Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Inşallah öyle olur. Sadece 2 öğün mü beslensem araöğünlü mü beslensem ona karar veremiyorum
Çok erken kalktığın için bence iki öğün sana çok zor olabilir canım.Kendini ve yaşam tarzını en iyi sen bilirsin tabi ama bence iki öğün seni zorlar sanki.
bayram dolayısıyla herkes biraz rayından çıktı ama şimdi toparlanma zamanı canım.
Evet ama kilo gitmiyor anlamıyorum
Regl,yol ,yorgunluk yada ramazan sonrası yeni düzenin yarattığı ödem olabilir canım.Bu cuma bir geçsin bakarız durumuna.
Kızlar bu sabah 66.6 idim yani sabit anlamıyorum ama sanırım regl durumundan dolayı 20 sinde 2 gün sonra regl olmam lazım o yüzden böyleyim sanırım
tam da regl ödemi olabilir diyordum menülerin hareketin gayet iyi regl öncesi böyle isen sonrasında çok çok iyi bir eksilme gelir canım.

Konu komşuda vardır canım.Bulursan şimdiden afiyet olsun canım.
Sabah:

Haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Kiraz sapı çayı

Öğlen
Mevsim salata+peynir
1 dilim ekmek
Çay

Akşam

200 gr tavuk döner
1 dilim ekmek

45 dk pilates
Hem menüne hem sporuna bayıldım kaçamaklı menü görürsem artık sana da ufak ufak spor cezası verebilirmişim
canımm ya ,sabit oluşuna çok kızmışsın sanırım akşamı sade salata ile geçirdiğine göre.
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım Çilekli şeker olmasa tabi daha iyi olurdu ya.
Bayram bitti artık cezalar geliyor
Şimdilik moral ve mide bozukluğu sana yeterli ceza olmuştur diye düşünüyorum

Sabah
3 yk lor domates salatalık

Ara 12-15badem

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Bi tabak patlıcan musakka
1 kase yoğurt

Ara bir bardak süt
Şimdi biberiye çayı
esperenzaa cgdmk
Kahvaltın çok az geldi bana canım.iştahından mı yoksa bilinçli bir tercih mi?
Aslında menün çok güzel ama emzirdiğin için bana kahvaltın az geldi.
Afiyet olsun canımm

O tür şeyleri yerken 5 kere düşünmeliyiz. Her ne kadar kalorileri düşük görünsede kilo vermemizi yavaşlatan hatta bazende durduran kötü yiyeceklerden o şekerler. O kadar emek verip yürüyosun, onu düşünerek hayır demeyi bilirsek hedefimize daha hızlı ulaşırız

fattylamb94 pişttt bebekim artık menü alayım senden
O Elif hanım da dönmeyecek mi bi sor bakayım
Vallahi kaç saattir Elif aklımda. Hem menü paylaşayım hem de Elife bakayım diye gelmiştim @Rzgrece

Menüm
06.00
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz

07.30
1 dilim süzme peynir
1 yaprak marul
2 minik salatalık
1 küçük domates
1 ceviz

12.30
Tavuk döner
2 y.kaşığı pirinç pilavı
Yeşil salata
3 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı patlıcanlı domatesli meze

18.30
Izgara tavuklu akdeniz salata
Soda - limon

Su 1.5 lt

Esperenzam su ve pilav olmadı biliyorum. Ama yarın daha güzel bir menüyle gelicem inşallah

Afiyet olsun canım.İlk gün için çok çok iyi menün maşallah
Su biraz daha fazla olsaydı şahane olurdy.2 kaşık pilav bile rahatsız etmezdi.
Buradan bir süre uzak kalıp,herşeyi düzene soktuktan sonra dönmen çok iyi oldu canım.

Ben de iyiki dönmüşüm diyorum. Burdan ayrı kalınca anladim ne kadar motive ettiğini, burada ne kadar çok aynı dili konuşarak insanların birbirini desteklediğini

Ben de iyiki dönmüşüm diyorum. Burdan ayrı kalınca anladim ne kadar motive ettiğini, burada ne kadar çok aynı dili konuşarak insanların birbirini desteklediğini
Aynı dili konuşmak gerçekten büyük lütuf.Burası gerçekten iyi motive ediyor.Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlarmış ya
Çiğdem bayram sonrası görüşürüz dedi bayram bitti bizim kerata dönmedi
Ben de merak ediyorum aslında.

Haklısın canım ama normalde tükettiğim bir şey değildi. Seneden seneye ama tabi hiç tüketmezsem daha iyi. Zaten midem ondan sonra bozuldu ne olduysa

Aynen ceza niyetine oldu.
Yok yok sporada ağırlık verdim güzelce toparşadım sayıyorum tam gaz devam

Kahvaltın çok az geldi bana canım.iştahından mı yoksa bilinçli bir tercih mi?
Aslında menün çok güzel ama emzirdiğin için bana kahvaltın az geldi.
Afiyet olsun canımm
canım seminer var malum yetişme telaşıyla yiyemedim, doydum daYumurta yerine lor yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…