Senede 1 2 gidince de es dost akraba ziyareti bitmedi evde cok nadir durduk sende durumlar nasil 5 lilerdemisin regl geldimi :))BAYRAMDA kim sadık kaldı ki canım dışarda misafirlikte zor oluyormuş gerçekten
hosbulduk sagolasin cumaya kadar atarim sanirim odem sokturucu emziren annelerinde icebioecegi bildigin bi kur filan var mi ondan da deneyebilirimCanım hoşgeldinDışarıdan motivasyon bekliyoruz hepimiz ama dün itibariyle anlamış bulunuyorum ki önce yapabileceğine sen inanmalısın.elbette dışarıdan destek alacağız ki bana takımım çok şey katmıştır.ama işin sen de bittiğini asla unutmamalısın, mucize beklemek yerine hemen şimdi şu saniye kalk ve harekete geç e mi
Hoşgeldin diyelim o vakitBen sultan, bir oğlum bir kozom var, Nisandan beri takımdayım.sen canım?
hoşgeldin canım, geçmiş olsunBol bol su iç bugün ödem gitsin yarına Yolculuk ödem yapıyor malum
Onu ben de merakla bekliyorum @Azyiyen_azimli
hamilelik vs varsa eğer beklemek gerekmiyor bildiğim kadarıyla ama
561. Etapta 60 kilo ile izne ayrılmışsın canım.Bugünden itibaren düzenli menü paylaşımı yapıp 60 kiloda olduğun hafta tekrar listeye girersin.Hoş buldum canım tahmini 60 kilo ile izine ayrılmıştım şimdi 61 kiloyum ne güzel 58.500 e kadar inmistim ama ramazanda 61 kilo oldum.
Hoigeldin tatlım.Öncelikle geçmiş olsun.Boyun uzun olduğu için kilon çok sırıtmasa da sen kilondan memnun değilsin bence 15 kilo değilde 10 kilo çok daha iyi olur .tabi ki senin isteğin daha önemli.Merhaba;
Ben 1,75 boyunda 80 kiloyum. Kilolarımın sebebi polinöropati sebebiyle kullandığım yüksek dozda kortizon ilaçları. En az 15 kilo vermem lazım. Çok fazla spor yapamıyorum. Beni yoruyor ve hastalığımı ilerletiyor. Birlerinin beni gaza getirmesine ihtiyacım var. 40 beden giyiyorum ve bedenimden hoşnut değilim. Eski 90 60 90 lık hatta bira kilo al vücudunda yağ yok dedikleri günlere dönmek istiyorum. Fazlasıyla motivasyona ihtiyacım var. İyi günler.
Meraba ben elif 21 yaşındayım 59 kiloyum boyum 1.57 . Kova burcuyum.
1.5 sene önce 45 kiloydum o halime geri dönmek istiyorum.
Evlendikten sonra kilo almaya başladım. Bunda eşimin çok iştahlı olması ve dışardan yemeyi sevmemiz etkili oldu.
Aldığım kilolar özgüven kaybı yaşattı. Eskisi gibi özgüvenli ve güzel olmak için yarışmanıza başvurmaya karar verdim. Eksik bilgi var mı bilmiyorum her konuda soru sorabilirsiniz.
Hoşgeldinn canımm.Nasıl geçti bayram tatilin.sana iyi gelmiş gibi bir izlenim edindim.minnak kızın nasıl iyi mi?Senede 1 2 gidince de es dost akraba ziyareti bitmedi evde cok nadir durduk sende durumlar nasil 5 lilerdemisin regl geldimi :))
hosbulduk sagolasin cumaya kadar atarim sanirim odem sokturucu emziren annelerinde icebioecegi bildigin bi kur filan var mi ondan da deneyebilirim
Hoşgeldin canım.Hedef kilon 45 değil mi?
Dışardan yemek yemek pratik olsa da kilo almaya çok büyük etken.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sevinirim canım.
İlk sayfayı okudum. Çıktı da alacağım. Kendimce önemli gördüklerimi de belirledim.Hoigeldin tatlım.Öncelikle geçmiş olsun.Boyun uzun olduğu için kilon çok sırıtmasa da sen kilondan memnun değilsin bence 15 kilo değilde 10 kilo çok daha iyi olur .tabi ki senin isteğin daha önemli.
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul eder ve ona uygun katılım sağlarsan memnun olurum.
