O halde
Perşembe : su iç,spor yap sağlıklı beslen
Cuma: su iç,spor yap sağlıklı beslen ve sarmaları baklavaları gömme
Cumartesi su iç,spor yap sağlıklı beslen
Pazar:su iç,spor yap sağlıklı beslen
Pazartesi:artı ile kötü menülerle gelme ,fururum ve tarlusal’a başla.
Şimdi yukardaki mesajımın ekran görüntüsünü alıyorsun canım,her gün görüntüye bakıp bakıp özlem gideriyorsun
Dışarda sebze yemeyi ben de pek tercih etmem canım.Hangi yağlarla hangi usulde piştiğini çok iyi bilmediğimden olabilir.dışarda hep et yerim ben.Zararlı ürünlerden uzak duruyorum elimden geldiğince. Karar verdikten sonra yediğim tek şey dondurmaydı. Onuda bir daha yemem heralde
Diyetisyene soracağım bakalım. Geçen yıl ki doktorum dışarıda yediğin zaman et yemeği ye derdi sebze daha zararlımış. Sanırım geçenki gibi sade döner, salata tüketeceğim.
Zaten sonrası yürüyüş eşimi ikna edebilirsem.
Bu arada kızlar bu tatlı ihtiyacım tavan yaptı deli gibi tatlı çekiyor canım regl döneminde başladı geçmedi. Bitter aldım o dönem ama fayda etmedi. Eşimde diyor vucut şeker istiyor direniyorsun
Sütlü tatlı tüketsem ya da evde yapacağım sağlıklı tatlı tarifi var mı bildiğiniz?
Kv de ac mi kaliyosunCanım biliyorum hadisi ve araştırmayı, aslında bi tane yiyecektim bi baktım ikinciyi yiyorum.aklıma geldi yesem mi yemesem mi diye, üç de çok olacak diye vazgeçtimAma çok teşekkür ederim düşündüğün bilgilendirdiğin için
Tartı sonucun da gayet iyi ama yemiyorsun diyeceğim yine ve sen yine dinlemeyeceksin
hele de sarımsaklı ise yoğurt allah beeAnnemin saksılarında bahçesinde olur, sabırsızlanıyorum
Spor yapmadığımdan mı nedir, 59a sabitlendim 58i göremez oldumkaçamak da yapmıyorum kv gidince hep kilo veririm belki bu kez de öyle olur da bu direnişi orda kırarım
Canımm moral bozmak yok.Nişan elbisene de gireceksin gelinliğinin içinde taş gibi olacaksın.300 gram ödemdir tahminimce.kendini elbisenin içinde hayal et,zararlı şeyler yemenin seni bu hayalinden uzaklaştıracağını düşün.Neler yapıyorsunuz?
Kızlar ben + dayım 300 gr kadarNişan elbisesine girmiycem bu gidişle. İştahım fena açıldı zor dayanıyorum
Evet burda pirpirim ve parpar diyorlar, ne diyolar bunlar yaa dedim ilk geldiğimdeBen de seviyorumEgeli değilim sevemez miyim Pirpirim,pirpir,parpar,pirpirik,töhmekende diyebiliriz
Kulaklarım yandı yanmaz mı,hangi iyi insan hayır duası ediyor benim için diyordumçok mantıklı geçen akşam içtim 7 8 bardak su wc den gelemedim, seni andım kulakların yanmıştır anca su iç civcivim diyo sabah işe gidecek benim tabi diyorumonikiyi geçti uyumam
yaptım yaptım ^^Bayram sonrası her zamanli çitos menülerinle dön canım.Hiçbir şey yemediğinde ters tepiyor canım.
Yapmadı üşendi
Birlikte tatile ağustos başında çıkarız.Bu sene seçim ve belirsizlik nedeniyle plan yapmadık ama ağıstosun ilk haftası tatil planımız var canım.
Afiyet olsun canımsıcaklar çok yoruyor bir de oruçlusun onun da etkisi var azimli güzelim
Doğu ve güneydoğuda pirpirim pirpir,parpar diyorlar.Doğu kökenliyim boradan biliyorum.Evet burda pirpirim ve parpar diyorlar, ne diyolar bunlar yaa dedim ilk geldiğimde
Canım biliyorum hadisi ve araştırmayı, aslında bi tane yiyecektim bi baktım ikinciyi yiyorum.aklıma geldi yesem mi yemesem mi diye, üç de çok olacak diye vazgeçtimAma çok teşekkür ederim düşündüğün bilgilendirdiğin için
Tartı sonucun da gayet iyi ama yemiyorsun diyeceğim yine ve sen yine dinlemeyeceksin
hele de sarımsaklı ise yoğurt allah beeAnnemin saksılarında bahçesinde olur, sabırsızlanıyorum
Spor yapmadığımdan mı nedir, 59a sabitlendim 58i göremez oldumkaçamak da yapmıyorum kv gidince hep kilo veririm belki bu kez de öyle olur da bu direnişi orda kırarım
yaptım yaptım ^^
Kulaklarım yandı yanmaz mı,hangi iyi insan hayır duası ediyor benim için diyordumSağol kuzum,sağol civcivim
Zararlı yemiyorum da meyveyi abartıyorum birde kabak çekirdeğine dur diyemiyorumCanımm moral bozmak yok.Nişan elbisene de gireceksin gelinliğinin içinde taş gibi olacaksın.300 gram ödemdir tahminimce.kendini elbisenin içinde hayal et,zararlı şeyler yemenin seni bu hayalinden uzaklaştıracağını düşün.
Sabitlersin canım.Ramazan dönüşü daha kolay olur.58,90 I GÖRDÜM AKŞAM AMA BENDE SABİT DEĞİLİM BENCE :)
İç Anadoluda da pirpirim diyorlarDoğu ve güneydoğuda pirpirim pirpir,parpar diyorlar.Doğu kökenliyim boradan biliyorum.
Çekirdeğin her türü başladın mı dibine darı ekmeden bırakılmıyorZararlı yemiyorum da meyveyi abartıyorum birde kabak çekirdeğine dur diyemiyorum
1/2 sb dan fazlasını yemiyorum.Kayısılı form ile k.çekirdeği anca çalıştırıyor bağırsakları.Çekirdeğin her türü başladın mı dibine darı ekmeden bırakılmıyorBir avuç yemen çok faydalı zaten.Bir avuç al ,sonra paketi sıkıca kapat üstüne de varsa en en kilolu bi fotonu koy
Sabitlersin canım.Ramazan dönüşü daha kolay olur.
Merak ettim nerelisin acaba ☺Doğu ve güneydoğuda pirpirim pirpir,parpar diyorlar.Doğu kökenliyim boradan biliyorum.
Çok karışıkMerak ettim nerelisin acaba ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?