Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BAYRAMDA kim sadık kaldı ki canım dışarda misafirlikte zor oluyormuş gerçekten
Senede 1 2 gidince de es dost akraba ziyareti bitmedi evde cok nadir durduk sende durumlar nasil 5 lilerdemisin regl geldimi :))
hosbulduk sagolasin cumaya kadar atarim sanirim odem sokturucu emziren annelerinde icebioecegi bildigin bi kur filan var mi ondan da deneyebilirim

Hoş buldum canım tahmini 60 kilo ile izine ayrılmıştım şimdi 61 kiloyum ne güzel 58.500 e kadar inmistim ama ramazanda 61 kilo oldum.
561. Etapta 60 kilo ile izne ayrılmışsın canım.Bugünden itibaren düzenli menü paylaşımı yapıp 60 kiloda olduğun hafta tekrar listeye girersin.

Meraba ben elif 21 yaşındayım 59 kiloyum boyum 1.57 . Kova burcuyum.

1.5 sene önce 45 kiloydum o halime geri dönmek istiyorum.

Evlendikten sonra kilo almaya başladım. Bunda eşimin çok iştahlı olması ve dışardan yemeyi sevmemiz etkili oldu.

Aldığım kilolar özgüven kaybı yaşattı. Eskisi gibi özgüvenli ve güzel olmak için yarışmanıza başvurmaya karar verdim. Eksik bilgi var mı bilmiyorum her konuda soru sorabilirsiniz.

Hoigeldin tatlım.Öncelikle geçmiş olsun.Boyun uzun olduğu için kilon çok sırıtmasa da sen kilondan memnun değilsin bence 15 kilo değilde 10 kilo çok daha iyi olur .tabi ki senin isteğin daha önemli.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul eder ve ona uygun katılım sağlarsan memnun olurum.

Hoşgeldin canım.Hedef kilon 45 değil mi?
Dışardan yemek yemek pratik olsa da kilo almaya çok büyük etken.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sevinirim canım.

Hoşgeldinn canımm.Nasıl geçti bayram tatilin.sana iyi gelmiş gibi bir izlenim edindim.minnak kızın nasıl iyi mi?

Hoşgeldin canım.Hedef kilon 45 değil mi?
Dışardan yemek yemek pratik olsa da kilo almaya çok büyük etken.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sevinirim canım.

Evet hedefim 45. Kuralları başvurmadan okumuştum. Ama bazı konularda bilgi yazmıyor ya da ben göremedim. Öncelikle Kabul ediyorum.

Fakat bir kaç sorum var.
1. Kaç öğün yiyorsunuz?
2. Spor yapmamız gerekiyor mu?

Kendimi tembelliğe alıştırdığım icin spor zor geliyor ama yine de elimden geleni yaparım. Koşu bandım var. Bir de dışarda yürüyüş yapabilirim. Bunun dışında spor yapabilecek alanım yok. Bilgim yok diyelim :)

İlk sayfayı okudum. Çıktı da alacağım. Kendimce önemli gördüklerimi de belirledim.

Hoşgeldin diyelim o vakitBen sultan, bir oğlum bir kozom var, Nisandan beri takımdayım.sen canım?
Hoş buldum canim o zaman Ben de 27 yaşındayım bakarım ve atanamamis bir öğretmen adayıyım.
Ne dediğini tam olarak anlamadım canım.
561. Etapta 60 kilo ile izne ayrılmışsın canım.Bugünden itibaren düzenli menü paylaşımı yapıp 60 kiloda olduğun hafta tekrar listeye girersin.
Tamam canim bu cuma olmazsa bile bir sonraki cuma girerim diye tahmin ediyorum

Merhaba canım hoşgeldin kendi adıma sorularına cevap vereyim. Hepimizin bünyesi aynı değil kimimiz için 3 ogün yeterli iken kimimiz için daha sık beslenmek kilo vermeye yardimci.
Spor için ise bence yapmalısin kasım ayından beri sağlıklı beslenme adına bir seyler yapıyorum ama gram veremediğim zamanlarda oldu. Tartı da sonuç alamazken spor ile vücudumda büyük incelmeler oldu.

Yalnız minimum 50 mesaj yazma şartı hala var mı?
Bu sayı şartının sebebi; takımla kaynaşıp takım bilincinin artması canım.dönem dönem bu sayı tolere edilebiliyor ama sadece menü yazıp bildirim yapan arkadaşlar bir süre sonra takımdan ve diyetten kopuyorlar.
Menü yazıp,diğer arkadaşların menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıldığı zaman bu sayı kolayca doluyor zaten.
Sohbet oldukça bir bakmışsın ki haftalık mesaj sayısını geçmişsin.

Benim de koşu bandım twister ım var sağlığımı da düşünerek spor yapacağım. Tatile çıkmadan önce en azından 5 kilogram vermem lazım
Spor yaparak ulaşmak istediğin hedefe daha kolay ulaşacağın gibi verdiğin kilodan daha ince görünmen de mümkün canım bu sen de biliyorsundur.
Sporun en zor kısmı başlamak ,bir düzen oturttuktan sonra zaten vücudun sporu isteyeceği için ve tartıda bedenindeki farkı gördükten sonra sporu zevkle yapacaksın.

Hoş buldum canim o zaman Ben de 27 yaşındayım bakarım ve atanamamis bir öğretmen adayıyım.

Ne dediğini tam olarak anlamadım canım.

Tamam canim bu cuma olmazsa bile bir sonraki cuma girerim diye tahmin ediyorum
Tamam canım.
En geç haftaya listedesin bence de
İzinli arkadaşlar izinden dönüp hele bir de mezun olurlarsa o kadar çok mutlu oluyorum ki:)

Kuzum nasılsın kimler var gruptan tanıdıklardan hepinizi çooook özledim nasılsınız gençlik diyetler nasıl gidiyor yemi arkadaşlarda hoşgelmiş bol kilo vermeler inş
Hoşgeldin Mervecim iyiyim canım sağol, sen nasılsın ? Takım arkadaşlarımız baya değişti sanırım o dönemden kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…