- 24 Mayıs 2018
- 197
- 366
- 18
- 30
HahahaBabaanneye el öpmeye gitmeden ölçünü al canım.
Yazlığa,tatile ben de gitsen işle alakalı bir şey görmek istemezdimo kadar haklısın ki...
Gunaydin canim. Gayet iyisinGünaydınnn. Bugün diyetisyenime tartı sonucu bildirme günüm. Geçen hafta: 71.85, bu hafta: 70,75
Kaçamaklarım ve regl olmama rağmen sanırım gayet iyi
Yanlış besleniyorsun, bu da kilo vermeni yavaslatan sebeplerden. Az yiyeyim derken kötü besleniyorsun, hepten gidiyorsAHUR
YARIM DİLİM EKMEK
PEYNİRLİ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 AVUÇ KİRAZ
ARA
SÜT
1 HURMA
1 LİTREYİ GEÇİK SU
YÜRÜYÜŞ 2 SAAT = 120 PUAN CEZAMDA İÇİNDE SAHURA KALKTIM AYAKLARIM HALEN ZONKLUYORDU :)
esperenzaa @medgic26
Yanlış besleniyorsun, bu da kilo vermeni yavaslatan sebeplerden. Az yiyeyim derken kötü besleniyorsun, hepten gidiyor
Derdi kaka imiş 4 gündür yapamıyodu bugün zıbınına kadar yaptı ve rahatladı
Çok iyi canım.Tebrikler.Günaydınnn. Bugün diyetisyenime tartı sonucu bildirme günüm. Geçen hafta: 71.85, bu hafta: 70,75
Kaçamaklarım ve regl olmama rağmen sanırım gayet iyi
Yeşillik salata az gelnez mi canım? Tamam dün dondurma yedin,bugün dengelemeyi düşünmen gayet güzel ama salata da bana az gibi geldi canım.Yürüyüş de olur canım.Yeter ki hareket et.Zaten yedikten sonra ne kadar vicdan yaptım. Bir de şişirincr çok kötü oldum. Bugün daha uzun yürüyeceğim ve menümü daha da kısalttım yeşillik, salata yiyeceğim sadece.
Spor un içinde biraz da yürüyüş olabilir mi. Sonra evde yemek sonrası müzik açıp zıplayacam
Bana göre değil, akşam yemeğini cikarip meyve yemişsin. Onun yerine miss gibi doyana kadar sebze yemeği, yanında yogurt yiyebilirdinsAHURDA PROTEİN VAR AMA CANIM PEYNİR YUMURTA AKŞAM SÜT İYİ DEĞİL Mİ
Afiyet olsun canımGünaydın ❤
Dün menüyü yazmayı unutmuşum. Yazip okula kacayim
Taze fasulye
Cacık
Hurma
2800 su
750 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
iftarda hiçbir şey yemrmişsin canım.Afiyet olsun .sAHUR
YARIM DİLİM EKMEK
PEYNİRLİ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 AVUÇ KİRAZ
ARA
SÜT
1 HURMA
1 LİTREYİ GEÇİK SU
YÜRÜYÜŞ 2 SAAT = 120 PUAN CEZAMDA İÇİNDE SAHURA KALKTIM AYAKLARIM HALEN ZONKLUYORDU :)
esperenzaa @medgic26
iyi yolculuklar canım.Sağlıcakla gidin gelin.Bol bol moral depola tatlım.Gunaydinlar. Iki gundur cok yoruldum utu yap bavul hazirla vs vs ama cok sukur bitirdim. Esimde birazdan gelecek sonra yola cikacagiz bir senedir gitmeyince heyecan yaptim :))) orada cok sik ugrayamam buraya simdiden herkese hayirli mutlu guzel bayramlar :))
Cok tesekkur ettim. 71 goremedim malesef dunkune yakin bir rakam cikti diye yazmamistim. Opuyorum bendeAfiyet olsun canım
iftarda hiçbir şey yemrmişsin canım.Afiyet olsun .
iyi yolculuklar canım.Sağlıcakla gidin gelin.Bol bol moral depola tatlım.
Gitmeden bildirim yapacaktın
Öpüyorummm.
Şimdiden iyi bayramlar.
