Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olur esperenzam ben takip ederim zaten yürüyüş ve ip atlamayada başlıyorum daha iyi olur benim için. Bu sefer çok motiveyim. Doktora gittim. Geçen sene haziran ayında gitmişim yine. Doktor dosyama baktı ve 1 senede tam 18.5 kilo almışım. Onu duyunca o kadar üzüldüm ki. Kendime bu kötülüğü yapmama kararı aldım. Umarım bu sefer başarırım

Bu sefer başaracaksın canım.Beyin olarak hazırsın artık.
Demek ki senin kilo verme konusunda karar verme sürecin haziranda başlıyor.
Ben bu yaşımda,26 kilo verdiysem sen daha iyi kilolar vereceksin canım.

Bu sefer başaracaksın canım.Beyin olarak hazırsın artık.
Demek ki senin kilo verme konusunda karar verme sürecin haziranda başlıyor.
Ben bu yaşımda,26 kilo verdiysem sen daha iyi kilolar vereceksin canım.
Inşallah öyle olur. Sadece 2 öğün mü beslensem araöğünlü mü beslensem ona karar veremiyorum

Bende bir yılda 19 kilo almıştım. Gerçekten insana eziyet. Allah gönlüne göre versin. İşi başarmak için başta azim gerek. Bazı şeylerin idrakındasın artık o yüzden emin adımlarla ilerleyeceksindir. Başarılar canım

Inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan sen de hoşgeldin bu arada ben Esra

Inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan sen de hoşgeldin bu arada ben Esra

Hobuşdum Ben eskimiş sayıyorum kendimi. İki haftayı geçti sanırım. İnşallah azmimiz devam eder ve çabamızın sonucunu alırız. Benim şuan bayram haftası nedeniyle tökezle diyetim (bir kaç kaçamak oldu) ama pes etmeden devam ediyorum. Güzel sonuçlar alacağız eminim
Devammmm

Bana göre çok yeni sayılırsın ama takımımız o kadar sıcak ki hemen kendini 40 yıldır buralardaymış gibi hissediverirsin bayram en tehlikeli günlerden. Özellikle ramazan bayramı diyince aklıma baklava ve sarma geliyor. Ama hemen telafi ederiz

Evet ama kilo gitmiyor anlamıyorum

Kızlar bu sabah 66.6 idim yani sabit anlamıyorum ama sanırım regl durumundan dolayı 20 sinde 2 gün sonra regl olmam lazım o yüzden böyleyim sanırım

acaba neden ishal oldum canım bünye sağlıksız yiyecekleri kabul etmedimi yoksa
Bence bünyen yiyecek görünce şaşırdıonu sağlıklı yiyeceklerle şaşırtmaya devam etmelisin
aman canım öyle olsun, bir kaç güne toparlarsın inşallahSen bize lazımsın iyi bak kendine

esperenzaa cgdmk Çan’larım hayaliyle geldiğim senmizotınun yerinde yeller esiyor.annemler Doğuma geldikleri için bahçeyi sulayan olmamış, saksılardaki minnaklar da böceklenmişne bahtsız bedevi imişimkonu komşuda bulamazsam güvenilir, mecbur pazara düşecek yolum

Sabah:

Haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Kiraz sapı çayı

Öğlen
Mevsim salata+peynir
1 dilim ekmek
Çay

Akşam

200 gr tavuk döner
1 dilim ekmek

45 dk pilates

İlk başta kelime hatalarım yüzünden özür dilerim. Telefonun azizliğine uğruyorum sürekli.’
Bende o sanimiyeti buldum katıldım zaten. Cesaret kattı burası bana
Baklamadan çikolatadan kaçtım ama künefeden kaçamadım. Bir de bugün iş yerinde bayram merasimi vardı iki şeler yedim
Telafi için bu sıcakta 30 - 35 dk hızlı tempolu yürüdüm. Pert oldum çok fena terledim ama değdi.

Menü
Öğlen 12.00
2 köfte
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Ara 16.00
1 kupa sütlü soğuk nescafe
1 avuç fıstık
Akşam 19.00
Peynirli büyük kase salata
Su 2 lt
Spor 8000 adım-120 puan

Sabah; 1 kaşık çökelek
1 dilim esmer tandır ekmeği
1 fincan süt
3 adet zeytin.
Bir kaç dilim salatalık.

Ara öğün; 2 adet küçük çilekli bayram şekeri ( bayramda yemedim şelee çikolata ama bugün ydim yesikten sonra çok moralim bozuldu- gerçi bozulan midemdi sevmedi şekeri sanırım)
Öğlen ; 6 kaşık taze fasulye, yarım salatalık, domates.
Ara öğün; 4 kasıyı
Akşam; 2 kaşık taze fasulye, 6 kaşık cacık, ceyrek esmer tandır ekmeği( ekmekle çökelek aldım) ve yanında bir ısırık biber aldım.

Su 1.5 litre.
Spor;
4000 adım*15 ; 60 puan
30 dk tempolu yürüyüş*2.5 ; 75 puan

Bir de Yatmadan egzersiz yapacağım biraz
esperanzaa S smygnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…