yok canım.
Ama gönlünden koparsa bi yarım saat spor alırım bi dal
bayrama kilo bildirimi yapabilen olursa yapsın yine de, ama yarışma listesi için iki hafta sonra bildirim yapacağız canım.
Karbonhidrat agirlikli olmus kusum afiyet olsunCUMARTESİ MENÜM
SAHUR
TEREYAĞLI YUMURTA 1 YUMRUTADAN
YARIM DİLİM EKMEK
AKŞAM
7 8 KAŞIK PATATES YEMEĞİ
YOĞURT
ARA
SÜT
HURMA
BÖLGESEL EGZERSİZ 9 DAKİKA=18 PUAN
esperenzaa @Gonulbagi medgic26 esperenzaa
Hatun sen bu menu isini bi ayarlayamadin yahu yaa cok az yiyon yada karbonhidrat dayaniyon hani kuru yufka 1 kereydi hinzir yakaladim seniPAZAR MENÜM
SAHUR
KURU YUFKADAN PEYNİRLİ BÖREK 2,5 KARE DİLİMBURASI FAZLA OLDU SANKİ
2 NEKTARİN
ŞEKERSİZ ÇAY= TEK OLUNCA AZ YİYORUM EŞİM OLUNCA COŞTUM enerji şart
AKŞAM
PEYNİRLİ TARHANA ÇORBASI
YOĞURT
KIZARMIŞ EKMEK YARIM DİLİMDİR ANCA
ARA
SÜT
HURMA
SPOR 5 DAKİKA=10 PUANesperenzaa @Gonulbagi medgic26
DÜN SU AZDI 1 LİTRE ANCADIR
Hatun sen bu menu isini bi ayarlayamadin yahu yaa cok az yiyon yada karbonhidrat dayaniyon hani kuru yufka 1 kereydi hinzir yakaladim senibol su ic artık yaz susuz kalırsın muckkk
Selam hatuncuklar nasilsiniz bakalim????dun yok idim çünküsu davullu zurnali geldi regl agridan solugu hastanede aldim... oglusumda ishal oldu onuda dr goturdum tahlillerinde birsey cikmadi sukur allahima... duzeltmeye çalışıyoruz iste...
BAKLAVAYA ŞERBET DÖKMEDEN AYIR ŞERBETSİZ TDAYIM BARİ DEDİM, ANNEM O KADARA KADAR MI DİYETTESİN DİYO SANKİ DOLMUŞ TAŞMIŞ YAĞLAR DİYO :)
NERDE CANIM YAZLIK TEMİZ HAVA DEYİNCE MERAK ETTİM
Geçmiş olsun canım hem sana oğluşuna.Selam hatuncuklar nasilsiniz bakalim????dun yok idim çünküsu davullu zurnali geldi regl agridan solugu hastanede aldim... oglusumda ishal oldu onuda dr goturdum tahlillerinde birsey cikmadi sukur allahima... duzeltmeye çalışıyoruz iste...
Ramazan bitsin geri dövüşe gideceğim.
Sporsuz çok zor zayıflamak...
Çınarcık'ta :)
Günaydın canım.Çok erken uyanmışsın.Gunaydin herkesetatilsiz devam eden seminerimiz bugün zümre toplantisiyla sürecek.. Gereksiz erken uyanmisim :) sizler ne yapiyorsunuz bugun ?
Günaydın canım.Geçmiş olsun kim hasta.Gunaydinlarr.. bugun erkenden uyandim birazdan evden cikacagim hastanede islerim var .tarti icin donmeyi bekleyecegim
Senin yarıştan kopacağını hiç sanmıyorum canım:)Rakibimin maşallahı var ama benim de yarıştan kalmaya hiiçç niyetim yok
Açlık otunun işe yaramasına çok sevindim canım.İşlerin biraz hafifler gibi olduğunda doktora git canım.
Dün kullandım gerçekten etkiliymiş. Pulbiber kullanamam midem acı kaldırmıyor maalesef. Yine de çoollk teşekkür ederim
Rezene içiyorum canım, uzun zamandır geçmeyen bir problem var diyetisyen açlık otunu önerdi dün akiam yatmadan içtim şimdi iyiyim. Şişliğide alıyor. Uygun zamanda doktora gideceğim bakalım yeniden mesai çıkarttılar seçime kadar . İnşallah yeme düzenim değişmez akşamları yine zorlanacağım.
Çok sevindim. Vallahi ufak bir hareket bile terletiyor insanı. Bunlar iyi sonuçlarla geri dönecek inşallah. Annemi kıskanıyorum sabah kardeşim için kalkıyor onu işe uğurlayıp parka yürüyüşe gidiyor. Çok şanslı vallahi.25 haziran yarışımızın sonu annemle bakalım kim kazanacak
Bu arda pazartesi günü olduğundan kilo kontrolü için tartıldım.
Cuma; 79.00
Bugün; 78.3
CanımmmGünaydınÖnce seminer sonra belki kontrol için bi hastane işimiz olacak, sonra her zamanki rutin hazırlıklar Siz neler yapacaksınız bayram öncesi canlar
Ya aç sefil dolaşıyorsun ya da karbonhidrata dayanıyorsun.bi ortala civcivim:)30 dakika spor cezan var canım.PAZAR MENÜM
SAHUR
KURU YUFKADAN PEYNİRLİ BÖREK 2,5 KARE DİLİMBURASI FAZLA OLDU SANKİ
2 NEKTARİN
ŞEKERSİZ ÇAY= TEK OLUNCA AZ YİYORUM EŞİM OLUNCA COŞTUM enerji şart
AKŞAM
PEYNİRLİ TARHANA ÇORBASI
YOĞURT
KIZARMIŞ EKMEK YARIM DİLİMDİR ANCA
ARA
SÜT
HURMA
SPOR 5 DAKİKA=10 PUANesperenzaa @Gonulbagi medgic26
DÜN SU AZDI 1 LİTRE ANCADIR
hafta sonundan sabit dönmek de başarı.kilom 59,50 sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?