- 24 Mayıs 2018
- 197
- 366
- 18
- 30
Muhte
Tamam canım.Tartı sorunun olmazsa ve katılımın da böyle devam ederse listeye girersin canım.Listede olunca heyecan daha çok oluyorsipariş ettim ortalama bir tartı bir haftaya elimde olur. katılmak daha çok isterim okul bitince ister istemez daha çok katılabiliyorum daha da çok katılıcam inşallah
Bakıcı sorunu aslında çekmedim sayılır.Şanslıydım işe dönmeden bir ay önce ayarlamıştım.Oğlum o dönem neredeyse gece hiç uyumazdı,işe döndükten 2hafta sonra çok hastalandı ve ben yanında değildim biraz vicdan yaptım.Gece uykusuzluk ve sonra hastalanması işe dönmek için erken diye düşünmemize sebep oldu.Sonra da sanırım ev rahatına alıştım ,şimdi de sıkıldım evden.Ne güzel canım Eylül'e de pek bişey kalmamış nesi zor oldu merak ettim açıkçası yani çocuğa bakan biri mi bulmak zor oldu
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende bi an önce ulaşırım hedefe
Hafta sonu ödemin olmuş olabilir canım.Çok koşturup ayakta durdun yakın da olsa yola çıktın.Cumaya kadar gider bence :) hafta sonunda sabit çıkmak başarı aslında.Kızlar tartı bildirimi
Sabit maalesef
Ama bekliyordum aslında biraz neyse Cumaya umarım eksi olur
Yeni anne olduğu ve bebeğini emzirdiği için ceza vermiyorum canım.Cezaya hazır olundedim, ama ceza almamışsın...
Muhteşem bir eksi görmüşsün canım.Tebrik ediyorum
Hadi az kaldi az daha dayan arkadaşım ❤Evet o yuzden yataga yapistim suan. Cok susadim cok yoruldum
Bakıcı sorunu aslında çekmedim sayılır.Şanslıydım işe dönmeden bir ay önce ayarlamıştım.Oğlum o dönem neredeyse gece hiç uyumazdı,işe döndükten 2hafta sonra çok hastalandı ve ben yanında değildim biraz vicdan yaptım.Gece uykusuzluk ve sonra hastalanması işe dönmek için erken diye düşünmemize sebep oldu.Sonra da sanırım ev rahatına alıştım ,şimdi de sıkıldım evden.
Hafta sonu ödemin olmuş olabilir canım.Çok koşturup ayakta durdun yakın da olsa yola çıktın.Cumaya kadar gider bence :) hafta sonunda sabit çıkmak başarı aslında.
Yeni anne olduğu ve bebeğini emzirdiği için ceza vermiyorum canım.
kesinlikle öyle o yüzden lisetye girmek istiyorum ben deMuhte
Tamam canım.Tartı sorunun olmazsa ve katılımın da böyle devam ederse listeye girersin canım.Listede olunca heyecan daha çok oluyor
ödemdir üzülmeee.Ben 58.1
Cumadan bu yana +200
menün çok güzel canım :) afiyet olsunDiyeyisyenim izin vermedi sadece 2-3 top dondurma yedim onun yerine buna izin verdi
Sabah; 1 bardak su, 1 haşlanmış yumurta, 6 dilim salatalık, 3 zeytin
Ara öğün;nektarin
Öğlen; 1/2 kase çorba, 1 kase chıontohumlu cacık, 1 dilim esmer ekmek.
Ara öğün; 1 sade türk kahvesi, 2 kurutulmuş kayısı
Akşam; 1 şiş et, 4 kaşık salata.
Ara öğün; 3 top dondurma, 1 soda
Spor:
5000 adım; 75 puan
20 dk tempolu yürüyüş; 50 puan
5 dk egzersiz ;10
Toplm; 135
esperanzaa S smygnc
Canım canım sen böyle dersin de ben yarıştan kopar mıyımGünaydın canım.Çok erken uyanmışsın.
Günaydın canım.Geçmiş olsun kim hasta.
Senin yarıştan kopacağını hiç sanmıyorum canım:)
Açlık otunun işe yaramasına çok sevindim canım.İşlerin biraz hafifler gibi olduğunda doktora git canım.
Annene de kocaman alkış.
700 gram ne güzel bir eksilmedir eminim bu hafta çok daha iyi olacak.
Ne güzel enerjin var canım ya hayranım sanaCanımmmEşim yarın gece gider biz de analı oğullu 3 günlük tatil hazırlığımızı yaparız.Yarın az alışverişe çıkarım,çarşamba son hazırlıkları tamamlar perşembe sabah erkenden yola çıkarız biz de.
Aramıştır aramıştır oAhhahaha,aradın mı doğruyu söyle
Ben şerbetli tatlıları çok severdim. Baklavaya da bayılırdım ama artık sevmiyorum ve canım da istemiyor.
Şerbetsiz baklavayı kuru kuru yemek için çok özel bir damak tadı olmalı insanın.
Seni kutlarım
vavvv canım süpersin, bugün ben de yeni oturdum sayılır ben de görebilsem keşke öyle bi eksiyi
Çok teşekkür ediyorum ama dondurma olmada daha iyiydi, şişkinlik yaptı üstüne. Sağlık olsun artıkmenün çok güzel canım :) afiyet olsun
Canım rakibem niye öyle olduBen 58.1
Cumadan bu yana +200
İnşallah canım ama ctesi 56.9 gorup bugün 58.1 görmek üzdüödemdir üzülmeee.
Aynen canım 56 yi en son sanirim 2009 ve öncesinde gördüm. Neyse devam. 9 temmuza kadar ne kadar inersem kârCanım rakibem niye öyle olduama bunlar artık yıllardır yapışan kilocuklar ya bi ileri bir geri normal sanırım, moralini hiç bozma e mi Benim de öyle oldu
Afiyet olsun canım ❤Sabah (8.30)
iki haşlama yumurta,
Zeytin,peynir, bir kase ağız(normalde ikiye bölüp buzluya kaldırmıştım yarısını ama dün dayanamadım çıkardımne zamandır bu kadar yememiştim )
Öğlen13.00 bi kase ağız
15.00 3 kayısı
Su su su
18.30 3 tane salatalık
20.30 efsane kabak2 yk güveç et
21.30 çay badem
Şimdi yeşil çay
İki gündür paylaşmamışım menüyükahvaltım aynıydı, birinde balık yedim ama birinde ne yedim hatırlayamadım
Sporlar da uygulamadan adıma baktım
Bugün 6000 adım =90puan
Dün 4000 adım= 60puan
Cumartesi2000= 30puan
esperenzaa cgdmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?