Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biraz üst üste fazla karbonhidrat olmuş canım ama telafisini etmelisin biraz daha fazla spor yaparak

çok geçmiş olsun ikinize de... allahım şifa versin oğlusuna da

BANA DA AT CANIM BENİM BAŞIM KEL Mİ :)
Profilime bakıp ,albümlerimi açarsan görürsün canım.Seni izlediğim için görebilirsin.
Ben aşırı şaşırdım biliyormusun hiç tahmin etmiyordum.tekrar ne zaman dönmeyi düşünüyorsun mesleğine

Maşallah ne güzel vermişsin tebrik ederim gerçekten
Bu eylülde başlayacağım canım.
Doğumdan bir gün önceye kadar çalışmıştım:)
Aslında oğlum 8 aylık olduğunda dönmüştüm ama çok zorlandık ben de bi süre daha çalışmayayı seçtim.
Teşekkür ederim canım.Bol bol foto çek ki ilerlemeni görüp daha da motive olasın.
Canım senin motivasyonun da çok iyi.Burada olmak da motivasyonunu canlı tuttuğu için çok daha kolay kilo verirsin.
Tatlıyı yiyince cezayı basarım Tatlı tatlı yemenin acı acı cezası oluyor bildiğin üzeretarçınlı süt iç biraz keser ihtiyacını

Canımm çok iyi
ölçüleri yazmadım çünkü benilk sefer cok yanlış ölçmüşüm cidden belimi bacakalrımı falan baya fark var ablam ölcünce cok daha farklı cıktı bir de şey var ben 1 aylığına istanbula dönüyorum orda tartılma imkanım pek yok yediklerimi her gün yazıcam ama başka tartılarda da artı mı çıkarım bilmiyorum eczanelerde gidip tartılmak istemiyorum ben en yakın zaman bir tane alıcam ve ona göre bildirim yapıcam

Eczane yada başka tartıda ,tartı farkı olur canım.Aslında katılımın da arttı,bayramdan sonraki cuma günü duruma göre listeye almayı düşünüyordum canım seni.Tartı sorununu halledersen konuşuruz duruma göre listede olursun.Liste dışında bile olsan takımdasın canım.

sipariş ettim ortalama bir tartı bir haftaya elimde olur. katılmak daha çok isterim okul bitince ister istemez daha çok katılabiliyorum daha da çok katılıcam inşallah

Ne güzel canım Eylül'e de pek bişey kalmamış nesi zor oldu merak ettim açıkçası yani çocuğa bakan biri mi bulmak zor oldu
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende bi an önce ulaşırım hedefe

Yazlıktan ne zaman dönüyorsun canım.
İple ölçsen sonra varsa cetvelle ölçmeye çalışsan olur mu diye düşündüm Yazlıkta cetvel ne ararr dediğini duyar gibiyim
Hahah valla mimar olmama rağmen yazlıkta cetvelim Yok
Bayrama dönücem sanırım canım

Ah spor yapabilsem. Bu ara kızım Simla çok mızmız. Sadece akşam uykusu düzenli o zaman da çok yorgun oluyorum...

Sabah:

2 yumurtadan omlet
Domates
1 dilimden az ekmek

Öğlen

Avuç içi kadar tavuk
Yoğurt
Salata

Akşam

Köfte
Cacık

Regl oldum tartıda artı çıkmam biraz da ondan olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…