Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok bi kilom yok ama olabildiğim kadar zayıf olmam gerekiyormuş tatlı yasak

Kuzucum benim boy 170 kilo o dönem 60 idi bana zayıfla dedi biz şok o zamanlarda burdayım herkes şaşırdı sen düşün artık ne kdr zayıf isen o kdr rahim iyi çakışıyor bende bebiş istiyorum nasip olursa tedavi oldum bir de nasip kaç yıllık evlisin

benim evlilik on yıla yakın ve 2 tüp denemem var biri tuttu düştü biri hiç tutmadı bende 1,60 boy 59 kiloyum şuan hedefim 55 ..sizde bir sorun var mı

benim evlilik on yıla yakın ve 2 tüp denemem var biri tuttu düştü biri hiç tutmadı bende 1,60 boy 59 kiloyum şuan hedefim 55 ..sizde bir sorun var mı

Aslında bende kan pıhtılaşması çıktı eşimde sorun yok diğer anlamda ben de de 2 yıllık evliyim bir boş bir kimyasal gebelik geçirdim

hoşgelin canım boy hedef kilon nedir.
Hataların neler sence
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Hedef kilom 58
8 ay önce Doğum yaptım 83 ile Doğuma gittim 74 te yapışıp kalmıştım 7. Takım arkadaşlarım sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm tatlı isteğim çok fena sürekli atıştırmak istiyorum ekmek vs yemiyorum ama onun dışında herşeyi yiyorum :)
Tam başladım çok iyi gidiyorum derken hooop başa dönüyorum
Şuan hala emziriyorum ikinci bebeğim bir oğlum daha var 7 yaşında o zaman aldığım kiloları hemen vermiştim
Bir ara 71 kilo ile başlayıp 57 kiloya kadar düşmüştüm iradem motivasyonum süperdi o motivasyonu kendimde bir türlü bulamıyorum hemen dağılıyorum ve bu durumdan çok yoruldum
Kilolar berbat duruyor emzirmeden dolayı kocaman memeleri hiç saymıyorum bile
1 ay sonra kuzenlerimin düğünleri var incecik ve güzel görünmek istiyorum

Kızlar inşallah sizde hayalini kurduğunuz yavrularınıza kavuşursunuz rabbim kimseyi evlat acısıyla özlemiyle sınamasın inşallah dua edeceğim sizler için güzel haberlerinizi ennnnnn kısa zamanda buradan okuruz inşallah

Selam kizlar ben geldiimmm :)) insanin evi gibisi yokmus hakketten cok ozlemisim kac gundur tartilamadim pek diyetime de sadik kalamadim cok merak ediyorum ne durumdayim yarin sabah ilk isim tartilmak :)) sizlerde durum nasil bayram nasil gecti

BAYRAMDA kim sadık kaldı ki canım dışarda misafirlikte zor oluyormuş gerçekten

Merhaba canım hoşgeldin.
Daha önce yarıştığın için burayı ve kurallarını biliyor olman çok iyi.
Kasım annelerindeki sanırım nick benzerliği olan esperanza .kızcağızın baiı çok ağrıdı etiketlerden
Ben 38 yaşındayım 3 yaşını
Daha önce yaptıysan yine yaparsın canım.Kocaman memeleri de emzirme süresince taşıdık hepimiz.
Allah bağışlasın evlatlarını canım.
Selam kızlar nasılsınız biliyorsunuz bu kardeşiniz yogunluktan izine çıkmıştı ama artık geri dönmek istiyor.
Hoş geldin canım,teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın?İzin kilomda mısın?

Bir a farkı ile karıştırdım neyse vesile oldu o arkadaş diye gelmiştim :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah bu kez başaracağım

esperenzaa kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum. tatilde buraya zaman ayirmak suan mumkun olmuyor
Tamam canım,cuma bildiriminle hatırlatırsan sevinirim canım
Biri beni silkelesin ne kadar çok anne olmak istediğimi hatırlatsın toparlanmam lazım biraz motivasyona ihtiyacım var
Civcivim kendine gel.kız bir ortala şu yeme işini artık.Ya çok aç kalıyorsun yada karbonhidrata yükleniyorsun.
İlaca başladın mı?

Hoşgeldib canım.Allah sağlıkla mutlulukla bebek nasip eder inşallah.

Bir a farkı ile karıştırdım neyse vesile oldu o arkadaş diye gelmiştim :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah bu kez başaracağım
Tam da dediğin gibi olmuş Kızcağızı hem gereksiz etiketlerle meşgul ettim hem de arkadaşını kaptımBi kaşık suda boğsa yeridir

Hoş geldin canım,teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın?İzin kilomda mısın?
Hoş buldum canım tahmini 60 kilo ile izine ayrılmıştım şimdi 61 kiloyum ne güzel 58.500 e kadar inmistim ama ramazanda 61 kilo oldum.

Canım hoşgeldin Dışarıdan motivasyon bekliyoruz hepimiz ama dün itibariyle anlamış bulunuyorum ki önce yapabileceğine sen inanmalısın.elbette dışarıdan destek alacağız ki bana takımım çok şey katmıştır.ama işin sen de bittiğini asla unutmamalısın, mucize beklemek yerine hemen şimdi şu saniye kalk ve harekete geç e mi
Selam kızlar nasılsınız biliyorsunuz bu kardeşiniz yogunluktan izine çıkmıştı ama artık geri dönmek istiyor.
Hoşgeldin diyelim o vakitBen sultan, bir oğlum bir kozom var, Nisandan beri takımdayım.sen canım?
Selam kizlar ben geldiimmm :)) insanin evi gibisi yokmus hakketten cok ozlemisim kac gundur tartilamadim pek diyetime de sadik kalamadim cok merak ediyorum ne durumdayim yarin sabah ilk isim tartilmak :)) sizlerde durum nasil bayram nasil gecti
hoşgeldin canım, geçmiş olsunBol bol su iç bugün ödem gitsin yarınaYolculuk ödem yapıyor malum

Kilo bildirimi ve menülerini bekliyorum
Onu ben de merakla bekliyorum Azyiyen_azimli
Hoş buldum canım tahmini 60 kilo ile izine ayrılmıştım şimdi 61 kiloyum ne güzel 58.500 e kadar inmistim ama ramazanda 61 kilo oldum.
hamilelik vs varsa eğer beklemek gerekmiyor bildiğim kadarıyla ama

Merhaba;
Ben 1,75 boyunda 80 kiloyum. Kilolarımın sebebi polinöropati sebebiyle kullandığım yüksek dozda kortizon ilaçları. En az 15 kilo vermem lazım. Çok fazla spor yapamıyorum. Beni yoruyor ve hastalığımı ilerletiyor. Birlerinin beni gaza getirmesine ihtiyacım var. 40 beden giyiyorum ve bedenimden hoşnut değilim. Eski 90 60 90 lık hatta bira kilo al vücudunda yağ yok dedikleri günlere dönmek istiyorum. Fazlasıyla motivasyona ihtiyacım var. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…