- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım özellikle göbeğin kendini birax toparlayabilmesi 6 ayı alıyor.canım tebrik ederim çok güzel incelmişsin
Boyumuz da aynı ama ölçüler arasında çok fark var, acaba yeni Doğum yaptığımdan mı? Vücut toplamadı mı acaba kendini?
Dün hava daha iyiydi, esiyordu.Sen geldin kavruldukCok sicak ya istanbulu bu yuzden sevmiyorum yazlari cekilmiyor.
Afiyet olsun canımAra öğün; 15 fındık
Akşam; bonfile, 1 dilim ızgara soğan, bir tane biber, yarım domates, çeyrek közlenmiş patates.
Ara öğün; 1 bardak kahve.
Su; 2 litre.
Şuan adımlarım 4500 e yakın ama daha eve gitmedim son halini yazacağım.
@esperanzaa @smygnc
Sezaryen göbeği zor gidiyor.Bayram dönüşü göbek içeri,popo yukarı gitsin diye bölgesel hareketlere başlayacağım ben de:)Sağol canım. Olabilir benim gobek bile yeni yeni toparlanıyor ki alt gobek malum sezaryenden dolayi hala sis.
Sen ölçülerini yazmış miydin
Dünkü yazdıklarımın aynısını yazıyorum o haldeMenü
İftar
Dünkü menü ile ayni
2800-3200 su olur
Bir buyuk sekersiz kahve
500 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Yok mu arttıran
parpar seni pırpır uçuracakSemizotu da iyi geldi
esperenzaa @yolcukardelen
Sporlarimi toparlarsam
Ctesi 1 saat yavas tempo yürüyüş 60
5 saat ev isi cok yogundum o gün 60
Pazar 2 saat 15 dk yavas tempo yürüyüş 45
Ptesi yarım saat ev isi 10
Salı 1 saat cam silme 20
Çarşamba 2.5 saat ev işi 50 puan
Toplam 245 puan
HahahahaOy maşallah
Hımm ne kadar iyi geldi bakimmm
oy maşallah kız bu ne, hiç beğenmedim
Ağız bitti miSabah 8.30
iki yumurtadan omlet
11 yeşil zeytin
5-6 badem
Keçiboynuzu pekmezi ile avuç içi ekmek
14.00
3 yk kavurma
Bi tabak salata
17.00 2 salatalık bir havuç
18.00badem bi avuçtan az
İftar: bi tabak bezelye, bir kase yoğurt salata
Su 2 lt oldu ama 3 lt olmadı
Spor 4,500 adım = 67puan
esperenzaa cgdmk
@medgic26
Kuymak sanki sahurda ağır olmuş gibi geldi.Makarna da olmasa iyiydi ama afiyet olsun canım.menümü yazayım sizlere
sahur: kuymak 4 yemek kaşığı ve ekmeksiz.
iftar dışardaydım tavuk dünyasına gittik. bir kase çorba bir kekiklim menü 1 maden suyu makarnanın çoğu yenmedi.
7000 adım(yarım saat tempolu yürüyüş)
şimdilik 2 lt su
esperenzaa
Bir avuç arada yersen bağırsakları da güzel çalıştırır,bağışıklığı güçlendirir. çinko açısından çok zengin ya kontrollü yenilirse çok faydalı aslında.kabak çekirdeği benim de vazgeçilmezim almamak çok iyi bir yöntem evde olunca durdurmak zor oluyor ama almazsan bir süre sonra o istek de köreliyor canım
Afiyet olsun canım,menün çok güzel adımların da her zamanki gibi:)Menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
İftar
Yarım domates ızgara
3 parça tavuk ızgara
Ara
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
6 kiraz
Su 1.5 lt anca olmuştur çok ta susadım bugün
Spor 12000 adım - 180 puan
esperenzaa
maşallah canımYarım kilo kadar iyi geldi ☺
Temizliğe devam ettim onu da ekleyeyim ☺
Afiyet olsun canım.Akşam sağlıklı bir şey yememişsün ki canım.Hem aç kalmışsın bana göre.20.000 adımın yüzü suyu hğrmetine cezan yok.bi daha böyle yapma canımMenum
Sabah klasik kahvalti ekmeksiz
Ara ayran
Aksam
3 sigara boregi domates
Su 3 litre 4 kiraz
20000 adım 300 puan
Bugun aksam menusu olmadi. Yemek yapacak halim yoktu. Ogluma pisirip kendimde yedim borekten. ama iyi yürüdüm ayak tabanlarim aciyor resmen
esperenzaa
Afiyet olsun canım,menün çok güzel adımların da her zamanki gibi:)
maşallah canımelem tere fiş kem gözlere şiş
Afiyet olsun canım.Akşam sağlıklı bir şey yememişsün ki canım.Hem aç kalmışsın bana göre.20.000 adımın yüzü suyu hğrmetine cezan yok.bi daha böyle yapma canımkeşke akşam menemen yapıp yeseydin daha iyiydi .
