Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydınlar bayramın bir yüz karası da benim:) ama +150 gramla geldim ki ilk başladığım kiloma bile dönmüş olabilirim diyodum. Bugün kaldığım yerden devam inş

Günaydın canlarım yine ben geldim
Hoşgeldin canımmm,kilo bildirimi alalım artık
Günaydın ❤
Sporlarimi yazip seminere kacayim
Cuma 1saat temizlik 20 puan
Ctesi 5 saat yavas tempo yürüyüş 300 puan
Pazar 3 saat yavaş tempo yürüyüş 180 puan
esperenzaa @yolcukardelen
sporlar şahane acaba menüler nasıldı ki
Çok cozuttuğun için 1 saat spor cezan varsu iç hatta su ile birlikte ilacını da iç de artık gelsin şu regl
BEN İRADELİ FALAN DEĞİLMİŞİM BENİ İRADELİ YAPAN SİZLERMİŞ @esperenzaa YETİŞ KUZUM ÇEKİŞ BANA :)
Senin ağzını yüzünü kırarımArtı gelmemişsin buna da şükür ama bi daha en ufak kaçamakta spor cezan artar.
Diyette pizza ve baklavanın faydaları isimli bi araştırman yok mu acaba
Ayy canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm: ( gittin mi ne zaman gideceksin dra?

Dönüyor musun artık Esra m, hoşgeldin
hiç de boş durmuyorsun maşallahBen izmire geldim dün, Spor yalan tabi: (
Doktordan şimdi geldim canım.Neyseki kaba etimin üzerine düştüm.Kas gevşetici ağrı kesici verdi bir iki gün daha ağrır sonra geçer dedi.Belimde de sıkıntı yok şükür canım.
Günaydın canlar, duraklamayı yolculukla kırdım galiba Önceki 58.7 güncel 58.0 fark 700 esperenzaa @cgdmk
canım maşallah çok iyisin

AYNEN CANIM O KADAR YEMEĞE BİRDE -500 GRAM BEN ŞOK OLDUM AMA 2 GÜN FULL İSHALDİM VE SABAH 8 AKŞAM 11 HEP HAREKET KOŞTURMA VARDI GÜNDE HİÇ YOKSA EN AZ BEŞ SAAT YA TEMİZLİK YAPTIM YA YÜRÜYÜŞ
Bir anlamda iyi oldu kıtlıktan çıkmış gibi yemen.Metabolizman dengesini bulur belki.Ramazanı kıtlıktaymış gibi geçirirsen bayramı da böyle cozutarak geçirirsin.
Günaydın kızlar
esperenzaa çok geçmiş olsun canım
fattylamb94 tekrar dönmen çok güzel.
Geçmiş bayramınız da kutlu olsun olsun kızlar.
teşekkür ederim canımm
Yok canım bu cumartesi isteme,söz,nişan hepsi bi arada paket program
heyecan doruktadır şimdi Allah kazasız belasız atlatmanızı sağlasın inşallah.

ASLINDA PİZZA DEĞİLDİ KAPALI PİDE AMA İÇİNDE SOSİS KAŞAR SUCUK VARDI :) ARAŞTIRMAM YOK ONU YEDİM AMA RAHAT 4 SAAT YÜRÜDÜM :) BAKLAVA YEDİM İLK GÜN 2 DİLİM O GÜNDE 4,30 SAAT TEMİZLİK YAPTIM DÜN DÖNER YEDİM AMA 3 SAAT YÜRÜDÜM

eVET CANIM MİDEM BAYRAM YAPTI AFALLADI NAPIYO BU CİVCİV BİR ORTASI YOK DEDİ :) DELİ GİBİ SU İÇİYORUM 2 LT OLMUŞTUR

Güzel koşturmacalar bunlar.
Canım düğün ile kına gecesi arasında keşke bir gün olsaydı,senin için daha kolay olurdu.Kınada da yoruluyorsun ertesi gün düğün çok yorucu oluyor bi de gecesi var
Stres yapma canım herşey yavaş yavaş oluyor.

Esperenzam çok utanıyorum ama

Selam kizlar ben hala memleketteyim yarin aksam ustu cikacagiz yola sizler nasilsiniz gecmis yapamiyorum pek musait olmuyorum.
Şimdiden iyi yolculuklar canım:)
Tünaydınlar bayramın bir yüz karası da benim:) ama +150 gramla geldim ki ilk başladığım kiloma bile dönmüş olabilirim diyodum. Bugün kaldığım yerden devam inş
pes etmek yok canım,bir daha kaçamak görmek istemiyorum.Listene sadık kalıp bol bol emzirerek kolayca kilo verirsin canım.
En masumu dönermiş canım.Neyse afiyet olsun şimdi cumaya kadar bol hareket ve sağlıklı memülerle güzel kilo verirsin civcivim

TAMAM canım hep burdayım inş sağlıklı menülerimle şeker orucuma da başlamak istiyorum inş
55 olmam şart bir dahaki ay düğünlük alcam

TAMAM canım hep burdayım inş sağlıklı menülerimle şeker orucuma da başlamak istiyorum inş
55 olmam şart bir dahaki ay düğünlük alcam
Olursun canım.Burası sana iyi geliyor,kontrolü bırakmıyorsun.Şeker orucu zor gibi görünse de biraz sıkıp alıştıktan sonra çok kolay aslında.

Umarım bu sefer bu kısır döngüden kurtulabilirim. Ilaçlarımı aldığım için daha motive hissediyorum kendimi
Canım sen ne yiyip ne yememen gerektiğini çok iyi bilenlerdensin.Zihnen ve fiilen hazır olmadığın dönemi de atlattığına bu defa çok çok iyi olacaksın.
Bir de yeni spor eşleşmesi yapacağım sen takip edersin.sporları takip ettikçe gaza geliyorsun

Olursun canım.Burası sana iyi geliyor,kontrolü bırakmıyorsun.Şeker orucu zor gibi görünse de biraz sıkıp alıştıktan sonra çok kolay aslında.

evet canım menümü yazarken utandığımı hayal ediyorum yemiyorum evet canım aslında yemek için yedim hani bir özlem içerisinde değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…