- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Üç aşağı beş yukaru hepsi aynıhepsi mi aynı olur allahımbugün barışacak gibi duruyoruz zaten ama barışsak da süründürme işlemimi bi şeylerden mahrum bırakarak devam ettirmek istiyorum
Afiyet olsun canımSahur : karatay kahvalti
Iftar : karniyarik, cacik, avucici pide
Ara: 6 7 tane kiraz 3 tane yer fistigi
2 litre su
3000 adim
Üç aşağı beş yukaru hepsi aynıSüründürme kısmındaki çabaları takdire şayan
bana hiç pazarmış gibi gelmiyor okula gidinceNeler yapıyorsunuz pazar miskinleri
otu bimiyorum ama yogurt pul biber limon karışımını denedin mi akşam yatmadan 3 4 kaşık ye bağırsaklarını çalıştırır belki.Kızlar bu kabızlık başıma bela oldu. Doktor bana açlık otunu önermişti. Şimdi onu içiyorum yatmaya yakın içilmeliymiş sanırım. Umarım sıkıntım kalmaz.
Bu otu kullanan oldu mu acaba
Bayram öncesinde buralar biraz durgun olur.Fırsat buldukça bakarsın canım.
bana hiç pazarmış gibi gelmiyor okula gidinceşu bi kaç gün toplanma telaşıyla geçecek, Çarşamba yola çıkacağız, katılımım azalabilir gerçi ben konuşmadan duramam yine bi fırsatını bulup ola ki bulamazsam bilesiniz ki kalori yakıyorum
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi .Akşamki ekmek bile gözüme batmadı.Sporun hareketlerin de güzel.İyi akşamlar.
Sabah; 1 kupa dolusu su
Ara öğün; yok
Öğlen; 2 kaşık sebzeli menemen, 1 dilim peynir, 6 dikim salatalık.
Ara öğün; 1 kupa yeşil çay
Köye geldiğim için arafan bir saat sonra iki kayısı, bir mini salatalık ve mini nektari yedimdalından koparınca böyle oluyor.
Akşam; mangal tavuk yağsız ve derisiz kısmından, 4 kaşık salata, 1 tane közlenmiş domates ve maalesef 1 dilim esmer ekmek( tandır ekmeği)
Ara öğün; 1 kupa süt( şekersiz)
Su;2 litre( köyde bira iş yapınca deli gibi susadım keşke hep böyle olsa)
Spor; 20 dk yürüyüş*1: 20 puan
20 dk egzersiz* 2; 40 puan
4000* 15; 60 puan
1 saat ev işi; *10; 20 puan
Toplam; 140 puan
esperanzaa S smygnc
Not; ayrıca sürke yaptım 10-15 dk hamur- çiğnköfte gibi yoğurdum bu bile egzersiz niyetine diye düşünüyorum çünkü çok terletti. Ayrıca ağaca çıkıp meyve topladım. Tabi spor içerisine dahil etmedim bunu.
Açlık otunu kullanmadım canım.Senin mide sorunun da var ya,rezene çayı içsen midendeki gaza da iyi gelir ve bağırsak çalıştırıcı etkisi de var canım.Kızlar bu kabızlık başıma bela oldu. Doktor bana açlık otunu önermişti. Şimdi onu içiyorum yatmaya yakın içilmeliymiş sanırım. Umarım sıkıntım kalmaz.
Bu otu kullanan oldu mu acaba
Yaz canım.Bugün yediklerimi yazmasam daha ii
Afiyet olsun canım:)Su miktarın da iyi.ramazan sonrası spor bekliyorum senden.Menum
Sahur : avuc ici kadar pide ve kiymali yumurta
Iftar:
yarim kase mercimek corbasi
bir parca tavuk incik iki uc dilim patates ayran
Su 2 litreyi gecer
Yesil cay icicem.
2000 adim 30 p
Afiyet olsun canım menün de su miktarın da gayet güzel.menüm
sahur: pastırmalı yumurta domates salatalık peynir zeytin.
akşam: ton balıklı salata bir kase çorba 2 sıkım çigköfte.
spor yok hava çok yağışlıydı. su 2.5 lt
Biraz mide sorunu da olduğu için midesine dokunabilir benceotu bimiyorum ama yogurt pul biber limon karışımını denedin mi akşam yatmadan 3 4 kaşık ye bağırsaklarını çalıştırır belki.
Alışveriş de kayınvalidenin iltifatı da çok iyi gelmiştir canım.Moralinin düzelmesine sevindim tatlım.Iyi aksamlar hatunlar. Sonunda kendime alisveris yapabildim bugun x li bedenlerden kurtulmusum cok sukur bir suru thsirt alfim kendime m ve l beden cok mutlu oldum anlatamam. Bugun birde kv le ile goruntulu konusuyorduk oda dedi vok zayiflamissin diye hasta fln oldum sanmis :)) cok mutlu oldum obyuzden
Güllaç işi bozmuş,yarın tartı da var hiç olmamış canım.30 dk spor cezası verdim:)Bugunku menumi yazayim
Ogle. 2 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 9 tane ziyah zeytin, 2 dilim ekmek
Ara. 1 bardak sut, 2 tane hurma
Aksam. 2 kepce tavuksuyuna sehriye corbasi, 1 tane izgara levrek, booll salata
1 dilim gullac
Su. 2.5 lt
Spor. 6500 adim olmus telde varmis uygulama daha once farketmemistim bundan sonra bende saydiririm
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
Sağol canım. Yurudum bugün de 4 km ☺Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
4km yürümedin mi:))) tahmini yürüyüşünü yaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?