Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün iştahsızım nedense canım zararlı şeyler çekiyor
Sabah;sabah aç karnına sıcak su içtim.
1 haşlnmış yumurta
Sonra bir bardak su daha.
Ara öğün; 2 kuru kayısı, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen; yarım kase çorba, yarım dilim ekmek.
Şuana kadar yaklaşık 1 lt su içtim.
Akşam alışverişe gideceğim dışarıda yiyeceğim
ne yesem diye şimdiden telaşa düştüm
esperanzaa

Oyyyy zıştım bayram sonra kendimi sıkacaktim ya ben
Bayram sonrası her zamanli çitos menülerinle dön canım.Hiçbir şey yemediğinde ters tepiyor canım.
Oruc tutmayip otobus yolculuğu yapinca bir ikisi bir arada ile o kıtır harika biskuvileri yedim allahim yoldan gelmis bile olsam aksam iyi bir yuruyus yapmaliyim. (yapmadı üsendi)
Yapmadı üşendi
Birlikte tatile ağustos başında çıkarız.Bu sene seçim ve belirsizlik nedeniyle plan yapmadık ama ağıstosun ilk haftası tatil planımız var canım.
esperenzaa selamlar,
Sadece ben miyim yorgun bitkin Acaba ?
Dun menu:
Sahur biraz kuru yemis su
Iftar:
Salata, turlu 2 dilim ekmek
2 litre su
30 dakika tempolu yuruyus
5000 adim
Bugun cok yorgun Ve bitkinim susadim...
Afiyet olsun canım sıcaklar çok yoruyor bir de oruçlusun onun da etkisi var azimli güzelim

GÜNAYDIN SULTANCIM YOLCU KARDELENİM :)
Canım biliyorum hadisi ve araştırmayı, aslında bi tane yiyecektim bi baktım ikinciyi yiyorum.aklıma geldi yesem mi yemesem mi diye, üç de çok olacak diye vazgeçtimAma çok teşekkür ederim düşündüğün bilgilendirdiğin için
Tartı sonucun da gayet iyi ama yemiyorsun diyeceğim yine ve sen yine dinlemeyeceksin
Cok seviyorum semizotunu, çiğ olarak yoğurtlu favorim
Eee egeliyiz, otu severiz
hele de sarımsaklı ise yoğurt allah beeAnnemin saksılarında bahçesinde olur, sabırsızlanıyorum
Spor yapmadığımdan mı nedir, 59a sabitlendim 58i göremez oldum kaçamak da yapmıyorum kv gidince hep kilo veririm belki bu kez de öyle olur da bu direnişi orda kırarım

BayıldımBe güzel motive ediyorsun, kalemini beğendim, tam damardan giriyorsunmesleğin canım?

BayıldımBe güzel motive ediyorsun, kalemini beğendim, tam damardan giriyorsunmesleğin canım?

Ben de içeriğine genelde bakarım dediğin gibi palm yağı ve mısır şurubu kanserojen olduğu için yememeye özen gösteriyorum.
benim hiç cips kola bağımlılığım olmadı.Kola evimize yılda 2 litre alınır belki.o da misafir seviyorsa yoksa almam hiç.Eşim de benden yüz bulamadığı için almaz.Ben daha çok evde yaptığım kek,börek vs şeylere düşkündüm.
zararlı şeyler yediğinde çektiğin eziyeti ve pişmanlığı düşün canım.Ekmeksiz et,kebap,salata,yoğurt 2-3 kaşık bulgur pilavı bile olur bence ama diyetisyenin ne der bilemiyorum canım.

Bravo canım
sıcakta dikkat et canım,bol koruyucu ve hatta mümkünse şapka tak canım.
10 bin küsür adım oldu.Birde 190 adet bölgesel hareket yaptım.
maşallah canımm

Bende yorgun.Vergi dairesi ,banka koşturdum sonrada bi kuaföre gidip öyle geldim.Hafta sonu cilt temizliği bugün de geri kalanları hallettim
Şimdi de isteme çikolatası ve çiçeği bakıyorum
Düğüne kadar bol koşturmacalı günler seni bekliyor.Kolay gelsin canım.
Afiyet olsun canım.sporun da güzel x
Afiyet olsun canım. Menün güzel aslında.adımların da iyi

Merhabalar arkadaşlar!
Ablam pko ve çok zor kilo verir, acaba diyet öncesi hangi hormonlarına baksın ?
Diyetisyene gitmeden önce yapılması gereken tahlillerin hepsi ve insülin direncine hatta prolaktin hormonuna bile bakılsa iyi olur.
Açlık tokluk şekeri, insülin,kortizol,insülin direnci, demir,b 12 vs gibi tahliller zaten diyet öncesi isteniyor canım.

