Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum
Sahur : avuc ici kadar pide ve kiymali yumurta
Iftar:
yarim kase mercimek corbasi
bir parca tavuk incik iki uc dilim patates ayran
Su 2 litreyi gecer
Yesil cay icicem.
2000 adim 30 p

Üç aşağı beş yukaru hepsi aynıSüründürme kısmındaki çabaları takdire şayan

Neler yapıyorsunuz pazar miskinleri
bana hiç pazarmış gibi gelmiyor okula gidince şu bi kaç gün toplanma telaşıyla geçecek, Çarşamba yola çıkacağız, katılımım azalabilir gerçi ben konuşmadan duramam yine bi fırsatını bulupola ki bulamazsam bilesiniz ki kalori yakıyorum

İyi akşamlar.
Sabah; 1 kupa dolusu su
Ara öğün; yok
Öğlen; 2 kaşık sebzeli menemen, 1 dilim peynir, 6 dikim salatalık.
Ara öğün; 1 kupa yeşil çay
Köye geldiğim için arafan bir saat sonra iki kayısı, bir mini salatalık ve mini nektari yedimdalından koparınca böyle oluyor.
Akşam; mangal tavuk yağsız ve derisiz kısmından, 4 kaşık salata, 1 tane közlenmiş domates ve maalesef 1 dilim esmer ekmek( tandır ekmeği)
Ara öğün; 1 kupa süt( şekersiz)

Su;2 litre( köyde bira iş yapınca deli gibi susadım keşke hep böyle olsa)
Spor; 20 dk yürüyüş*1: 20 puan
20 dk egzersiz* 2; 40 puan
4000* 15; 60 puan
1 saat ev işi; *10; 20 puan

Toplam; 140 puan

esperanzaa S smygnc

Not; ayrıca sürke yaptım 10-15 dk hamur- çiğnköfte gibi yoğurdum bu bile egzersiz niyetine diye düşünüyorum çünkü çok terletti. Ayrıca ağaca çıkıp meyve topladım. Tabi spor içerisine dahil etmedim bunu.

Kızlar bu kabızlık başıma bela oldu. Doktor bana açlık otunu önermişti. Şimdi onu içiyorum yatmaya yakın içilmeliymiş sanırım. Umarım sıkıntım kalmaz.
Bu otu kullanan oldu mu acaba

menüm
sahur: pastırmalı yumurta domates salatalık peynir zeytin.
akşam: ton balıklı salata bir kase çorba 2 sıkım çigköfte.

spor yok hava çok yağışlıydı. su 2.5 lt

Kızlar bu kabızlık başıma bela oldu. Doktor bana açlık otunu önermişti. Şimdi onu içiyorum yatmaya yakın içilmeliymiş sanırım. Umarım sıkıntım kalmaz.
otu bimiyorum ama yogurt pul biber limon karışımını denedin mi akşam yatmadan 3 4 kaşık ye bağırsaklarını çalıştırır belki.

Iyi aksamlar hatunlar. Sonunda kendime alisveris yapabildim bugun x li bedenlerden kurtulmusum cok sukur bir suru thsirt alfim kendime m ve l beden cok mutlu oldum anlatamam. Bugun birde kv le ile goruntulu konusuyorduk oda dedi vok zayiflamissin diye hasta fln oldum sanmis :)) cok mutlu oldum obyuzden

Bugunku menumi yazayim

Ogle. 2 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 9 tane ziyah zeytin, 2 dilim ekmek

Ara. 1 bardak sut, 2 tane hurma

Aksam. 2 kepce tavuksuyuna sehriye corbasi, 1 tane izgara levrek, booll salata

1 dilim gullac

Su. 2.5 lt
Spor. 6500 adim olmus telde varmis uygulama daha once farketmemistim bundan sonra bende saydiririm

Bayram öncesinde buralar biraz durgun olur.Fırsat buldukça bakarsın canım.
Bakamazsan biliriz ki kalori yakıyorsundur.Sen de bil ki rakibin cayır cayır kalori yakıyor
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi .Akşamki ekmek bile gözüme batmadı.Sporun hareketlerin de güzel.
Su miktarın da iyi tatlım.
Açlık otunu kullanmadım canım.Senin mide sorunun da var ya,rezene çayı içsen midendeki gaza da iyi gelir ve bağırsak çalıştırıcı etkisi de var canım.
Geçmiş olsun:)
Bugün yediklerimi yazmasam daha ii
Yaz canım.

Menum
Sahur : avuc ici kadar pide ve kiymali yumurta
Iftar:
yarim kase mercimek corbasi
bir parca tavuk incik iki uc dilim patates ayran
Su 2 litreyi gecer
Yesil cay icicem.
2000 adim 30 p
Afiyet olsun canım:)Su miktarın da iyi.ramazan sonrası spor bekliyorum senden.
menüm
sahur: pastırmalı yumurta domates salatalık peynir zeytin.
akşam: ton balıklı salata bir kase çorba 2 sıkım çigköfte.

spor yok hava çok yağışlıydı. su 2.5 lt
Afiyet olsun canım menün de su miktarın da gayet güzel.
otu bimiyorum ama yogurt pul biber limon karışımını denedin mi akşam yatmadan 3 4 kaşık ye bağırsaklarını çalıştırır belki.
Biraz mide sorunu da olduğu için midesine dokunabilir bence
Alışveriş de kayınvalidenin iltifatı da çok iyi gelmiştir canım.Moralinin düzelmesine sevindim tatlım.
Tayin durumunuz vardı canım,belli oldu mu?

Güllaç işi bozmuş,yarın tartı da var hiç olmamış canım.30 dk spor cezası verdim:)
Su miktarın da iyi.

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
4km yürümedin mi:))) tahmini yürüyüşünü yaz canım.
Sağol canım. Yurudum bugün de 4 km ☺
Ama yarindan itibaren arabayla gidicem oğlumu krese birakacagim için acil gitmem gerekebilir diye. Ben yarin ctesiden itibaren günlük yuruyuslerimi hesaplayip yazayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…