Afiyet olsun canım.Diyetisyenine tatlı krizlerinin olduğunu söylesen acaba daha erken öğünler için sana tatlı ihtiyacını kesecek hurma,vs gibi şeyler verebilir mi diye düşündüm.
Afiyet olsun canım:) dünkü 1,5 yumurtayı ben de yumurtalardan biri büyük biri çok küçük diye buçuklu hesapladın diye düşünmüştüm1,5 yumurta ne olay oldu ya
Afiyet olsun canım.Semizotuna ben de bayulırım.
Semizotu yiyelim .Kabaktan sonraki milli yiyeceğimiz olsun semizotu
Süper yürümüşsün.Afiyet olsun.12 bin adımımı attım geldim vallahi :) şimdi tavuk marineledim akşama tavuk ızgara yapcam yanına da domates :)
Çoklkk teşekkür ederimmm canım.MALZEMELER
HAZIRLANIŞI
- 7 adet etli yumuşak Hurma (çekirdeksiz şekilde 100 g),
- 1 su bardağı yulaf ezmesi,
- 1/2 su bardağı fındık,
- 1 silme yemek kaşığı kakao.
Afiyet olsun…
- Yulaf ezmesini rondoda un haline gelene kadar çekip bir karıştırma kabına alın,
- Hurma ve fındıkları rondoya alıp hamur haline gelene kadar çekip yulaf ununa ekleyin,
- Kakaoyu da ekleyip iyice karışana kadar yoğurun,
- Karışımı streç filmin üzerine alıp kare ya da dikdörtgen haline getirin ve istediğiniz boyutta dilimleyin.
Bende daha farklı yapıyorum.Çoklkk teşekkür ederimmm canım.
Deneyeceğim inşallah becerebilirim.
Bu arada pişirme yok mu?
Neler yapıyorsunuz?
Kızlar ben + dayım 300 gr kadarNişan elbisesine girmiycem bu gidişle. İştahım fena açıldı zor dayanıyorum
Dışarda sebze yemeyi ben de pek tercih etmem canım.Hangi yağlarla hangi usulde piştiğini çok iyi bilmediğimden olabilir.dışarda hep et yerim ben.
Vücudunun şeker istemesi de bağımlılıktan canım.aslında vücudumuzub şekere ihtiyacı yok.
3-4 tane hurmayı ya da kayısıyı suya koy biraz yumuşasın ceviz fındık ile rondodan geçir biraz kakao at üzerine minik minik toplar yapıp yiyebilirsin.Hurmadan yapılanı denemiştim güzeldi tadı.
Bende daha farklı yapıyorum.
3 hurmayu suda bekletiyorum.
2 ceviz
2 tk kakao
Ekleyip blendırdan geçiriyorum.
Top top yuvarlıyorum 5-6 tane çıkıyor
Süper yürümüşsün.Afiyet olsun.
Bende daha farklı yapıyorum.
3 hurmayu suda bekletiyorum.
2 ceviz
2 tk kakao
Ekleyip blendırdan geçiriyorum.
Top top yuvarlıyorum 5-6 tane çıkıyor
Hatta semizotunu lorlu salata yapıp yanında sarımsaklı yoğurdu bi deniyeyim diyorumAfiyet olsun canım.Diyetisyenine tatlı krizlerinin olduğunu söylesen acaba daha erken öğünler için sana tatlı ihtiyacını kesecek hurma,vs gibi şeyler verebilir mi diye düşündüm.
Afiyet olsun canım:) dünkü 1,5 yumurtayı ben de yumurtalardan biri büyük biri çok küçük diye buçuklu hesapladın diye düşünmüştüm1,5 yumurta ne olay oldu ya
Afiyet olsun canım.Semizotuna ben de bayulırım.
