- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Günaydın canım rakibeciğim, nasılsın?Günaydın ❤
Afiyet olsun canım, tartıda gördüğün rakama sevindim, darısı başımaDün evet çok dertli bir gündü,
Sabah sabah yeğenimin yaramazlıklarıyla uyandım, ablam-psikolog arasında telefon görüşmeleri, sonra sevdiğim bir arkadaşımın şirketinin batığını öğrendim.... ne bileyim çok dertlendim... ama günüm ikinci yarısı verimli geçti, deney yaptım, ve en önemli nokta dün açken tartıya çıktığıma 57,1 gördüm inanamadım...
Menü olarak
Sahur : su, peynir
İftar: haşlama çorbası, salata, kuruyemiş topları :)
Su 2 litre birde bitki çay
Sahur: yumurta
Spor 7000 adim=105 p
@esperenzaa
İyiyim canım, kv geldik dün, çocuklar misafir vs ile geçiyor günüm
Canım sabah bakmıştım profiline çok istekli olduğunu hissettimMerhaba hoşbulduk
Teşekkür ederim ilginize
Okuyorum hemen kuralları
Kaptaniçem eğlen güzel güzel, temizliğini bitirenler ve kv gidenler olarak burdayız göz kulak oluruzGünaydın canlarım
Mutlu çok mutlu bir gün geçirin e mi?
Müsait oldukça gelirim.
Şimdilik
canım öncelikle her günün sonunda menünü paylaşıyorsun, seni yönlendiriyoruz.deneme süresi de aslında biraz da bunun için var.diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruzKızlar
İstediğimiz menüleri yemek serbest değil mi
Miktar ve çeşit sınırlaması yok?
Makarna, pilav, börek vs gibi seyler yasak. Ekmek de yenmemesi gerekiyor ama yiyenler var tabi ki. Tatlilardan uzak duruyoruz.Kızlar
İstediğimiz menüleri yemek serbest değil mi
Miktar ve çeşit sınırlaması yok?
İyiyim canim❤Günaydın canım rakibeciğim, nasılsın?
Afiyet olsun canım, tartıda gördüğün rakama sevindim, darısı başımaÇiğdemim solladı geçti bizi atak yapmak lazım ona göre
Arkadaşına üzüldüm inşallah kurtarabilir
İyiyim canım, kv geldik dün, çocuklar misafir vs ile geçiyor günümSen nasılsın?
Canım sabah bakmıştım profiline çok istekli olduğunu hissettimYaşın, kilo serüveninhakkında Bilgi verebilir misin?
Kaptaniçem eğlen güzel güzel, temizliğini bitirenler ve kv gidenler olarak burdayız göz kulak oluruz
canım öncelikle her günün sonunda menünü paylaşıyorsun, seni yönlendiriyoruz.deneme süresi de aslında biraz da bunun için var.diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruzŞöyle bi on sayfa geriden başlayıp okursan az çok yediklerimizin miktarını ve türünü görebilirsin
Aslında ben kaçamak yapmasaydım, şimdi 55 leri görürdümde :))İyiyiz canım ❤ ben yerimde sayıyorum, 56.9 gördüm sonra yine 57lerde geziniyorum. Sen nasılsın canım
Ne zaman geleceklerİyiyim canim❤
Musafilerimi bekliyorum ☺ sen nasılsın
canım sana da mutlu bayramlarKK eğlenceli grubu, bayramınız kutlu ve mutlu olsun!!! Tatlılardan uzak, sağlık yemeklere yakın, eksi yada stabil kilolar diliyorum!!!
Evet ona göre yeni liste düzenlediAfiyet olsun canım.Diyetisyenine tatlı krizlerinin olduğunu söylesen acaba daha erken öğünler için sana tatlı ihtiyacını kesecek hurma,vs gibi şeyler verebilir mi diye düşündüm.
