Teşekkürler canım.Ge
Geçmiş olsun canım
Kızım dün çok usluydu:))
Konu komşuda vardır canım.Bulursan şimdiden afiyet olsun canım.
Hem menüne hem sporuna bayıldımkaçamaklı menü görürsem artık sana da ufak ufak spor cezası verebilirmişim
canımm ya ,sabit oluşuna çok kızmışsın sanırım akşamı sade salata ile geçirdiğine göre.
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canımÇilekli şeker olmasa tabi daha iyi olurdu ya.
Bayram bitti artık cezalar geliyor
Şimdilik moral ve mide bozukluğu sana yeterli ceza olmuştur diye düşünüyorum
Vallahi kaç saattir Elif aklımda. Hem menü paylaşayım hem de Elife bakayım diye gelmiştim @Rzgrece
Menüm
06.00
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz
07.30
1 dilim süzme peynir
1 yaprak marul
2 minik salatalık
1 küçük domates
1 ceviz
12.30
Tavuk döner
2 y.kaşığı pirinç pilavı
Yeşil salata
3 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı patlıcanlı domatesli meze
18.30
Izgara tavuklu akdeniz salata
Soda - limon
Su 1.5 lt
Esperenzam su ve pilav olmadı biliyorum. Ama yarın daha güzel bir menüyle gelicem inşallah
Çok erken kalktığın için bence iki öğün sana çok zor olabilir canım.Kendini ve yaşam tarzını en iyi sen bilirsin tabi ama bence iki öğün seni zorlar sanki.
bayram dolayısıyla herkes biraz rayından çıktı ama şimdi toparlanma zamanı canım.
Regl,yol ,yorgunluk yada ramazan sonrası yeni düzenin yarattığı ödem olabilir canım.Bu cuma bir geçsin bakarız durumuna.
tam da regl ödemi olabilir diyordummenülerin hareketin gayet iyi regl öncesi böyle isen sonrasında çok çok iyi bir eksilme gelir canım.
Konu komşuda vardır canım.Bulursan şimdiden afiyet olsun canım.
Hem menüne hem sporuna bayıldımkaçamaklı menü görürsem artık sana da ufak ufak spor cezası verebilirmişim
canımm ya ,sabit oluşuna çok kızmışsın sanırım akşamı sade salata ile geçirdiğine göre.
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canımÇilekli şeker olmasa tabi daha iyi olurdu ya.
Bayram bitti artık cezalar geliyor
Şimdilik moral ve mide bozukluğu sana yeterli ceza olmuştur diye düşünüyorum
Benim ki bahane değilde hatalarımı kabullenişbenim bahanemde aynıydı yarın daha güzel olacak inş
Kız bu ne böyle her öğünde karbonhidrat alınır mısabah
yarım simit
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara
1 adet nektarin
öğle
6 7 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
ara
1 adet nektarin
akşam
3 sarma
ciğer kavurma
ara
7 8 dut
su 2 litre kesin vardır spor yok
menüm güzel değil sanki bugün daha güzel olacak inşesperanzaa
bir kere bozdumu toparlamak amma zormuş
Günaydın canımGünaydın canlarım
ohh mis canım ne iyi etmişsinesperenzaa @yolcukardelen cgdmk
Gunaydin!
Benim bayram guzel gecti hareketli gecti,
Simdi Sabah baska okula deney yapmaya geldim, Ve biraz servis saatlerini yalnis görmüşüm ve 10 olacak gibi yerine sabahın 7:30 ta geldim. Tabi çok erken kalktım güzel kahvaltımı yaptım.
Sonra ne yapayım diye düşündüm, eskiden olsa bulduğum yerde uyurdum. Ama artık bir bakayım göreyim bu okulu derken toplam
8500 adım atmışım...
1 saat tempolu yürüyüş yaptım...
artısı için mutluluk dolu, serotonin yükleme yapıldı sanki...
Keşke ek Badi alsaymışım...
Ama herşey güzel!!!
Hepinize bol eksikli hafta diliyorum!!!
Benim ki bahane değilde hatalarımı kabulleniş
Yok valla yerken hiç öyle düşünmedim. Döner o kadar tuzluydu ki bastırmak için pilavla yedim. Işte bu bahanembENCE BAHANE YİYİM YİYİM SONRA YARIN YEMEM DİYE DÜŞÜNDÜN
Yok valla yerken hiç öyle düşünmedim. Döner o kadar tuzluydu ki bastırmak için pilavla yedim. Işte bu bahanembugün az yerim diye düşünüyorum
Benim ki bahane değilde hatalarımı kabulleniş
Biri beni silkelesin ne kadar çok anne olmak istediğimi hatırlatsın toparlanmam lazım biraz motivasyona ihtiyacım var
Kilodan dolayı mı kuzum gebelik sıkıntı dedi doktor
Merhaba hanımlar bitmek bilmeyen kilo problemi yaşıyorum bir türlü motive olamadım bir ara 7. Takımda iyi gidiyordum ama nefsime yenildim maalesef şuan 67.5 kiloyum ilk başta listeye girmeden başlayıp istikrarlı olunca listeye girmek isterim
esperenzaa kasım annelerinden mi tanıyorum acaba seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?