Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok esperenzam görüşemeyiz. Ama bayramdan sonra planımız çok belki ailemle izmire gezmeye gidebiliriz. Annesine söyledim gelirseniz bize gelin mutlaka bekliyorum dedi ama nasıl olur ki bizim gitmemiz uygun olur mu bilemedim
Aile ile gezmeye gitmişken görüşebilirsiniz bence. Ama bizde kalın diye ısrar ederlerse kalmamak en doğrusu sanki.
esperenzaa sen nasılsın, neler yapıyosun ? Tatil planın var mı ? Oğluşun nasıl ? Bu 3 sorunun cevabını istiyorum.
Teşekkür ederim bebeemmm çok iyiyim ben.Oğlum da iyi hatta kerataya kreş bakıyorum bu sıralar.
Bayramda ben ve oğlum büyükadaya 3 günlüğüne gideceğiz.Eşim ise dün yine şehir dışına çıktı iş için.Haftaya çarşamba döner.adam bayram öncesi ve bayram sonrası çalışacak ve bayramda anneciğini ziyaret edip el öpecekBu dahiyane plan tabi ki benden çıktı
İş için gittiği yer memleketine çok yakın.Bayramda da köyüne zaten gidecekti eşim .İşle bayramı birleştşrsen nasıl olur hayatım dedim.Çok iyi düşünmüşsün dedi.Sonra araya oğlumun babasını 8-10 günde çok özleyeceğini sıkıştırdım o da nereden aklıma gelsiyse siz de kısa bi tatil yapın dedi.
Madem çok ısrar ediyorsun canımm dedim ve hemen bizim rezervasyonu yaptırdım

@AhSen_yarim canım iyi misin?
Allonsy tatlımmm nasılsın? Saha çalışman bitsin de dön buralara. Motivasyon mesajlarını ve en çok da seni özledim

Yaaa benim vefalı arkadaşımmmm. Az kaldı az. Yarın müsait olursam bir motivasyon yazısı patlatayım size. Bayram öncesi iyi gider. Bu arada bende çok özledim seniii.

Yok yok bizimkiler yatıya hayatta kalmaz da, onlar bize daha hiç gelmediler ya ilk bizim gitmemiz olmaz gibi geldi.

Kocişin için iyi olmuş cidden bir taşla iki kuş. Ama birlikte tatile çıkabilseniz daha güzel olurdu sanki. Oyy bebiş büyümüşte kreşe gidecekmiş minik kuzum

esperenzaa selamlar,
Sadece ben miyim yorgun bitkin Acaba ?
Dun menu:
Sahur biraz kuru yemis su
Iftar:
Salata, turlu 2 dilim ekmek
2 litre su
30 dakika tempolu yuruyus
5000 adim
Bugun cok yorgun Ve bitkinim susadim...
Yalniz degilsin canim. Sicak +ramazan + kosturmaca ben pert. Aksamda caya misafir var. Bugun dinlenemiycem bence

Oruc tutmayip otobus yolculuğu yapinca bir ikisi bir arada ile o kıtır harika biskuvileri yedim allahim yoldan gelmis bile olsam aksam iyi bir yuruyus yapmaliyim. (yapmadı üsendi)
Ben diyet yapmadığım sürede bile otobüs- uçak vb yerlerde verilen kekleri, bisküvileri yemiyorum içinde palmiye yağı var ve üstelik bazılarında glukoz-frukoz şurubu var. Bu şekilde düşünürsen yemezsin. Ben çok isteyince alıp içeriğine bakıyorum geri iade ediyorum

Dogru soyluyorsun ben hic almam biskrem falan sevmem ama o kitir zimbirtilari cikardiklarindan beri alip yiyorum

Eve yeni geldim ve hemen bildirim yapyım. esperanzaa
Tam tamına 1 saat 2 dk yürüdüm
45 dk hızlı, geri kalanı yavaş( eve yaklaşmanın ve biraz yokuş çıkmanın etkisiyle)

Ve beni yolda gören arkadaşın bakışını (dolmuştaydı kendisi) asla unutmayacağım. Eşime buraya hangi ara yürüdü demiş. Şok içinde baktığı gördüm ve kendimle gururlandım

Dogru soyluyorsun ben hic almam biskrem falan sevmem ama o kitir zimbirtilari cikardiklarindan beri alip yiyorum
Tahmin edebiliyorum. Ben her ay cips kola yapardım özellikle regl dönemimde. Bir yılı aşkın yapmıyorum. Zararlarını düşünüyorum aklıma gelince.