Afiyet olsun canım:) dünkü 1,5 yumurtayı ben de yumurtalardan biri büyük biri çok küçük diye buçuklu hesapladın diye düşünmüştüm1,5 yumurta ne olay oldu ya
Afiyet olsun canım.Semizotuna ben de bayulırım.
Semizotu yiyelim .Kabaktan sonraki milli yiyeceğimiz olsun semizotu
Anladım teşekkür ederimMakarna, pilav, börek vs gibi seyler yasak. Ekmek de yenmemesi gerekiyor ama yiyenler var tabi ki. Tatlilardan uzak duruyoruz.
evet özellikle çiğ olanından alırım hep ama ben çok seviyorum ve durduramıyorum diye almıyorum diyete başladığımdan beriBir avuç arada yersen bağırsakları da güzel çalıştırır,bağışıklığı güçlendirir. çinko açısından çok zengin ya kontrollü yenilirse çok faydalı aslında.
Canım özellikle göbeğin kendini birax toparlayabilmesi 6 ayı alıyor.
Dün hava daha iyiydi, esiyordu.Sen geldin kavruldukNe zaman dönersin:) çok kalma ha 1 ay napcan buralarda
Afiyet olsun canım
Teşekkrür ederim ilginizeGünaydın canım rakibeciğim, nasılsın?
Afiyet olsun canım, tartıda gördüğün rakama sevindim, darısı başımaÇiğdemim solladı geçti bizi atak yapmak lazım ona göre
Arkadaşına üzüldüm inşallah kurtarabilir
İyiyim canım, kv geldik dün, çocuklar misafir vs ile geçiyor günümSen nasılsın?
Canım sabah bakmıştım profiline çok istekli olduğunu hissettimYaşın, kilo serüveninhakkında Bilgi verebilir misin?
Kaptaniçem eğlen güzel güzel, temizliğini bitirenler ve kv gidenler olarak burdayız göz kulak oluruz
canım öncelikle her günün sonunda menünü paylaşıyorsun, seni yönlendiriyoruz.deneme süresi de aslında biraz da bunun için var.diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruzŞöyle bi on sayfa geriden başlayıp okursan az çok yediklerimizin miktarını ve türünü görebilirsin
valla 7 aydır kuymak yemiyordum hasret kalmıştım bildiğiniz yedim yani ama evet inşallah şimdi şeyi merak ediyorum kaptanım bayramda kilo paylaşımı yapıcaz mı yoksa bu koyduğumuz hedefler haftaya cuma için mi?Kuymak sanki sahurda ağır olmuş gibi geldi.Makarna da olmasa iyiydi ama afiyet olsun canım.
Ramazan bitince daha dolu dolu sağlıklı menüler bekliyorum canım.
Yürüyüşün iyi canım.
hoşgeldin aramıza inşallah en yakın sürede kilocuklaırnı verirsin :)Teşekkrür ederim ilginize
Serüvenim yok aslında
Bu ikinci zayıflama olayım olucak kısmetse
10 küsür kilo aldım da kısa sürede
Bakalım hayırlısı
külahlı dondurma fazla olmuş sanki canım ama diyetisyenin önerisiyse tabiiki bir şey diyemem külahından ziyade top dondurmaları yemek daha az kalorili olabiliyor enerjisinin çoğu maalesefki kulahında . afiyet olsunTünaydın dün erkenden sızıp kalmışım emzirmeye uyandım sadece. Dünkü menüm
Sabah
1 SU BARDAĞI LAKTOZSUZ SÜT İÇİNE 4 YEMEK KAŞIĞIY ULAF EZMESİ + 1 TATLI KAŞIĞI AKKAO + 1 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN + muz (diyetisyen tarifi)
Öğle
Mevsim salata+6-7 zeytin+50 gr peynir 1 dilim ekmek
Ara
5 kaşık yoğurt
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
Ara
Külahlı dondurma
Karpuz
Hoşbuldukhoşgeldin aramıza inşallah en yakın sürede kilocuklaırnı verirsin :)
Hos geldiniz. Iyi kilo vermeler :)Hoşbulduk
Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?