- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
bi toparlansaydı yavSağol canım. Olabilir benim gobek bile yeni yeni toparlanıyor ki alt gobek malum sezaryenden dolayi hala sis.
Sen ölçülerini yazmış miydin
Tamam canım ben bi bakayimbi toparlansaydı yavFoto atmıştım canım, telden silmesem tekrar gönderirdin ama silmiştim
kendini tekrar etme yoksa yine yenersin beniMenü
İftar
Dünkü menü ile ayni
2800-3200 su olur
Bir buyuk sekersiz kahve
500 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Ara öğün; 15 fındık
Akşam; bonfile, 1 dilim ızgara soğan, bir tane biber, yarım domates, çeyrek közlenmiş patates.
Ara öğün; 1 bardak kahve.
Su; 2 litre.
Şuan adımlarım 4500 e yakın ama daha eve gitmedim son halini yazacağım.
esperanzaa @smygnc
Semizotu da iyi geldikendini tekrar etme yoksa yine yenersin beni
Oy maşallah
Hımm ne kadar iyi geldi bakimmmSemizotu da iyi geldi
oy maşallah kız bu ne, hiç beğenmedimesperenzaa @yolcukardelen
Sporlarimi toparlarsam
Ctesi 1 saat yavas tempo yürüyüş 60
5 saat ev isi cok yogundum o gün 60
Pazar 2 saat 15 dk yavas tempo yürüyüş 45
Ptesi yarım saat ev isi 10
Salı 1 saat cam silme 20
Çarşamba 2.5 saat ev işi 50 puan
Toplam 245 puan
kabak çekirdeği benim de vazgeçilmezim almamak çok iyi bir yöntem evde olunca durdurmak zor oluyor ama almazsan bir süre sonra o istek de köreliyor canımZararlı yemiyorum da meyveyi abartıyorum birde kabak çekirdeğine dur diyemiyorum
Tamam kuzum dogum gününe son 1 ay kaldi heyecan dorukta :)Bayram sonrası her zamanli çitos menülerinle dön canım.Hiçbir şey yemediğinde ters tepiyor canım.
Yapmadı üşendi
Birlikte tatile ağustos başında çıkarız.Bu sene seçim ve belirsizlik nedeniyle plan yapmadık ama ağıstosun ilk haftası tatil planımız var canım.
Afiyet olsun canımsıcaklar çok yoruyor bir de oruçlusun onun da etkisi var azimli güzelim
Yarım kilo kadar iyi geldi ☺Oy maşallah
Hımm ne kadar iyi geldi bakimmm
oy maşallah kız bu ne, hiç beğenmedim
Ooo iyi iyi, durma sürekli temizle o zaman canımYarım kilo kadar iyi geldi ☺
Temizliğe devam ettim onu da ekleyeyim ☺
damlata damlata geçeceksin bu gidişle beni
esperenzaa olculerimi yazayim
12 Mayıs - 13 haziran
Göbek 90 84
Göğüs 97 93
Bacak 57 55
Kalca 102 95
Kol 29 27
Bel 78 74
Teşekkür ederim canım yürümeyi çok seviyorum ben hele ki temiz havayı bulursam değme keyfime :)
Teşekkürler canımKızlar bu tarifleri yaparken kakaoyu ham kakao kullanmanızı öneririm
Duydum canım dıydumHee yaya hep yasaklı şeyler ya da sevmediğim şeyler oluyo ben de az yiyorum ondan mutlaka bi kilo veririm her zaman.bayramda tatlı kültürleri de yok mis gibi annem aradı biraz önce hatta fotosununda attı, 2 tepsi baklava bir tepsi kıvrım(bülbül yuvası da denir) yapmış ve iki tepsisini biz gidince şerbetleyecek
Akşam kv tavuk çorbası ile börek yapacakmış ben eşime didim bi de sebze yemeği olsun kuru olur de diye, bi de sebze yemeği eklediler menüye@esperenzaa duy bınları, nasıl da kararlıyım
kelin ilacı olsa
nerden bilelim yanında birinin olduğunu, hiç düşünmemiştimnickini değiştirmelisin, yeni bir nur ve bir buçuk yımırta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?