- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahahaha
Aynen mesleki deformasyon:)Hahahaha
Gaddarlığım ve cezalarım hep meslektenYoksa pambuk gibiyimdir
Evet canım evde olacak.1,5 ay sonrada düğün olacağı için dışarıda yapmak istemedim
Senin canım zaten vermen gereken az bir kilon var.Spora da geri döndüğün zaman hem çok iyi kilo verirsin hem de çok sıkılaşırsın.Çok güzel zayıflamışsın :) bende paylaşacağım bir 55 göreyim
Aynen, bende öyle düşünüyorum boşuna extra kilo taşıyoruz, yazık bize :) herneyse doğru yere gelmişim. Burdaki gazla veririm inşallah!Senin canım zaten vermen gereken az bir kilon var.Spora da geri döndüğün zaman hem çok iyi kilo verirsin hem de çok sıkılaşırsın.
Benim yolum daha uzundu ama şimdi aldığım yorumları ve kendimdeki değişimleri gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımı görüp mutlu oluyorum.
Boş yere hamallık edip kendime işkence etmişim .
Ben de bayramdan sonra göbek ve biraz basen için bölgesel harekete başlatacağım.
Canım ramazanda bile kilo verdiğine göre,ramazan sonrası su ve sporunu arttırırsan ve regl sorununu da çözersen 56’ya gelirsin bence.Bende temmuzda 55 e inip inş, koruma yapmak istiyorum o zamanda buralarda olcam bende kurtulamazsınesperenzaa , sence haziran bitene kadar kaç kilo olurum
hepimiz çok dünyanın özel çok gözel kadunlarıyız canımÇok özelim kuzum.Bu kilolar boşuna alınmadı
Nişan elbisesi bitmedi daha son prova bayramdan sonra ki pazartesi.Nişan hediyeleri bitti.Masa süslemelerini de hallettim ama damat kahvesi şeysini bulamadım daha.
Tam tamına 35 kişi geliyorlar ve uzlaşamadık paşa paşa istediği oldu
Kilo sağlık,estetik ve yaşam kalitesi açısından sıkıntı oluşturuyor.Aynen, bende öyle düşünüyorum boşuna extra kilo taşıyoruz, yazık bize :) herneyse doğru yere gelmişim. Burdaki gazla veririm inşallah!
Çok fark ediyor canım, ve yüzün sanki bambaşka biri olmuş ☺Öncesi ve sonrası fotosu attım:)
Enn tosunn olduğum foto geçen yıl diyete başlayalı 10 gün olmuşken çekilmiştim.
En son halim,mavi ve kırmızılı olan foto.
Artık takmıyorum bizden de 15-20 arası gelecek kişi sayısı.Müthiş güzel olacak inanıyorum benCanım ramazanda bile kilo verdiğine göre,ramazan sonrası su ve sporunu arttırırsan ve regl sorununu da çözersen 56’ya gelirsin bence.
hepimiz çok dünyanın özel çok gözel kadunlarıyız canım
Hazırlıkların bitmiş sayılır canım.Gözün aydın.35 kişi evde zor olsa da hiç moralini bozma.Güzel geçer ve sen boş yere kendini üzmüşlüğünle kalırsın canım.
Ara verince insan ozledigini anlıyor, b3n de rahatim iyi tuh ya başlıyorum falan diyordum ama seminere gidince anladim ki özlemişim ☺ evde ne kadar rahat olsan da meslegini seven herkes özler canim.Teşekkür ederim canım
Takımda olanlardan saklamak değil niyetimaçık açık söylemememin sebebini biliyorsunuz.
İşin doğrusu özledim de çalışmayı.
Görmeyenler için öncesi sonrası fotolarından atayım tekrar.
Heh tam da bunu bekliyordum, neyse dedim ben bugün olceyim de istediği zaman da veririm diye ☺ aksama yazarım canim buyuuuk merakla olcucem ☺Hanım hatun güzel gızlarr
Ölçü almamızın vakti geldi.Bayrama gitmeden önce bir aylık incelmelerinizi karşılaştıralım artık diyorum:)
En geç yarın akşama kadar ölçü alıp yazarsanız beni çok mesut bahtiyar edersinizBildirmezseniz zaten heyheyliyim sizi bana sayı ile mi verdiler der ve açarım ağzımı
Teşekkür ederim canım.Yüzüm bildiğin servis tabağı gibi olmuştuÇok fark ediyor canım, ve yüzün sanki bambaşka biri olmuş ☺
İyi zayiflamissin
Böyle düşün inan çok daha iyi olacak .Artık takmıyorum bizden de 15-20 arası gelecek kişi sayısı.Müthiş güzel olacak inanıyorum ben
sevdiğin emek verip okuduğun mesleği yapmak gerçekten insana mutluluk veriyor.Annelik ve ev kadınlığı haricinde işe yaradığını hissetmek harika bir duygu.(ev kadınlığı konusunda pek işe yaradığım söylenemez yaAra verince insan ozledigini anlıyor, b3n de rahatim iyi tuh ya başlıyorum falan diyordum ama seminere gidince anladim ki özlemişim ☺ evde ne kadar rahat olsan da meslegini seven herkes özler canim.
Teşekkür ederim canım
Takımda olanlardan saklamak değil niyetimaçık açık söylemememin sebebini biliyorsunuz.
İşin doğrusu özledim de çalışmayı.
Görmeyenler için öncesi sonrası fotolarından atayım tekrar.
Hanım hatun güzel gızlarr
Ölçü almamızın vakti geldi.Bayrama gitmeden önce bir aylık incelmelerinizi karşılaştıralım artık diyorum:)
En geç yarın akşama kadar ölçü alıp yazarsanız beni çok mesut bahtiyar edersinizBildirmezseniz zaten heyheyliyim, sizi bana sayı ile mi verdiler der ve açarım ağzımı yumarım gözümü
Fotoğrafı attım kızlar
Bu foto geçen yıl aralık gibi çekinildi.Tek tük devam eden işlerim var onlar haricinde eylüle kadar ev hanımı modundayım
Takip etmediğim varsa yazarsa izlerim.yoksa göremiyorsunuz:))
Öncesi ve sonrası fotosu attım:)
Enn tosunn olduğum foto geçen yıl diyete başlayalı 10 gün olmuşken çekilmiştim.
En son halim,mavi ve kırmızılı olan foto.
Bizlere atmadi ki, sadece hepimizi izlemeye basladi, izleyince de onun yüklediği fotoları gorebiliyoruzBANA DA AT CANIM BENİM BAŞIM KEL Mİ :)
Bende fotoğraf çekiyorumBayram bitince doktora gitmen iyi olur canım.
Hahahaha ben de tartıda hiç ummadığım eksiyi gördüğümde bikaç defa tartılıp üstünr bir de foto çektiğimi bilirim.
Annen kaçamak mı yapıyorO zaman fark atarsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?