Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dedim ki bu kadıncağınız popisini kaldıran yoktu ben olmayınca o yüzden azcık squat etkisi yapayım
Hahaha kadıncağız pert olduPopiyi kaldıran olmadığı gibi popi pert oldu
Esram canımmm iyi hatırlattın ben de yarından itibaren squata ve bölgesele başlayacaktım.
Nasıl geçti günün ?

Canım çok geçmiş olsun,doktor işini ihmal etme.Bağırsaklar için vücudumuzun ikinci beyini derler ya ,çok çok önemli ve yaşam kaliteni çokça düşürür.Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. Ertelememem gereken bir durumdu hata yaptım erteleyerek bu sefer korksam da gitmek zorundayım.

Çok teşekkür ederim canım. Ertelememem gereken bir durumdu hata yaptım erteleyerek bu sefer korksam da gitmek zorundayım.
Bazen sağlığımızı korkudan, üşengeçlikten ihmal edebiliyoruz canım.tekrar geçmiş olsun ,güzel haberlerle gelirsin canım.
Ben de smear testi yaptıracğım bir aydır öteleyip duruyorum.Haftaya randevu aldım bakalım.

Hahaha kadıncağız pert olduPopiyi kaldıran olmadığı gibi popi pert oldu
Esram canımmm iyi hatırlattın ben de yarından itibaren squata ve bölgesele başlayacaktım.
Nasıl geçti günün ?
Bencede başla esperenzam. Artık kas yapma zamanın geldi bize twerk sözü verdiğini hatırlatırım günüm iyi gibiydi okulla ilgili bi sorun çıktı. Benim hatam. Onun stresini yaşadım bugun ama onun dışında iyiydi

Yarın başlayacağım canım.Kas yapmadan,kasım kasım kasılmadan hiç olur muHaftada 2-3 gün de yüzmeyi planlıyorum bakalım.Oturduğumuz sitenin havuzu var,oğlumdan önce fırsat buldukça yüzerdim.Tekrar başlayayım da baştan ayağa kas olayım
Twerk sözümü unutmamış ya
Okuldaki sıkıntı geçmiştir inşallah canım.

19.06.2018
Menüm
10.30
Bitki çayı
12.30
Yarım pogaca kadar tam buğday ekmegi (kendim yaptım )
Ispanaklı mantarlı omlet
Tuzsuz lor peyniri
14.00
1 orta boy şeftali
2 tam ceviz
16.00
Şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter
18.00
Kabaklı ve patlicanlı musakka ( sebzeler fırında yağsız pişirildi. Yemek sadece kiymanin yağı ile yapıldı.)
Yarım poğaca kadar tam buğday ekmegi
200 ml yogurt
23.30
Bitki çayı
Genel
3 litre su
Spor
esperenzaa

Çok iyi ya, ben seni gecmistim, yine gerinde kaldim
Daha öncelerde sizi ham yiyeceğim demiştim
Şaka tabi, yeni geçersin, temmuzda seninle iddamiz var demi ? Ben 54 olacağım diye...
esperenzaa yazmış ya tatlı yemeğince artık Canında çekmiyor, sanırım başladı, birde ben bu aralar baya hareketliyim...

İlacı bugün alıcam canım 2 gün kasık ağrıdı gelir gibi oldu ama gelmedi
Yok dünkü menüm güzel canım düzeliyorum :)

evet canım 59 oldum tam ama regl halen olmadım ilacımı alıcam artık.
Aynen öyle bizde hep gezdik dışarda yedik içtik artı gelmedim çok şükür çünkü hep gezdim saatlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…