Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ne zamandır yemiyorsun ya bu yediklerin çalıştırmıştır metabolizmanı, kaldığın yerden bol sporlu devam et inşallah

AYNEN CANIM O KADAR YEMEĞE BİRDE -500 GRAM BEN ŞOK OLDUM AMA 2 GÜN FULL İSHALDİM VE SABAH 8 AKŞAM 11 HEP HAREKET KOŞTURMA VARDI GÜNDE HİÇ YOKSA EN AZ BEŞ SAAT YA TEMİZLİK YAPTIM YA YÜRÜYÜŞ

Anammm işin zor ama atlatınca rahatlarsın Kısmetse düğün ne zaman
Yok canım ne rahatlaması daha hiç düğün için birşey yapmadık.Nikah işlemleri,mobilya duruyor bunlar.Kına için otel ve organizasyon şirketi ayarladım birde nikah için mekan ayarladık.
Kınam 24 Ağustos,nikahta 25 Ağustos.

Hepsi yavaş yavaş ayarlanır stres yapma. Daha çok zamanınız var

Hepsi yavaş yavaş ayarlanır stres yapma. Daha çok zamanınız var
Yok be kuzum mobilyalar en az 45 günde geliyor.Daha biz temmuzun başında gider bakarız.Gelinlik ayrı bi sıkıntı.Bu gidişle şişko gelin olacağım.Gelinlik provalarıda Temmuzun ikinci haftası başlıyor.Karışık durumlar

AYNEN CANIM O KADAR YEMEĞE BİRDE -500 GRAM BEN ŞOK OLDUM AMA 2 GÜN FULL İSHALDİM VE SABAH 8 AKŞAM 11 HEP HAREKET KOŞTURMA VARDI GÜNDE HİÇ YOKSA EN AZ BEŞ SAAT YA TEMİZLİK YAPTIM YA YÜRÜYÜŞ
Hareket berekettir cancağızım
Cok iyi ya, hem yolculuk hem de bayramda eksi gelmek bana göre mucize yaa.
Ben maalesef kendimi tutamadim
Harikasin❤
cuma eksideymişsin ama sen de ... olsun 57de dolanıyorsun o da güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…