Tahmin edebiliyorum. Ben her ay cips kola yapardım özellikle regl dönemimde. Bir yılı aşkın yapmıyorum. Zararlarını düşünüyorum aklıma gelince.
Cips kola zaten tamamen bagimliliktan ibaret bir süre yemedigin zaman canin istemiyor ama yedikçe yersin oyle illet bir sey. Ve gercekten inanilmaz zararlı seyler.. Cok sukur uzun suredir yemiyorum cips hala canim kola cektigi zamanlar oluyor ya maden suyu iciyorum disardaysam yemekte ve illa icicem diyosam light olani aliyorum ama ayda yılda bir..

Supersin insallah ben de usenmem ve cikarim

Aynen bende maden suyu içiyorum.
Bu arada canım kolanın lighti yok artır diye biliyorum. Şekersiz olanların içeriğinde aspartam adlı tatlandırıcı varsa o daha zararlı normal koladan bilesin.
Çok şükür bende bıraktım yapay şeyleri inşaşlah bir daha içip, yemem bunları.

Supersin insallah ben de usenmem ve cikarim
Vallahi arkadaşlar yapma diyor sıcak vs ama o kadar ter döküyorum ki çok iyi hissettiriyor beni.
Tek sıkıntısı duş aldığımdan sürekli sabah bazen üşütüyorum o kırfınlıkta öğlene kadar sürüyor sadece.

Oglen degil de aksam ustu yapma ibtimalin ya da aksamdan sonra yapma ihtimalin yok mu bir de hangi sehirdesin canim sen

Sabah;1 bardak su 1 yumurta, 6 dilim salatalık.
Ara öğün; 1 nektarin
Öğle; peynir, salatalık, domates
( öğle yrmeği sonrası yaklaşık 30 dk sonra uyku bastırdığı için bir kupa sade türk kahvesi içtim.)
Ara öğün; 15 fındık, 2 kuru kayısı.
Akşam; 2 yemek kaşığı etli bulgur pilavı, mini 1 kase cacık.
Ara öğün; yeşil çay( içmedim daha ama bunu düşünüyorum)
Spor; 1 saat yürüyüş ama bunu hesaptan saymıyorum( yaklaşık 6000 adım ediyordunuazıkmoldu )
Ayrıca 3000 adım* 15; 45 puan
3 dk el kol bacak hareketi *2 ; 5 puan (işyerinde arada ancak bu kadar oluyor)
Öğle arası 15 dk tempolu yürüyüş* 2.5 ; 37.5 puan
5 dk yavaş yürüyüş*1 ; 5 puan

Spor; 92.50 toplam puan

Oglen degil de aksam ustu yapma ibtimalin ya da aksamdan sonra yapma ihtimalin yok mu bir de hangi sehirdesin canim sen

Hataydayım.
İşten çıkışta yürüyorum zaten dün dondurma yediğim için öğlen yürüme isteğim oluştu. Yandım biraz ama olsun
Eve girdikten sonra çok zor oluyor benim için ölüyorum zaten. Birde tekrar mesai yapacağım yarından itibaren iyi oldu bugün yürümem.

Bende yorgun.Vergi dairesi ,banka koşturdum sonrada bi kuaföre gidip öyle geldim.Hafta sonu cilt temizliği bugün de geri kalanları hallettim
Şimdi de isteme çikolatası ve çiçeği bakıyorum

Oooo maşşallah. Süper
Allah kolaylık versin canım.
Bunlar sayesinde iyi spor yapmışsındır sen şimdi

10 bin küsür adım oldu.Birde 190 adet bölgesel hareket yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…