Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin dolapta yok, yok maşallahne istifçiymişsin be
Oğlum geçen haftalarda arkadaşımla oynuyorlardı ,arkadaşım şaka yaptı bizde kalacağız bu gece diye.Oğlum inandı.arkadaşım benim olmaz diyeceğimi düşündü Tamam yavrum hadi senin eşyalarını hazırlayalım dedim.oğlumun çantasına pijama,diş fırçası,klozet adaptörü hatta yastığını bile koydum tutuşturdum ellerinehaydi görüşürüz dedim kapıya koydum bunlaruArkadaşım şaşkın tabi.Bir kaç gün önce demiştim o’na.oğluma tutamayacağın sözler verme diye.İzin vereceğimi düşünmediği için şok oldu.
Bi gidişleri var görmelisin.
Olacakları biliyorum,bir iki saat sonra oğlum eve dönmek isteyecek arkadaşım da tıpış tıpış getirecek
Evlerimiz çok yakın,yürüyerek beş dakika ve arkadaşım da oğlumu doğduğunda benden önce görüp kucağına ilk alan kişi hatta.
1 saat arabada gezip eğlenmişler sonra oğlum annem beni özler ben olmadan uyumaz deyip geri geldiEve geldiğinde anne eşyalarımızı yerine koymayalım yarın beraber gider kalırız diyor uyanık

Meyve yemek normalde benim de adetim değil öğün yerine ama dün çok sıcaktı yemek dahi istemedi canım birde üstüne 2 saat yürüyüş pert olmuşum. Baktım sadece suyla kalcam hadi meyve yiyeyim dedim

Ben artan yemekleri bile koyuyorum hem ben yemeyeyim bitirmek için hem de ziyan olmasın diye.bakıyorum sonra yenmiyorsa mahallenin kedilerineTabi onların yiyebileceği bir şeyse
Dün menümde olan güveç dolaptan çıkma idi meselaBi kase kaldırmıştım dün çıkardım
Hımmm o zaman tembihle arkadaşını sabaha kadar arabada gezdirsin, işim gücüm var demesen de ayy uyumuşum dersin

Meyve yemek normalde benim de adetim değil öğün yerine ama dün çok sıcaktı yemek dahi istemedi canım birde üstüne 2 saat yürüyüş pert olmuşum. Baktım sadece suyla kalcam hadi meyve yiyeyim dedim
O zaman yoğurt ve salata ekle meyvenin yanına canı

Kızımı emzirirken uzanmıştım basıl tatlı uykum geldi yasabah okula gitmeden ölçülmüştüm onu da atayım unutmadan

Eklentiler

• 8CF31C99-5D1D-4F41-994B-CB2FB865F9D7.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 5AAB7418-7FBB-4DBA-9D59-7CB69E3B37D5.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 47
Derindondurucu büyük avantaj.Ben de artan yemekleri kaldırırım yada kontes arkadaşımı ya çağırırım yada ona götürürüm.Ben tembelim ama yemek yapmayı ihmal etmem ,o benden de beterBizim evin kedisi olur hanımefendi
Arkadaşımla birbirimizin evlerinin anahtarları var,uyumuşum numarası kurtarmazEşimin dönüşünde bi plan bi oyun çeviririm artık

Canımm harika incelmen olmuş .gerçekten çok fark var.

Evet canım annemle 3 yumurta beraber yaptık yarıya böldük öyle olunca 1.5

Bdv'siz bir Esra olabilir mi hiç evet esperenzam bayram sonrası bomba gibi dönüyorum
Dönün artık bence de.Elif de dönecekti galiba
Sana bu son çağrım zatenBayram sonrası döndün, döndün .Dönmezsen ağzını yüzünü kırıp konuşmayacağım seninle.Hatta seni göz ardı edeceğim
Arada profilini didikliyorum daBaktım ki hatun bdv’yi ziyaret etmiş.

Canımm
Gözümüz aydın regl gelmiş.Oğluna da geçmiş olsun.Diş mi çıkarıyor ki? Benim yaramaz her diş dönemi ishal olurdu da.
Bol sıvı alsın kuzu,ishali devam Ederse probiyotik de kullanabilirsin.
Kaka tahlili yaptidik birsey cikmadi bol su yogurt haslama pirinc patates elma birde laktoksuz formule süt verdi birde bakalim ishali yavastan donmeye basladi kusmasida azaldı kuzum cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…