- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tamam canım.Oğlun demek kreşe alışma turuna yarın başlayacak.Oğlun için güzel geçer inşallah.Sağol canım. Yurudum bugün de 4 km ☺
Ama yarindan itibaren arabayla gidicem oğlumu krese birakacagim için acil gitmem gerekebilir diye. Ben yarin ctesiden itibaren günlük yuruyuslerimi hesaplayip yazayim.
bursa olmadi mugladan hala ses yok bakalim secim arifesindeyiz ya gecikti biraz bayram sonu netlesir heraldeAfiyet olsun canım:)Su miktarın da iyi.ramazan sonrası spor bekliyorum senden.
Afiyet olsun canım menün de su miktarın da gayet güzel.
Biraz mide sorunu da olduğu için midesine dokunabilir bence
Alışveriş de kayınvalidenin iltifatı da çok iyi gelmiştir canım.Moralinin düzelmesine sevindim tatlım.
Tayin durumunuz vardı canım,belli oldu mu?
Amin canım inşallah yaaa ❤Tamam canım.Oğlun demek kreşe alışma turuna yarın başlayacak.Oğlun için güzel geçer inşallah.
Rakibimin maşallahı var ama benim de yarıştan kalmaya hiiçç niyetim yokBayram öncesinde buralar biraz durgun olur.Fırsat buldukça bakarsın canım.
Bakamazsan biliriz ki kalori yakıyorsundur.Sen de bil ki rakibin cayır cayır kalori yakıyor
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi .Akşamki ekmek bile gözüme batmadı.Sporun hareketlerin de güzel.
Su miktarın da iyi tatlım.
Açlık otunu kullanmadım canım.Senin mide sorunun da var ya,rezene çayı içsen midendeki gaza da iyi gelir ve bağırsak çalıştırıcı etkisi de var canım.
Geçmiş olsun:)
Yaz canım.
otu bimiyorum ama yogurt pul biber limon karışımını denedin mi akşam yatmadan 3 4 kaşık ye bağırsaklarını çalıştırır belki.
Rezene içiyorum canım, uzun zamandır geçmeyen bir problem var diyetisyen açlık otunu önerdi dün akiam yatmadan içtim şimdi iyiyim. Şişliğide alıyor. Uygun zamanda doktora gideceğim bakalım yeniden mesai çıkarttılar seçime kadar . İnşallah yeme düzenim değişmez akşamları yine zorlanacağım.Açlık otunu kullanmadım canım.Senin mide sorunun da var ya,rezene çayı içsen midendeki gaza da iyi gelir ve bağırsak çalıştırıcı etkisi de var canım.
Geçmiş olsun:)
afiyet olsun canım.Menün çok iyi .Akşamki ekmek bile gözüme batmadı.Sporun hareketlerin de güzel.
Su miktarın da iyi tatlım.
Benim de ötelemişsin canım
Az yemeden inanmam o benim için hala lavinia
nasıl olsamDaha açık konuş canım
***6. Takım 1haftalık hedefler
Smygnc :90,6/ 89,6
medgic26 :103,8
fitcivciv :59,5/59
becezey :72,5/
yolcukardelen :58,7/ 58
Gonulbagi :62,2 /
Cgdmk. :57.9/
Azyiyen_azimli :57,7/
asilsoy : 79/
yenibirnur :67/
simla0 :71,25/70
Kızlar listeye hedeflerinizi ekler misiniz?
Cok iddiali olamadim. Hizli verince koruyamiyorum napiyim..
Hissediyorum bayramda kaçamak yapcam ben yaannem çok güzel sarma yapar yicem, 1 dilim ev baklavası yerim ee bayramın 2 ci günü dışarda olcaz dışarda et yerim hadi :) olmadı bayramda akşam yemeklerini mi kaldırsam sadece süt içsem kötü mü olur
Hiç öyle düşünme canım dışar da et yersin annende de eğer ısrar ediyorsa midem kötü falan de geç yazık etme onca emeğini eğer bu psikolojiyle gidersen yersin kendine İnan ve güven önce
Kızlar biz dün yazlığa geldik yazamadım.biraz burda duralım dedik bi kaç gün temiz hava alalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?