- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Evet canım aylık veriyoruz.karşılaştırıyoruzBeden ölcüsü mü vericez ? Ben kacirdim galiba orayi
Evet gunduz demistiBeden ölcüsü mü vericez ? Ben kacirdim galiba orayi
Emsin emsin kuzucuk da annesine kalori yaktirsinKızım bugün emmek istiyor sürekli ben de rahat rahat giriyorum ama aklımda yıkanacak ütülenecek çamaşırlar varEee naparsınız bakalım çıtır kızlar
Ben de aldıklarımızı koşa programa attım, serdim renklileri attım şimdi.yarı. Giyeceklerimi ütülerden de o yokanır.serip yatarım ama bugün bildirimi unutmuşum, sabah da bu kadar yorgunluğa ödem olur bi de ölçü alacağım oyy çok işim var çokEmsin emsin kuzucuk da annesine kalori yaktirsinben de iftardan sinra yapabiliyorum isleri. Ben de bulaşık ve çamaşır makinelerini calistirdim. Bitsin de asicam.
Evet unuttun ben merakla beklemistim sevgili rakibecigim ne durumda diyeBen de aldıklarımızı koşa programa attım, serdim renklileri attım şimdi.yarı. Giyeceklerimi ütülerden de o yokanır.serip yatarım ama bugün bildirimi unutmuşum, sabah da bu kadar yorgunluğa ödem olur bi de ölçü alacağım oyy çok işim var çok
Hem regl ödemi hem de dün arkadaşında yediğin sarma,2dilim çikolatalı kek vs’nin de etkisi var canım.Ah spor yapabilsem. Bu ara kızım Simla çok mızmız. Sadece akşam uykusu düzenli o zaman da çok yorgun oluyorum...
Sabah:
2 yumurtadan omlet
Domates
1 dilimden az ekmek
Öğlen
Avuç içi kadar tavuk
Yoğurt
Salata
Akşam
Köfte
Cacık
Regl oldum tartıda artı çıkmam biraz da ondan olur mu
Onune cikan her tumsek derkenEvet canım aylık veriyoruz.karşılaştırıyoruzGöğüs bel basen kol ya da önüne çıkan her tümseği ölç
Bayramda al canım ölçülerini:)Mimar dediğin T cetveli ile doHahah valla mimar olmama rağmen yazlıkta cetvelim Yok
Bayrama dönücem sanırım canım
Sen direnç kilonu kırdın canım,geri gelenler geldikleri gibi giderlerHadi az kaldi az daha dayan arkadaşım ❤
Ben de ctesi senin gibi hiç oturmadim, cumadan ctesi aksamina 1 kilo vermistim bir gunde, 56.9 gormustum. tabi pazar aynı performansı gostermeyince hooopp geri geldiaman sen dikkat et de gelmesin.
Sakin ol şampiyonBen 58.1
Cumadan bu yana +200
Okullar da kapandı buraya, kendine vakit ayırdıkça daha da iyi olacaksın canım.Sonra listenin tozunu attırırsınkesinlikle öyle o yüzden lisetye girmek istiyorum ben de
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.yıkanacak halı,silinecek duvar yok muydu?menüm
sahur: yumurta peynir zeytin domates salatalık
iftar: 1 kase çorba 1 adet küçük lahmacun. bol yagsız salata. 1 bardak ayran.
su şimdilik 2 lt yatana kadar ben onu 3 yapacağım spor yok yarın istanbula gittiğimden bugun biraz ev işleri ve valiz hazırlamakla uğraştım açıkcası çok da üşendim :/
esperenzaa
İnsallİn canım yaa, her ne kadar iddiaya girdiğim kuzenim anlastigimiz kilonun yarısını verip beni sorunca pes etse de
Bayramda al canım ölçülerini:)Mimar dediğin T cetveli ile do
Sen direnç kilonu kırdın canım,geri gelenler geldikleri gibi giderler
Sakin ol şampiyonMoral bozmak yok.
Okullar da kapandı buraya, kendine vakit ayırdıkça daha da iyi olacaksın canım.Sonra listenin tozunu attırırsın
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.yıkanacak halı,silinecek duvar yok muydu?duvar silindiğini de bdv’den öğrendim geçenlerde Ev işi ile aramdaki ilişki budur.0
Diyetisyenin o kadar haklı ve vicdanlı kiDiyeyisyenim izin vermedi sadece 2-3 top dondurma yedim onun yerine buna izin verdi
Sabah; 1 bardak su, 1 haşlanmış yumurta, 6 dilim salatalık, 3 zeytin
Ara öğün;nektarin
Öğlen; 1/2 kase çorba, 1 kase chıontohumlu cacık, 1 dilim esmer ekmek.
