- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Senin dolapta yok, yok maşallahAyy bunu dün alıntılamıştım galiba, yazmamışım
Çok sevindim canım, dijital aldın mı?gramı gramına görünce daha da şevke gelirsin
Oh misss
Ciğer demişken dolapta ciğer vardı pişirseydim gitmeden tühh
Hani oğlunla iyi anlaşan bi arkadaşın vardı ya, sen vuslat gününe oğlunu o arkadaşına yatıya gönder en iyisi
Öyle canım ya, oğlum henüz dördüncü doldurmadı ama bebek kokusunu nasıl özlemişim
1,5 yumurtadan mıafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
iftarda hiçbir şey yemrmişsin canım.Afiyet olsun .
iyi yolculuklar canım.Sağlıcakla gidin gelin.Bol bol moral depola tatlım.
Gitmeden bildirim yapacaktın
Öpüyorummm.
Şimdiden iyi bayramlar.
Canım daha küçük oldukları için 4 gün uzun bir süre diye hatırlıyorum.sen yediklerine dikkat et kabız olmasın
Afiyet olsun canım
Zumba yapabilirsin o zaman
Canım biz her seferinde söylüyoruz vw sen ısrrla dinlemiyorsun.ne kadar kiraz yesin peki?meyveyi öğlen ve öncesinde tüketmek daha iyi.yemek yerine yemek de çok kötüömür boyu böyle beslenirim dersen sen bilirsin ama arada en ufak kaçaklarında yansır tartıya bilesin
iyi yolculuklar canım benim
Ben artan yemekleri bile koyuyorum hem ben yemeyeyim bitirmek için hem de ziyan olmasın diye.bakıyorum sonra yenmiyorsa mahallenin kedilerineSenin dolapta yok, yok maşallahne istifçiymişsin be
Oğlum geçen haftalarda arkadaşımla oynuyorlardı ,arkadaşım şaka yaptı bizde kalacağız bu gece diye.Oğlum inandı.arkadaşım benim olmaz diyeceğimi düşündüTamam yavrum hadi senin eşyalarını hazırlayalım dedim.oğlumun çantasına pijama,diş fırçası,klozet adaptörü hatta yastığını bile koydum tutuşturdum ellerine haydi görüşürüz dedim kapıya koydum bunlaru Arkadaşım şaşkın tabi.Bir kaç gün önce demiştim o’na.oğluma tutamayacağın sözler verme diye.İzin vereceğimi düşünmediği için şok oldu.
Bi gidişleri var görmelisin.
Olacakları biliyorum,bir iki saat sonra oğlum eve dönmek isteyecek arkadaşım da tıpış tıpış getirecek
Evlerimiz çok yakın,yürüyerek beş dakika ve arkadaşım da oğlumu doğduğunda benden önce görüp kucağına ilk alan kişi hatta.
1 saat arabada gezip eğlenmişler sonra oğlum annem beni özler ben olmadan uyumaz deyip geri geldiEve geldiğinde anne eşyalarımızı yerine koymayalım yarın beraber gider kalırız diyor uyanık
O zaman yoğurt ve salata ekle meyvenin yanına canıMeyve yemek normalde benim de adetim değil öğün yerine ama dün çok sıcaktı yemek dahi istemedi canım birde üstüne 2 saat yürüyüş pert olmuşum. Baktım sadece suyla kalcam hadi meyve yiyeyim dedim
O zaman yoğurt ve salata ekle meyvenin yanına canı
Derindondurucu büyük avantaj.Ben de artan yemekleri kaldırırım yada kontes arkadaşımı ya çağırırım yada ona götürürüm.Ben tembelim ama yemek yapmayı ihmal etmem ,o benden de beterBen artan yemekleri bile koyuyorum hem ben yemeyeyim bitirmek için hem de ziyan olmasın diye.bakıyorum sonra yenmiyorsa mahallenin kedilerineTabi onların yiyebileceği bir şeyse
Dün menümde olan güveç dolaptan çıkma idi meselaBi kase kaldırmıştım dün çıkardım
Hımmm o zaman tembihle arkadaşını sabaha kadar arabada gezdirsin, işim gücüm var demesen de ayy uyumuşum dersin
Tek başına olduğum fi tarihinde ben de yemek işini geçiştirirdim.Şimdi geçiştirme lüksüm yok.Akşama sen de şöyle güzel güzel sağlıklı beslen canım.Bu akşam annemdeyim herşey yerimevde tek başıma az yiyorum eşim oldu mu coşuyorum
Tek başına olduğum fi tarihinde ben de yemek işini geçiştirirdim.Şimdi geçiştirme lüksüm yok.Akşama sen de şöyle güzel güzel sağlıklı beslen canım.
Hahaha evet benim enerji harcamam lazim söför bey deyip mola yerinde bi tur temizliyim iyi fikirİyi yolculuklar canım
Sil kız eline mi yapışacakHazır elin değmişken otobüsün de camını çerçevesi sil
Bdv'siz bir Esra olabilir mi hiç
Ayy bunu dün alıntılamıştım galiba, yazmamışım
Çok sevindim canım, dijital aldın mı?gramı gramına görünce daha da şevke gelirsin
Oh misss
Ciğer demişken dolapta ciğer vardı pişirseydim gitmeden tühh
Hani oğlunla iyi anlaşan bi arkadaşın vardı ya, sen vuslat gününe oğlunu o arkadaşına yatıya gönder en iyisi
Öyle canım ya, oğlum henüz dördüncü doldurmadı ama bebek kokusunu nasıl özlemişim
1,5 yumurtadan mıafiyet olsun canım
Tesekkurler canimgelmiş geçmişler olsun ben bugün mutluyum bariz bir incelme var bendeartık kendim de hissediuorum 55 olmak için gün sayıyorum
Dönün artık bence de.Elif de dönecekti galibaBdv'siz bir Esra olabilir mi hiçevet esperenzam bayram sonrası bomba gibi dönüyorum
Teşekkürler canim MuckGeçmiş olsun canım hem sana oğluşuna.
Kaka tahlili yaptidik birsey cikmadi bol su yogurt haslama pirinc patates elma birde laktoksuz formule süt verdi birde bakalim ishali yavastan donmeye basladi kusmasida azaldı kuzum cok sagolCanımm
Gözümüz aydın regl gelmiş.Oğluna da geçmiş olsun.Diş mi çıkarıyor ki? Benim yaramaz her diş dönemi ishal olurdu da.
Bol sıvı alsın kuzu,ishali devam Ederse probiyotik de kullanabilirsin.
Cok tesekkur ederim canim ❤çok geçmiş olsun ikinize de... allahım şifa versin oğlusuna da
Cezami yedin ohhh yarasinsAHUR
YARIM DİLİM EKMEK
PEYNİRLİ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 AVUÇ KİRAZ
ARA
SÜT
1 HURMA
1 LİTREYİ GEÇİK SU
YÜRÜYÜŞ 2 SAAT = 120 PUAN CEZAMDA İÇİNDE SAHURA KALKTIM AYAKLARIM HALEN ZONKLUYORDU :)
esperenzaa medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?