- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Evet tez konuma başladım, aslında başka araştırmaları görünce sanırım ben kendimce fazla mükemmeliyetçi davrandım. Bence çokta güzel tez yazarım.Canımm
Azimli güzelimiz ben de seni seviyorum ve bu nedenle peşini bırakmıyorum ya
Deneme sürecindeyken yanlış hatırlamıyırsam sporla çok iyi kilo vermiştin,ramazan bitiyor canım tekrar sporla harikalar yaratacaksın ben sana inanıyorum canım.
Tezine de ufak ufak başladın değil mi:)
Tez konunu sevmesen de çok iyi işler çıkarabilirsin.
Bendefitcivciv gibi şerbetsiz baklava yerim.Şerbetli sevmiyorum
Al işte bir özel insan daha:)Bendefitcivciv gibi şerbetsiz baklava yerim.Şerbetli sevmiyorum
Hahahahaha deli kız yaYağ,un,nişasta,şeker kan şekerini önce tavan yaptırır sonra birden bire dibi gördürür.
Bayram dönüşü artı gelmemek ve tam motivasyonla burada olmak şartıyla bir küçük baklavaya izin veririmbunun haricindeki her kaçamağı boğazınıza dizerim
Evet tez konuma başladım, aslında başka araştırmaları görünce sanırım ben kendimce fazla mükemmeliyetçi davrandım. Bence çokta güzel tez yazarım.
Evet yapacağım onu, Ağustos’ta memlekete 52 kilo olup gideceğim, annemi şaşırtacağım. Haberi yok hangi tarihte gideceğim...
Tez konuna başlamış olmana çok sevindim canım.Bazen önyargılı olabiliyoruz galiba sende konunu başlangıçta sevmediğin için önyargılı yaklaştın.Evet tez konuma başladım, aslında başka araştırmaları görünce sanırım ben kendimce fazla mükemmeliyetçi davrandım. Bence çokta güzel tez yazarım.
Evet yapacağım onu, Ağustos’ta memlekete 52 kilo olup gideceğim, annemi şaşırtacağım. Haberi yok hangi tarihte gideceğim...
Esperenza mesleğin psikolog mu ?Al işte bir özel insan daha:)
Nişanlık elbisen bitti mi canım.Nasıl gidiyor hazırlıklar ve nişana katılacak kişi sayısı konusunda uzlaşmaya vardınız mı?
161cm boyum..52 az değil mi kaçtı boyun canım benim hedef 55
Çok özelim kuzum.Bu kilolar boşuna alınmadıAl işte bir özel insan daha:)
Nişanlık elbisen bitti mi canım.Nasıl gidiyor hazırlıklar ve nişana katılacak kişi sayısı konusunda uzlaşmaya vardınız mı?
Psikolog değilim ama bikaç yıldır çalışmasam da işim insan ve sorunları ile ilgili olduğu için biraz psikolojiden anlıyorım:)Esperenza mesleğin psikolog mu ?
Nokta atış, ikna kabiliyetin Yüksek :) ustad senden çok öğreneceğim şeyler var...
yALOVA TERMAL E GELDİM HATTA OTELDE KALMIŞTIK AMA MERKEZİ PEK BEĞENMEDİM CANIM
Çok özelim kuzum.Bu kilolar boşuna alınmadı
Nişan elbisesi bitmedi daha son prova bayramdan sonra ki pazartesi.Nişan hediyeleri bitti.Masa süslemelerini de hallettim ama damat kahvesi şeysini bulamadım daha.
Tam tamına 35 kişi geliyorlar ve uzlaşamadık paşa paşa istediği oldu
Psikolog değilim ama bikaç yıldır çalışmasam da işim insan ve sorunları ile ilgili olduğu için biraz psikolojiden anlıyorım:)
Hepinizi izlemeye alayım da işimle alakalı foto atayım birazdan:)
Mesleğimi buradan yazmıyorum canım.
Evet canım evde olacak.1,5 ay sonrada düğün olacağı için dışarıda yapmak istemedimEvde mi yapıyosun canım
ben anlamıştım o mesleği yaptığını (gizlediğin icin soylemiyim ☺)Fotoğrafı attım kızlar
Bu foto geçen yıl aralık gibi çekinildi.Tek tük devam eden işlerim var onlar haricinde eylüle kadar ev hanımı modundayım
Takip etmediğim varsa yazarsa izlerim.yoksa göremiyorsunuz:))
Teşekkür ederim canımben anlamıştım o mesleği yaptığını (gizlediğin icin soylemiyim ☺)
Cok yakisiyor, ve kisiliginle özdeş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?