Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor ;
6000 adım*15: 90 puan.

esperanzaa

Spor ;
6000 adım*15: 90 puan.

esperanzaa
Oy maşallah
Semizotu da iyi geldi
Hımm ne kadar iyi geldi bakimmm
oy maşallah kız bu ne, hiç beğenmedim

Sabah 8.30
iki yumurtadan omlet
11 yeşil zeytin
5-6 badem
Keçiboynuzu pekmezi ile avuç içi ekmek

14.00
3 yk kavurma
Bi tabak salata

17.00 2 salatalık bir havuç

18.00badem bi avuçtan az

İftar: bi tabak bezelye, bir kase yoğurt salata
Su 2 lt oldu ama 3 lt olmadı

Spor 4,500 adım = 67puan
esperenzaa cgdmk
medgic26

Zararlı yemiyorum da meyveyi abartıyorum birde kabak çekirdeğine dur diyemiyorum
kabak çekirdeği benim de vazgeçilmezim almamak çok iyi bir yöntem evde olunca durdurmak zor oluyor ama almazsan bir süre sonra o istek de köreliyor canım

Tamam kuzum dogum gününe son 1 ay kaldi heyecan dorukta :)

Vayyy bana vayyy öldüm geberdim yoruldum...oturma odasi koltuklari geldi eskileri cikarttik... kadin temizlige gelecekti hasta oldu gelmedi annemle ben popomuz açıkta kaldik baskasinida bulamadik daldik evlere yoruldum bittim hızlandırılmis bir bayram temizliği oldu... haktosa bayramlik aldim kendime siyah kot aldim 38 beden kottan 34 bedene dusmusum cok cok mutlu oldum yani 48 den 44 dusmusum :) hemen kendime hediye bir tanede gömlek aldim esim diyor babalar günü yine sana mi hediye alcaz diye hahaha dedim sende çorap al şurdan kendine dedim... ben sana altin kolye aldim sen bana corap he vayy hatun zalimsin diye diye eve geldik nihayetinde Türk kahvesi iciyorum suan zikkimla tabisi siz neler yapiyorsunuz bakalim...

Menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
İftar
Yarım domates ızgara
3 parça tavuk ızgara
Ara
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
6 kiraz
Su 1.5 lt anca olmuştur çok ta susadım bugün
Spor 12000 adım - 180 puan
esperenzaa

Menum
Sabah klasik kahvalti ekmeksiz
Ara ayran
Aksam
3 sigara boregi domates
Su 3 litre 4 kiraz
20000 adım 300 puan
Bugun aksam menusu olmadi. Yemek yapacak halim yoktu. Ogluma pisirip kendimde yedim borekten. ama iyi yürüdüm ayak tabanlarim aciyor resmen

esperenzaa

Tamam canım.teşekkür ederim.
Sen ve sultan haricindekilere fırça gelecek zaten

Teşekkür ederim canım yürümeyi çok seviyorum ben hele ki temiz havayı bulursam değme keyfime :)
Kızlar bu tarifleri yaparken kakaoyu ham kakao kullanmanızı öneririm
Teşekkürler canım
Duydum canım dıydum
Benim kayınvalideme gittiğimizde ben de hep kilo verirdimHem yemek becerisi yok hem de lokmalarımı sayardı canım ciğerimKahvalt ve akşam salata haricinde hiçbişey yiyemezdim.Tam zayıflama kampı gibidir.8aylık anneydim bana dediği şuydu: “ gelin sen çok kilo almışsın bak oğlum hiç almamış”
Nur’un niki bence yenibirbuçuknur olsunKız yediğine yiyeceğine pişman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…