- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Menün çok güzel, afiyet olsunKozlar günaydıııııııııınnnn
Dün sızmışım resmen, sorulan sorulara falan saçma sapan şeyler söyledimeşim ne diyon deyince aa ben ne dedim, dedim
Menüme geçeyim
Sabah 1 h yumurta, domates salatalık zeytin ve çeyrekten de küçük simit( okulda yaptık kahvaltıyı)
ara koca bir tabak yoğurt
Akşam(18.0)
Dünden musakka ve 3fırın köfte( fırında patates köfte yapmıştım ama özellikle patlıcan yedim nasıl olsa kıymalı protein var diye)
Ara biberiye çayı
2-3 kaşık haşlanmış nohut(oğluma yedirirken)
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
esperenzaa m, cgdmk @Azyiyen_azimli
Ahahhahahah güldürdün kız beniEsram hiç bu topa girme, birazdan karbonhidratın yararı konulu bir mesaj gelebilir
Elifim motive olmuş şekilde dönmen beni çok mutlu ettiYeni gelen arkadaslar icin kendimi tanitayim.
Ismim Elif 26 yasindayim. 2 cocugum var biri 3 bucuk biri 1 bucuk yasinda. Sanirim 2 -2.5 ay once burda kaptandim. Daha sonra bazi sebeplerden dolayi kaptanligimiesperenzaa ya gozum kapali verdim :) iyikide vermisim. Ocak ayinda izine ciktigimda 79 kiloydum suab 88 kiloyum . Kaptanligi biraktigimdan beri yedim ictim ama mutlulugun yemekle olmadigini anladim. Simdi cok faha azimli ve iradeli bir sekilde kendime hedef koymadan en kisa zamanda verebilecegim en cok kiloyi vericem
Sanah be öğle yemeği nerdeyse yok gibi nasıl idare ediyorsun canım ya maşallah vallahi.Dünkü menü
Sabah 8.00
1 bardak yeşil içecek
1 küçük kase meyveli yoğurt içinde ketentohumu ve chia vardı
Öğlen 13.00
1 küçük boy flatwhite
Saat 17.00
Ice latte
Akşam 20.00
2 küçük but haşlama
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
Su 2 lt
Spor 9000 adım - 135 puan
19.06.2018
Menüm
10.30
Bitki çayı
12.30
Yarım pogaca kadar tam buğday ekmegi (kendim yaptım
)
Ispanaklı mantarlı omlet
Tuzsuz lor peyniri
14.00
1 orta boy şeftali
2 tam ceviz
16.00
Şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter
18.00
Kabaklı ve patlicanlı musakka ( sebzeler fırında yağsız pişirildi. Yemek sadece kiymanin yağı ile yapıldı.)
Yarım poğaca kadar tam buğday ekmegi
200 ml yogurt
23.30
Bitki çayı
Genel
3 litre su
Spor
esperenzaa
Çıktım
Cumaya toparlarim biraz insallah
Ben kilo bildirim yapmaya geldim :)
Ve 57,6 kilomu korumusum...
Bugun yaklasik olarak 18000 adim :)
270 adim
Aksam salata yedim :)
55’e az kalmış canım.Kalan 5 kiloyu da verirsin.Hadi ya kimse kalmadı mı ben 60 kiloda kaldım 55 i bir türlü göremedim çıktıktan sonra
Sen neden boş yere kendine yükleniyorsun ki.Arada tökezleyebiliriz kaldı ki olan oldu biten bitti.Benim sana azmine inancım tam.Hiç moral bozmak yok.Efsane çiğdem geri dönsün.Çok iyi ya, ben seni gecmistim, yine gerinde kaldim
canım şeker bilindiği üzere bağımlılık.Vücuduna ne kadar çok şeker alırsan ,vücudun da o kadar çok şeker istiyor.bol hareket ve güzel menüler bekliyorum.
