Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa nerelerdesin, nasılsın, nasıl geçti tatiliniz bitti mi
Canımmm bebekim
Tatil bitti ben de bittim ama oğlumun enerjisi ful hâlâ
Ada bayram dolayısıyla leş gibiydi.Hınca hınç.Ada’da oturanlara acıdım.
Fayton kuyruğundaki koca totolu yağ tulumlarını gördükçe küfrettim hatta yüksek sesle inşallah o atlar size biner diye lafımı soktum.
Bir de kutsal kasemi çatlatıp döndüm
Sabah kahvaltı yaparken,sandalye kırıldı döt üstü çakıldım yere.Kasede kırık var mı diye yarın doktora gideceğim
Sen nasılsın döndün mü?

Bu hafta toparlarsın canım.
Afiyet olsun canım.bayrama göre iyi menün aslında.

Başka var mı unuttuğun Kaçamak kotan doldu
yok yok pnu unutmuştum bir.
Bugün yeni listem geldi yarından itibaren tekrar sıkı bir düzenle devam edeceğim.
Geçen pazartesi olan kilomdayım hala üzücü olsa da en azından almadım diye teselli ediyorum kendimi.
Bu hafta kalorisi az ama sporu çok olan bir hafta olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun canım

Bir haftalık duraklama birşey değil canım,en azından artıda değilsin.Bıl
Çok geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım

Bayramda bütün marmara adalara gittiğinden tahmin edebiliyorum ne kadar pis olduğunu. Ama olsun inşallah iyi gelmiştir size. Minnoşun enerjisine maşallah bizede el versin biraz anammm nasil çatladı kız toton çatlak mı şimdi
Ben iyiyim esperenzam tatil boyunca önce oturma odasındaki koltuklara sonra salondaki koltuklara ve akabinde kendi yatak odama yattım. Yattım yattım yattım

İyi geldi canım.Tatile dinlenme niyetiyle gidilir de sonra iyice yorulur da dönülür ya şimdi tam da o durumdayım.
Minnoş tatilde iyice gece kuşu oldu.Geç yatıp erken kalktı yineÇok eğlendi,eve gelene kadar babayı hatırlamayan çocuk eve girer girmez babamla birlikte ne zaman tatile gideriz diye sordu
Mabadımın sol lobu fena ağrıyorbiraz belimde de ağrı var ama bu ağrı yorgunluktan mı yoksa döt üstü çakılmaktan mı çözemedim
Tam hayalimdeki tatili yaşamışsın,hele bir de önüne hazır yemek geldiyse cennetten bi kare gibi sanki

Demek ki tatile doyamamış senin oğlan kıyamam ya çanak önemli bi doktora göster istersen esperezam. Işe ne zaman dönüyorsun ?

Valla banada ilaç gibi geldi bu tatil. Yemek önüme hazır gelmesede ben hazır yemeğe gittim

Eylülde başlarım canım artık.
Yarın bakıcı gelir doktora giderim.çanak çömlek patladı mı durum netlik kazanır.
Sen de çok yoruldun canım.
evde tadilat,sınav mülakat iş vs derken yoruldun canım.dinlenebilmeb iyi olmuş canım.

GRUBUN YÜZ KARASI GELDİ
BAYRAM MENÜLERİMİ YAZMICAM DÖNER PİZZA BAKLAVA NE ARARSAN VARDI YOLLARDA MİSAFİRLİKTE DÜZEN BOZULDU. BUGÜN ESKİ İRADEMLE ARANIZDAYIM . ARTI GELMEDİM ÇOK ŞÜKÜR SEBEBİ ÇOK HAREKETLİ VE 2 GÜN BOYUNCA İSHAL OLMAM OLABİLİR . VEE HERKES NE POPO KALMIŞ NE GÖBEK DEDİLER :)

KİLOM : 59.00

Ayy canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm: ( gittin mi ne zaman gideceksin dra?
Günaydın canlarım yine ben geldim
Dönüyor musun artık Esra m, hoşgeldin
Günaydın ❤
Sporlarimi yazip seminere kacayim
Cuma 1saat temizlik 20 puan
Ctesi 5 saat yavas tempo yürüyüş 300 puan
Pazar 3 saat yavaş tempo yürüyüş 180 puan
esperenzaa @yolcukardelen
hiç de boş durmuyorsun maşallahBen izmire geldim dün, Spor yalan tabi: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…