Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet tez konuma başladım, aslında başka araştırmaları görünce sanırım ben kendimce fazla mükemmeliyetçi davrandım. Bence çokta güzel tez yazarım.
Evet yapacağım onu, Ağustos’ta memlekete 52 kilo olup gideceğim, annemi şaşırtacağım. Haberi yok hangi tarihte gideceğim...

tamam canım sadece bir kare baklava şansım var :) birde 5 adet sarma başkada kaçamak olmayacak kendi adıma inş

52 az değil mi kaçtı boyun canım benim hedef 55

Tez konuna başlamış olmana çok sevindim canım.Bazen önyargılı olabiliyoruz galiba sende konunu başlangıçta sevmediğin için önyargılı yaklaştın.
Annen için güzel sürpriz olur canım.Yapacağım,başaracağım diye karar verdikten sonra yapılmayacak bişey yok azimlim

Al işte bir özel insan daha:)
Nişanlık elbisen bitti mi canım.Nasıl gidiyor hazırlıklar ve nişana katılacak kişi sayısı konusunda uzlaşmaya vardınız mı?
Esperenza mesleğin psikolog mu ?
Nokta atış, ikna kabiliyetin Yüksek :) ustad senden çok öğreneceğim şeyler var...

Al işte bir özel insan daha:)
Nişanlık elbisen bitti mi canım.Nasıl gidiyor hazırlıklar ve nişana katılacak kişi sayısı konusunda uzlaşmaya vardınız mı?
Çok özelim kuzum.Bu kilolar boşuna alınmadı
Nişan elbisesi bitmedi daha son prova bayramdan sonra ki pazartesi.Nişan hediyeleri bitti.Masa süslemelerini de hallettim ama damat kahvesi şeysini bulamadım daha.
Tam tamına 35 kişi geliyorlar ve uzlaşamadık paşa paşa istediği oldu

Esperenza mesleğin psikolog mu ?
Nokta atış, ikna kabiliyetin Yüksek :) ustad senden çok öğreneceğim şeyler var...
Psikolog değilim ama bikaç yıldır çalışmasam da işim insan ve sorunları ile ilgili olduğu için biraz psikolojiden anlıyorım:)
Hepinizi izlemeye alayım da işimle alakalı foto atayım birazdan:)
Mesleğimi buradan yazmıyorum canım.

Evde mi yapıyosun canım

Merak ettim bende :)

Fotoğrafı attım kızlar
Bu foto geçen yıl aralık gibi çekinildi.Tek tük devam eden işlerim var onlar haricinde eylüle kadar ev hanımı modundayım
Takip etmediğim varsa yazarsa izlerim.yoksa göremiyorsunuz:))

ben anlamıştım o mesleği yaptığını (gizlediğin icin soylemiyim ☺)
Cok yakisiyor, ve kisiliginle özdeş ☺

ben anlamıştım o mesleği yaptığını (gizlediğin icin soylemiyim ☺)
Cok yakisiyor, ve kisiliginle özdeş ☺
Teşekkür ederim canım
Takımda olanlardan saklamak değil niyetim açık açık söylemememin sebebini biliyorsunuz.
İşin doğrusu özledim de çalışmayı.
Görmeyenler için öncesi sonrası fotolarından atayım tekrar.

Öncesi ve sonrası fotosu attım:)
Enn tosunn olduğum foto geçen yıl diyete başlayalı 10 gün olmuşken çekilmiştim.
En son halim,mavi ve kırmızılı olan foto.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…