Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 07:30-08:00 arası kahvaltı ediyorum. 12:00 öğle yemeği evde 17:00 gibi oluyorum ve deli gibi mutfağa saldırıyorum. Bu durumda beni tutacak bir öneriniz var mı? Yeme isteğini azaltacak bir şey. Akşam yemeğini de herkesle sofrada yesem bu bile kilo vermeme fayda eder diye düşünüyorum ama sabredemiyorum.

Şimdi ben çalışan bir kadınım ve öğlen işyerinde ne varsa onu yiyorum. Bugün Salı pazarına gittim ve simit aldım. Öğle yemeğim simit ve çay oldu.

Canım yeşil çay atmaz mı? Günde bi fincan içebiliyoruz.ben annemin yanına geleli gör fincan biberiye içmeye başladım, hem tadını seviyorum hem saksıdan koparıp içmek hoşuma gidiyor.ödem için salatalık demişti sevgili kayıp rakibem cgdmk Efsane kabak da işe yarar sanırımBugün ve perşembe dene istersen
Sanırım hepimizin kilo hikayesi aynıHoş geldin canım
Hoş buldum canim o zaman Ben de 27 yaşındayım bakarım ve atanamamis bir öğretmen adayıyım.

Ne dediğini tam olarak anlamadım canım.

Tamam canim bu cuma olmazsa bile bir sonraki cuma girerim diye tahmin ediyorum
branşın ne canım? Takımımızda baya öğretmen var, ben de Türkçe öğretmeniyim.en kısa zamanda atanırsın inşallah
Biraz karışık olmuş evetKısaca söylemek istediğim:Önce kendine İnan, başarabilir miyim diye değil başarırım diye başla ve kendini takımın şefkatli kollarına bırakbayram sebebiyle biraz tenhalaştı buralar ama takımımızın çok güzel bi enerjisi vardır

Şimdi ben çalışan bir kadınım ve öğlen işyerinde ne varsa onu yiyorum. Bugün Salı pazarına gittim ve simit aldım. Öğle yemeğim simit ve çay oldu.
Burda çoğu kadın çalışıyor, dediğin gibi öğle yemeklerimiz dışarda yeniyor. Ama önemli olan sağlıklı tercihler yapmak.

Kahvaltı öncesi vaktim oluyor yürümek için ama hemen akabinde kahvaltı edeceğim için faydalı olacağını düşünmüyorum. Ama bugün eve gidince yürüyeceğim.
Yeşilçay içip yürü, gelince düşünü al ve su iç.kahvaltı hazırlayana kadar yağ yakımı olur bence.sonra da güzel doyurucu bir kahvaltı ohh miss
canım simit hem de öğlen hiç olmaz.dolap var mı çalıştığın yerde? Varsa yoğurt ayran zeytinyağlı bi sebze yemeği götürebilirsin evden.yoksa da domates salatalık yıkayıp koy.3-4 yk lor ile salata yap öğlen.aralarda da çiğ badem üzüm vs olursa akşamı açılmadan edersin.
Ya da en güzeli Karatay usulü beslen.hem öğlen yeme derdin olmaz gem de daha hızlı zayıflarsın

Canım bence yapabiliyorsan akşam yemeklerini bir gece önceden hazirla tabiki sağlıklı olacak şekilde. Eve geldigin zaman sağlıklı şeylere saldırırsin. O saldirma durumunu çok iyi biliyorum insanın eli nedense hep kötü şeylere gidiyor.

Sağlıksız şeylere pek yönelmiyorum da sadece abartıyorum.

Ben öğün at lamayı pek doğru bulmuyorum. Bence ara öğünlerde gerekli ama kalorisi olmayan şeyler.

Kahvaltı öncesi vaktim oluyor yürümek için ama hemen akabinde kahvaltı edeceğim için faydalı olacağını düşünmüyorum. Ama bugün eve gidince yürüyeceğim.
Özellikle aç karnına yapılan sporun kilo vermede katkısı çok büyük.Fırsatın varsa değerlendir canım.Hergün spor yapmak hem seni hem vücudunu yorup bıkkınlık yapabiliyor.Kendini düzenini bildiğin için spor gün sayı ve süresini sen belirle canım.Bana göre 4-5 gün yapılam spor yeterli.
öğlen iş yerinde var olan yemek ne ise onu yemen simitten daha iyi sanki.Bir çeşit sebze,et,salata yoğurt olabilir.pilav makarna gibi karbonhidratlardan yzak dur :)
Simidi diyetistenler bile belli periyotta yarım simide izin veriyorlar canım.
Yanında çiğ kuruyemiş,biraz hurma,kayısı kurusu ile ara öğün yapabilirsin.

Hoş buldum canım felsefe grubu branşım ama atanma konusunda pek umudum yok.
Zayıflama takımları ile 70 kilodan 58.500 e düşmüş biri olarak inancım her zaman var benim ama kendi gibi insanlarla bir arada olunca insan daha istekli oluyor.

Ben öğün at lamayı pek doğru bulmuyorum. Bence ara öğünlerde gerekli ama kalorisi olmayan şeyler.
Her zaman simit yemiyorum bugün böyle oldu yani pazara gidersem yemeğe inemiyorum. Vakit kalmıyor. E pazar da kafa dağıtmaya iyi geliyor. Pazara gidince de yürüyorum belki simitten aldığım kaloriyi kapatırım diye düşünüyorum.

Bugün şu ana kadar adım sayım 6972
Günde 10000 adım yapılabilse zaten o bile zayıflatacak da maalesef ben bütün gün masa başı çalışıp sonra da eve gidip oturuyorum. Bunu değiştirmem lazım.
Sana bir program önerebilirim canım spor yapmaktan nefret eden benim için en büyük kurtarıcı oldu. Insanı yormayan sikmayan ama 6 hafta sonunda düzenli yaparsan wow diyeceğin bir şey

Ben öyle sağlıksız beslenen abur cuburu abartan biri değilim. Daha önce belirttiğim gibi sağlık sorunlarım sebebiyle dönem dönem yüksek doz-ki bu günde 1000 mg oluyor ve bir iki defa 20 mg lık iğne olan kortizon iğnesi vuruldum kilo aldım diyor- kortizon alıyorum. Kilolarımın sebebi genelde o. Bir de şimdi aklıma geldi tatile falan giderken kullandığım adet geciktiricile. Burada bulunan arkadaşlara sesleniyorum bu hormonel dengeyi bozduğundan hızlı kilo aldırıyor ve bu kiloları vermek biraz daha zor oluyor.

Çocuklarım düzenli spora gittiklerinden bizim eve asitli içecekler ve şekerli katkılı içecekler girmez. Dolabı açtığınızda en fazla süt ve su bulabilirsiniz o kadar.
Eve gelip dolaba saldırdığımda da domates peynir salatalık falan yerim en kötü zeytini abartabilirim. Sağlıksız şeylerle pek işim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…