Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar tartı bildirimi
Sabit maalesef
Ama bekliyordum aslında biraz neyse Cumaya umarım eksi olur

Bakıcı sorunu aslında çekmedim sayılır.Şanslıydım işe dönmeden bir ay önce ayarlamıştım.Oğlum o dönem neredeyse gece hiç uyumazdı,işe döndükten 2hafta sonra çok hastalandı ve ben yanında değildim biraz vicdan yaptım.Gece uykusuzluk ve sonra hastalanması işe dönmek için erken diye düşünmemize sebep oldu.Sonra da sanırım ev rahatına alıştım ,şimdi de sıkıldım evden.
Kızlar tartı bildirimi
Sabit maalesef
Ama bekliyordum aslında biraz neyse Cumaya umarım eksi olur
Hafta sonu ödemin olmuş olabilir canım.Çok koşturup ayakta durdun yakın da olsa yola çıktın.Cumaya kadar gider bence :) hafta sonunda sabit çıkmak başarı aslında.
Cezaya hazır olun dedim, ama ceza almamışsın...
Yeni anne olduğu ve bebeğini emzirdiği için ceza vermiyorum canım.

Evet o yuzden yataga yapistim suan. Cok susadim cok yoruldum
Hadi az kaldi az daha dayan arkadaşım ❤
Ben de ctesi senin gibi hiç oturmadim, cumadan ctesi aksamina 1 kilo vermistim bir gunde, 56.9 gormustum. tabi pazar aynı performansı gostermeyince hooopp geri geldi aman sen dikkat et de gelmesin.

Bakıcı bulmak şahane bi şans bence Eylül'de napcaksın canım
Bende öyle düşündüm canım çok yoruldum falan ondan oldu herhalde bi de cumartesi çok aşırı sıcaktı kaç saat ayakta durdum ayaklarım bile şişti zaten o gün

Diyeyisyenim izin vermedi sadece 2-3 top dondurma yedim onun yerine buna izin verdi
Sabah; 1 bardak su, 1 haşlanmış yumurta, 6 dilim salatalık, 3 zeytin
Ara öğün;nektarin
Öğlen; 1/2 kase çorba, 1 kase chıontohumlu cacık, 1 dilim esmer ekmek.
Ara öğün; 1 sade türk kahvesi, 2 kurutulmuş kayısı
Akşam; 1 şiş et, 4 kaşık salata.
Ara öğün; 3 top dondurma, 1 soda

Spor:
5000 adım; 75 puan
20 dk tempolu yürüyüş; 50 puan
5 dk egzersiz ;10
Toplm; 135
esperanzaa S smygnc

menüm
sahur: yumurta peynir zeytin domates salatalık
iftar: 1 kase çorba 1 adet küçük lahmacun. bol yagsız salata. 1 bardak ayran.

su şimdilik 2 lt yatana kadar ben onu 3 yapacağım spor yok yarın istanbula gittiğimden bugun biraz ev işleri ve valiz hazırlamakla uğraştım açıkcası çok da üşendim :/

esperenzaa

menün çok güzel canım :) afiyet olsun

Canım canım sen böyle dersin de ben yarıştan kopar mıyım
Ne güzel enerjin var canım ya hayranım sanaGüzel güzel eğlenin, Gülen yüzünüz hiç solmasın
Aramıştır aramıştır oya ben çok seviyorum şerbetli tatlıları, sütlülere de yeni alıştım ama diyetteyim diye yiyemiyorum: ( komşumun getirdiği sütlaçtan bi kaşık bile yemedim
bugun 61.2
Cuma 62.2
1 kilo fark
esperenzaa @fitcivciv
vavvv canım süpersin, bugün ben de yeni oturdum sayılır ben de görebilsem keşke öyle bi eksiyi

Sabah (8.30)
iki haşlama yumurta,
Zeytin,peynir, bir kase ağız(normalde ikiye bölüp buzluya kaldırmıştım yarısını ama dün dayanamadım çıkardımne zamandır bu kadar yememiştim)

Öğlen13.00 bi kase ağız
15.00 3 kayısı
Su su su
18.30 3 tane salatalık

20.30 efsane kabak 2 yk güveç et
21.30 çay badem
Şimdi yeşil çay
İki gündür paylaşmamışım menüyü kahvaltım aynıydı, birinde balık yedim ama birinde ne yedim hatırlayamadım
Sporlar da uygulamadan adıma baktım
Bugün 6000 adım =90puan
Dün 4000 adım= 60puan
Cumartesi2000= 30puan
esperenzaa cgdmk

Afiyet olsun canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…