- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşbuldum canım evet döndüm artıkAyy canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm: ( gittin mi ne zaman gideceksin dra?
Dönüyor musun artık Esra m, hoşgeldin
hiç de boş durmuyorsun maşallahBen izmire geldim dün, Spor yalan tabi: (
Canım ne zamandır yemiyorsun ya bu yediklerin çalıştırmıştır metabolizmanı, kaldığın yerden bol sporlu devam et inşallah
Hoşbuldum canım evet döndüm artık
izinde miydin sende
BENDE döndüm başladım su içmeye
Günaydın canlar, duraklamayı yolculukla kırdım galibaÖnceki 58.7 güncel 58.0 fark 700 esperenzaa cgdmk
Nasılsın nasıl gidiyoGünaydın kızlar
esperenzaa çok geçmiş olsun canım
fattylamb94 tekrar dönmen çok güzel.
Geçmiş bayramınız da kutlu olsun olsun kızlar.
İyiyim canım.Telaşeli gidiyor.Provalar hazırlıklar devamNasılsın nasıl gidiyo
Söz nişan oldu muİyiyim canım.Telaşeli gidiyor.Provalar hazırlıklar devam
Hee kafa tatili diyosunbayram iznidiyelim
Yok canım bu cumartesi isteme,söz,nişan hepsi bi arada paket programSöz nişan oldu mu
Anammm işin zor ama atlatınca rahatlarsınYok canım bu cumartesi isteme,söz,nişan hepsi bi arada paket program
Yok canım ne rahatlaması daha hiç düğün için birşey yapmadık.Nikah işlemleri,mobilya duruyor bunlar.Kına için otel ve organizasyon şirketi ayarladım birde nikah için mekan ayarladık.Anammm işin zor ama atlatınca rahatlarsınKısmetse düğün ne zaman
Hepsi yavaş yavaş ayarlanır stres yapma. Daha çok zamanınız varYok canım ne rahatlaması daha hiç düğün için birşey yapmadık.Nikah işlemleri,mobilya duruyor bunlar.Kına için otel ve organizasyon şirketi ayarladım birde nikah için mekan ayarladık.
Kınam 24 Ağustos,nikahta 25 Ağustos.
Yok be kuzum mobilyalar en az 45 günde geliyor.Daha biz temmuzun başında gider bakarız.Gelinlik ayrı bi sıkıntı.Bu gidişle şişko gelin olacağım.Gelinlik provalarıda Temmuzun ikinci haftası başlıyor.Karışık durumlarHepsi yavaş yavaş ayarlanır stres yapma. Daha çok zamanınız var
Hareket berekettir cancağızımAYNEN CANIM O KADAR YEMEĞE BİRDE -500 GRAM BEN ŞOK OLDUM AMA 2 GÜN FULL İSHALDİM VE SABAH 8 AKŞAM 11 HEP HAREKET KOŞTURMA VARDI GÜNDE HİÇ YOKSA EN AZ BEŞ SAAT YA TEMİZLİK YAPTIM YA YÜRÜYÜŞ
cuma eksideymişsin ama sen de ... olsun 57de dolanıyorsun o da güzel canımCok iyi ya, hem yolculuk hem de bayramda eksi gelmek bana göre mucize yaa.
Ben maalesef kendimi tutamadim
Harikasin❤
Hareket berekettir cancağızım
cuma eksideymişsin ama sen de ... olsun 57de dolanıyorsun o da güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?