Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım rakibeciğim, nasılsın?
Afiyet olsun canım, tartıda gördüğün rakama sevindim, darısı başımaÇiğdemim solladı geçti bizi atak yapmak lazım ona göre
Arkadaşına üzüldüm inşallah kurtarabilir
İyiyim canım, kv geldik dün, çocuklar misafir vs ile geçiyor günümSen nasılsın?
Merhaba hoşbulduk
Teşekkür ederim ilginize
Okuyorum hemen kuralları
Canım sabah bakmıştım profiline çok istekli olduğunu hissettim Yaşın, kilo serüveninhakkında Bilgi verebilir misin?
Günaydın canlarım
Mutlu çok mutlu bir gün geçirin e mi?
Müsait oldukça gelirim.
Şimdilik
Kaptaniçem eğlen güzel güzel, temizliğini bitirenler ve kv gidenler olarak burdayız göz kulak oluruz
Kızlar
İstediğimiz menüleri yemek serbest değil mi
Miktar ve çeşit sınırlaması yok?
canım öncelikle her günün sonunda menünü paylaşıyorsun, seni yönlendiriyoruz.deneme süresi de aslında biraz da bunun için var.diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruzŞöyle bi on sayfa geriden başlayıp okursan az çok yediklerimizin miktarını ve türünü görebilirsin

Hatuncuklarim hepimize güzel bir bayram diliyorum... tatlilar sarmalar dolmalardan uzak saglikli yiyeceklerle dolu bir bayram gecirmenizi rica ediyorum... hepinizi poncik poncik öpüyorum... bayram sonu görüşmek üzere allaha emanet olun ❤❤❤❤

İyiyim canim❤
Musafilerimi bekliyorum ☺ sen nasılsın

Evet ona göre yeni liste düzenledi

Tünaydın dün erkenden sızıp kalmışım emzirmeye uyandım sadece. Dünkü menüm

Sabah
1 SU BARDAĞI LAKTOZSUZ SÜT İÇİNE 4 YEMEK KAŞIĞIY ULAF EZMESİ + 1 TATLI KAŞIĞI AKKAO + 1 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN + muz (diyetisyen tarifi)

Öğle

Mevsim salata+6-7 zeytin+50 gr peynir 1 dilim ekmek

Ara
5 kaşık yoğurt

Akşam

Tavuk ızgara
Salata

Ara

Külahlı dondurma
Karpuz

Bir avuç arada yersen bağırsakları da güzel çalıştırır,bağışıklığı güçlendirir. çinko açısından çok zengin ya kontrollü yenilirse çok faydalı aslında.
evet özellikle çiğ olanından alırım hep ama ben çok seviyorum ve durduramıyorum diye almıyorum diyete başladığımdan beri

Canım özellikle göbeğin kendini birax toparlayabilmesi 6 ayı alıyor.

Dün hava daha iyiydi, esiyordu.Sen geldin kavruldukNe zaman dönersin:) çok kalma ha1 ay napcan buralarda

Afiyet olsun canım

inan ben de bir an önce gitmek istiyorum burdan

Teşekkrür ederim ilginize
Serüvenim yok aslında
Bu ikinci zayıflama olayım olucak kısmetse
10 küsür kilo aldım da kısa sürede
Bakalım hayırlısı

Kuymak sanki sahurda ağır olmuş gibi geldi.Makarna da olmasa iyiydi ama afiyet olsun canım.
Ramazan bitince daha dolu dolu sağlıklı menüler bekliyorum canım.
Yürüyüşün iyi canım.
valla 7 aydır kuymak yemiyordum hasret kalmıştım bildiğiniz yedim yani ama evet inşallah şimdi şeyi merak ediyorum kaptanım bayramda kilo paylaşımı yapıcaz mı yoksa bu koyduğumuz hedefler haftaya cuma için mi?

külahlı dondurma fazla olmuş sanki canım ama diyetisyenin önerisiyse tabiiki bir şey diyemem külahından ziyade top dondurmaları yemek daha az kalorili olabiliyor enerjisinin çoğu maalesefki kulahında . afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…