- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Çok erken kalktığın için bence iki öğün sana çok zor olabilir canım.Kendini ve yaşam tarzını en iyi sen bilirsin tabi ama bence iki öğün seni zorlar sanki.Inşallah öyle olur. Sadece 2 öğün mü beslensem araöğünlü mü beslensem ona karar veremiyorum
bayram dolayısıyla herkes biraz rayından çıktı ama şimdi toparlanma zamanı canım.HobuşdumBen eskimiş sayıyorum kendimi. İki haftayı geçti sanırım. İnşallah azmimiz devam eder ve çabamızın sonucunu alırız. Benim şuan bayram haftası nedeniyle tökezle diyetim (bir kaç kaçamak oldu) ama pes etmeden devam ediyorum. Güzel sonuçlar alacağız eminim
Devammmm
Regl,yol ,yorgunluk yada ramazan sonrası yeni düzenin yarattığı ödem olabilir canım.Bu cuma bir geçsin bakarız durumuna.Evet ama kilo gitmiyor anlamıyorum
tam da regl ödemi olabilir diyordumKızlar bu sabah 66.6 idim yani sabit anlamıyorum ama sanırım regl durumundan dolayı 20 sinde 2 gün sonra regl olmam lazım o yüzden böyleyim sanırım
Konu komşuda vardır canım.Bulursan şimdiden afiyet olsun canım.esperenzaa cgdmk Çan’larım hayaliyle geldiğim senmizotınun yerinde yeller esiyor.annemler Doğuma geldikleri için bahçeyi sulayan olmamış, saksılardaki minnaklar da böceklenmiş ne bahtsız bedevi imişim konu komşuda bulamazsam güvenilir, mecbur pazara düşecek yolum
Hem menüne hem sporuna bayıldımSabah:
Haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Kiraz sapı çayı
Öğlen
Mevsim salata+peynir
1 dilim ekmek
Çay
Akşam
200 gr tavuk döner
1 dilim ekmek
45 dk pilates
canımm ya ,sabit oluşuna çok kızmışsın sanırım akşamı sade salata ile geçirdiğine göre.Menü
Öğlen 12.00
2 köfte
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Ara 16.00
1 kupa sütlü soğuk nescafe
1 avuç fıstık
Akşam 19.00
Peynirli büyük kase salata
Su 2 lt
Spor 8000 adım-120 puan
afiyet olsun canımSabah; 1 kaşık çökelek
1 dilim esmer tandır ekmeği
1 fincan süt
3 adet zeytin.
Bir kaç dilim salatalık.
Ara öğün; 2 adet küçük çilekli bayram şekeri( bayramda yemedim şelee çikolata ama bugün ydim yesikten sonra çok moralim bozuldu- gerçi bozulan midemdi sevmedi şekeri sanırım )
Öğlen ; 6 kaşık taze fasulye, yarım salatalık, domates.
Ara öğün; 4 kasıyı
Akşam; 2 kaşık taze fasulye, 6 kaşık cacık, ceyrek esmer tandır ekmeği( ekmekle çökelek aldım) ve yanında bir ısırık biber aldım.
Su 1.5 litre.
Spor;
4000 adım*15 ; 60 puan
30 dk tempolu yürüyüş*2.5 ; 75 puan
Bir de Yatmadan egzersiz yapacağım biraz
@esperanzaa @smygnc
Kahvaltın çok az geldi bana canım.iştahından mı yoksa bilinçli bir tercih mi?Sabah
3 yk lor domates salatalık
Ara 12-15badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Bi tabak patlıcan musakka
1 kase yoğurt
Ara bir bardak süt
Şimdi biberiye çayı
esperenzaa cgdmk
O tür şeyleri yerken 5 kere düşünmeliyiz. Her ne kadar kalorileri düşük görünsede kilo vermemizi yavaşlatan hatta bazende durduran kötü yiyeceklerden o şekerler. O kadar emek verip yürüyosun, onu düşünerek hayır demeyi bilirsek hedefimize daha hızlı ulaşırızİlk başta kelime hatalarım yüzünden özür dilerim. Telefonun azizliğine uğruyorum sürekli.’
