Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız ne demek konuşmamak benle he şu sıralar diyet için hazırlıklarımı yapıyorum esperenzam. bahanesiz eksiksiz şekilde başlamak istiyorum. Haftaya pazartesi sabah 7 sularında takımıma, hedef kiloma ulaşana kadar bırakmamak üzere dönüş yapıyorum

Çok sevindim canım.Hazırlıklarını tamamla gel,özledimm bebeem
Haftaya pazartesiden itibaren,sabah günaydınn bebeeemm mesajlarını takımda görmek istiyorum

Aynen. Beyaz tenliyim o yüzden yanmamı istemiyor. Bende pişmek için heralde bir çıktım cayır cayır her yer.
Canım benimde suyum öylr ama arıma bana göre değil
Ben şimdiden 1 lt içtim.

Aynen. Beyaz tenliyim o yüzden yanmamı istemiyor. Bende pişmek için heralde bir çıktım cayır cayır her yer.
Canım benimde suyum öylr ama arıma bana göre değil
Ben şimdiden 1 lt içtim.
Sen dünkü üç top için kendine iyi ceza vermişsin canımÖğlen sıcağında hem de Antakya’da yürümenin başka açıklaması olamaz.
Bundan sonra canım tatlı çektiğinde bugünü düşün olur mu
Bol koruyucu sürseydin bari canım.

@Rzgrece bayramdan sonra gelecekti. En son haber aldığımda iftar davetleri arasında mekik dokuyup ,iftar daveti veriyordu.
Eliff bi ses ver .
O zaman son kez rahat bırakalım kızcağızı. Yesin yiyebildiği kadar. Ben öyle yapıyorum. Yemeyle mutlu olamadığımı anladım. O yüzden inanılmaz motiveyim. Elifinde tam motivasyonla buraya geleceğine inanıyorum

Bayramdan sonra döneceğini düşündüğüm için Elif’i rahat bıraktım.
Sana da bayram sonrasına kadar ilişmeyecektim ama baktım ki hatun bdv’de yorumlaşıyor

Bayramdan sonra döneceğini düşündüğüm için Elif’i rahat bıraktım.
Sana da bayram sonrasına kadar ilişmeyecektim ama baktım ki hatun bdv’de yorumlaşıyor
Kız 1 haftadır izinliydim işyerinde. Öğrenci hayatına o kadar kolay motive oldum ki. Pazartesi yani dün işbasî yaptım. E yarın son gün bayram tatiline çıkıyoruz. Öyle olunca odaklanamadım can sıkıntısından bdv de takılıyorum

Bayram tatilinde sevgilinle görüşecek misin

Vallahi 15-20 dk yürüdüm ama çok terledim yoruldum. İyi oldu ama. Şimdi eve yürüyeceğim iki tane 30 dk lık spor cezam vardı bugün yapacaö onları işte. Sanırım onlrda hesaptan sayılmıyor
Sürüdm ama işe yaramadı sanki, yeni alacağım yoksa çekilmez.

Not; iki gün önce içtiğim açlık otu hala etkisini koruyor vay bee

Oruc tutmayip otobus yolculuğu yapinca bir ikisi bir arada ile o kıtır harika biskuvileri yedim allahim yoldan gelmis bile olsam aksam iyi bir yuruyus yapmaliyim. (yapmadı üsendi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…