Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayram cok hareketli gececek misafirlerle, kaçamak yapmazsam on gune inerim

Bayram da yok esin o zamn. ne is yapiyo ki boyle ayri kaliyorsunuz canim
Eşim memur ama nasıl anlatsam bilemedim.Bu sene ocak ayından malum seveplerle el konulan şirketlere atanan yönetici sıfatı da var.Atandığı yer şehir dışında.
Arife gününe kadar iş,sonra bayram için ailesinin yanına gider.bayram biter işlerini halledip çarşamba bize ve buradaki işinin döner.
Kayınvalidemle konuşmadığım için ben gitmiyorum.O nedenle biz de büyükadaya tatile gideceğiz oğlumla

Hahaha evet canım ama yazlık modu evde istemediğin kadar t cetveli ve gönye mevcut
Bayrama dönücem illa canım babaanneme gitmem gerekiyor çünkü

Evet canım öyle olacak ama işte icim yine de buruk çok küçük oldugu için
İçinin buruk olması çok normal canım ama büyüdükçe hem senin için hem de oğlun için alışmak daha zor oluyor.
Kaldı ki önemli olan geçirdiğiniz zamanın kalitesi canım.Sen işini yapmanın hazzı vr özlemin vermiş olduğu şevkle eminim çok daha güzel ve kaliteli zaman geçireceksiniz ve oğlun yaşıtları ile sosyalleşip daha hızlı ilerleme kaydedecek.
3 gündür seminer dolayısıyla okula adım atman sana ne kadar iyi geldi onu düşün.Mutlu anne,mutlu çocuk demek canım.
Ben 8. Ayda işe döndüm sonra işi bırakmak zorunda kaldım bu eylüle kadar tekrar cesaret edemedim ki oğlum da iyice alıştığı için başlayamadım.Evde geçirdiğim zaman güzel gelse de işe yarıyor olmanın verdiği mutluluğu ve yorgunluğu özledim.

Son düzenleme:
Hahaha evet canım ama yazlık modu evde istemediğin kadar t cetveli ve gönye mevcut
Bayrama dönücem illa canım babaanneme gitmem gerekiyor çünkü
HahahaBabaanneye el öpmeye gitmeden ölçünü al canım.
Yazlığa,tatile ben de gitsen işle alakalı bir şey görmek istemezdim o kadar haklısın ki...

Derdi kaka imiş 4 gündür yapamıyodu bugün zıbınına kadar yaptı ve rahatladı

Krizi keyfe dönüştürmüşsün :))

Zaten yedikten sonra ne kadar vicdan yaptım. Bir de şişirincr çok kötü oldum. Bugün daha uzun yürüyeceğim ve menümü daha da kısalttım yeşillik, salata yiyeceğim sadece.
Spor un içinde biraz da yürüyüş olabilir mi. Sonra evde yemek sonrası müzik açıp zıplayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…