Ara öğün; 1 sade türk kahvesi, 2 kurutulmuş kayısı
Akşam; 1 şiş et, 4 kaşık salata.
Ara öğün; 3 top dondurma, 1 soda
Spor:
5000 adım; 75 puan
20 dk tempolu yürüyüş; 50 puan
5 dk egzersiz ;10
Toplm; 135
@esperanzaa @smygnc
Sütlaca hayır diyen medarı iftiharımız seni tebrik ederim canımCanım canım sen böyle dersin de ben yarıştan kopar mıyım
Ne güzel enerjin var canım ya hayranım sanaGüzel güzel eğlenin, Gülen yüzünüz hiç solmasın
Aramıştır aramıştır oya ben çok seviyorum şerbetli tatlıları, sütlülere de yeni alıştım ama diyetteyim diye yiyemiyorum: ( komşumun getirdiği sütlaçtan bi kaşık bile yemedim
vavvv canım süpersin, bugün ben de yeni oturdum sayılır ben de görebilsem keşke öyle bi eksiyi
Bakınız eyy 6.takım halkı ve sadece bakmayınız feyz alınızSabah (8.30)
iki haşlama yumurta,
Zeytin,peynir, bir kase ağız(normalde ikiye bölüp buzluya kaldırmıştım yarısını ama dün dayanamadım çıkardımne zamandır bu kadar yememiştim )
Öğlen13.00 bi kase ağız
15.00 3 kayısı
Su su su
18.30 3 tane salatalık
20.30 efsane kabak2 yk güveç et
21.30 çay badem
Şimdi yeşil çay
İki gündür paylaşmamışım menüyükahvaltım aynıydı, birinde balık yedim ama birinde ne yedim hatırlayamadım
Sporlar da uygulamadan adıma baktım
Bugün 6000 adım =90puan
Dün 4000 adım= 60puan
Cumartesi2000= 30puan
esperenzaa cgdmk
Yarına da olur canım.esperenzaa iftardan önce olcucektim unuttum, şimdi karnım suyla dolu (1600 ml)+ yemek. Yarın iftara digru olceyim olur mu
evet canım hepinizi ölçüp tartmak lokmalarınızı saymak en büyük zevkimBeden ölcüsü mü vericez ? Ben kacirdim galiba orayi
hahahaha aynı şeyi yazmıştım.Evet canım aylık veriyoruz.karşılaştırıyoruzGöğüs bel basen kol ya da önüne çıkan her tümseği ölç
Oyyy annesini dinlendirmeye çalışan minnak kızını öperimKızım bugün emmek istiyor sürekli ben de rahat rahat giriyorum ama aklımda yıkanacak ütülenecek çamaşırlar varEee naparsınız bakalım çıtır kızlar
Afiyet olsun canım.Sıcakların iyi yanı bol su içirtip iştah kesiyor ama ramazanda da zorluyor.Bugun menu
Sahur yok uyanamadim
Iftar
Yarim kase mercimek corbasi, Cacık,( ayran corbasimi diyorsunuz bilmyrm) nohutlu dövmeli yogurtlu corba yarim kase ve salata
2.5 litre su
Ara kayisi ve birkac kiraz
Spor 6000 adım: 15×6=90 p
Bugun 50 derece vardi burasi. yemek istemedi canim bunlar susuzlugumu bastirdi
esperenzaa fitcivciv
Oy kuzu iste kuzu ne guzelKızım bugün emmek istiyor sürekli ben de rahat rahat giriyorum ama aklımda yıkanacak ütülenecek çamaşırlar varEee naparsınız bakalım çıtır kızlar
Bayram da yok esin o zamn. ne is yapiyo ki boyle ayri kaliyorsunuz canimEşimin valizini hazırladım,adam sabah erkenden seferi yine.Haftaya çarşambaya vuslat
Kuzene keşke verdiğin kilonun yarısını söyleyeydin canım.İnsallİn canım yaa, her ne kadar iddiaya girdiğim kuzenim anlastigimiz kilonun yarısını verip beni sorunca pes etse detemmuza 55 olmak istiyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?