biraz üst üste fazla karbonhidrat olmuş canım ama telafisini etmelisin biraz daha fazla spor yaparakDünü yazıyorum
Sabah
İki dilim ekmekten yağsz peynirli tost
Öğle (arkadaşıma gittim ne yapayım)
2 tane sigara böreği
1 adet mercimek köftesi
4-5 dolma (sarma)
2 dilim çikolatalı kek
Akşam
7 kaşık et yemeği
2-3 çatal kavun
çok geçmiş olsun ikinize de... allahım şifa versin oğlusuna daSelam hatuncuklar nasilsiniz bakalim????dun yok idim çünküsu davullu zurnali geldi regl agridan solugu hastanede aldim... oglusumda ishal oldu onuda dr goturdum tahlillerinde birsey cikmadi sukur allahima... duzeltmeye çalışıyoruz iste...
Profilime bakıp ,albümlerimi açarsan görürsün canım.Seni izlediğim için görebilirsin.BANA DA AT CANIM BENİM BAŞIM KEL Mİ :)
Bu eylülde başlayacağım canım.Ben aşırı şaşırdım biliyormusun hiç tahmin etmiyordum.tekrar ne zaman dönmeyi düşünüyorsun mesleğine
Maşallah ne güzel vermişsin tebrik ederim gerçekten
Yazlıktan ne zaman dönüyorsun canım.Yaaa ama benim ölçeceğim bi mezuram yokki
Canımm çok iyi
2 aylık bebeği olduğu için spor çok yapamaz ama biraz yürüyüş olsa iyi olur tabibiraz üst üste fazla karbonhidrat olmuş canım ama telafisini etmelisin biraz daha fazla spor yaparak
ölçüleri yazmadım çünkü benilk sefer cok yanlış ölçmüşüm cidden belimi bacakalrımı falan baya fark var ablam ölcünce cok daha farklı cıktı bir de şey var ben 1 aylığına istanbula dönüyorum orda tartılma imkanım pek yok yediklerimi her gün yazıcam ama başka tartılarda da artı mı çıkarım bilmiyorum eczanelerde gidip tartılmak istemiyorum ben en yakın zaman bir tane alıcam ve ona göre bildirim yapıcamCanımm çok iyi
Eczane yada başka tartıda ,tartı farkı olur canım.Aslında katılımın da arttı,bayramdan sonraki cuma günü duruma göre listeye almayı düşünüyordum canım seni.Tartı sorununu halledersen konuşuruz duruma göre listede olursun.Liste dışında bile olsan takımdasın canım.ölçüleri yazmadım çünkü benilk sefer cok yanlış ölçmüşüm cidden belimi bacakalrımı falan baya fark var ablam ölcünce cok daha farklı cıktı bir de şey var ben 1 aylığına istanbula dönüyorum orda tartılma imkanım pek yok yediklerimi her gün yazıcam ama başka tartılarda da artı mı çıkarım bilmiyorum eczanelerde gidip tartılmak istemiyorum ben en yakın zaman bir tane alıcam ve ona göre bildirim yapıcam
Bugun sabahtan beri daha yeni oturdum. Onun etkisi oldu61.2 bugun
Cuma 62.2
1 kilo fark
sipariş ettim ortalama bir tartı bir haftaya elimde olur. katılmak daha çok isterim okul bitince ister istemez daha çok katılabiliyorum daha da çok katılıcam inşallahEczane yada başka tartıda ,tartı farkı olur canım.Aslında katılımın da arttı,bayramdan sonraki cuma günü duruma göre listeye almayı düşünüyordum canım seni.Tartı sorununu halledersen konuşuruz duruma göre listede olursun.Liste dışında bile olsan takımdasın canım.
Süpersin ❤
harika maşallah
Profilime bakıp ,albümlerimi açarsan görürsün canım.Seni izlediğim için görebilirsin.
Bu eylülde başlayacağım canım.
Doğumdan bir gün önceye kadar çalışmıştım:)
Aslında oğlum 8 aylık olduğunda dönmüştüm ama çok zorlandık ben de bi süre daha çalışmayayı seçtim.
Teşekkür ederim canım.Bol bol foto çek ki ilerlemeni görüp daha da motive olasın.
Canım senin motivasyonun da çok iyi.Burada olmak da motivasyonunu canlı tuttuğu için çok daha kolay kilo verirsin.
Tatlıyı yiyince cezayı basarımTatlı tatlı yemenin acı acı cezası oluyor bildiğin üzere tarçınlı süt iç biraz keser ihtiyacını
Hahah valla mimar olmama rağmen yazlıkta cetvelim YokYazlıktan ne zaman dönüyorsun canım.
İple ölçsen sonra varsa cetvelle ölçmeye çalışsan olur mu diye düşündümYazlıkta cetvel ne ararr dediğini duyar gibiyim
Evet o yuzden yataga yapistim suan. Cok susadim cok yoruldumSüpersin ❤
Tesekkur ederim canim :)harika maşallah
Cezaya hazır olunDünü yazıyorum
Sabah
İki dilim ekmekten yağsz peynirli tost
Öğle (arkadaşıma gittim ne yapayım)
2 tane sigara böreği
1 adet mercimek köftesi
4-5 dolma (sarma)
2 dilim çikolatalı kek
Akşam
7 kaşık et yemeği
2-3 çatal kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?