Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün çok güzel, afiyet olsun
Esram hiç bu topa girme, birazdan karbonhidratın yararı konulu bir mesaj gelebilir
Ahahhahahah güldürdün kız beni korkuyorum zaten yorum yaparken
Elifim motive olmuş şekilde dönmen beni çok mutlu etti inanıyorum ikimizde kurtulcaz şu pis kilolardan

Dünkü menü
Sabah 8.00
1 bardak yeşil içecek
1 küçük kase meyveli yoğurt içinde ketentohumu ve chia vardı
Öğlen 13.00
1 küçük boy flatwhite
Saat 17.00
Ice latte
Akşam 20.00
2 küçük but haşlama
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
Su 2 lt
Spor 9000 adım - 135 puan

Selam kızlar. Aç susuz bekliyorum hastahnede.
Gün boyu burdayım sanırım. Haftaneniçinde 4000 adımnarmışım- in-çık-in-çık yapa yapa.
Öğlen kullandığım ilaç vardı aksadı ona üzüldüm.
Şimdi sabırla fenalaşmadan 14.00 ü bekleyeceğim.

Sanah be öğle yemeği nerdeyse yok gibi nasıl idare ediyorsun canım ya maşallah vallahi.

Afiyet olsun canım.2kare bitter de ilk gününün nazarlığı olsun.Menün genel olarak güzel.Su ve spor da iyi.En kötü ihtümalle haftaya listedesin canım.

Canım toparlarsın,hiç moralini bozma.
Bayram tüm takımı etkiledi ,senin bir de gezmeli yemeli içmeli görümceli misafirin vardı.Neyse ki bugün gidiyorlar

Çıktım
Cumaya toparlarim biraz insallah

Canım bugün attığın adımlar çok iyi,sabit oluşun başarı gibi görünse de 25 mayısta 58,2 iken neredeyse 1 ayda 600 gram vermişsin.bence nerede hata yaptığını düşünmenin zamanı geldi de geçiyor tatlım.
Deneme süresinde çok iyi kilo verdin , çünkü hem diyete yeni başlamıştın hem de yanlış hatırlamıyorsam çok iyi spor yapıyordun.Menülerin düzensiz ve katılımın da az.

Ben kilo bildirim yapmaya geldim :)
Ve 57,6 kilomu korumusum...
Bugun yaklasik olarak 18000 adim :)
270 adim
Aksam salata yedim :)

Hadi ya kimse kalmadı mı ben 60 kiloda kaldım 55 i bir türlü göremedim çıktıktan sonra
55’e az kalmış canım.Kalan 5 kiloyu da verirsin.
Çok iyi ya, ben seni gecmistim, yine gerinde kaldim
Sen neden boş yere kendine yükleniyorsun ki.Arada tökezleyebiliriz kaldı ki olan oldu biten bitti.Benim sana azmine inancım tam.Hiç moral bozmak yok.Efsane çiğdem geri dönsün.
Çiğdemlerime nazar değdi sanırım biri firarda diğeri depresyonda.ikinizi de girdiğiniz delikte bırakmam.benden öyle kolay kurtulamazsınız.
canım şeker bilindiği üzere bağımlılık.Vücuduna ne kadar çok şeker alırsan ,vücudun da o kadar çok şeker istiyor.bol hareket ve güzel menüler bekliyorum.
Sanırım ben iddiayi kaybedicem
sanırım ben seni bi temiz dövücem

Afiyet olsun canım.Biraz daha iyi menün.
Akşam yoğurdu daha fazla yiyebilirdin.Eşin yoktu evde yemek yapmaya üşendin tarhana çorbası kolayına geldi bi çorba ile geçiştirdin değil mi? Biraz karbonhidrat miktarın yükse olsa da iyi menün,
Su iç ,su ile beraber ilacını iç.Spor yap civcivim
ben de sallayıp durdum sonunda eandevu aldım artık mecburen giderim.Bugünlerde onu da arasan çıkarırsan iyi olur canım.
Günaydııııınnnnn
Günaydınnn mutlu bol enerji dolu bir gün olsun canım.

