Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy yok bi de benim bi huyum var ben küçüklüğümden beri tv seyretmem pek hiç sevmezmişim küçükken de şimdide öyle pek sevmem anca haftada bi kaç saat dizi film seyrederim sevdiğim o kadar.evde de olunca boş durmuyorum hep bişey çıkarıyorum yapıcak kendime

İyi geceler canım

yarısında uyudu yarısı uyanıktı canımEvet ben de merakla bekliyorum karbonhidratın taşıdığı hayati önemi öğrenmek için

Günaydın kızlar. Çok yorgunum vallahi. Bu tatil evde kös kös yatıp dinleneceğim. Sonrası mesai yumağı zaten off off

Merhaba
Şuan 68.8 kiloyum
Boyum da 1.65
Hangi takıma girebilirim?
Merhaba, hoşgeldin:) birinci sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın?kabul edersen 2 haftalık deneme süren olur ve sonra kaptan da uygun götürse( ki müthiş bi kaptanımız var, senin için elinden geleni yapacaktır) sonra listeye girersin

Azyiyen_azimli neredesin yavrucağım
Kimbilir kimin derdine hangi yorumu yapıyon
Edit:witch”in derdine derman olacağına şuraya menü yaz.
Dün evet çok dertli bir gündü,
Sabah sabah yeğenimin yaramazlıklarıyla uyandım, ablam-psikolog arasında telefon görüşmeleri, sonra sevdiğim bir arkadaşımın şirketinin batığını öğrendim.... ne bileyim çok dertlendim... ama günüm ikinci yarısı verimli geçti, deney yaptım, ve en önemli nokta dün açken tartıya çıktığıma 57,1 gördüm inanamadım...
Menü olarak
Sahur : su, peynir
İftar: haşlama çorbası, salata, kuruyemiş topları :)
Su 2 litre birde bitki çay
Sahur: yumurta
Spor 7000 adim=105 p
esperenzaa

Merhaba hoşbulduk
Teşekkür ederim ilginize
Okuyorum hemen kuralları

Hoşbulduk Rkadaşlar
Okudum kuralları
Evet bana uyuyor kurallar
Yalnız iki sorum olucak
Ödül simgeleri kazananlara veriliyor mu?
İkincisi de egzersiz veya yaptığımız hareketlerin puanlarını kendimiz mi hesaplıyoruz yoksa kaptanlar Mı?
Adım Hatice
68.8 kilom
Boyum 1.65
Bıgün aç karnına tartıldığım ekran görüntüsü
Hedef kilom 57

Son düzenleme:
Hoşgeldin tatlım.
Takımın simgesi karınca deneme süren bitip de takıma kabul edildikten sonra veriliyor.
Kep ise hedef kilonu tutturup mezun olduktan sonra veriliyor.
Bugün çok müsait değilim ,müsait olunca tanışır kaynaşırız.

Ooo iyiyimiş karınca
Ben başlıyorum hemen deneme süreme an itibariyle...
Tamam olur kolay gelsin

Egzersizleri kendimiz hesaplayıp kaptanimiz esperenzayi etiketliceksin.
Aktif olman ve kaçamak yapmaman gerekiyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…