Semizotu yiyelim .Kabaktan sonraki milli yiyeceğimiz olsun semizotu
Yok nerdeeeCanım afiyet olsun.Menün ,su miktarın harika.ramazan sonrası biraz spor eklersen kastan değil yağdan kilo verir iyi sıkılaşırsın
Afşiyet olsuncanım.dansın sultanından bir iki figür beklemiştim ama toparlanma hazırlıklar derken fırsatın olmadı sanırım:)
pozitif civcivim
Su iç,sağlıklı beslen bi de spor yap
Makineleri bilmem ama insanlar üzerindeki etkin süper canım, sağ olasınMakine mühendisiyim canım :)
Hee yaKv de ac mi kaliyosun
kelin ilacı olsa58,90 I GÖRDÜM AKŞAM AMA BENDE SABİT DEĞİLİM BENCE :)
nerden bilelim yanında birinin olduğunu, hiç düşünmemiştimHahaha cidden 1.5 yumurta bayağa düşündürmüş oysaki bayağa basit bişeyde 3 tane kırıp yarıya bölünce 1.5 oluyor
canım tebrik ederim çok güzel incelmişsinesperenzaa olculerimi yazayim
12 Mayıs - 13 haziran
Göbek 90 84
Göğüs 97 93
Bacak 57 55
Kalca 102 95
Kol 29 27
Bel 78 74
Cok sicak ya istanbulu bu yuzden sevmiyorum yazlari cekilmiyor.
Yol yorgunluğun ve ödemine rağmen yapabildiysen
Şansına bugün hava fena sıcak .
Canım yine görünüp kaybolma.canlarııım ballarııım yarma gülünüz geldiiikızöar öööyle yogun oyle zor gunler geciriyorumkiii sormayın gitsin ya gelen giden ev yol gecen hanı ama Allah izn verirse bayramdan sonra yazısırız daha sık
esperenzaa nasılsın esperenzacım bayram tatiline gidiyoesun adalara ohh sefam olsun hersey yolunda mı yineesini göndermişssin free gunler baslamıs tekrar
fattylamb94 balım nasılsınnn döndünmü sahalara sınav sonucların acklandınmı evin tadilatı taamen bittimi ev cok guzel olmustur degöiştir einim o yorgunluklara .
S smygnc sen naslsın sümeyyecim nasıl gidşyor nisab hazırlıkları hersey yolundamı ypgunsundur sen simdi yaa
Bugün iştahsızım nedense canım zararlı şeyler çekiyor
Sabah;sabah aç karnına sıcak su içtim.
1 haşlnmış yumurta
Sonra bir bardak su daha.
Ara öğün; 2 kuru kayısı, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen; yarım kase çorba, yarım dilim ekmek.
Şuana kadar yaklaşık 1 lt su içtim.
Akşam alışverişe gideceğim dışarıda yiyeceğim
ne yesem diye şimdiden telaşa düştüm
esperanzaa
Hee yaya hep yasaklı şeyler ya da sevmediğim şeyler oluyo ben de az yiyorum ondan mutlaka bi kilo veririm her zaman.bayramda tatlı kültürleri de yok mis gibi annem aradı biraz önce hatta fotosununda attı, 2 tepsi baklava bir tepsi kıvrım(bülbül yuvası da denir) yapmış ve iki tepsisini biz gidince şerbetleyecek
Akşam kv tavuk çorbası ile börek yapacakmış ben eşime didim bi de sebze yemeği olsun kuru olur de diye, bi de sebze yemeği eklediler menüye@esperenzaa duy bınları, nasıl da kararlıyım
kelin ilacı olsa
nerden bilelim yanında birinin olduğunu, hiç düşünmemiştimnickini değiştirmelisin, yeni bir nur ve bir buçuk yımırta
Sağol canım. Olabilir benim gobek bile yeni yeni toparlanıyor ki alt gobek malum sezaryenden dolayi hala sis.canım tebrik ederim çok güzel incelmişsin
Boyumuz da aynı ama ölçüler arasında çok fark var, acaba yeni Doğum yaptığımdan mı? Vücut toplamadı mı acaba kendini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?