Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünü yazıyorum

Sabah
İki dilim ekmekten yağsz peynirli tost

Öğle (arkadaşıma gittim ne yapayım)

2 tane sigara böreği
1 adet mercimek köftesi
4-5 dolma (sarma)
2 dilim çikolatalı kek

Akşam

7 kaşık et yemeği
2-3 çatal kavun

Bir kaç gündür giremiyorum.Misafir,nişan telaşı derken.
1,100 gr ödemim varmış.Su içmeme rağmen bu kadar niye fazla anlamadım.Kayısılı Form da artık işe yaramıyor bende.Diyetisyen açlık otunu söyledi ama kesinleştirmedik.Birde yeşilçay yerine beyaz çay önerdi.Ve artık akşam yemekleri yerine Smothie verdi.Bende ki durumlar böyle.
Sabah tartılamadım eve geçince tartılacağım.

Tamam hatuncum nasilsa uyalim kurallara muckkk

Hatun sen bu menu isini bi ayarlayamadin yahu yaa cok az yiyon yada karbonhidrat dayaniyon hani kuru yufka 1 kereydi hinzir yakaladim seni bol su ic artık yaz susuz kalırsın muckkk

Selam hatuncuklar nasilsiniz bakalim????dun yok idim çünküsu davullu zurnali geldi regl agridan solugu hastanede aldim... oglusumda ishal oldu onuda dr goturdum tahlillerinde birsey cikmadi sukur allahima... duzeltmeye çalışıyoruz iste...

Hatun sen bu menu isini bi ayarlayamadin yahu yaa cok az yiyon yada karbonhidrat dayaniyon hani kuru yufka 1 kereydi hinzir yakaladim seni bol su ic artık yaz susuz kalırsın muckkk

EVET canım ramazan bitsin suya dayancam , Var biraz dengesizlik yemeden duruyorum ama yaptı mı yemeden duramıyorum marketten almadan durabiliyorum ama alıp eve geldi mi duramıyorum

gelmiş geçmişler olsun ben bugün mutluyum bariz bir incelme var bende artık kendim de hissediuorum 55 olmak için gün sayıyorum

Geçmiş olsun canım hem sana oğluşuna.

Ben geldim. Esim icin egitim arastirma hastanelerinim birinden randevu almistim deli olup geldik. Allah kimseyi devlet hastanesine dusurmesin ne kadar ilgisiz ne kadar beceriksiz doktorlar var. Insanlari resmen cileden cikartiriyorlar ya...

Kilo bildirimo.
Cuma.72.5 kg
Bugun 72.2 kg
Fark -300

Sabah kahvalti yapip ciktim evden 1 ltye yakinda su ictim daha iyi olabilirdi o yuzden yarin tekrar tartilacagim yola cikmadan once geldigimde de tartilip ona gore eksi arti net rakami gorurum.

Gunaydin herkese tatilsiz devam eden seminerimiz bugün zümre toplantisiyla sürecek.. Gereksiz erken uyanmisim :) sizler ne yapiyorsunuz bugun ?
Günaydın canım.Çok erken uyanmışsın.
Gunaydinlarr.. bugun erkenden uyandim birazdan evden cikacagim hastanede islerim var .tarti icin donmeyi bekleyecegim
Günaydın canım.Geçmiş olsun kim hasta.
Rakibimin maşallahı var ama benim de yarıştan kalmaya hiiçç niyetim yok
Senin yarıştan kopacağını hiç sanmıyorum canım:)
Açlık otunun işe yaramasına çok sevindim canım.İşlerin biraz hafifler gibi olduğunda doktora git canım.
Annene de kocaman alkış.
700 gram ne güzel bir eksilmedir eminim bu hafta çok daha iyi olacak.

Günaydın Önce seminer sonra belki kontrol için bi hastane işimiz olacak, sonra her zamanki rutin hazırlıklarSiz neler yapacaksınız bayram öncesi canlar
Canımmm Eşim yarın gece gider biz de analı oğullu 3 günlük tatil hazırlığımızı yaparız.Yarın az alışverişe çıkarım,çarşamba son hazırlıkları tamamlar perşembe sabah erkenden yola çıkarız biz de.

Ya aç sefil dolaşıyorsun ya da karbonhidrata dayanıyorsun.bi ortala civcivim:)30 dakika spor cezan var canım.
kilom 59,50 sabit
hafta sonundan sabit dönmek de başarı.
Su iç su iç su iç civciv:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…