Esram ,müstakbel kuğu gibi gelinimiz menün çok iyi tatlım Su az ama onu da arttırırsın canım.Zamanla spor da geldi mi çok iyi eksilmeler gelecek bebekim
Tünaydınn
Ekmek nektari patates tarhana hurma karbonhidrat :) evet köfteyle yoğurtta protein
hahaha 2 köfte 2 kaşık yoğurt yemiş kerata protein yüklendim diyor.
Haklı ama iftarı süt ile yapan civcive iki kaşık yoğurt köfte protein bombası gelmiş fitcivciv

Esram hiç bu topa girme, birazdan karbonhidratın yararı konulu bir mesaj gelebilir
Hahahaha
Kahvaltıda ekmek arasına koyduğum beyaz ezine peynir ve bir adet salatalık yedim. Dün akşam da kuru fasulye ve bolca salata yemiştim. Ayrıca dün yarım saat zumba yaptım.
Afiyet olsun .Menülerini (sabah-öğle-akşam,su miktarı ve sporşeklinde) gün sonunda ya da en geç bir sonraki gün öğleden önce toplu olarak liste halinde yazarsan daha iyi olur canım. Aklında kaldığı kadar tahmini saatlerini de yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Spor puanları da haftalık eşli spor ve kilo yarışmalarımız oluyor. Bu yarışlarda puanı çok olan kazanıyor.bu hafta bayram dolayısıyla yarış olmadı ama perşembe geceden listeleri düzenlerim cumadan cumaya spor yarışı başlar tekrar.
Buradaki menü yorumları da herkes bilgisi dahilinde yorum yapıyor.Bildiğim kadarıyla takımların hiçbirisinde diyetisteb yok.Bizim takımda da diyetisyen ve ya doktor yok.

Kıymanın suyunda bile protein var canısı
Afiyet olsun Sultan’ımm
Afiyet olsun Nur’cum.Nasılsın tatlım Regl geldi mi

Insallah canim :) sen nasilsin
Iyiyim işte fena değilim
Yürüyüşe başlıcam inşallah. Bu aralar misafirim hiç bitmiyo. Tembel tembel yatarken kimse kapımı çalmazdı tabi canım baya protein ağırlıklı bi beslenme olmuş

ben de sallayıp durdum sonunda eandevu aldım artık mecburen giderim.Bugünlerde onu da arasan çıkarırsan iyi olur canım.

Aslında sana teşekkür etmeliyim, sen dün hatırlatınca onuda aradan çıkartım. Buhün test verdim ayrıca gelmişken kadın doğum doktoruma göründüm tam kan tahlili verdim.
Şimdi bir ulturason kaldı onuda hallettim mi işim bitiyor( gün bitecek ondan sonra )

1,5 saat kaldı sabır sabır ya sabır

Canımm çok sevindim dönüşüne.Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman.Zaten takım bu hafta tırtladıHaftata hepiniz bir atak yapıp bizi şampiyon yaparsınız.
Rüzgar ve Ece kuzusu nasıl canım?

Iyiyim işte fena değilim

Yürüyüşe başlıcam inşallah. Bu aralar misafirim hiç bitmiyo. Tembel tembel yatarken kimse kapımı çalmazdı tabi canım baya protein ağırlıklı bi beslenme olmuş
Tembel tembel yatıp yayılırken gelen misafir kadar kötüsü yok sanırım
Misafir gelmeden giy spor ayakkabılarını at kendini parka,çayıra,çimeneHep soracağım unutuyorum.Annen dukana devam ediyor mu,kaç kilo verdi ?

İyi yapmışsın canım.Bugün yorucu geçse de kendin için sağlığın için güzel adım attın.Son 1,5 saat geçer canım.
İnşallah güzel sağlıklı haberler alır,bağırsak sorununa şifa bulursun canım

Haberli geliyolar kızz ne diyim bende gelin diyorum bu cumartesi kızlarla toplanalım dedik. Benim dışımda hepsi evli ve evleri birbirine yakın olduğundan genellikle onlara gidiyoruz. Sırf gün menüsüyle karşılaşmamak için bize davet ettim annem dukana ramazanda ara vermişti. 3 kilo aldı. Şimdi tekrar devam ediyor. Güzel kilo veriyo dukanla

herşeyden yiyorum herşeyden tarhananın içine de peynir rendeledim aslında şimdi aklıma geldi

Evet canım birara yavaş veriyordum şuan çok güzel gidiyor cumayı meraktayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…