Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım. Yurudum bugün de 4 km ☺
Ama yarindan itibaren arabayla gidicem oğlumu krese birakacagim için acil gitmem gerekebilir diye. Ben yarin ctesiden itibaren günlük yuruyuslerimi hesaplayip yazayim.
Tamam canım.Oğlun demek kreşe alışma turuna yarın başlayacak.Oğlun için güzel geçer inşallah.

bursa olmadi mugladan hala ses yok bakalim secim arifesindeyiz ya gecikti biraz bayram sonu netlesir heralde

Rakibimin maşallahı var ama benim de yarıştan kalmaya hiiçç niyetim yok

otu bimiyorum ama yogurt pul biber limon karışımını denedin mi akşam yatmadan 3 4 kaşık ye bağırsaklarını çalıştırır belki.

Dün kullandım gerçekten etkiliymiş. Pulbiber kullanamam midem acı kaldırmıyor maalesef. Yine de çoollk teşekkür ederim

Açlık otunu kullanmadım canım.Senin mide sorunun da var ya,rezene çayı içsen midendeki gaza da iyi gelir ve bağırsak çalıştırıcı etkisi de var canım.
Geçmiş olsun:)
Rezene içiyorum canım, uzun zamandır geçmeyen bir problem var diyetisyen açlık otunu önerdi dün akiam yatmadan içtim şimdi iyiyim. Şişliğide alıyor. Uygun zamanda doktora gideceğim bakalım yeniden mesai çıkarttılar seçime kadar . İnşallah yeme düzenim değişmez akşamları yine zorlanacağım.

afiyet olsun canım.Menün çok iyi .Akşamki ekmek bile gözüme batmadı.Sporun hareketlerin de güzel.
Su miktarın da iyi tatlım.

Çok sevindim. Vallahi ufak bir hareket bile terletiyor insanı. Bunlar iyi sonuçlarla geri dönecek inşallah. Annemi kıskanıyorum sabah kardeşim için kalkıyor onu işe uğurlayıp parka yürüyüşe gidiyor. Çok şanslı vallahi.25 haziran yarışımızın sonu annemle bakalım kim kazanacak

Bu arda pazartesi günü olduğundan kilo kontrolü için tartıldım.
Cuma; 79.00
Bugün; 78.3

PAZAR MENÜM
SAHUR
KURU YUFKADAN PEYNİRLİ BÖREK 2,5 KARE DİLİM BURASI FAZLA OLDU SANKİ
2 NEKTARİN
ŞEKERSİZ ÇAY= TEK OLUNCA AZ YİYORUM EŞİM OLUNCA COŞTUM enerji şart

AKŞAM
PEYNİRLİ TARHANA ÇORBASI
YOĞURT
KIZARMIŞ EKMEK YARIM DİLİMDİR ANCA

ARA
SÜT
HURMA
SPOR 5 DAKİKA=10 PUAN esperenzaa G Gonulbagi medgic26
DÜN SU AZDI 1 LİTRE ANCADIR

kilom 59,50 sabit

Hissediyorum bayramda kaçamak yapcam ben ya annem çok güzel sarma yapar yicem, 1 dilim ev baklavası yerim ee bayramın 2 ci günü dışarda olcaz dışarda et yerim hadi :) olmadı bayramda akşam yemeklerini mi kaldırsam sadece süt içsem kötü mü olur

Hiç öyle düşünme canım dışar da et yersin annende de eğer ısrar ediyorsa midem kötü falan de geç yazık etme onca emeğini eğer bu psikolojiyle gidersen yersin kendine İnan ve güven önce

Hiç öyle düşünme canım dışar da et yersin annende de eğer ısrar ediyorsa midem kötü falan de geç yazık etme onca emeğini eğer bu psikolojiyle gidersen yersin kendine İnan ve güven önce

BAKLAVAYA ŞERBET DÖKMEDEN AYIR ŞERBETSİZ TDAYIM BARİ DEDİM, ANNEM O KADARA KADAR MI DİYETTESİN DİYO SANKİ DOLMUŞ TAŞMIŞ YAĞLAR DİYO :)

Cumatesi menü:
İftar:
Tavuk sote, 2 kaşık pirinç pilav
Meyve: kiraz, azicık karpuz.
Sahur: peynir domates, zeytin ihlamur çay
Yaklaşık 1,5 litre su
regl sonrası ilk oruç tutmamdı çok zorlandım.
Pazar:
İftar 2 yumurta haşlanma, yoğurtlu sos, 2 tane sigara böreği, su
Ara: incir
Sahur: 3 kaşık kara buğday, 2 kaşık türlü,
2 litre su toplam
İki gün toplam 8000 adım
120 puan..
Sanki ilk kez oruç tutuyorum, gibi halsızlık var...
Ekmek hiç yemediğim için börek yedim...
esperenzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…