Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

HahahaBabaanneye el öpmeye gitmeden ölçünü al canım.
Yazlığa,tatile ben de gitsen işle alakalı bir şey görmek istemezdim o kadar haklısın ki...

Alırım canım eve gidince
Aynen öyleyim burda mesleğimle alakalı hiç bişey Yok burası benim için kaçtığım yer açıkçası :)

Günaydınnn. Bugün diyetisyenime tartı sonucu bildirme günüm. Geçen hafta: 71.85, bu hafta: 70,75

Kaçamaklarım ve regl olmama rağmen sanırım gayet iyi

Yanlış besleniyorsun, bu da kilo vermeni yavaslatan sebeplerden. Az yiyeyim derken kötü besleniyorsun, hepten gidiyor

Yeşillik salata az gelnez mi canım? Tamam dün dondurma yedin,bugün dengelemeyi düşünmen gayet güzel ama salata da bana az gibi geldi canım.Yürüyüş de olur canım.Yeter ki hareket et.

Gunaydinlar. Iki gundur cok yoruldum utu yap bavul hazirla vs vs ama cok sukur bitirdim. Esimde birazdan gelecek sonra yola cikacagiz bir senedir gitmeyince heyecan yaptim :))) orada cok sik ugrayamam buraya simdiden herkese hayirli mutlu guzel bayramlar :))

sAHURDA PROTEİN VAR AMA CANIM PEYNİR YUMURTA AKŞAM SÜT İYİ DEĞİL Mİ
Bana göre değil, akşam yemeğini cikarip meyve yemişsin. Onun yerine miss gibi doyana kadar sebze yemeği, yanında yogurt yiyebilirdin
Ayrica aksam yemeğinden sonra icilen sut icerigindeki laktozdan dolayı gaz ve odem yapabilir

Günaydın ❤
Dün menüyü yazmayı unutmuşum. Yazip okula kacayim
Taze fasulye
Cacık
Hurma
2800 su
750 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım
iftarda hiçbir şey yemrmişsin canım.Afiyet olsun .
iyi yolculuklar canım.Sağlıcakla gidin gelin.Bol bol moral depola tatlım.
Gitmeden bildirim yapacaktın
Öpüyorummm.
Şimdiden iyi bayramlar.

Cok tesekkur ettim. 71 goremedim malesef dunkune yakin bir rakam cikti diye yazmamistim. Opuyorum bende

İnşallah canım ama ctesi 56.9 gorup bugün 58.1 görmek üzdü
Hahaha simdi otobüsümu bekliyorum istanbula gidince gor beni nasıl kapi duvar cam siliyorum hahahaah

sÜT İÇEREK YATTIĞIM ZAMAN ACIKMIYORUM ÇOK

Yeşillik salata az gelnez mi canım? Tamam dün dondurma yedin,bugün dengelemeyi düşünmen gayet güzel ama salata da bana az gibi geldi canım.Yürüyüş de olur canım.Yeter ki hareket et.
2 dilim peynir, bir tane salatalık bir tane domates yedim canım. Doyurdu iyice. Yarımm saat sonra üzerine sade kahve içtim uykum gelmişti. Şimdi çok şükür iyiyim. Biraz yürüdüm öğle arası. Tabi eşim aradı kızdı iş çıkışıda yürüyeeğim hazırlıklı geldim spor ayakkabılarımla.

Şimdi deli gibi su içiyorum.

Sıcakta yürüdün,hararet yaptın tabiEşin sıcakta yürümen konusunda kızdı değil mi?
Akşama yürümen daha iyi olur.
Su içme alışlanlığını kazanacaksın canım.Bi litre suya ben bazen birkaç yaprak taze nane,yarım salatalığı dilim dilim atarak soğuk içmeyi severim.Az bir aromalı olur.güzel içiliyor:)

Gunaydin herkese tatilsiz devam eden seminerimiz bugün zümre toplantisiyla sürecek.. Gereksiz erken uyanmisim :) sizler ne yapiyorsunuz bugun ?
Ayy bunu dün alıntılamıştım galiba, yazmamışım
hAFTA SONU YA 59 ÇIKTIM YA 59,50 CANIM 60 TAN KESİN İNDİM ARTIK :)

KİLOM SABİT 59,50
Çok sevindim canım, dijital aldın mı?gramı gramına görünce daha da şevke gelirsin
Oh misss

Ciğer demişken dolapta ciğer vardı pişirseydim gitmeden tühh
Hani oğlunla iyi anlaşan bi arkadaşın vardı ya, sen vuslat gününe oğlunu o arkadaşına yatıya gönder en iyisi
Oy kuzu iste kuzu ne guzel
Öyle canım ya, oğlum henüz dördüncü doldurmadı ama bebek kokusunu nasıl özlemişim
Menü
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
İftar
Yarım domates ızgara
2 biber ızgara
5 küçük parça tavuk ızgara
Yoğurtlu semizotu salatası 5 kaşık
Su 3 lt
Spor 7000 adım - 105 puan
esperenzaa
1,5 yumurtadan mıafiyet olsun canım

Gunaydin herkese tatilsiz devam eden seminerimiz bugün zümre toplantisiyla sürecek.. Gereksiz erken uyanmisim :) sizler ne yapiyorsunuz bugun ?
Ayy bunu dün alıntılamıştım galiba, yazmamışım
hAFTA SONU YA 59 ÇIKTIM YA 59,50 CANIM 60 TAN KESİN İNDİM ARTIK :)

KİLOM SABİT 59,50
Çok sevindim canım, dijital aldın mı?gramı gramına görünce daha da şevke gelirsin
Oh misss

Ciğer demişken dolapta ciğer vardı pişirseydim gitmeden tühh
Hani oğlunla iyi anlaşan bi arkadaşın vardı ya, sen vuslat gününe oğlunu o arkadaşına yatıya gönder en iyisi
Oy kuzu iste kuzu ne guzel
Öyle canım ya, oğlum henüz dördüncü doldurmadı ama bebek kokusunu nasıl özlemişim
Menü
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
İftar
Yarım domates ızgara
2 biber ızgara
5 küçük parça tavuk ızgara
Yoğurtlu semizotu salatası 5 kaşık
Su 3 lt
Spor 7000 adım - 105 puan
esperenzaa
1,5 yumurtadan mıafiyet olsun canım

Derdi kaka imiş 4 gündür yapamıyodu bugün zıbınına kadar yaptı ve rahatladı
Canım daha küçük oldukları için 4 gün uzun bir süre diye hatırlıyorum.sen yediklerine dikkat et kabız olmasın
Günaydın ❤
Dün menüyü yazmayı unutmuşum. Yazip okula kacayim
Taze fasulye
Cacık
Hurma
2800 su
750 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım
Zumba yapabilirsin o zaman
Canım biz her seferinde söylüyoruz vw sen ısrrla dinlemiyorsun.ne kadar kiraz yesin peki?meyveyi öğlen ve öncesinde tüketmek daha iyi.yemek yerine yemek de çok kötü ömür boyu böyle beslenirim dersen sen bilirsin ama arada en ufak kaçaklarında yansır tartıya bilesin
iyi yolculuklar canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…