İnşallah canım ama ctesi 56.9 gorup bugün 58.1 görmek üzdü
Hahaha simdi otobüsümu bekliyorum istanbula gidince gor beni nasıl kapi duvar cam siliyorum hahahaah
Bayramda al canım ölçülerini:)Mimar dediğin T cetveli ile do
Sen direnç kilonu kırdın canım,geri gelenler geldikleri gibi giderler
Sakin ol şampiyonMoral bozmak yok.
Okullar da kapandı buraya, kendine vakit ayırdıkça daha da iyi olacaksın canım.Sonra listenin tozunu attırırsın
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.yıkanacak halı,silinecek duvar yok muydu?duvar silindiğini de bdv’den öğrendim geçenlerde Ev işi ile aramdaki ilişki budur.0
Bana göre değil, akşam yemeğini cikarip meyve yemişsin. Onun yerine miss gibi doyana kadar sebze yemeği, yanında yogurt yiyebilirdin
Ayrica aksam yemeğinden sonra icilen sut icerigindeki laktozdan dolayı gaz ve odem yapabilir
İyi yolculuklar canımHahaha simdi otobüsümu bekliyorum istanbula gidince gor beni nasıl kapi duvar cam siliyorum hahahaah
2 dilim peynir, bir tane salatalık bir tane domates yedim canım. Doyurdu iyice. Yarımm saat sonra üzerine sade kahve içtim uykum gelmişti. Şimdi çok şükür iyiyim. Biraz yürüdüm öğle arası. Tabi eşim aradı kızdıYeşillik salata az gelnez mi canım? Tamam dün dondurma yedin,bugün dengelemeyi düşünmen gayet güzel ama salata da bana az gibi geldi canım.Yürüyüş de olur canım.Yeter ki hareket et.
Sıcakta yürüdün,hararet yaptın tabi2 dilim peynir, bir tane salatalık bir tane domates yedim canım. Doyurdu iyice. Yarımm saat sonra üzerine sade kahve içtim uykum gelmişti. Şimdi çok şükür iyiyim. Biraz yürüdüm öğle arası. Tabi eşim aradı kızdıiş çıkışıda yürüyeeğim hazırlıklı geldim spor ayakkabılarımla.
Şimdi deli gibi su içiyorum.
Ayy bunu dün alıntılamıştım galiba, yazmamışımGunaydin herkesetatilsiz devam eden seminerimiz bugün zümre toplantisiyla sürecek.. Gereksiz erken uyanmisim :) sizler ne yapiyorsunuz bugun ?
Çok sevindim canım, dijital aldın mı?gramı gramına görünce daha da şevke gelirsinhAFTA SONU YA 59 ÇIKTIM YA 59,50 CANIM 60 TAN KESİN İNDİM ARTIK :)
KİLOM SABİT 59,50
Oh misssCanımmmEşim yarın gece gider biz de analı oğullu 3 günlük tatil hazırlığımızı yaparız.Yarın az alışverişe çıkarım,çarşamba son hazırlıkları tamamlar perşembe sabah erkenden yola çıkarız biz de.
Ciğer demişken dolapta ciğer vardı pişirseydim gitmeden tühhDiyetisyenin o kadar haklı ve vicdanlı kiBen olsam bi top neyine yetmiyor der üstüne bir de ceza verir hızımı alamaz bir de paranı alırdım
Sporun ve dondurma haricinde menün çok iki.Top başına 10 dakikadan 30 dakika spor rica edeceğim canım
Sütlaca hayır diyen medarı iftiharımız seni tebrik ederim canımBöyle iradeli olun ciğerimi yiyin
Hani oğlunla iyi anlaşan bi arkadaşın vardı ya, sen vuslat gününe oğlunu o arkadaşına yatıya gönder en iyisiOyyy annesini dinlendirmeye çalışan minnak kızını öperim
Eşimin valizini hazırladım,adam sabah erkenden seferi yine.Haftaya çarşambaya vuslat
Afiyet olsun canım.Sıcakların iyi yanı bol su içirtip iştah kesiyor ama ramazanda da zorluyor.