Ramazanda bu sıcakta yürümek gerçekten zor olur canım.Sağol canım abimle konuşuyorum bugün diyor ki delisin valla bu sıcakta oruç oruç o kadar yürüyorsun diyor :))
Yok çok şükür öyle değiller de dedim ya diyete uygun değil hiçbiriTamam canım.teşekkür ederim.
Sen ve sultan haricindekilere fırça gelecek zaten
Teşekkürler canım
Duydum canım dıydum
Benim kayınvalideme gittiğimizde ben de hep kilo verirdimHem yemek becerisi yok hem de lokmalarımı sayardı canım ciğerim Kahvalt ve akşam salata haricinde hiçbişey yiyemezdim.Tam zayıflama kampı gibidir.8aylık anneydim bana dediği şuydu: “ gelin sen çok kilo almışsın bak oğlum hiç almamış”
Nur’un niki bence yenibirbuçuknur olsunKız yediğine yiyeceğine pişman oldu
izmire adım atar atma başlıyıciimm hele de şu kollariçinYok mu arttıranHarikasınn canım
parpar seni pırpır uçuracakEfsane parpar
Bunu duyan sultan yolda oryantale başlar.:)
HahahahaKızın acıkmıştır emzir canım.Çido çıldırdı.
Ramazanda bu sıcakta yürümek gerçekten zor olur canım.
Maşallah yine de
Yarın erkenden tatilim başlayacağı için şu saate kadar oturamadım
Şimdi bi geçmiş yapayım.
Yok canım kv İzmir’de değiller.şimdi onların yanındayız, iki saat uzaklıktalar bize.izmire cuöartesi gece çıkacağız pazar sabaha varırız inşallah
Ağız bitti mi
Afiyet olsun canım.Vardınız mı izmir’e:)
bu yorum bana birini hatırlattıBir avuç arada yersen bağırsakları da güzel çalıştırır,bağışıklığı güçlendirir. çinko açısından çok zengin ya kontrollü yenilirse çok faydalı aslında.
Teşekkür ederim canım.İyi tatillerrr
Ne yaptı kızın,yolda uyuyabildi mi bari.Yok canım kv İzmir’de değiller.şimdi onların yanındayız, iki saat uzaklıktalar bize.izmire cuöartesi gece çıkacağız pazar sabaha varırız inşallah
bu yorum bana birini hatırlattıismi lazım değil baş harfi fitcivciv
Teşekkür ederim canım.
Tatile dinlenmek için gittin ,daha çok yoruldun sanki
Ne yaptı kızın,yolda uyuyabildi mi bari.
Civciv dört gün yok bakalım pazartesi günü,hangi yiyeceklerin yeri ve önemi konulu paylaşımlarda bulunacak
500 gram eksideyim diye ağlanması da bomba
Çok güzel gerçekten.Ben eskiden oruç tutuyorken senin kadar enerjik değildim.Varsa işim halleder sonra yan gelip yatardımCanım ben boş boş oturabilen biri değilim yani ya çalışıcam ya bişey yapıcam mutlaka boş boş bütün gün asla oturamam zaten :)) yapıma aykırı biraz malum oruç nedeniyle deniz de olmayınca
Yok mu arttıranHarikasınn canım
parpar seni pırpır uçuracakEfsane parpar
Bunu duyan sultan yolda oryantale başlar.:)
HahahahaKızın acıkmıştır emzir canım.Çido çıldırdı.
Misafirini iyice ağırla,yedir içir bol bol gezdir
Asıl bayramda iyi spor gelecek gezmekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?