Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım tebrik ederim çok güzel incelmişsin
Boyumuz da aynı ama ölçüler arasında çok fark var, acaba yeni Doğum yaptığımdan mı? Vücut toplamadı mı acaba kendini?
Canım özellikle göbeğin kendini birax toparlayabilmesi 6 ayı alıyor.
Cok sicak ya istanbulu bu yuzden sevmiyorum yazlari cekilmiyor.
Dün hava daha iyiydi, esiyordu.Sen geldin kavruldukNe zaman dönersin:) çok kalma ha1 ay napcan buralarda
Afiyet olsun canım

Sağol canım. Olabilir benim gobek bile yeni yeni toparlanıyor ki alt gobek malum sezaryenden dolayi hala sis.
Sen ölçülerini yazmış miydin
Sezaryen göbeği zor gidiyor.Bayram dönüşü göbek içeri,popo yukarı gitsin diye bölgesel hareketlere başlayacağım ben de:)
Menü
İftar
Dünkü menü ile ayni
2800-3200 su olur
Bir buyuk sekersiz kahve
500 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Dünkü yazdıklarımın aynısını yazıyorum o halde

Spor ;
6000 adım*15: 90 puan.

@esperanzaa
Yok mu arttıranHarikasınn canım
Semizotu da iyi geldi
parpar seni pırpır uçuracakEfsane parpar
Bunu duyan sultan yolda oryantale başlar.:)
Oy maşallah

Hımm ne kadar iyi geldi bakimmm
oy maşallah kız bu ne, hiç beğenmedim
HahahahaKızın acıkmıştır emzir canım.Çido çıldırdı.

Ağız bitti mi
Afiyet olsun canım.Vardınız mı izmir’e:)

Kuymak sanki sahurda ağır olmuş gibi geldi.Makarna da olmasa iyiydi ama afiyet olsun canım.
Ramazan bitince daha dolu dolu sağlıklı menüler bekliyorum canım.
Yürüyüşün iyi canım.

kabak çekirdeği benim de vazgeçilmezim almamak çok iyi bir yöntem evde olunca durdurmak zor oluyor ama almazsan bir süre sonra o istek de köreliyor canım
Bir avuç arada yersen bağırsakları da güzel çalıştırır,bağışıklığı güçlendirir. çinko açısından çok zengin ya kontrollü yenilirse çok faydalı aslında.

Afiyet olsun canım,menün çok güzel adımların da her zamanki gibi:)
Yarım kilo kadar iyi geldi ☺
Temizliğe devam ettim onu da ekleyeyim ☺
maşallah canım elem tere fiş kem gözlere şiş
Afiyet olsun canım.Akşam sağlıklı bir şey yememişsün ki canım.Hem aç kalmışsın bana göre.20.000 adımın yüzü suyu hğrmetine cezan yok.bi daha böyle yapma canım keşke akşam menemen yapıp yeseydin daha iyiydi .

Huzurvermeyolunda karabatağım bir görünüp kaybolanım dön artık zalımın kızıBayram geçsin döndün döndün,dönmediysen sana yapacağımı bilirim.
Nasılsın canım,çocuklar iyi mi?
3 günlük tatilim yarın başlıyor.3 gün sonra adalardan bi yar gelir bizlere şarkısı ile karşılama bekliyorum

Sağol canım abimle konuşuyorum bugün diyor ki delisin valla bu sıcakta oruç oruç o kadar yürüyorsun diyor :))

Yok çok şükür öyle değiller de dedim ya diyete uygun değil hiçbiriBen de sağlıklıca yedim ne güzel ohh miss
Yok mu arttıranHarikasınn canım

parpar seni pırpır uçuracakEfsane parpar

Bunu duyan sultan yolda oryantale başlar.:)

HahahahaKızın acıkmıştır emzir canım.Çido çıldırdı.
izmire adım atar atma başlıyıciimm hele de şu kollariçingüreşçi gibiyimkollardan ama inçe belliyim diye avutuyorum kendimi

Ağız bitti mi
Afiyet olsun canım.Vardınız mı izmir’e:)
Yok canım kv İzmir’de değiller.şimdi onların yanındayız, iki saat uzaklıktalar bize.izmire cuöartesi gece çıkacağız pazar sabaha varırız inşallah
Bir avuç arada yersen bağırsakları da güzel çalıştırır,bağışıklığı güçlendirir. çinko açısından çok zengin ya kontrollü yenilirse çok faydalı aslında.
bu yorum bana birini hatırlattı ismi lazım değil baş harfi fitcivciv

Teşekkür ederim canım.
Tatile dinlenmek için gittin ,daha çok yoruldun sanki
Ne yaptı kızın,yolda uyuyabildi mi bari.

Civciv dört gün yok bakalım pazartesi günü,hangi yiyeceklerin yeri ve önemi konulu paylaşımlarda bulunacak
500 gram eksideyim diye ağlanması da bomba

Canım ben boş boş oturabilen biri değilim yani ya çalışıcam ya bişey yapıcam mutlaka boş boş bütün gün asla oturamam zaten :)) yapıma aykırı biraz malum oruç nedeniyle deniz de olmayınca

Canım ben boş boş oturabilen biri değilim yani ya çalışıcam ya bişey yapıcam mutlaka boş boş bütün gün asla oturamam zaten :)) yapıma aykırı biraz malum oruç nedeniyle deniz de olmayınca
Çok güzel gerçekten.Ben eskiden oruç tutuyorken senin kadar enerjik değildim.Varsa işim halleder sonra yan gelip yatardım
Ben de dışarı işlerinde,koşturmacasında saatlerce dur durak demeden koştururum ama evde fırsat buldum mu anında yayarım
İyi geceler canım.Ben artık uyuyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…