- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahaha kadıncağız pert olduDedim ki bu kadıncağınız popisini kaldıran yoktu ben olmayınca o yüzden azcık squat etkisi yapayım
Yarın güzel ,mutlu ve sağlıklı bir gün olur inşallah canım.Slm kızlar yarın menü ile buradayım bismillah diyerek başlıyorum inşallah burada birbirimizi motive ederek hedefe ulaşacağız inşallah
Güzel bir heyecan içindeyim inşallah başarılı olcam bu kez
Karabatakım,gözümün nuru Elifim hoşgeldin.Özledik zalım nerelerdesin?Selam kizlar
Canım çok geçmiş olsun,doktor işini ihmal etme.Bağırsaklar için vücudumuzun ikinci beyini derler ya ,çok çok önemli ve yaşam kaliteni çokça düşürür.Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşallah.İyi akşamlar.
Sabah; 1 fincan form çayı, 1 yumurta, 3-4 dilim salatalık, 5 zeytin.
ara öğün; 4 kayısı
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim esmer kepek ekmeği
ara öğün: 5 badem, 1 kupa kayısılı form çayı.
akşam; 1 kase salata, 1 kaşık humus
ara: bir avuç antep fıstığı.
su: 2 lt
spor:
5000 adım: 75 puan
4 dk egzersiz( kol, bacak hareketleri) ; 8 puan
Toplam puan; 83 puan.
esperenzaa @smygnc
Bugün pek keyifli geçmedi benim için kabızlık yerini daha ciddi bir soruna bıraktı. Yarın cerraha muayene olacağım bakalım ne diyecek.
Çok teşekkür ederim canım. Ertelememem gereken bir durumdu hata yaptım erteleyerek bu sefer korksam da gitmek zorundayım.Canım çok geçmiş olsun,doktor işini ihmal etme.Bağırsaklar için vücudumuzun ikinci beyini derler ya ,çok çok önemli ve yaşam kaliteni çokça düşürür.Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşallah.
Bazen sağlığımızı korkudan, üşengeçlikten ihmal edebiliyoruz canım.tekrar geçmiş olsun ,güzel haberlerle gelirsin canım.Çok teşekkür ederim canım. Ertelememem gereken bir durumdu hata yaptım erteleyerek bu sefer korksam da gitmek zorundayım.
Bencede başla esperenzam. Artık kas yapma zamanın geldiHahaha kadıncağız pert olduPopiyi kaldıran olmadığı gibi popi pert oldu
Esram canımmm iyi hatırlattın ben de yarından itibaren squata ve bölgesele başlayacaktım.
Nasıl geçti günün ?
Yarın başlayacağım canım.Kas yapmadan,kasım kasım kasılmadan hiç olur muBencede başla esperenzam. Artık kas yapma zamanın geldibize twerk sözü verdiğini hatırlatırım günüm iyi gibiydi okulla ilgili bi sorun çıktı. Benim hatam. Onun stresini yaşadım bugun ama onun dışında iyiydi
ÇıktımŞurda çarşambaya be kaldı58in üstüne mi çıktın yoksa
Hoşgeldin Mervecimiyiyim canım sağol, sen nasılsın ? Takım arkadaşlarımız baya değişti sanırım o dönemden kimse yok
Çok iyi ya, ben seni gecmistim, yine gerinde kaldimBen kilo bildirim yapmaya geldim :)
Ve 57,6 kilomu korumusum...
Bugun yaklasik olarak 18000 adim :)
270 adim
Aksam salata yedim :)
Daha öncelerde sizi ham yiyeceğim demiştimÇok iyi ya, ben seni gecmistim, yine gerinde kaldim
Sanırım ben iddiayi kaybedicem
Daha öncelerde sizi ham yiyeceğim demiştim
Şaka tabi, yeni geçersin, temmuzda seninle iddamiz var demi ? Ben 54 olacağım diye...
esperenzaa yazmış ya tatlı yemeğince artık Canında çekmiyor, sanırım başladı, birde ben bu aralar baya hareketliyim...
Neden tatlım? Nerde birinci olan Çiğdem göremiyorum???Sanırım ben iddiayi kaybedicem
Tamam canım,cuma bildiriminle hatırlatırsan sevinirim canım
Civcivim kendine gel.kız bir ortala şu yeme işini artık.Ya çok aç kalıyorsun yada karbonhidrata yükleniyorsun.
İlaca başladın mı?
Hoşgeldib canım.Allah sağlıkla mutlulukla bebek nasip eder inşallah.
Senede 1 2 gidince de es dost akraba ziyareti bitmedi evde cok nadir durduk sende durumlar nasil 5 lilerdemisin regl geldimi :))
hosbulduk sagolasin cumaya kadar atarim sanirim odem sokturucu emziren annelerinde icebioecegi bildigin bi kur filan var mi ondan da deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?