Bende o sanimiyeti buldum katıldım zaten. Cesaret kattı burası bana
Baklamadan çikolatadan kaçtım ama künefeden kaçamadım. Bir de bugün iş yerinde bayram merasimi vardı iki şeler yedim
Telafi için bu sıcakta 30 - 35 dk hızlı tempolu yürüdüm. Pert oldum çok fena terledim ama değdi.
Vallahi kaç saattir Elif aklımda. Hem menü paylaşayım hem de Elife bakayım diye gelmiştim @Rzgrece
Afiyet olsun canım.İlk gün için çok çok iyi menün maşallahVallahi kaç saattir Elif aklımda. Hem menü paylaşayım hem de Elife bakayım diye gelmiştim @Rzgrece
Menüm
06.00
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz
07.30
1 dilim süzme peynir
1 yaprak marul
2 minik salatalık
1 küçük domates
1 ceviz
12.30
Tavuk döner
2 y.kaşığı pirinç pilavı
Yeşil salata
3 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı patlıcanlı domatesli meze
18.30
Izgara tavuklu akdeniz salata
Soda - limon
Su 1.5 lt
Esperenzam su ve pilav olmadı biliyorum. Ama yarın daha güzel bir menüyle gelicem inşallah
Ben de iyiki dönmüşüm diyorum. Burdan ayrı kalınca anladim ne kadar motive ettiğini, burada ne kadar çok aynı dili konuşarak insanların birbirini desteklediğiniAfiyet olsun canım.İlk gün için çok çok iyi menün maşallah
Su biraz daha fazla olsaydı şahane olurdy.2 kaşık pilav bile rahatsız etmezdi.
Buradan bir süre uzak kalıp,herşeyi düzene soktuktan sonra dönmen çok iyi oldu canım.
Aynı dili konuşmak gerçekten büyük lütuf.Burası gerçekten iyi motive ediyor.Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlarmış yaBen de iyiki dönmüşüm diyorum. Burdan ayrı kalınca anladim ne kadar motive ettiğini, burada ne kadar çok aynı dili konuşarak insanların birbirini desteklediğini
Haklısın canım ama normalde tükettiğim bir şey değildi. Seneden seneye ama tabi hiç tüketmezsem daha iyi. Zaten midem ondan sonra bozuldu ne olduysaO tür şeyleri yerken 5 kere düşünmeliyiz. Her ne kadar kalorileri düşük görünsede kilo vermemizi yavaşlatan hatta bazende durduran kötü yiyeceklerden o şekerler. O kadar emek verip yürüyosun, onu düşünerek hayır demeyi bilirsek hedefimize daha hızlı ulaşırız
Aynen ceza niyetine oldu.
Konu komşuda vardır canım.Bulursan şimdiden afiyet olsun canım.
Hem menüne hem sporuna bayıldımkaçamaklı menü görürsem artık sana da ufak ufak spor cezası verebilirmişim
canımm ya ,sabit oluşuna çok kızmışsın sanırım akşamı sade salata ile geçirdiğine göre.
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canımÇilekli şeker olmasa tabi daha iyi olurdu ya.
Bayram bitti artık cezalar geliyor
Şimdilik moral ve mide bozukluğu sana yeterli ceza olmuştur diye düşünüyorum
canım seminer var malum yetişme telaşıyla yiyemedim, doydum daKahvaltın çok az geldi bana canım.iştahından mı yoksa bilinçli bir tercih mi?
Aslında menün çok güzel ama emzirdiğin için bana kahvaltın az geldi.
Afiyet olsun canımm
Geçmiş olsun canımHaklısın canım ama normalde tükettiğim bir şey değildi. Seneden seneye ama tabi hiç tüketmezsem daha iyi. Zaten midem ondan sonra bozuldu ne olduysa
Cok İyisin ya maaşallah ❤Sabah
3 yk lor domates salatalık
Ara 12-15badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Bi tabak patlıcan musakka
1 kase yoğurt
Ara bir bardak süt
Şimdi biberiye çayı
esperenzaa cgdmk
Seni yakalamam lazım rakibeciğim.bayramdı seyrandı derken uğraşamadım, özledimCok İyisin ya maaşallah ❤
Artik benim seni yakalamam lazımSeni yakalamam lazım rakibeciğim.bayramdı seyrandı derken uğraşamadım, özledimGitti mi canın görümcen
Şurda çarşambaya be kaldıArtik benim seni yakalamam lazım
Görümcemler carsamba gidecek, ancak ondan sonra toparlarim
Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?