Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok mantıklı geçen akşam içtim 7 8 bardak su wc den gelemedim, seni andım kulakların yanmıştır anca su iç civcivim diyo sabah işe gidecek benim tabi diyorum onikiyi geçti uyumam

Dışarda sebze yemeyi ben de pek tercih etmem canım.Hangi yağlarla hangi usulde piştiğini çok iyi bilmediğimden olabilir.dışarda hep et yerim ben.
Vücudunun şeker istemesi de bağımlılıktan canım.aslında vücudumuzub şekere ihtiyacı yok.
3-4 tane hurmayı ya da kayısıyı suya koy biraz yumuşasın ceviz fındık ile rondodan geçir biraz kakao at üzerine minik minik toplar yapıp yiyebilirsin.Hurmadan yapılanı denemiştim güzeldi tadı.

Kv de ac mi kaliyosun

Neler yapıyorsunuz?
Kızlar ben + dayım 300 gr kadar Nişan elbisesine girmiycem bu gidişle. İştahım fena açıldı zor dayanıyorum
Canımm moral bozmak yok.Nişan elbisene de gireceksin gelinliğinin içinde taş gibi olacaksın.300 gram ödemdir tahminimce.kendini elbisenin içinde hayal et,zararlı şeyler yemenin seni bu hayalinden uzaklaştıracağını düşün.

çok mantıklı geçen akşam içtim 7 8 bardak su wc den gelemedim, seni andım kulakların yanmıştır anca su iç civcivim diyo sabah işe gidecek benim tabi diyorum onikiyi geçti uyumam
Kulaklarım yandı yanmaz mı,hangi iyi insan hayır duası ediyor benim için diyordumSağol kuzum,sağol civcivim

yaptım yaptım ^^

58,90 I GÖRDÜM AKŞAM AMA BENDE SABİT DEĞİLİM BENCE :)

Zararlı yemiyorum da meyveyi abartıyorum birde kabak çekirdeğine dur diyemiyorum

Zararlı yemiyorum da meyveyi abartıyorum birde kabak çekirdeğine dur diyemiyorum
Çekirdeğin her türü başladın mı dibine darı ekmeden bırakılmıyorBir avuç yemen çok faydalı zaten.Bir avuç al ,sonra paketi sıkıca kapat üstüne de varsa en en kilolu bi fotonu koy

Çekirdeğin her türü başladın mı dibine darı ekmeden bırakılmıyorBir avuç yemen çok faydalı zaten.Bir avuç al ,sonra paketi sıkıca kapat üstüne de varsa en en kilolu bi fotonu koy
1/2 sb dan fazlasını yemiyorum.Kayısılı form ile k.çekirdeği anca çalıştırıyor bağırsakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…