- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Canımmm bebekim
Bu hafta toparlarsın canım.
Afiyet olsun canım.bayrama göre iyi menün aslında.
Başka var mı unuttuğunKaçamak kotan doldu
Çok geçmiş olsun canımCanımmm bebekim
Tatil bitti ben de bittim ama oğlumun enerjisi ful hâlâ
Ada bayram dolayısıyla leş gibiydi.Hınca hınç.Ada’da oturanlara acıdım.
Fayton kuyruğundaki koca totolu yağ tulumlarını gördükçe küfrettim hatta yüksek sesle inşallah o atlar size biner diye lafımı soktum.
Bir de kutsal kasemi çatlatıp döndüm
Sabah kahvaltı yaparken,sandalye kırıldı döt üstü çakıldım yere.Kasede kırık var mı diye yarın doktora gideceğim
Sen nasılsın döndün mü?
Bir haftalık duraklama birşey değil canım,en azından artıda değilsin.Bılyok yok pnu unutmuştum bir.
Bugün yeni listem geldi yarından itibaren tekrar sıkı bir düzenle devam edeceğim.
Geçen pazartesi olan kilomdayım hala üzücü olsa da en azından almadım diye teselli ediyorum kendimi.
Bu hafta kalorisi az ama sporu çok olan bir hafta olsun inşallah.
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Bayramda bütün marmara adalara gittiğinden tahmin edebiliyorum ne kadar pis olduğunu. Ama olsun inşallah iyi gelmiştir size. Minnoşun enerjisine maşallah bizede el versin birazCanımmm bebekim
Fayton kuyruğundaki koca totolu yağ tulumlarını gördükçe küfrettim hatta yüksek sesle inşallah o atlar size biner diye lafımı soktum.
Sabah kahvaltı yaparken,sandalye kırıldı döt üstü çakıldım yere.Kasede kırık var mı diye yarın doktora gideceğim
Sen nasılsın döndün mü?
İyi geldi canım.Tatile dinlenme niyetiyle gidilir de sonra iyice yorulur da dönülür ya şimdi tam da o durumdayım.Bayramda bütün marmara adalara gittiğinden tahmin edebiliyorum ne kadar pis olduğunu. Ama olsun inşallah iyi gelmiştir size. Minnoşun enerjisine maşallah bizede el versin birazanammm nasil çatladı kız toton çatlak mı şimdi
Ben iyiyim esperenzam tatil boyunca önce oturma odasındaki koltuklara sonra salondaki koltuklara ve akabinde kendi yatak odama yattım. Yattım yattım yattım
Demek ki tatile doyamamış senin oğlanİyi geldi canım.Tatile dinlenme niyetiyle gidilir de sonra iyice yorulur da dönülür ya şimdi tam da o durumdayım.
Minnoş tatilde iyice gece kuşu oldu.Geç yatıp erken kalktı yineÇok eğlendi,eve gelene kadar babayı hatırlamayan çocuk eve girer girmez babamla birlikte ne zaman tatile gideriz diye sordu
Mabadımın sol lobu fena ağrıyorbiraz belimde de ağrı var ama bu ağrı yorgunluktan mı yoksa döt üstü çakılmaktan mı çözemedim
Tam hayalimdeki tatili yaşamışsın,hele bir de önüne hazır yemek geldiyse cennetten bi kare gibi sanki
Eylülde başlarım canım artık.Demek ki tatile doyamamış senin oğlankıyamam ya çanak önemli bi doktora göster istersen esperezam. Işe ne zaman dönüyorsun ?
Valla banada ilaç gibi geldi bu tatil. Yemek önüme hazır gelmesede ben hazır yemeğe gittim
Nasılsın civcivcim :)GÜNAYDINLAR CANISI
Nasılsın civcivcim :)
Ayy canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm: ( gittin mi ne zaman gideceksin dra?Canımmm bebekim
Sen nasılsın döndün mü?
Dönüyor musun artık Esra m, hoşgeldinGünaydın canlarımyine ben geldim
hiç de boş durmuyorsun maşallahGünaydın ❤
Sporlarimi yazip seminere kacayim
Cuma 1saat temizlik 20 puan
Ctesi 5 saat yavas tempo yürüyüş 300 puan
Pazar 3 saat yavaş tempo yürüyüş 180 puan
esperenzaa @yolcukardelen
Ben de iyiyim. Tabi bu kadar güzel bi tatilden sonra p.tesi sendromu yaşıyorumFulll enerji depoladım bir sürü arkadaşımla görüştüm hep gezdim sen nasılsın?
Canım ne zamandır yemiyorsun ya bu yediklerin çalıştırmıştır metabolizmanı, kaldığın yerden bol sporlu devam et inşallahFulll enerji depoladım bir sürü arkadaşımla görüştüm hep gezdim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?