Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahaha cidden 1.5 yumurta bayağa düşündürmüş oysaki bayağa basit bişeyde 3 tane kırıp yarıya bölünce 1.5 oluyor

12 bin adımımı attım geldim vallahi :) şimdi tavuk marineledim akşama tavuk ızgara yapcam yanına da domates :)

Çoklkk teşekkür ederimmm canım.
Deneyeceğim inşallah becerebilirim.
Bu arada pişirme yok mu?

Neler yapıyorsunuz?
Kızlar ben + dayım 300 gr kadar Nişan elbisesine girmiycem bu gidişle. İştahım fena açıldı zor dayanıyorum

Canım çok zor bu durum Bende böyleydim insulin direnci olduğundan. En son ilacımı düzenli kullanıyorum be iştahım eskisi gibi değiş.

Çok sağol canım. Aldım tarıfı sanırım aynı kurabiyeden bahsediyorsun. Yapacağım bunu bakalım nasıl olacak.

Bende daha farklı yapıyorum.
3 hurmayu suda bekletiyorum.
2 ceviz
2 tk kakao
Ekleyip blendırdan geçiriyorum.
Top top yuvarlıyorum 5-6 tane çıkıyor

Nerdeyse aynısı sanırım. Fındık ve ceviz farklı gibi. Yulaf var bende fazla mal göz çıkartmaz
Eve gidip yapayım hemencik

Bende daha farklı yapıyorum.
3 hurmayu suda bekletiyorum.
2 ceviz
2 tk kakao
Ekleyip blendırdan geçiriyorum.
Top top yuvarlıyorum 5-6 tane çıkıyor

Kızlar bu tarifleri yaparken kakaoyu ham kakao kullanmanızı öneririm

Hatta semizotunu lorlu salata yapıp yanında sarımsaklı yoğurdu bi deniyeyim diyorumProtein olsun diyeYaşasın kabak ve semizotu sevenler
Yok nerdeee Şimdi de kuzumu emzirirken yazıyorum bir iki saate çıkarız yolaYolda uyursa da yazarım inşallah
Makine mühendisiyim canım :)
Makineleri bilmem ama insanlar üzerindeki etkin süper canım, sağ olasın
(Bu mesajları bir gibiydi alıntıladığım, ben yazmayı bitirmeden közüm uyuyunca kalkıp iş yaptım.şimdi yoldayız ve yemi uyudu anca dönebildimNasılsınız bakalım çıtır hatunlar?)

Kv de ac mi kaliyosun
Hee yaya hep yasaklı şeyler ya da sevmediğim şeyler oluyo ben de az yiyorum ondan mutlaka bi kilo veririm her zaman.bayramda tatlı kültürleri de yok mis gibiannem aradı biraz önce hatta fotosununda attı, 2 tepsi baklava bir tepsi kıvrım(bülbül yuvası da denir) yapmış ve iki tepsisini biz gidince şerbetleyecek
Akşam kv tavuk çorbası ile börek yapacakmış ben eşime didim bi de sebze yemeği olsun kuru olur de diye, bi de sebze yemeği eklediler menüye@esperenzaa duy bınları, nasıl da kararlıyım
58,90 I GÖRDÜM AKŞAM AMA BENDE SABİT DEĞİLİM BENCE :)
kelin ilacı olsa
Hahaha cidden 1.5 yumurta bayağa düşündürmüş oysaki bayağa basit bişeyde 3 tane kırıp yarıya bölünce 1.5 oluyor
nerden bilelim yanında birinin olduğunu, hiç düşünmemiştimnickini değiştirmelisin, yeni bir nur ve bir buçuk yımırta

canım tebrik ederim çok güzel incelmişsin
Boyumuz da aynı ama ölçüler arasında çok fark var, acaba yeni Doğum yaptığımdan mı? Vücut toplamadı mı acaba kendini?

canlarııım ballarııım yarma gülünüz geldiii kızöar öööyle yogun oyle zor gunler geciriyorumkiii sormayın gitsin ya gelen giden ev yol gecen hanı ama Allah izn verirse bayramdan sonra yazısırız daha sık

esperenzaa nasılsın esperenzacım bayram tatiline gidiyoesun adalara ohh sefam olsun hersey yolunda mı yineesini göndermişssin free gunler baslamıs tekrar
fattylamb94 balım nasılsınnn döndünmü sahalara sınav sonucların acklandınmı evin tadilatı taamen bittimi ev cok guzel olmustur degöiştir einim o yorgunluklara .
S smygnc sen naslsın sümeyyecim nasıl gidşyor nisab hazırlıkları hersey yolundamı ypgunsundur sen simdi yaa

Canım yine görünüp kaybolma.
Herşey yolunda.Şuan için yoğun değilim bayramdan sonra perşembe- cuma yoğun olurum sanırım.

Ara öğün; 15 fındık
Akşam; bonfile, 1 dilim ızgara soğan, bir tane biber, yarım domates, çeyrek közlenmiş patates.

Ara öğün; 1 bardak kahve.

Su; 2 litre.
Şuan adımlarım 4500 e yakın ama daha eve gitmedim son halini yazacağım.

esperanzaa S smygnc

Ahahhahaha iyi fikir aslında

canım tebrik ederim çok güzel incelmişsin
Boyumuz da aynı ama ölçüler arasında çok fark var, acaba yeni Doğum yaptığımdan mı? Vücut toplamadı mı acaba kendini?
Sağol canım. Olabilir benim gobek bile yeni yeni toparlanıyor ki alt gobek malum sezaryenden dolayi hala sis.
Sen ölçülerini yazmış miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…