Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

NTC adında bir uygulama va canım öncelikle telefonuna indiriyorsun için her bölge icin onlarca egzersiz var ama dersen ki bir plan dahilinde yapmak istiyorum. Çeşitli planları var benim tavsiyem incelme ölçütü. 6 haftalık bir program. Gerekli bilgileri giriyorsun sana bazı sorular soruyor.
Hafta da kaç saat spor yapıyorsun.?
Kaç gün yaparsi?
Spor yaparken alet kullanir misin gibi?
Verdiğin cevaplara göre programın oluşuyor.?
Ve zorluk seviyesi var kendine göre ayarlıyorsun. En düşük seviye bile acaip etkili ben en dusukte yapmıştım.
Dün tekrar başladım programa 3. Seviye de
Ve bir gun yap bir gun yapma şeklinde.

Teşekkürler Bakacağım

Bugun kahvaltida
Domates, bir dilim tam buğday ekmek, peynir kk,
Yarım aç bitir, su
Öğlen salata ve ızgara tavuk
Akşam daha bir planım yok.
Bende kilomu merak ediyorum kraliçem esperenzaa eve gidince bildirim yapacağım.
Dün okulda kaldım, bugünda başka bir üniversiteye geldim.
Bayramda genel olarak sağlıklı beslenmeye çalıştım, tatlı olarak 3 günde sadece 3 tane lokma tatlısı yedim. Bisiklet yuruyuş yaptım:)
medgic26 cgdmk @yolcukardelen

Canım öğün sayısı kişiden kişiye değişiyor.bazılarına iki öğün iyi geliyorken bazılarında ara öğünlü beslenme şekli daha uygun olabiliyor.Şayet çok erken uyanıp çok geç vakte kadar ayakta isen iki öğün zorlayabilir.Ben karatay tarzı beslendiğim için bana iki öğün çok iyi gelmişti.
Sporsuz kilo verilse de hem yavaş kilo veliyor hem de sarkma olabiliyor.
Zaten takım kuralı gereği sağlık sorunu olmayanların spor yapması gerek .
O ozlem76tekin hoşgeldin takımımıza bir kaptanımız var tam bir motivasyon kraliçesi kilo vermemek elde değil
canımmm nasılsın
Şımaracağım şimdi hatta beni sizler yarattınıza bağlayıp ünlü olmuş türkücü şarkıcı ponçikliği yapacağım
Bugün şu ana kadar adım sayım 6972
Günde 10000 adım yapılabilse zaten o bile zayıflatacak da maalesef ben bütün gün masa başı çalışıp sonra da eve gidip oturuyorum. Bunu değiştirmem lazım.
Adım sayın gayet güzelmiş hergün 10bibe tamamlamadan uyumamayı kendine alışkanlık edinebilirsen çok iyi sonuçlar alırsın.

Hoşgeldinn canımm.Nasıl geçti bayram tatilin.sana iyi gelmiş gibi bir izlenim edindim.minnak kızın nasıl iyi mi?
hosbulduk valla super gecti acayip iyi geldi diyet yapamasamda ilerisi icin motivasyonumu tavan yaptim tam gaz hedefe ileri :)) kizimin o kadar farkli huylarini kesfettim ki. Kalabaligi hic sevmiyor gezmelerde surekli somurttu ama eve adimini atar atmaz kahkahalar oyunlar :)) yabani olacak biraz. Senin nasildi tatil oglusunla gezmeye gidecektiniz galiba

yesilcay evde kalmamis aklima iyi getirdin yarin markete gidince alayim. Biberiyeyi hic denemedim ama kabak iyi fikir bana baya eksi getirmisti en son yaptigimda senin ufaklik nasil ne kadarlik olduk

Sabah

Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
1 dilim kızarmış tam buğday

Öğle

Etsiz sebze yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

Akşam
Püreli dana rosto
Yarım kase cacık
Mevsim salata(peynirli)
3 tane elma dilim patates
Ve meyveli sütlü bi tatlı yedim

45 dk pilates yaptım

iyi olmuş canım ne güzel motive olmuşsundurKiraz sapı da olur benceYedikçe kurut
Kızım da 28infe 3 aylık olacak inşallah
Senin kızının evcimen olması da iyi ama ne güzel sıkılmaz evde oynar

Dedim ki bu kadıncağınız popisini kaldıran yoktu ben olmayınca o yüzden azcık squat etkisi yapayım

Slm kızlar yarın menü ile buradayım bismillah diyerek başlıyorum inşallah burada birbirimizi motive ederek hedefe ulaşacağız inşallah
Güzel bir heyecan içindeyim inşallah başarılı olcam bu kez

Hoşgeldin canım

İyi akşamlar.
Sabah; 1 fincan form çayı, 1 yumurta, 3-4 dilim salatalık, 5 zeytin.
ara öğün; 4 kayısı
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim esmer kepek ekmeği
ara öğün: 5 badem, 1 kupa kayısılı form çayı.
akşam; 1 kase salata, 1 kaşık humus
ara: bir avuç antep fıstığı.

su: 2 lt
spor:
5000 adım: 75 puan
4 dk egzersiz( kol, bacak hareketleri) ; 8 puan
Toplam puan; 83 puan.

esperenzaa S smygnc

Bugün pek keyifli geçmedi benim için kabızlık yerini daha ciddi bir soruna bıraktı. Yarın cerraha muayene olacağım bakalım ne diyecek.

Benim tatilim çok yorucu ama çok iyi geçti.Oğlum eğlendi,mutlu oldu doğal olarak ben de çok mutlu oldum.
Benim oğlum da hep çok mesafelidir,yabancılardan uzak durur ,alışana kadar kimseye yaklaşmaz .Bu huyunu aslında çok severim. Senin kızın da mesefeli olacak galiba.
Afiyet olsun canım,yine kaçamak gelmiş.Tatlı yedikçe,tatlıya olan ihtiyacın devam eder.Bu kısır döngüyü kıramazsan verebileceğin kilodan çok azını verir yada sabit hatta artıda kalabilirsin.Şimdiye kadarki menülerinin maksimum 3-4 tanesinde tatlı yoktu sanırım.15dk pilates ceza olarak veriyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…