Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızım bugün emmek istiyor sürekli ben de rahat rahat giriyorum ama aklımda yıkanacak ütülenecek çamaşırlar var Eee naparsınız bakalım çıtır kızlar

Kızım bugün emmek istiyor sürekli ben de rahat rahat giriyorum ama aklımda yıkanacak ütülenecek çamaşırlar var Eee naparsınız bakalım çıtır kızlar
Emsin emsin kuzucuk da annesine kalori yaktirsin ben de iftardan sinra yapabiliyorum isleri. Ben de bulaşık ve çamaşır makinelerini calistirdim. Bitsin de asicam.

Emsin emsin kuzucuk da annesine kalori yaktirsin ben de iftardan sinra yapabiliyorum isleri. Ben de bulaşık ve çamaşır makinelerini calistirdim. Bitsin de asicam.
Ben de aldıklarımızı koşa programa attım, serdim renklileri attım şimdi.yarı. Giyeceklerimi ütülerden de o yokanır.serip yatarım ama bugün bildirimi unutmuşum, sabah da bu kadar yorgunluğa ödem olur bi de ölçü alacağım oyy çok işim var çok

Evet unuttun ben merakla beklemistim sevgili rakibecigim ne durumda diye

Hem regl ödemi hem de dün arkadaşında yediğin sarma,2dilim çikolatalı kek vs’nin de etkisi var canım.
Menün çok güzel canım,afiyet olsun.Kızın büyüyor canım.Bu huysuzlukları da büyüme atağından olabilir canım.

Bugun menu
Sahur yok uyanamadim
Iftar
Yarim kase mercimek corbasi, Cacık,( ayran corbasimi diyorsunuz bilmyrm) nohutlu dövmeli yogurtlu corba yarim kase ve salata
2.5 litre su
Ara kayisi ve birkac kiraz
Spor 6000 adım: 15×6=90 p
Bugun 50 derece vardi burasi. yemek istemedi canim bunlar susuzlugumu bastirdi
esperenzaa fitcivciv

Hahah valla mimar olmama rağmen yazlıkta cetvelim Yok
Bayrama dönücem sanırım canım
Bayramda al canım ölçülerini:)Mimar dediğin T cetveli ile do
Sen direnç kilonu kırdın canım,geri gelenler geldikleri gibi giderler
Ben 58.1
Cumadan bu yana +200
Sakin ol şampiyonMoral bozmak yok.
kesinlikle öyle o yüzden lisetye girmek istiyorum ben de
Okullar da kapandı buraya, kendine vakit ayırdıkça daha da iyi olacaksın canım.Sonra listenin tozunu attırırsın
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.yıkanacak halı,silinecek duvar yok muydu? duvar silindiğini de bdv’den öğrendim geçenlerde Ev işi ile aramdaki ilişki budur.0

İnsallİn canım yaa, her ne kadar iddiaya girdiğim kuzenim anlastigimiz kilonun yarısını verip beni sorunca pes etse de temmuza 55 olmak istiyorum ☺

Diyetisyenin o kadar haklı ve vicdanlı kiBen olsam bi top neyine yetmiyor der üstüne bir de ceza verir hızımı alamaz bir de paranı alırdım
Sporun ve dondurma haricinde menün çok iki.Top başına 10 dakikadan 30 dakika spor rica edeceğim canım
Sütlaca hayır diyen medarı iftiharımız seni tebrik ederim canım Böyle iradeli olun ciğerimi yiyin

Bakınız eyy 6.takım halkı ve sadece bakmayınız feyz alınız
Maşallah canım.

esperenzaa iftardan önce olcucektim unuttum, şimdi karnım suyla dolu (1600 ml)+ yemek. Yarın iftara digru olceyim olur mu
Yarına da olur canım.
Beden ölcüsü mü vericez ? Ben kacirdim galiba orayi
evet canım hepinizi ölçüp tartmak lokmalarınızı saymak en büyük zevkimElimden gelse kaçamak yapmayı düşünen aklınızı alacağım.
Göğüs,bel,kalça,kol ne bulursan ölç canım:)
Evet canım aylık veriyoruz.karşılaştırıyoruzGöğüs bel basen kol ya da önüne çıkan her tümseği ölç
hahahaha aynı şeyi yazmıştım.

Oyyy annesini dinlendirmeye çalışan minnak kızını öperim
Eşimin valizini hazırladım,adam sabah erkenden seferi yine.Haftaya çarşambaya vuslat
Afiyet olsun canım.Sıcakların iyi yanı bol su içirtip iştah kesiyor ama ramazanda da zorluyor.

İnsallİn canım yaa, her ne kadar iddiaya girdiğim kuzenim anlastigimiz kilonun yarısını verip beni sorunca pes etse de temmuza 55 olmak istiyorum ☺
Kuzene keşke verdiğin kilonun yarısını söyleyeydin canım.Kızcağız iddia için hiç olmazsa şevkle devam ederdi
Temmuza 55 olursun canım .Bayramı bol hareket ve minimum hasarla dengeli bir şekilde geçirirsen rahat 55 olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…