Ya aç sefil dolaşıyorsun ya da karbonhidrata dayanıyorsun.bi ortala civcivim:)30 dakika spor cezan var canım.
hafta sonundan sabit dönmek de başarı.
Su iç su iç su iç civciv:))
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi.Dünkü menü
Sahur
1 dilim ekmek Üstü labne
İftar
4 parça küçük parçalar tavuk ızgara
Yoğurtlu semizotu 5 6 kaşık
Ara
4 kiraz 6 fındık
Su 3 lt
Spor 10.000 adım -150 puan
esperenzaa
Yazlık,son haftaki koşturmanın ardından çok iyi gelir.İyi tatiller,bol dinlenmeler canım.Kızlar biz dün yazlığa geldik yazamadım.biraz burda duralım dedik bi kaç gün temiz hava alalım dedik
Civcivim şimdiden böyle düşünürsen bayramda büyük kaçamak gelir.Sarmadan bir tane yesen de aynı tat,bir tencere yesen de aynı tat.Hissediyorum bayramda kaçamak yapcam ben yaannem çok güzel sarma yapar yicem, 1 dilim ev baklavası yerim ee bayramın 2 ci günü dışarda olcaz dışarda et yerim hadi :) olmadı bayramda akşam yemeklerini mi kaldırsam sadece süt içsem kötü mü olur
Baklavanın diyetteki yeri ve önemi konulu bir yazı eklememişsin civcivBAKLAVAYA ŞERBET DÖKMEDEN AYIR ŞERBETSİZ TDAYIM BARİ DEDİM, ANNEM O KADARA KADAR MI DİYETTESİN DİYO SANKİ DOLMUŞ TAŞMIŞ YAĞLAR DİYO :)
Yedikleri kaçamaklara kılıf da hazır.Ekmek bulamayan pasta yesinCumatesi menü:
İftar:
Tavuk sote, 2 kaşık pirinç pilav
Meyve: kiraz, azicık karpuz.
Sahur: peynir domates, zeytin ihlamur çay
Yaklaşık 1,5 litre su
regl sonrası ilk oruç tutmamdı çok zorlandım.
Pazar:
İftar 2 yumurta haşlanma, yoğurtlu sos, 2 tane sigara böreği, su
Ara: incir
Sahur: 3 kaşık kara buğday, 2 kaşık türlü,
2 litre su toplam
İki gün toplam 8000 adım
120 puan..
Sanki ilk kez oruç tutuyorum, gibi halsızlık var...
Ekmek hiç yemediğim için börek yedim...
esperenzaa
ramazan bitsin böyle devam edersen döve döve zatıflatcam seniRamazan bitsin geri dövüşe gideceğim.
Sporsuz çok zor zayıflamak...
Menün kötü olmuş canım.Sabah ve akşam diyetine uygun yemişsin ama öğlen kötü canım.Sana ceza da veremiyorum ama cezayı tartı verecek bence.Dünü yazıyorum
Sabah
İki dilim ekmekten yağsz peynirli tost
Öğle (arkadaşıma gittim ne yapayım)
2 tane sigara böreği
1 adet mercimek köftesi
4-5 dolma (sarma)
2 dilim çikolatalı kek
Akşam
7 kaşık et yemeği
2-3 çatal kavun
Canım kolay gelsin.Bir kaç gündür giremiyorum.Misafir,nişan telaşı derken.
1,100 gr ödemim varmış.Su içmeme rağmen bu kadar niye fazla anlamadım.Kayısılı Form da artık işe yaramıyor bende.Diyetisyen açlık otunu söyledi ama kesinleştirmedik.Birde yeşilçay yerine beyaz çay önerdi.Ve artık akşam yemekleri yerine Smothie verdi.Bende ki durumlar böyle.
Sabah tartılamadım eve geçince tartılacağım.
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi.
Yazlık,son haftaki koşturmanın ardından çok iyi gelir.İyi tatiller,bol dinlenmeler canım.
Civcivim şimdiden böyle düşünürsen bayramda büyük kaçamak gelir.Sarmadan bir tane yesen de aynı tat,bir tencere yesen de aynı tat.
Dışarda et ye tabi ki.Doyana kadar ye.yanında salata yoğurt ye de miden biraz yemek görsün.
CanımmTamam hatuncum nasilsa uyalim kurallara muckkk
Açlık otunun işe yaramasına çok sevindim canım.İşlerin biraz hafifler gibi olduğunda doktora git canım.
Annene de kocaman alkış.
700 gram ne güzel bir eksilmedir eminim bu hafta çok daha iyi olacak.
