Teşekkürler BakacağımNTC adında bir uygulama va canım öncelikle telefonuna indiriyorsun için her bölge icin onlarca egzersiz var ama dersen ki bir plan dahilinde yapmak istiyorum. Çeşitli planları var benim tavsiyem incelme ölçütü. 6 haftalık bir program. Gerekli bilgileri giriyorsun sana bazı sorular soruyor.
Hafta da kaç saat spor yapıyorsun.?
Kaç gün yaparsi?
Spor yaparken alet kullanir misin gibi?
Verdiğin cevaplara göre programın oluşuyor.?
Ve zorluk seviyesi var kendine göre ayarlıyorsun. En düşük seviye bile acaip etkili ben en dusukte yapmıştım.
Dün tekrar başladım programa 3. Seviye de
Ve bir gun yap bir gun yapma şeklinde.
Canım öğün sayısı kişiden kişiye değişiyor.bazılarına iki öğün iyi geliyorken bazılarında ara öğünlü beslenme şekli daha uygun olabiliyor.Şayet çok erken uyanıp çok geç vakte kadar ayakta isen iki öğün zorlayabilir.Ben karatay tarzı beslendiğim için bana iki öğün çok iyi gelmişti.Evet hedefim 45. Kuralları başvurmadan okumuştum. Ama bazı konularda bilgi yazmıyor ya da ben göremedim. Öncelikle Kabul ediyorum.
Fakat bir kaç sorum var.
1. Kaç öğün yiyorsunuz?
2. Spor yapmamız gerekiyor mu?
Kendimi tembelliğe alıştırdığım icin spor zor geliyor ama yine de elimden geleni yaparım. Koşu bandım var. Bir de dışarda yürüyüş yapabilirim. Bunun dışında spor yapabilecek alanım yok. Bilgim yok diyelim :)
canımmm nasılsınO ozlem76tekin hoşgeldin takımımızabir kaptanımız var tam bir motivasyon kraliçesi kilo vermemek elde değil
Adım sayın gayet güzelmiş hergün 10bibe tamamlamadan uyumamayı kendine alışkanlık edinebilirsen çok iyi sonuçlar alırsın.Bugün şu ana kadar adım sayım 6972
Günde 10000 adım yapılabilse zaten o bile zayıflatacak da maalesef ben bütün gün masa başı çalışıp sonra da eve gidip oturuyorum. Bunu değiştirmem lazım.
hosbulduk valla super gecti acayip iyi geldi diyet yapamasamda ilerisi icin motivasyonumu tavan yaptim tam gaz hedefe ileri :)) kizimin o kadar farkli huylarini kesfettim ki. Kalabaligi hic sevmiyor gezmelerde surekli somurttu ama eve adimini atar atmaz kahkahalar oyunlar :)) yabani olacak biraz. Senin nasildi tatil oglusunla gezmeye gidecektiniz galibaHoşgeldinn canımm.Nasıl geçti bayram tatilin.sana iyi gelmiş gibi bir izlenim edindim.minnak kızın nasıl iyi mi?
yesilcay evde kalmamis aklima iyi getirdin yarin markete gidince alayim. Biberiyeyi hic denemedim ama kabak iyi fikir bana baya eksi getirmisti en son yaptigimdaCanım yeşil çay atmaz mı? Günde bi fincan içebiliyoruz.ben annemin yanına geleli gör fincan biberiye içmeye başladım, hem tadını seviyorum hem saksıdan koparıp içmek hoşuma gidiyor.ödem için salatalık demişti sevgili kayıp rakibemcgdmk Efsane kabak da işe yarar sanırım Bugün ve perşembe dene istersen
Sanırım hepimizin kilo hikayesi aynıHoş geldin canım
branşın ne canım? Takımımızda baya öğretmen var, ben de Türkçe öğretmeniyim.en kısa zamanda atanırsın inşallah
Biraz karışık olmuş evetKısaca söylemek istediğim:Önce kendine İnan, başarabilir miyim diye değil başarırım diye başla ve kendini takımın şefkatli kollarına bırak bayram sebebiyle biraz tenhalaştı buralar ama takımımızın çok güzel bi enerjisi vardır
iyi olmuş canım ne güzel motive olmuşsundurhosbulduk valla super gecti acayip iyi geldi diyet yapamasamda ilerisi icin motivasyonumu tavan yaptim tam gaz hedefe ileri :)) kizimin o kadar farkli huylarini kesfettim ki. Kalabaligi hic sevmiyor gezmelerde surekli somurttu ama eve adimini atar atmaz kahkahalar oyunlar :)) yabani olacak biraz. Senin nasildi tatil oglusunla gezmeye gidecektiniz galiba
yesilcay evde kalmamis aklima iyi getirdin yarin markete gidince alayim. Biberiyeyi hic denemedim ama kabak iyi fikir bana baya eksi getirmisti en son yaptigimdasenin ufaklik nasil ne kadarlik olduk
Evet döndüm çok özlemişim takımı, muhabbetlerifattylamb94 sahalara geri döndün, sınavların bitti sanırım ?
