- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Olur esperenzam ben takip ederim zaten yürüyüş ve ip atlamayada başlıyorum daha iyi olur benim için. Bu sefer çok motiveyim. Doktora gittim. Geçen sene haziran ayında gitmişim yine. Doktor dosyama baktı ve 1 senede tam 18.5 kilo almışım. Onu duyunca o kadar üzüldüm ki. Kendime bu kötülüğü yapmama kararı aldım. Umarım bu sefer başarırımCanım sen ne yiyip ne yememen gerektiğini çok iyi bilenlerdensin.Zihnen ve fiilen hazır olmadığın dönemi de atlattığına bu defa çok çok iyi olacaksın.
Bir de yeni spor eşleşmesi yapacağım sen takip edersin.sporları takip ettikçe gaza geliyorsun
Bu sefer başaracaksın canım.Beyin olarak hazırsın artık.Olur esperenzam ben takip ederim zaten yürüyüş ve ip atlamayada başlıyorum daha iyi olur benim için. Bu sefer çok motiveyim. Doktora gittim. Geçen sene haziran ayında gitmişim yine. Doktor dosyama baktı ve 1 senede tam 18.5 kilo almışım. Onu duyunca o kadar üzüldüm ki. Kendime bu kötülüğü yapmama kararı aldım. Umarım bu sefer başarırım
Inşallah öyle olur. Sadece 2 öğün mü beslensem araöğünlü mü beslensem ona karar veremiyorumBu sefer başaracaksın canım.Beyin olarak hazırsın artık.
Demek ki senin kilo verme konusunda karar verme sürecin haziranda başlıyor.
Ben bu yaşımda,26 kilo verdiysem sen daha iyi kilolar vereceksin canım.
Bende bir yılda 19 kilo almıştım. Gerçekten insana eziyet. Allah gönlüne göre versin. İşi başarmak için başta azim gerek. Bazı şeylerin idrakındasın artık o yüzden emin adımlarla ilerleyeceksindir. Başarılar canımOlur esperenzam ben takip ederim zaten yürüyüş ve ip atlamayada başlıyorum daha iyi olur benim için. Bu sefer çok motiveyim. Doktora gittim. Geçen sene haziran ayında gitmişim yine. Doktor dosyama baktı ve 1 senede tam 18.5 kilo almışım. Onu duyunca o kadar üzüldüm ki. Kendime bu kötülüğü yapmama kararı aldım. Umarım bu sefer başarırım
Inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdanBende bir yılda 19 kilo almıştım. Gerçekten insana eziyet. Allah gönlüne göre versin. İşi başarmak için başta azim gerek. Bazı şeylerin idrakındasın artık o yüzden emin adımlarla ilerleyeceksindir. Başarılar canım
Inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdansen de hoşgeldin bu arada ben Esra
Bana göre çok yeni sayılırsınHobuşdumBen eskimiş sayıyorum kendimi. İki haftayı geçti sanırım. İnşallah azmimiz devam eder ve çabamızın sonucunu alırız. Benim şuan bayram haftası nedeniyle tökezle diyetim (bir kaç kaçamak oldu) ama pes etmeden devam ediyorum. Güzel sonuçlar alacağız eminim
Devammmm
Maşallah canım.Kaçamakların olmasa tartı uçacakmış
bayramı çok iyi atlatmışsın canım.Afiyet sağlık sohhat ve kas olsun
bayram olduğu için sesim çıkmıyor.yoksa iki dilim ekmek,şekerpare,2kaşık da olsa pilav çok canım.
Bayram için ise güzel menü
Afiyet olsun canım.Yine duramayıp bol adım atmışsın canım.Maşallah.
Afiyet olsun canım.
Bence bünyen yiyecek görünce şaşırdıacaba neden ishal oldum canım bünye sağlıksız yiyecekleri kabul etmedimi yoksa
aman canım öyle olsun, bir kaç güne toparlarsın inşallahHoşgeldin canımmm,kilo bildirimi alalım artık
sporlar şahane acaba menüler nasıldı ki
Çok cozuttuğun için 1 saat spor cezan varsu iç hatta su ile birlikte ilacını da iç de artık gelsin şu regl
Senin ağzını yüzünü kırarımArtı gelmemişsin buna da şükür ama bi daha en ufak kaçamakta spor cezan artar.
Diyette pizza ve baklavanın faydaları isimli bi araştırman yok mu acaba
Doktordan şimdi geldim canım.Neyseki kaba etimin üzerine düştüm.Kas gevşetici ağrı kesici verdi bir iki gün daha ağrır sonra geçer dedi.Belimde de sıkıntı yok şükür canım.
canım maşallah çok iyisin
İlk başta kelime hatalarım yüzünden özür dilerim. Telefonun azizliğine uğruyorum sürekli.’Bana göre çok yeni sayılırsınama takımımız o kadar sıcak ki hemen kendini 40 yıldır buralardaymış gibi hissediverirsin bayram en tehlikeli günlerden. Özellikle ramazan bayramı diyince aklıma baklava ve sarma geliyor. Ama hemen telafi ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?