Geçmiş olsun eşine tatlım.Doktorlara da çok suç bulmuyorum ben aslında. 5 dakikada 1 hasta bakmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.Günde 150-200 hasta bakmak zorunda kaldıklarında da ne yazık ki sonuç böyle oluyorBen geldim. Esim icin egitim arastirma hastanelerinim birinden randevu almistim deli olup geldik. Allah kimseyi devlet hastanesine dusurmesin ne kadar ilgisiz ne kadar beceriksiz doktorlar var. Insanlari resmen cileden cikartiriyorlar ya...
su ve kahvaltıya rağmen 300 gram güzel eksi canım.Tatil öncesi ve tatil sonrası bakalım nasıl olacak tartı sonucun:)Kilo bildirimo.
Cuma.72.5 kg
Bugun 72.2 kg
Fark -300
Sabah kahvalti yapip ciktim evden 1 ltye yakinda su ictim daha iyi olabilirdi o yuzden yarin tekrar tartilacagim yola cikmadan once geldigimde de tartilip ona gore eksi arti net rakami gorurum.
Bayram bitince doktora gitmen iyi olur canım.Sağol canım. Vallahi bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim. Doktora bayram sonrası düşünüyorum bakalım sıkıntım o zamana kadar kalıcı çözümlenir inşallah.
Evet eksiyi görünce inanamadım. 3 kere tartıldım hatta
Anneme maşallh ama kaçamaklar yüzünden benden geride olacağını düşünüyorum. Daha 14 günüm var. Ooo rahat 3-4 kilo daha gider
Büyük kaçamak yaparsan seni çiğ çiğ yerimZaten 15 tane yemem ama 3 4 sarma yerim pirincin tadını unuttum zaten yemeye yemeyebaklava da şerbetsiz düşündüm : D büyük kaçamak olmaz hele burda söz verirsem ben şimdiden engellenmek için burda subliminal mesaj veriyorum
Oyle ama dogru duzgun sikayet bile dinlemiyorlar.. bende merak ediyorum yarina 71 leri bi gorsem baska bisey istemiyorum :))Geçmiş olsun eşine tatlım.Doktorlara da çok suç bulmuyorum ben aslında. 5 dakikada 1 hasta bakmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.Günde 150-200 hasta bakmak zorunda kaldıklarında da ne yazık ki sonuç böyle oluyor
su ve kahvaltıya rağmen 300 gram güzel eksi canım.Tatil öncesi ve tatil sonrası bakalım nasıl olacak tartı sonucun:)
Zamanları yok canımOyle ama dogru duzgun sikayet bile dinlemiyorlar.. bende merak ediyorum yarina 71 leri bi gorsem baska bisey istemiyorum :))
Baklavanın diyetteki yeri ve önemi konulu bir yazı eklememişsin civcivBaklavayı tüm diyetisyenler öneriyor kalp,göz ve toto sağlığı için çoohh önemli değiş mi
Yedikleri kaçamaklara kılıf da hazır.Ekmek bulamayan pasta yesin
15dk spor cezan var canım
ramazan bitsin böyle devam edersen döve döve zatıflatcam seniDayak yemek diyeti bozmadığı gibi kilo da verdiriyor
Büyük kaçamak yaparsan seni çiğ çiğ yerim
Kız kuru kuru şerbetsiz baklavayı yiyip ne yapacaksın.Bu seneye kadar yediklerine saysan olmuyor mu?
Bayram bitsin bozduğun şeker orucuna geri dön.
Baklavanın diyetteki yeri ve önemi konulu bir yazı eklememişsin civcivBaklavayı tüm diyetisyenler öneriyor kalp,göz ve toto sağlığı için çoohh önemli değiş mi
Yedikleri kaçamaklara kılıf da hazır.Ekmek bulamayan pasta yesin
15dk spor cezan var canım
ramazan bitsin böyle devam edersen döve döve zatıflatcam seniDayak yemek diyeti bozmadığı gibi kilo da verdiriyor
Ahhahaha,aradın mı doğruyu söylebaklavanın faydasını bulamadım
Ben şerbetli tatlıları çok severdim. Baklavaya da bayılırdım ama artık sevmiyorum ve canım da istemiyor.Evet canım bayram dönüşü orucuma başlıcam yine. Ben çok severim şerbetsiz baklava illa yerim çocukluğumdan beri ender bir kişiliğe sahibim
Ahhahaha,aradın mı doğruyu söyle
Ben şerbetli tatlıları çok severdim. Baklavaya da bayılırdım ama artık sevmiyorum ve canım da istemiyor.
Şerbetsiz baklavayı kuru kuru yemek için çok özel bir damak tadı olmalı insanın.
Seni kutlarım
Canımmesperenzaa seni çok seviyorum:) dayak kilo verdirir :))
Hahahahaha deli kız yaBende çok şerbetli tatlı sevmiyorum canım bayramdan ay azöncede baklava koydular deyip aslında girdiğim her kapıda hiç yemeden kalktığımı bilirim, denesen sende sevebilirsinaradım valla aslında kan şekeri düzenliyormuş 1 dilim yiyebilirmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?