Dedim ki bu kadıncağınız popisini kaldıran yoktu ben olmayınca o yüzden azcık squat etkisi yapayımCanım öğün sayısı kişiden kişiye değişiyor.bazılarına iki öğün iyi geliyorken bazılarında ara öğünlü beslenme şekli daha uygun olabiliyor.Şayet çok erken uyanıp çok geç vakte kadar ayakta isen iki öğün zorlayabilir.Ben karatay tarzı beslendiğim için bana iki öğün çok iyi gelmişti.
Sporsuz kilo verilse de hem yavaş kilo veliyor hem de sarkma olabiliyor.
Zaten takım kuralı gereği sağlık sorunu olmayanların spor yapması gerek .
canımmm nasılsın
Şımaracağım şimdi hatta beni sizler yarattınıza bağlayıp ünlü olmuş türkücü şarkıcı ponçikliği yapacağım
Adım sayın gayet güzelmiş hergün 10bibe tamamlamadan uyumamayı kendine alışkanlık edinebilirsen çok iyi sonuçlar alırsın.
Hoşgeldin canımMerhaba;
Ben 1,75 boyunda 80 kiloyum. Kilolarımın sebebi polinöropati sebebiyle kullandığım yüksek dozda kortizon ilaçları. En az 15 kilo vermem lazım. Çok fazla spor yapamıyorum. Beni yoruyor ve hastalığımı ilerletiyor. Birlerinin beni gaza getirmesine ihtiyacım var. 40 beden giyiyorum ve bedenimden hoşnut değilim. Eski 90 60 90 lık hatta bira kilo al vücudunda yağ yok dedikleri günlere dönmek istiyorum. Fazlasıyla motivasyona ihtiyacım var. İyi günler.
Anamm bayram şekerim gelmişSelam kizlar
Benim tatilim çok yorucu ama çok iyi geçti.Oğlum eğlendi,mutlu oldu doğal olarak ben de çok mutlu oldum.hosbulduk valla super gecti acayip iyi geldi diyet yapamasamda ilerisi icin motivasyonumu tavan yaptim tam gaz hedefe ileri :)) kizimin o kadar farkli huylarini kesfettim ki. Kalabaligi hic sevmiyor gezmelerde surekli somurttu ama eve adimini atar atmaz kahkahalar oyunlar :)) yabani olacak biraz. Senin nasildi tatil oglusunla gezmeye gidecektiniz galiba
yesilcay evde kalmamis aklima iyi getirdin yarin markete gidince alayim. Biberiyeyi hic denemedim ama kabak iyi fikir bana baya eksi getirmisti en son yaptigimdasenin ufaklik nasil ne kadarlik olduk
Afiyet olsun canım,yine kaçamak gelmiş.Tatlı yedikçe,tatlıya olan ihtiyacın devam eder.Bu kısır döngüyü kıramazsan verebileceğin kilodan çok azını verir yada sabit hatta artıda kalabilirsin.Şimdiye kadarki menülerinin maksimum 3-4 tanesinde tatlı yoktu sanırım.15dk pilates ceza olarak veriyorum canımSabah
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
1 dilim kızarmış tam buğday
Öğle
Etsiz sebze yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Akşam
Püreli dana rosto
Yarım kase cacık
Mevsim salata(peynirli)
3 tane elma dilim patates
Ve meyveli sütlü bi tatlı yedim
45 dk pilates yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?