Hoş buldum canim o zaman Ben de 27 yaşındayım bakarım ve atanamamis bir öğretmen adayıyım.Hoşgeldin diyelim o vakitBen sultan, bir oğlum bir kozom var, Nisandan beri takımdayım.sen canım?
Ne dediğini tam olarak anlamadım canım.Canım hoşgeldinDışarıdan motivasyon bekliyoruz hepimiz ama dün itibariyle anlamış bulunuyorum ki önce yapabileceğine sen inanmalısın.elbette dışarıdan destek alacağız ki bana takımım çok şey katmıştır.ama işin sen de bittiğini asla unutmamalısın, mucize beklemek yerine hemen şimdi şu saniye kalk ve harekete geç e mi
Hoşgeldin diyelim o vakitBen sultan, bir oğlum bir kozom var, Nisandan beri takımdayım.sen canım?
hoşgeldin canım, geçmiş olsunBol bol su iç bugün ödem gitsin yarına Yolculuk ödem yapıyor malum
Onu ben de merakla bekliyorum @Azyiyen_azimli
hamilelik vs varsa eğer beklemek gerekmiyor bildiğim kadarıyla ama
Tamam canim bu cuma olmazsa bile bir sonraki cuma girerim diye tahmin ediyorum561. Etapta 60 kilo ile izne ayrılmışsın canım.Bugünden itibaren düzenli menü paylaşımı yapıp 60 kiloda olduğun hafta tekrar listeye girersin.
Merhaba canım hoşgeldin kendi adıma sorularına cevap vereyim. Hepimizin bünyesi aynı değil kimimiz için 3 ogün yeterli iken kimimiz için daha sık beslenmek kilo vermeye yardimci.Evet hedefim 45. Kuralları başvurmadan okumuştum. Ama bazı konularda bilgi yazmıyor ya da ben göremedim. Öncelikle Kabul ediyorum.
Fakat bir kaç sorum var.
1. Kaç öğün yiyorsunuz?
2. Spor yapmamız gerekiyor mu?
Kendimi tembelliğe alıştırdığım icin spor zor geliyor ama yine de elimden geleni yaparım. Koşu bandım var. Bir de dışarda yürüyüş yapabilirim. Bunun dışında spor yapabilecek alanım yok. Bilgim yok diyelim :)
Bu sayı şartının sebebi; takımla kaynaşıp takım bilincinin artması canım.dönem dönem bu sayı tolere edilebiliyor ama sadece menü yazıp bildirim yapan arkadaşlar bir süre sonra takımdan ve diyetten kopuyorlar.Yalnız minimum 50 mesaj yazma şartı hala var mı?
Spor yaparak ulaşmak istediğin hedefe daha kolay ulaşacağın gibi verdiğin kilodan daha ince görünmen de mümkün canım bu sen de biliyorsundur.Benim de koşu bandım twister ım var sağlığımı da düşünerek spor yapacağım. Tatile çıkmadan önce en azından 5 kilogram vermem lazım
Tamam canım.Hoş buldum canim o zaman Ben de 27 yaşındayım bakarım ve atanamamis bir öğretmen adayıyım.
Ne dediğini tam olarak anlamadım canım.
Tamam canim bu cuma olmazsa bile bir sonraki cuma girerim diye tahmin ediyorum
Spor yaparak ulaşmak istediğin hedefe daha kolay ulaşacağın gibi verdiğin kilodan daha ince görünmen de mümkün canım bu sen de biliyorsundur.
Sporun en zor kısmı başlamak ,bir düzen oturttuktan sonra zaten vücudun sporu isteyeceği için ve tartıda bedenindeki farkı gördükten sonra sporu zevkle yapacaksın.[/QU
Zaten o düzeni oturtmak sıkıntı. Sonrası geliyor da, ben de sıkıntı farklı. Neyse o kısma değinmeyeceğim. Sporun fazlası da bazen bıktırabiliyor. Haftada 5 kere yüzdüğüm dönem vardı tam da kilolar gitmeye başladı bir şey oldu ara verdim ve aslında bıktığımı farkedip bir daha da başlayamadım-ki bence en zevkli spor yüzme ama ön hazırlığı ve sonrası sıkıyor işte
Hoşgeldin MervecimKuzum nasılsın kimler var gruptan tanıdıklardan hepinizi çooook özledim nasılsınız gençlik diyetler nasıl gidiyor yemi arkadaşlarda hoşgelmiş bol kilo vermeler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?