Sağol canım haklısın ertelemek için bahane üretip duruyoruz. Hiç sorma ocak ayında yaptırdım yeteri kadar örnek alınamadığından tekrar etmemi söylediler zorlandığım için tekrar gitmedim bende. Sanırım onuda aradan çıkartmam gerek.Bazen sağlığımızı korkudan, üşengeçlikten ihmal edebiliyoruz canım.tekrar geçmiş olsun ,güzel haberlerle gelirsin canım.
Ben de smear testi yaptıracğım bir aydır öteleyip duruyorum.Haftaya randevu aldım bakalım.
Esperenzam çok şanslısın havuzunuz var ne güzel. Mutlaka yüz hem stres atarsın hem sıkılaşırsın. En sevdiğim yüzmeYarın başlayacağım canım.Kas yapmadan,kasım kasım kasılmadan hiç olur muHaftada 2-3 gün de yüzmeyi planlıyorum bakalım.Oturduğumuz sitenin havuzu var,oğlumdan önce fırsat buldukça yüzerdim.Tekrar başlayayım da baştan ayağa kas olayım
Twerk sözümü unutmamış ya
Okuldaki sıkıntı geçmiştir inşallah canım.
60sa yine iyi ben 6lardan 8lere çıktımHadi ya kimse kalmadı mı ben 60 kiloda kaldım 55 i bir türlü göremedim çıktıktan sonra
Sabah kahvaltıdan sonra her öğünün karbonhidrat. Çok az yemişsin ama hep karbonhidrat almışsın. Akşamları balık falan tüketsen belki daha güzel gider kilolarSabah
tereyağlı yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
2 dilim peynir
ara
1 nektarin
öğlen
fırında köfte 2 adet
2 dilim patates
ara
kuru kayısı
akşam
2 kaşık yoğurt
tarhana çorbası
ara
1 hurma
gece aç ama mutluydum
su 2 litreye yakındır spor yok başlıcam onada yine
esperenzaa fattylamb94
GünaydınGünaydııııınnnnn
Esperenzam çok şanslısın havuzunuz var ne güzel. Mutlaka yüz hem stres atarsın hem sıkılaşırsın. En sevdiğim yüzme
60sa yine iyi ben 6lardan 8lere çıktım
Sabah kahvaltıdan sonra her öğünün karbonhidrat. Çok az yemişsin ama hep karbonhidrat almışsın. Akşamları balık falan tüketsen belki daha güzel gider kilolar
Hay masallah kuzuna ne cabuk da buyudu artik gulucuklerde atmaya baslamistir :)) kiraz aliyorum ama sapini hic kurutmamistim faydali oluyoraa onu da denerim:))iyi olmuş canım ne güzel motive olmuşsundurKiraz sapı da olur bence Yedikçe kurut
Kızım da 28infe 3 aylık olacak inşallah
Senin kızının evcimen olması da iyi ama ne güzel sıkılmaz evde oynar
Hosbulduk canim bekledim bekledim hala ayni yerde sayiyorum sende durumlar nasil
Ne guzel eglenmenize sevindim ayni senin oglan gibi olacak o zaman benimki de bir de asik suratli kimseye sevdirmedi kendini:))Benim tatilim çok yorucu ama çok iyi geçti.Oğlum eğlendi,mutlu oldu doğal olarak ben de çok mutlu oldum.
Benim oğlum da hep çok mesafelidir,yabancılardan uzak durur ,alışana kadar kimseye yaklaşmaz .Bu huyunu aslında çok severim. Senin kızın da mesefeli olacak galiba.
Afiyet olsun canım,yine kaçamak gelmiş.Tatlı yedikçe,tatlıya olan ihtiyacın devam eder.Bu kısır döngüyü kıramazsan verebileceğin kilodan çok azını verir yada sabit hatta artıda kalabilirsin.Şimdiye kadarki menülerinin maksimum 3-4 tanesinde tatlı yoktu sanırım.15dk pilates ceza olarak veriyorum canım
regl gelse cok daha iyi gidecektir ne guzel arti da olmamissin hedefe emin adimlarla gidiyorsunevet canım 59 oldum tam ama regl halen olmadım ilacımı alıcam artık.
Aynen öyle bizde hep gezdik dışarda yedik içtik artı gelmedim çok şükür çünkü hep gezdim saatlerce
Ooo kimleri görüyoruzSelam kizlar
Moralini bozma, rahatlayıp dört kolla tekrar sarılacağğın bi dönem olduğunu düşünÇıktım
Cumaya toparlarim biraz insallah
Bir ileri bir geri durumundasın canım, topla kendini e miBen kilo bildirim yapmaya geldim :)
Ve 57,6 kilomu korumusum...
Bugun yaklasik olarak 18000 adim :)
270 adim
Aksam salata yedim :)
canım benim ihmal etme e miSağol canım haklısın ertelemek için bahane üretip duruyoruz. Hiç sorma ocak ayında yaptırdım yeteri kadar örnek alınamadığından tekrar etmemi söylediler zorlandığım için tekrar gitmedim bende. Sanırım onuda aradan çıkartmam gerek.
Ekmek nektari patates tarhana hurma karbonhidrat :) evet köfteyle yoğurtta proteinköfte protein değil mi canısı, çorbanın yanında yoğurt protein değil mi canısı :)
Ben aradaki farkı baya artırıp 80e dayandımHay masallah kuzuna ne cabuk da buyudu artik gulucuklerde atmaya baslamistir :)) kiraz aliyorum ama sapini hic kurutmamistim faydali oluyoraa onu da denerim:))
Hosbulduk canim bekledim bekledim hala ayni yerde sayiyorum sende durumlar nasil
Ne guzel eglenmenize sevindim ayni senin oglan gibi olacak o zaman benimki de bir de asik suratli kimseye sevdirmedi kendini:))
regl gelse cok daha iyi gidecektir ne guzel arti da olmamissin hedefe emin adimlarla gidiyorsun
Esram hiç bu topa girme, birazdan karbonhidratın yararı konulu bir mesaj gelebilirEkmek nektari patates tarhana hurma karbonhidrat :) evet köfteyle yoğurtta protein
3,5*30=105 puan (Bu puanlar ne işe yarıyor bilmiyorum ama neyse):)Kahvaltıda ekmek arasına koyduğum beyaz ezine peynir ve bir adet salatalık yedim. Dün akşam da kuru fasulye ve bolca salata yemiştim. Ayrıca dün yarım saat zumba yaptım.
Anamm bayram şekerim gelmiş
dondum artik canim :) aslinda haftaya gelcektim ama tartiya cikinca vakit kaybetmemem gerektigini anladinKarabatakım,gözümün nuru Elifim hoşgeldin.Özledik zalım nerelerdesin?
hosbuldum canim nasilsinOoo kimleri görüyoruzHoş geldin canım
Moralini bozma, rahatlayıp dört kolla tekrar sarılacağğın bi dönem olduğunu düşünBaşaracaksın rakibem Yoksa kurtulamazsın dilimden
Bir ileri bir geri durumundasın canım, topla kendini e mi
canım benim ihmal etme e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?