Cok az enerjili beslenmissin vucudun buna alıştığında en ufak fazlaliklari yag olarak depolar ayrıca hasizlik ve seker dusmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsin aksam yememek guzel ama gun icinde bence daha besleyici seyler de yemelisin. Afiyet olsun :)sabah: 1 bardak su, 1 dilim peynir, 6 dilim salatalık
ara öğün: 1 bardak kayısılı form çayı.
öğlen: 1 dilim esmer ekmek, 1 bardak su
-aslında yemek yiyecek yer bulamadım evden de götürmemiştim yarım gün diye ancak ilaç alacağımdan esmer ekmek vardı arkadaşta 1 dilim onu tükettim.
ara öğün: 1 avuca denk gelecek sanırım leblebi.
akşam yemek: yok
-eve geldiğimde çok kötüydüm uyuya kalmışım:)
su 1lt içtim sadece
spor: 2500 adım; 37,5 puan
Teşekkürlerrralışacak vucut yavaş yavas azalttıkça yediklerini
İyiymişmenülerimi yazayım:
sahurda 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir.
iftar enginar yemeği ve bolca salata.
biraz önce yarım muz.
2.5 lt su 5000 adım (yarım saat tempolu yuruyus)
esperenzaa
.hadi canım inş herdey agız tadıyla guzel guzel olur sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniCanım yine görünüp kaybolma.
Herşey yolunda.Şuan için yoğun değilim bayramdan sonra perşembe- cuma yoğun olurum sanırım.
bayramdan sonra dönersem tam dönecegim inş esperenzacıgım ama zaten yogunluktan kendilinden zayıfladım 67 idim 65.300 izin kilomdu 2 gun önc3 tartıldım 63.5 olmusum ramasanda vermişim yani..Huzurvermeyolunda karabatağım bir görünüp kaybolanım dön artık zalımın kızı Bayram geçsin döndün döndün,dönmediysen sana yapacağımı bilirim.
Nasılsın canım,çocuklar iyi mi?
3 günlük tatilim yarın başlıyor.3 gün sonra adalardan bi yar gelir bizlere şarkısı ile karşılama bekliyorum
Kadayıf ve böreğe kadar çok iyi gitmişti:)) afiyet olsun14 haziran cuma
Kahvaltı yapmadım.
Sabah 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim çıktım .(81 kalori)
Sabah az şekerli 1 adet Türk kahvesi .(42 kalori)
Gün içinde 1 er şekerli 3 çay bardağı çay. (34 kalori)
Öğleden önce İki adet eti form .(42 kalori)
22 dakika yürüyüş.
1 adet şeftali (78 kalori)
Akşam yemeği 6 kaşık kuru fasülye (146 kalori)
Bir orta kase cacık (41 kalori)
Akşam 4 adet siyah kuru üzüm (47 kalori)
Bir porsiyon kadayıf (ev yapımı) (220)
2 tane kıymalı börek (ev yapımı) (496 kalori)
Su 2 bardak
Az tempolu yürüyüş 22X1 =22 puan
Toplam kalori
-60 kalori (yürüyüş)
Toplam 1387 kalori
Aynen :))Kadayıf ve böreğe kadar çok iyi gitmişti:)) afiyet olsun
Günaydınlar, mutlu bayramlarınız olsun
Bayramınız mübarek olsunn kızlar teşekkür ederizGunaydin. Hayirli mutlu sevgi dolu bayranlar diliyorum
Aslında zaruri sebeple böyle oldu. Zaten onladar yorgunum ki anlatamam çok halsizleştirdi beni.Cok az enerjili beslenmissin vucudun buna alıştığında en ufak fazlaliklari yag olarak depolar ayrıca hasizlik ve seker dusmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsin aksam yememek guzel ama gun icinde bence daha besleyici seyler de yemelisin. Afiyet olsun :)
Teşekkrür ederizCanlarım bayramınız mübarek olsun, Allah sevdiklerinizle nice bayramlara ulaştırsın
Amin herkesiCanlarım bayramınız mübarek olsun, Allah sevdiklerinizle nice bayramlara ulaştırsın
İyi bence ... makûlDünkü menü
Sahur
1.5 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
İftar
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
7 kaşık patlıcan kabak biber fırında
4 zeytin
1 hurma
6 fındık
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?