Afiyet olsun canım.Diyetisyenine tatlı krizlerinin olduğunu söylesen acaba daha erken öğünler için sana tatlı ihtiyacını kesecek hurma,vs gibi şeyler verebilir mi diye düşündüm.
Afiyet olsun canım:) dünkü 1,5 yumurtayı ben de yumurtalardan biri büyük biri çok küçük diye buçuklu hesapladın diye düşünmüştüm 1,5 yumurta ne olay oldu ya
Menü
Taze fasulye
Semiz otu yoğurtlusu
Karisik Sebze yemeği
Su bugün az oldu, 1600 su
1 maden suyu
2 sade kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım.Semizotuna ben de bayulırım.
Semizotu yiyelim .Kabaktan sonraki milli yiyeceğimiz olsun semizotu

Cok konusmussunuz ortasindan daldim. Iyi geceler
Misafir vardi gelemedim
Menüm
Sahur
Ayran corbasi ve su
Iftar
1 lahmacun ayran 1 kozlenmis patlican
Ara 2 kayisi 3 kiraz
Turk kahvesi
Su 3 litre
4000 adim
1 saat temizlik
esperenzaa
Canım afiyet olsun.Menün ,su miktarın harika.ramazan sonrası biraz spor eklersen kastan değil yağdan kilo verir iyi sıkılaşırsın

Afşiyet olsuncanım.dansın sultanından bir iki figür beklemiştim ama toparlanma hazırlıklar derken fırsatın olmadı sanırım:)
SİLKELEN BAKALIM GİTSİN NEGATİF DUYGULAR,BİTKİNLİKLER :)
pozitif civcivim
Su iç,sağlıklı beslen bi de spor yap

Canımmm teşekkürler.Gerçekten o kadar güzel yazmışsın ki ;eline koluma zihnime sağlık.
Seviyorumm canım seni.İşlerinin yoğunluğu azalınca dön buralara da senin mezuniyetini görmeyi çok istiyorum.

Ne demek tatlım :) En kısa sürede döneceğim. Az kaldı projenin bitmesine.

4 gün buralarda yokum, iyiydik her gün spor yap su iç derken

Zararlı ürünlerden uzak duruyorum elimden geldiğince. Karar verdikten sonra yediğim tek şey dondurmaydı. Onuda bir daha yemem heralde

Diyetisyene soracağım bakalım. Geçen yıl ki doktorum dışarıda yediğin zaman et yemeği ye derdi sebze daha zararlımış. Sanırım geçenki gibi sade döner, salata tüketeceğim.
Zaten sonrası yürüyüş eşimi ikna edebilirsem.

Bu arada kızlar bu tatlı ihtiyacım tavan yaptı deli gibi tatlı çekiyor canım regl döneminde başladı geçmedi. Bitter aldım o dönem ama fayda etmedi. Eşimde diyor vucut şeker istiyor direniyorsun
Sütlü tatlı tüketsem ya da evde yapacağım sağlıklı tatlı tarifi var mı bildiğiniz?

4 gün buralarda yokum, iyiydik her gün spor yap su iç derken
O halde
Perşembe : su iç,spor yap sağlıklı beslen
Cuma: su iç,spor yap sağlıklı beslen ve sarmaları baklavaları gömme
Cumartesi su iç,spor yap sağlıklı beslen
Pazar:su iç,spor yap sağlıklı beslen
Pazartesi:artı ile kötü menülerle gelme ,fururum ve tarlusal’a başla.
Şimdi yukardaki mesajımın ekran görüntüsünü alıyorsun canım,her gün görüntüye bakıp bakıp özlem gideriyorsun

MALZEMELER
  • 7 adet etli yumuşak Hurma (çekirdeksiz şekilde 100 g),
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi,
  • 1/2 su bardağı fındık,
  • 1 silme yemek kaşığı kakao.
HAZIRLANIŞI
  1. Yulaf ezmesini rondoda un haline gelene kadar çekip bir karıştırma kabına alın,
  2. Hurma ve fındıkları rondoya alıp hamur haline gelene kadar çekip yulaf ununa ekleyin,
  3. Kakaoyu da ekleyip iyice karışana kadar yoğurun,
  4. Karışımı streç filmin üzerine alıp kare ya da dikdörtgen haline getirin ve istediğiniz boyutta dilimleyin.
Afiyet olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…