Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım haklısın ertelemek için bahane üretip duruyoruz. Hiç sorma ocak ayında yaptırdım yeteri kadar örnek alınamadığından tekrar etmemi söylediler zorlandığım için tekrar gitmedim bende. Sanırım onuda aradan çıkartmam gerek.

Esperenzam çok şanslısın havuzunuz var ne güzel. Mutlaka yüz hem stres atarsın hem sıkılaşırsın. En sevdiğim yüzme
Hadi ya kimse kalmadı mı ben 60 kiloda kaldım 55 i bir türlü göremedim çıktıktan sonra
60sa yine iyi ben 6lardan 8lere çıktım
Sabah kahvaltıdan sonra her öğünün karbonhidrat. Çok az yemişsin ama hep karbonhidrat almışsın. Akşamları balık falan tüketsen belki daha güzel gider kilolar

Dün ki menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz roka ile salata yaptım

07.30
1 dilim peynir
1 küçük salatalık
1 yaprak marul
3 4 badem

12.30
1 kepçe düğün çorbası
7-8 y.kaşığı nohut yemeği
Yeşil salata
4 5 kaşık yoğurt

19.30
Yemek hazırlamaya üşendiğimden 1 dilim süzme peynir 1 dilim mağlıç peyniri

Su 1.75 lt esperenzaa

köfte protein değil mi canısı, çorbanın yanında yoğurt protein değil mi canısı :)

iyi olmuş canım ne güzel motive olmuşsundurKiraz sapı da olur benceYedikçe kurut
Kızım da 28infe 3 aylık olacak inşallah
Senin kızının evcimen olması da iyi ama ne güzel sıkılmaz evde oynar
Hay masallah kuzuna ne cabuk da buyudu artik gulucuklerde atmaya baslamistir :)) kiraz aliyorum ama sapini hic kurutmamistim faydali oluyoraa onu da denerim:))
becezey hoşgeldin. Inşallah beni beklemişsindir rakip olmak için kilo vermemişsindir
Hosbulduk canim bekledim bekledim hala ayni yerde sayiyorum sende durumlar nasil
Ne guzel eglenmenize sevindim ayni senin oglan gibi olacak o zaman benimki de bir de asik suratli kimseye sevdirmedi kendini:))
evet canım 59 oldum tam ama regl halen olmadım ilacımı alıcam artık.
Aynen öyle bizde hep gezdik dışarda yedik içtik artı gelmedim çok şükür çünkü hep gezdim saatlerce
regl gelse cok daha iyi gidecektir ne guzel arti da olmamissin hedefe emin adimlarla gidiyorsun

esperenzaa kaptanim yaklasik 1 kg gibi bir artim var en net ogle saatlerinde tekrar tartilip bakacagim 1. Sayfadaki son etap degilmi orda 72.5 kg gozukuyor son bildirimim. 2 gunde en kotu sabitlerim rakami ama persembe ayran asini denesem mi ne dersin

Ooo kimleri görüyoruz Hoş geldin canım
Çıktım
Cumaya toparlarim biraz insallah
Moralini bozma, rahatlayıp dört kolla tekrar sarılacağğın bi dönem olduğunu düşünBaşaracaksın rakibemYoksa kurtulamazsın dilimden
Ben kilo bildirim yapmaya geldim :)
Ve 57,6 kilomu korumusum...
Bugun yaklasik olarak 18000 adim :)
270 adim
Aksam salata yedim :)
Bir ileri bir geri durumundasın canım, topla kendini e mi
canım benim ihmal etme e mi

Ben aradaki farkı baya artırıp 80e dayandım

Kozlar günaydıııııııııınnnn
Dün sızmışım resmen, sorulan sorulara falan saçma sapan şeyler söyledimeşim ne diyon deyince aa ben ne dedim, dedim
Menüme geçeyim
Sabah 1 h yumurta, domates salatalık zeytin ve çeyrekten de küçük simit( okulda yaptık kahvaltıyı)

ara koca bir tabak yoğurt
Akşam(18.0)
Dünden musakka ve 3fırın köfte( fırında patates köfte yapmıştım ama özellikle patlıcan yedim nasıl olsa kıymalı protein var diye)

Ara biberiye çayı
2-3 kaşık haşlanmış nohut(oğluma yedirirken)

Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
esperenzaa m, cgdmk Azyiyen_azimli

Kahvaltıda ekmek arasına koyduğum beyaz ezine peynir ve bir adet salatalık yedim. Dün akşam da kuru fasulye ve bolca salata yemiştim. Ayrıca dün yarım saat zumba yaptım.

Anamm bayram şekerim gelmiş

Karabatakım,gözümün nuru Elifim hoşgeldin.Özledik zalım nerelerdesin?
dondum artik canim :) aslinda haftaya gelcektim ama tartiya cikinca vakit kaybetmemem gerektigini anladin

hosbuldum canim nasilsin

Yeni gelen arkadaslar icin kendimi tanitayim.

Ismim Elif 26 yasindayim. 2 cocugum var biri 3 bucuk biri 1 bucuk yasinda. Sanirim 2 -2.5 ay once burda kaptandim. Daha sonra bazi sebeplerden dolayi kaptanligimi esperenzaa ya gozum kapali verdim :) iyikide vermisim. Ocak ayinda izine ciktigimda 79 kiloydum suab 88 kiloyum . Kaptanligi biraktigimdan beri yedim ictim ama mutlulugun yemekle olmadigini anladim. Simdi cok faha azimli ve iradeli bir sekilde kendime hedef koymadan en kisa zamanda verebilecegim en cok kiloyi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…