Daha öncelerde sizi ham yiyeceğim demiştim
Şaka tabi, yeni geçersin, temmuzda seninle iddamiz var demi ? Ben 54 olacağım diye...
esperenzaa yazmış ya tatlı yemeğince artık Canında çekmiyor, sanırım başladı, birde ben bu aralar baya hareketliyim...
sanırım ben seni bi temiz dövücemSanırım ben iddiayi kaybedicem
Afiyet olsun canım.Biraz daha iyi menün.Sabah
tereyağlı yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
2 dilim peynir
ara
1 nektarin
öğlen
fırında köfte 2 adet
2 dilim patates
ara
kuru kayısı
akşam
2 kaşık yoğurt
tarhana çorbası
ara
1 hurma
gece aç ama mutluydum
su 2 litreye yakındır spor yok başlıcam onada yine
esperenzaa fattylamb94
ben de sallayıp durdum sonunda eandevu aldım artık mecburen giderim.Bugünlerde onu da arasan çıkarırsan iyi olur canım.Sağol canım haklısın ertelemek için bahane üretip duruyoruz. Hiç sorma ocak ayında yaptırdım yeteri kadar örnek alınamadığından tekrar etmemi söylediler zorlandığım için tekrar gitmedim bende. Sanırım onuda aradan çıkartmam gerek.
GünaydınnnGünaydııııınnnnn
Insallah canim :) sen nasilsinMenün çok güzel, afiyet olsun
Ahahhahahah güldürdün kız benikorkuyorum zaten yorum yaparken
Elifim motive olmuş şekilde dönmen beni çok mutlu ettiinanıyorum ikimizde kurtulcaz şu pis kilolardan
Esram ,müstakbel kuğu gibi gelinimiz menün çok iyi tatlımDün ki menüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz roka ile salata yaptım
07.30
1 dilim peynir
1 küçük salatalık
1 yaprak marul
3 4 badem
12.30
1 kepçe düğün çorbası
7-8 y.kaşığı nohut yemeği
Yeşil salata
4 5 kaşık yoğurt
19.30
Yemek hazırlamaya üşendiğimden 1 dilim süzme peynir 1 dilim mağlıç peyniri
Su 1.75 ltesperenzaa
TünaydınnGünaydınlar
hahaha 2 köfte 2 kaşık yoğurt yemiş kerata protein yüklendim diyor.Ekmek nektari patates tarhana hurma karbonhidrat :) evet köfteyle yoğurtta protein
HahahahaEsram hiç bu topa girme, birazdan karbonhidratın yararı konulu bir mesaj gelebilir
Afiyet olsun .Menülerini (sabah-öğle-akşam,su miktarı ve sporşeklinde) gün sonunda ya da en geç bir sonraki gün öğleden önce toplu olarak liste halinde yazarsan daha iyi olur canım. Aklında kaldığı kadar tahmini saatlerini de yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.Kahvaltıda ekmek arasına koyduğum beyaz ezine peynir ve bir adet salatalık yedim. Dün akşam da kuru fasulye ve bolca salata yemiştim. Ayrıca dün yarım saat zumba yaptım.
Kıymanın suyunda bile protein var canısıKozlar günaydıııııııııınnnn
Dün sızmışım resmen, sorulan sorulara falan saçma sapan şeyler söyledimeşim ne diyon deyince aa ben ne dedim, dedim
Menüme geçeyim
Sabah 1 h yumurta, domates salatalık zeytin ve çeyrekten de küçük simit( okulda yaptık kahvaltıyı)
ara koca bir tabak yoğurt
Akşam(18.0)
Dünden musakka ve 3fırın köfte( fırında patates köfte yapmıştım ama özellikle patlıcan yedim nasıl olsa kıymalı protein var diye)
Ara biberiye çayı
2-3 kaşık haşlanmış nohut(oğluma yedirirken)
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
esperenzaa m, cgdmk @Azyiyen_azimli
Afiyet olsun Nur’cum.Nasılsın tatlımDünkü menü
Sabah 8.00
1 bardak yeşil içecek
1 küçük kase meyveli yoğurt içinde ketentohumu ve chia vardı
Öğlen 13.00
1 küçük boy flatwhite
Saat 17.00
Ice latte
Akşam 20.00
2 küçük but haşlama
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
Su 2 lt
Spor 9000 adım - 135 puan
Iyiyim işte fena değilimInsallah canim :) sen nasilsin
Yürüyüşe başlıcam inşallah. Bu aralar misafirim hiç bitmiyo. Tembel tembel yatarken kimse kapımı çalmazdıEsram ,müstakbel kuğu gibi gelinimiz menün çok iyi tatlımSu az ama onu da arttırırsın canım.Zamanla spor da geldi mi çok iyi eksilmeler gelecek bebekim
Tünaydınn
hahaha 2 köfte 2 kaşık yoğurt yemiş kerata protein yüklendim diyor.
