- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kız ne demek konuşmamak benle heDönün artık bence de.Elif de dönecekti galiba
Sana bu son çağrım zatenBayram sonrası döndün, döndün .Dönmezsen ağzını yüzünü kırıp konuşmayacağım seninle.Hatta seni göz ardı edeceğim
Arada profilini didikliyorum daBaktım ki hatun bdv’yi ziyaret etmiş.
Çok sevindim canım.Hazırlıklarını tamamla gel,özledimm bebeemKız ne demek konuşmamak benle heşu sıralar diyet için hazırlıklarımı yapıyorum esperenzam. bahanesiz eksiksiz şekilde başlamak istiyorum. Haftaya pazartesi sabah 7 sularında takımıma, hedef kiloma ulaşana kadar bırakmamak üzere dönüş yapıyorum
Aynen. Beyaz tenliyim o yüzden yanmamı istemiyor. Bende pişmek için heralde bir çıktım cayır cayır her yer.Sıcakta yürüdün,hararet yaptın tabiEşin sıcakta yürümen konusunda kızdı değil mi?
Akşama yürümen daha iyi olur.
Su içme alışlanlığını kazanacaksın canım.Bi litre suya ben bazen birkaç yaprak taze nane,yarım salatalığı dilim dilim atarak soğuk içmeyi severim.Az bir aromalı olur.güzel içiliyor:)
Bi sana ceza veremedimCezami yedin ohhh yarasin
Biliyorsun ki normalde buraların demirbaşıyım, yine aynen devamÇok sevindim canım.Hazırlıklarını tamamla gel,özledimm bebeem
Haftaya pazartesiden itibaren,sabah günaydınn bebeeemm mesajlarını takımda görmek istiyorum
Sen dünkü üç top için kendine iyi ceza vermişsin canımAynen. Beyaz tenliyim o yüzden yanmamı istemiyor. Bende pişmek için heralde bir çıktım cayır cayır her yer.
Canım benimde suyum öylr ama arıma bana göre değil
Ben şimdiden 1 lt içtim.
O yarmagüle ben de kızgınımHuzurvermeyolunda yarmagülüm napıyosun bebişim
O zaman son kez rahat bırakalım kızcağızı. Yesin yiyebildiği kadar. Ben öyle yapıyorum. Yemeyle mutlu olamadığımı anladım. O yüzden inanılmaz motiveyim. Elifinde tam motivasyonla buraya geleceğine inanıyorum@Rzgrece bayramdan sonra gelecekti. En son haber aldığımda iftar davetleri arasında mekik dokuyup ,iftar daveti veriyordu.
Eliff bi ses ver .
O da bayramdn sonra döner heraldeO yarmagüle ben de kızgınımBi izin aldı gitti geri dönmedi köftehor.
Bayramdan sonra döneceğini düşündüğüm için Elif’i rahat bıraktım.O zaman son kez rahat bırakalım kızcağızı. Yesin yiyebildiği kadar. Ben öyle yapıyorum. Yemeyle mutlu olamadığımı anladım. O yüzden inanılmaz motiveyim. Elifinde tam motivasyonla buraya geleceğine inanıyorum
Kız 1 haftadır izinliydim işyerinde. Öğrenci hayatına o kadar kolay motive oldum ki. Pazartesi yani dün işbasî yaptım. E yarın son gün bayram tatiline çıkıyoruz. Öyle olunca odaklanamadım can sıkıntısından bdv de takılıyorumBayramdan sonra döneceğini düşündüğüm için Elif’i rahat bıraktım.
Sana da bayram sonrasına kadar ilişmeyecektim ama baktım ki hatun bdv’de yorumlaşıyor
Bayram tatilinde sevgilinle görüşecek misinKız 1 haftadır izinliydim işyerinde. Öğrenci hayatına o kadar kolay motive oldum ki. Pazartesi yani dün işbasî yaptım. E yarın son gün bayram tatiline çıkıyoruz. Öyle olunca odaklanamadım can sıkıntısından bdv de takılıyorum
Yok esperenzam görüşemeyiz. Ama bayramdan sonra planımız çokBayram tatilinde sevgilinle görüşecek misin
Sen dünkü üç top için kendine iyi ceza vermişsin canımÖğlen sıcağında hem de Antakya’da yürümenin başka açıklaması olamaz.
Bundan sonra canım tatlı çektiğinde bugünü düşün olur mu
Bol koruyucu sürseydin bari canım.
Oyyyy zıştımBi sana ceza veremedimSana da ceza vermenin yolunu buldum Aç sefil dolaşıp uykusuz sigaraya abanırsan ceza vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?