Yarin kendimi ince hissettigim bir anda ölceyim tümseklerümüevet canım hepinizi ölçüp tartmak lokmalarınızı saymak en büyük zevkimElimden gelse kaçamak yapmayı düşünen aklınızı alacağım.
Göğüs,bel,kalça,kol ne bulursan ölç canım:)
Bayram cok hareketli gececek misafirlerle, kaçamak yapmazsam on gune inerimKuzene keşke verdiğin kilonun yarısını söyleyeydin canım.Kızcağız iddia için hiç olmazsa şevkle devam ederdi
Temmuza 55 olursun canım .Bayramı bol hareket ve minimum hasarla dengeli bir şekilde geçirirsen rahat 55 olursun.
Eşim memur ama nasıl anlatsam bilemedim.Bu sene ocak ayından malum seveplerle el konulan şirketlere atanan yönetici sıfatı da var.Atandığı yer şehir dışında.Bayram da yok esin o zamn. ne is yapiyo ki boyle ayri kaliyorsunuz canim
Bizim örfümüzde adetimizde misafiri iyi beslemek varBayram cok hareketli gececek misafirlerle, kaçamak yapmazsam on gune inerim
Doğru söylüyorsunBizim örfümüzde adetimizde misafiri iyi beslemek varYeme yedir,içme içir Besle görümceni
Haftada 3-4 gün olmuyor eşim.Epey bir dönem de böyle gidecek sanırım.İlk ay zorlanmıştık ama alıştık artık.böyle olunca özlem de girdi ilişkimize,büyük aşk yaşıyoruzBayram da yok esin o zamn. ne is yapiyo ki boyle ayri kaliyorsunuz canim
Oğlunun ilk günü nasıl geçti canım?Doğru söylüyorsun
İyi gecmis canim, sorun olmamis çok şükür. 3 saat olmadan aldım zaten.Oğlunun ilk günü nasıl geçti canım?
Çok sevindim canım.Eylül öncesi hem sana hem oğluna alıştırma turu olur.İyi gecmis canim, sorun olmamis çok şükür. 3 saat olmadan aldım zaten.
Evet canım öyle olacak ama işte icim yine de buruk çok küçük oldugu içinÇok sevindim canım.Eylül öncesi hem sana hem oğluna alıştırma turu olur.
Bayramda al canım ölçülerini:)Mimar dediğin T cetveli ile do
Sen direnç kilonu kırdın canım,geri gelenler geldikleri gibi giderler
Sakin ol şampiyonMoral bozmak yok.
Okullar da kapandı buraya, kendine vakit ayırdıkça daha da iyi olacaksın canım.Sonra listenin tozunu attırırsın
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.yıkanacak halı,silinecek duvar yok muydu?duvar silindiğini de bdv’den öğrendim geçenlerde Ev işi ile aramdaki ilişki budur.0
İçinin buruk olması çok normal canım ama büyüdükçe hem senin için hem de oğlun için alışmak daha zor oluyor.Evet canım öyle olacak ama işte icim yine de buruk çok küçük oldugu için
HahahaHahaha evet canım ama yazlık modu evde istemediğin kadar t cetveli ve gönye mevcut
Bayrama dönücem illa canım babaanneme gitmem gerekiyor çünkü
Afiyet olsun canım.Menün de adımların da çok güzel.Menü
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
İftar
Yarım domates ızgara
2 biber ızgara
5 küçük parça tavuk ızgara
Yoğurtlu semizotu salatası 5 kaşık
Su 3 lt
Spor 7000 adım - 105 puan
esperenzaa
Derdi kaka imiş 4 gündür yapamıyodu bugün zıbınına kadar yaptı ve rahatladıHem regl ödemi hem de dün arkadaşında yediğin sarma,2dilim çikolatalı kek vs’nin de etkisi var canım.
Menün çok güzel canım,afiyet olsun.Kızın büyüyor canım.Bu huysuzlukları da büyüme atağından olabilir canım.
Krizi keyfe dönüştürmüşsün :))Eşim memur ama nasıl anlatsam bilemedim.Bu sene ocak ayından malum seveplerle el konulan şirketlere atanan yönetici sıfatı da var.Atandığı yer şehir dışında.
Arife gününe kadar iş,sonra bayram için ailesinin yanına gider.bayram biter işlerini halledip çarşamba bize ve buradaki işinin döner.
Kayınvalidemle konuşmadığım için ben gitmiyorum.O nedenle biz de büyükadaya tatile gideceğiz oğlumla
Diyetisyenin o kadar haklı ve vicdanlı kiBen olsam bi top neyine yetmiyor der üstüne bir de ceza verir hızımı alamaz bir de paranı alırdım
Sporun ve dondurma haricinde menün çok iki.Top başına 10 dakikadan 30 dakika spor rica edeceğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?