Maşallah canım. Vaşlahi imreniyorum. 10000 adım günde çok iyi.10 bin küsür adım oldu.Birde 190 adet bölgesel hareket yaptım.
Benim ortalama 7-8.000 arasında oluyor adımım.Maşallah canım. Vaşlahi imreniyorum. 10000 adım günde çok iyi.
anladım canımm ay sıcaktan nefret eden biri olarak cidden Allah kolaylık versin canım benimHataydayım.
İşten çıkışta yürüyorum zaten dün dondurma yediğim için öğlen yürüme isteğim oluştu. Yandım biraz ama olsun
Eve girdikten sonra çok zor oluyor benim için ölüyorum zaten. Birde tekrar mesai yapacağım yarından itibaren iyi oldu bugün yürümem.
Oooo maşşallah. Süper
Allah kolaylık versin canım.
Bunlar sayesinde iyi spor yapmışsındır sen şimdi
O zaman ya anahtarı değiştir ya da kontese söyle babasıyla inçe işim var diyeDerindondurucu büyük avantaj.Ben de artan yemekleri kaldırırım yada kontes arkadaşımı ya çağırırım yada ona götürürüm.Ben tembelim ama yemek yapmayı ihmal etmem ,o benden de beterBizim evin kedisi olur hanımefendi
Arkadaşımla birbirimizin evlerinin anahtarları var,uyumuşum numarası kurtarmazEşimin dönüşünde bi plan bi oyun çeviririm artık
Canımm harika incelmen olmuş .gerçekten çok fark var.
Ha şimdi oldu ben de nasıl diye kafa yormuştum ilahiEvet canım annemle 3 yumurta beraber yaptık yarıya böldük öyle olunca 1.5
canım dün hastaneye gelen çocukların çoğu ishalden muzdaripti,salgın var yine.kuzucuğun şifa bulur inşallahKaka tahlili yaptidik birsey cikmadi bol su yogurt haslama pirinc patates elma birde laktoksuz formule süt verdi birde bakalim ishali yavastan donmeye basladi kusmasida azaldı kuzum cok sagol
Hoşgeldin canım, dön gel artıkBiliyorsun ki normalde buraların demirbaşıyım, yine aynen devamamaaa @Rzgrece de gelsin banane
vavv süpersin canımEve yeni geldim ve hemen bildirim yapyım. @esperanzaa
Tam tamına 1 saat 2 dk yürüdüm
45 dk hızlı, geri kalanı yavaş( eve yaklaşmanın ve biraz yokuş çıkmanın etkisiyle)
Ve beni yolda gören arkadaşın bakışını (dolmuştaydı kendisi) asla unutmayacağım. Eşime buraya hangi ara yürüdü demiş. Şok içinde baktığı gördüm ve kendimle gururlandım
Canım kaptan gelince Bilgi verir hiç bilmiyorum : (nasılsın bakalım görüşmeyeliMerhabalar arkadaşlar!
Ablam pko ve çok zor kilo verir, acaba diyet öncesi hangi hormonlarına baksın ?
Hepsine baktırsın canım. Doktora söylesin insülin direnci var mı yok mu onu tespit ettirsin. O yüzden zor kilo veriyordur. Bende öyleyim çünkü.Merhabalar arkadaşlar!
Ablam pko ve çok zor kilo verir, acaba diyet öncesi hangi hormonlarına baksın ?
İnşallah canım. Umarım iyi bir potansiyel gösteririm.Hoşgeldin canım, dön gel artık
vavv süpersin canımSen inceldikçe artacak şaşkınlıkları ve hayranlıkları
Hoşbuldum kardelenimHoşgeldin canım, dön gel artık
vavv süpersin canımSen inceldikçe artacak şaşkınlıkları ve hayranlıkları
Iyim canim, son gunler sanki İlk gunler gibi yorucu geliyor, bir hafta regl arasi Verdim, ondan. Sen nasilsin ?Canım kaptan gelince Bilgi verir hiç bilmiyorum : (nasılsın bakalım görüşmeyeli
Hoşgeldin.Nasılsın,nasıl geçti sınavların ve savunman?Hoşbuldum kardelenimaz kaldı dönüyorum inşallah
O zaman ya anahtarı değiştir ya da kontese söyle babasıyla inçe işim var diyebenim de Komşum öyle sağ olsun, Doğumdan eve bi geldim yemek yapmış tatlı yapmış bi de çay demlemiş Şimdi kızı evlenecek, aldığınız eşyaları benim eve koyun dedim, onlara gelen giden olur diye.ben yokken çiçeklerimi de o sular, oğluma da çalışırken o bakmıştı sağ olsun Öyle bi komşu arkadaş şart
Ha şimdi oldu ben de nasıl diye kafa yormuştum ilahiafiyet olsun canım tekrar
canım dün hastaneye gelen çocukların çoğu ishalden muzdaripti,salgın var yine.kuzucuğun şifa bulur inşallah
HoşbuldumHoşgeldin.Nasılsın,nasıl geçti sınavların ve savunman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?