Öyle canım ya, oğlum henüz dördüncü doldurmadı ama bebek kokusunu nasıl özlemişimOy kuzu iste kuzu ne guzel
1,5 yumurtadan mıMenü
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
İftar
Yarım domates ızgara
2 biber ızgara
5 küçük parça tavuk ızgara
Yoğurtlu semizotu salatası 5 kaşık
Su 3 lt
Spor 7000 adım - 105 puan
esperenzaa
Süt içmek tok tutar canım.Süt faydalıdır ama öğün yerine geçmemeli bence.sÜT İÇEREK YATTIĞIM ZAMAN ACIKMIYORUM ÇOK
Ayy bunu dün alıntılamıştım galiba, yazmamışımGunaydin herkesetatilsiz devam eden seminerimiz bugün zümre toplantisiyla sürecek.. Gereksiz erken uyanmisim :) sizler ne yapiyorsunuz bugun ?
Çok sevindim canım, dijital aldın mı?gramı gramına görünce daha da şevke gelirsinhAFTA SONU YA 59 ÇIKTIM YA 59,50 CANIM 60 TAN KESİN İNDİM ARTIK :)
KİLOM SABİT 59,50
Oh misssCanımmmEşim yarın gece gider biz de analı oğullu 3 günlük tatil hazırlığımızı yaparız.Yarın az alışverişe çıkarım,çarşamba son hazırlıkları tamamlar perşembe sabah erkenden yola çıkarız biz de.
Ciğer demişken dolapta ciğer vardı pişirseydim gitmeden tühhDiyetisyenin o kadar haklı ve vicdanlı kiBen olsam bi top neyine yetmiyor der üstüne bir de ceza verir hızımı alamaz bir de paranı alırdım
Sporun ve dondurma haricinde menün çok iki.Top başına 10 dakikadan 30 dakika spor rica edeceğim canım
Sütlaca hayır diyen medarı iftiharımız seni tebrik ederim canımBöyle iradeli olun ciğerimi yiyin
Hani oğlunla iyi anlaşan bi arkadaşın vardı ya, sen vuslat gününe oğlunu o arkadaşına yatıya gönder en iyisiOyyy annesini dinlendirmeye çalışan minnak kızını öperim
Eşimin valizini hazırladım,adam sabah erkenden seferi yine.Haftaya çarşambaya vuslat
Afiyet olsun canım.Sıcakların iyi yanı bol su içirtip iştah kesiyor ama ramazanda da zorluyor.
Öyle canım ya, oğlum henüz dördüncü doldurmadı ama bebek kokusunu nasıl özlemişimOy kuzu iste kuzu ne guzel
1,5 yumurtadan mıMenü
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
İftar
Yarım domates ızgara
2 biber ızgara
5 küçük parça tavuk ızgara
Yoğurtlu semizotu salatası 5 kaşık
Su 3 lt
Spor 7000 adım - 105 puan
esperenzaa
Canım daha küçük oldukları için 4 gün uzun bir süre diye hatırlıyorum.sen yediklerine dikkat et kabız olmasınDerdi kaka imiş 4 gündür yapamıyodu bugün zıbınına kadar yaptı ve rahatladı
Afiyet olsun canımGünaydın ❤
Dün menüyü yazmayı unutmuşum. Yazip okula kacayim
Taze fasulye
Cacık
Hurma
2800 su
750 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Zumba yapabilirsin o zamanZaten yedikten sonra ne kadar vicdan yaptım. Bir de şişirincr çok kötü oldum. Bugün daha uzun yürüyeceğim ve menümü daha da kısalttım yeşillik, salata yiyeceğim sadece.
Spor un içinde biraz da yürüyüş olabilir mi. Sonra evde yemek sonrası müzik açıp zıplayacam
Canım biz her seferinde söylüyoruz vw sen ısrrla dinlemiyorsun.ne kadar kiraz yesin peki?meyveyi öğlen ve öncesinde tüketmek daha iyi.yemek yerine yemek de çok kötüsAHUR
YARIM DİLİM EKMEK
PEYNİRLİ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 AVUÇ KİRAZ
ARA
SÜT
1 HURMA
1 LİTREYİ GEÇİK SU
esperenzaa @medgic26
iyi yolculuklar canım benimGunaydinlar. Iki gundur cok yoruldum utu yap bavul hazirla vs vs ama cok sukur bitirdim. Esimde birazdan gelecek sonra yola cikacagiz bir senedir gitmeyince heyecan yaptim :))) orada cok sik ugrayamam buraya simdiden herkese hayirli mutlu guzel bayramlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?