Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel zayıflamışsın :) bende paylaşacağım bir 55 göreyim
Senin canım zaten vermen gereken az bir kilon var.Spora da geri döndüğün zaman hem çok iyi kilo verirsin hem de çok sıkılaşırsın.
Benim yolum daha uzundu ama şimdi aldığım yorumları ve kendimdeki değişimleri gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımı görüp mutlu oluyorum.
Boş yere hamallık edip kendime işkence etmişim .
Ben de bayramdan sonra göbek ve biraz basen için bölgesel harekete başlatacağım.

Aynen, bende öyle düşünüyorum boşuna extra kilo taşıyoruz, yazık bize :) herneyse doğru yere gelmişim. Burdaki gazla veririm inşallah!

Bende temmuzda 55 e inip inş, koruma yapmak istiyorum o zamanda buralarda olcam bende kurtulamazsın esperenzaa , sence haziran bitene kadar kaç kilo olurum
Canım ramazanda bile kilo verdiğine göre,ramazan sonrası su ve sporunu arttırırsan ve regl sorununu da çözersen 56’ya gelirsin bence.
hepimiz çok dünyanın özel çok gözel kadunlarıyız canım
Hazırlıkların bitmiş sayılır canım.Gözün aydın.35 kişi evde zor olsa da hiç moralini bozma.Güzel geçer ve sen boş yere kendini üzmüşlüğünle kalırsın canım.

Aynen, bende öyle düşünüyorum boşuna extra kilo taşıyoruz, yazık bize :) herneyse doğru yere gelmişim. Burdaki gazla veririm inşallah!
Kilo sağlık,estetik ve yaşam kalitesi açısından sıkıntı oluşturuyor.
Eskiden iki adımda nefes nefese kalırdım şimdi kondüsyonum arttı,sabahları oğlımdan sebep hep erken kalkardım ama şimdi çok daha enerjik uyanıyorum.
Bence de doğru yerdesin azimlim:))

Artık takmıyorum bizden de 15-20 arası gelecek kişi sayısı.Müthiş güzel olacak inanıyorum ben

Ara verince insan ozledigini anlıyor, b3n de rahatim iyi tuh ya başlıyorum falan diyordum ama seminere gidince anladim ki özlemişim ☺ evde ne kadar rahat olsan da meslegini seven herkes özler canim.

Hanım hatun güzel gızlarr
Ölçü almamızın vakti geldi.Bayrama gitmeden önce bir aylık incelmelerinizi karşılaştıralım artık diyorum:)
En geç yarın akşama kadar ölçü alıp yazarsanız beni çok mesut bahtiyar edersinizBildirmezseniz zaten heyheyliyim, sizi bana sayı ile mi verdiler der ve açarım ağzımı yumarım gözümü

Son düzenleme:
Heh tam da bunu bekliyordum, neyse dedim ben bugün olceyim de istediği zaman da veririm diye ☺ aksama yazarım canim buyuuuk merakla olcucem ☺

Çok fark ediyor canım, ve yüzün sanki bambaşka biri olmuş ☺
İyi zayiflamissin
Teşekkür ederim canım.Yüzüm bildiğin servis tabağı gibi olmuştuTek sıkıntı memişler patlak top gibi oldu
Artık takmıyorum bizden de 15-20 arası gelecek kişi sayısı.Müthiş güzel olacak inanıyorum ben
Böyle düşün inan çok daha iyi olacak .
Ara verince insan ozledigini anlıyor, b3n de rahatim iyi tuh ya başlıyorum falan diyordum ama seminere gidince anladim ki özlemişim ☺ evde ne kadar rahat olsan da meslegini seven herkes özler canim.
sevdiğin emek verip okuduğun mesleği yapmak gerçekten insana mutluluk veriyor.Annelik ve ev kadınlığı haricinde işe yaradığını hissetmek harika bir duygu.(ev kadınlığı konusunda pek işe yaradığım söylenemez ya )

Yaaa ama benim ölçeceğim bi mezuram yokki

Ben aşırı şaşırdım biliyormusun hiç tahmin etmiyordum.tekrar ne zaman dönmeyi düşünüyorsun mesleğine
Öncesi ve sonrası fotosu attım:)
Enn tosunn olduğum foto geçen yıl diyete başlayalı 10 gün olmuşken çekilmiştim.
En son halim,mavi ve kırmızılı olan foto.

Maşallah ne güzel vermişsin tebrik ederim gerçekten

Bende fotoğraf çekiyorum
Evet biraz önce arayıp sordum şuan sabit kilosundaymış ben ilk başladığım zamanki hesabı yapıyorum 84 kilodaydım şimdi uzun zamandır 81 altını görmemiş ve kıramamıştım şimdi tartıda 77 leri görünce yürübe diyorum bu hızla ay sonu kolaylıkla 75 in altına düşerim diye umut ediyorum

Not: Bugün bir kırmızı kart yiyebilirim. Tatlı çekiyor canım o yüzden Haytalı yemeyi planlıyorum tabi yemeden önce yürüyüş ve yedikten sonra yürüyüş şartı koydum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…