Haklı ama iftarı süt ile yapan civcive iki kaşık yoğurt köfte protein bombası gelmişfitcivciv
ben de sallayıp durdum sonunda eandevu aldım artık mecburen giderim.Bugünlerde onu da arasan çıkarırsan iyi olur canım.
Canımm çok sevindim dönüşüne.Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman.Zaten takım bu hafta tırtladıYeni gelen arkadaslar icin kendimi tanitayim.
Ismim Elif 26 yasindayim. 2 cocugum var biri 3 bucuk biri 1 bucuk yasinda. Sanirim 2 -2.5 ay once burda kaptandim. Daha sonra bazi sebeplerden dolayi kaptanligimiesperenzaa ya gozum kapali verdim :) iyikide vermisim. Ocak ayinda izine ciktigimda 79 kiloydum suab 88 kiloyum . Kaptanligi biraktigimdan beri yedim ictim ama mutlulugun yemekle olmadigini anladim. Simdi cok faha azimli ve iradeli bir sekilde kendime hedef koymadan en kisa zamanda verebilecegim en cok kiloyi vericem
Destegin için sagol canım ama 59 oldumNeden tatlım? Nerde birinci olan Çiğdem göremiyorum???
Kaç oldun? Temmuz ortasına 1 ay var, gayet güzel toparlarsın!
Tembel tembel yatıp yayılırken gelen misafir kadar kötüsü yok sanırımIyiyim işte fena değilim
Yürüyüşe başlıcam inşallah. Bu aralar misafirim hiç bitmiyo. Tembel tembel yatarken kimse kapımı çalmazdıtabi canım baya protein ağırlıklı bi beslenme olmuş
İyi yapmışsın canım.Bugün yorucu geçse de kendin için sağlığın için güzel adım attın.Son 1,5 saat geçer canım.Aslında sana teşekkür etmeliyim, sen dün hatırlatınca onuda aradan çıkartım. Buhün test verdim ayrıca gelmişken kadın doğum doktoruma göründüm tam kan tahlili verdim.
Şimdi bir ulturason kaldı onuda hallettim mi işim bitiyor( gün bitecek ondan sonra)
1,5 saat kaldı sabır sabır ya sabır
Haberli geliyolar kızz ne diyim bende gelin diyorumTembel tembel yatıp yayılırken gelen misafir kadar kötüsü yok sanırım
Misafir gelmeden giy spor ayakkabılarını at kendini parka,çayıra,çimeneHep soracağım unutuyorum.Annen dukana devam ediyor mu,kaç kilo verdi ?
Esram ,müstakbel kuğu gibi gelinimiz menün çok iyi tatlımSu az ama onu da arttırırsın canım.Zamanla spor da geldi mi çok iyi eksilmeler gelecek bebekim
Tünaydınn
hahaha 2 köfte 2 kaşık yoğurt yemiş kerata protein yüklendim diyor.
Haklı ama iftarı süt ile yapan civcive iki kaşık yoğurt köfte protein bombası gelmişfitcivciv
Hay masallah kuzuna ne cabuk da buyudu artik gulucuklerde atmaya baslamistir :)) kiraz aliyorum ama sapini hic kurutmamistim faydali oluyoraa onu da denerim:))
Hosbulduk canim bekledim bekledim hala ayni yerde sayiyorum sende durumlar nasil
Ne guzel eglenmenize sevindim ayni senin oglan gibi olacak o zaman benimki de bir de asik suratli kimseye sevdirmedi kendini:))
regl gelse cok daha iyi gidecektir ne guzel arti da olmamissin hedefe emin adimlarla gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?