Afiyet olsun canım.Biraz daha iyi menün.
Akşam yoğurdu daha fazla yiyebilirdin.Eşin yoktu evde yemek yapmaya üşendin tarhana çorbası kolayına geldi bi çorba ile geçiştirdin değil mi? Biraz karbonhidrat miktarın yükse olsa da iyi menün,
Su iç ,su ile beraber ilacını iç.Spor yap civcivim
ben de sallayıp durdum sonunda eandevu aldım artık mecburen giderim.Bugünlerde onu da arasan çıkarırsan iyi olur canım.
Günaydınnnmutlu bol enerji dolu bir gün olsun canım.
Peynir de protein nasıl unuttun civcivimherşeyden yiyorum herşeydentarhananın içine de peynir rendeledim aslında şimdi aklıma geldi
Senin mezuniyetin yakın canımEvet canım birara yavaş veriyordum şuan çok güzel gidiyor cumayı meraktayım :)
Bütün eşler kuru pilava bayılıyor galiba.Benim eşim de çok sever.Bir gün önceden kalmış kurufasulyeye bayılr.Bugün daha da iyi olacak inş canım eşim evdeydi ona kuru pilav vardı ben sevmiyorum pek
Açlık çekiyorum ama mutluyum :)
Habersiz geliyorlar sandım kuzu:) Arkadaşların yeni evliyse, gün menüsü,sunum çılgınlığı yaşıyorlarsa kilo da alıyorlardır size davet et aç bırakHaberli geliyolar kızz ne diyim bende gelin diyorumbu cumartesi kızlarla toplanalım dedik. Benim dışımda hepsi evli ve evleri birbirine yakın olduğundan genellikle onlara gidiyoruz. Sırf gün menüsüyle karşılaşmamak için bize davet ettim annem dukana ramazanda ara vermişti. 3 kilo aldı. Şimdi tekrar devam ediyor. Güzel kilo veriyo dukanla
Aminnnnn canım. Vallahi açlığa dayanamıyorum midem büzüldü ama az kaldı. Allah dermansız dert vermesin. Güzel haberlerle gelirim inşallahİyi yapmışsın canım.Bugün yorucu geçse de kendin için sağlığın için güzel adım attın.Son 1,5 saat geçer canım.
İnşallah güzel sağlıklı haberler alır,bağırsak sorununa şifa bulursun canım
Ramazanda sadece tatlı ile beslenen biri olarak o bitterlerde birkaç güne hayatımdan çıkar.Afiyet olsun canım.2kare bitter de ilk gününün nazarlığı olsun.Menün genel olarak güzel.Su ve spor da iyi.En kötü ihtümalle haftaya listedesin canım.
Evet gülücükler agucuklar havada uçuşuyorHay masallah kuzuna ne cabuk da buyudu artik gulucuklerde atmaya baslamistir :)) kiraz aliyorum ama sapini hic kurutmamistim faydali oluyoraa onu da denerim:))
Hosbulduk canim bekledim bekledim hala ayni yerde sayiyorum sende durumlar nasil
Ne guzel eglenmenize sevindim ayni senin oglan gibi olacak o zaman benimki de bir de asik suratli kimseye sevdirmedi kendini:))
regl gelse cok daha iyi gidecektir ne guzel arti da olmamissin hedefe emin adimlarla gidiyorsun
Kız zaten bi tanesi var dünyaları yiyor, bir de daha 6 aylık bebişi var 48 kiloHabersiz geliyorlar sandım kuzu:) Arkadaşların yeni evliyse, gün menüsü,sunum çılgınlığı yaşıyorlarsa kilo da alıyorlardır size davet et aç bırakkız o senin büşra çok tırt çıktı yw
O’nu esefle konadığımı söyle,yediği abur cuburların da totosuna göbeğine löp löp et olarak döndüğünü bildiğimi söyle
Seni gördüm daha iyi oldum canım,
dondum artik canim :) aslinda haftaya gelcektim ama tartiya cikinca vakit kaybetmemem gerektigini anladin
hosbuldum canim nasilsin
En son bir dilim baklavanın kan şekerini dengeleyeceğim yazmıştıMenün çok güzel, afiyet olsun
Ahahhahahah güldürdün kız benikorkuyorum zaten yorum yaparken
Elifim motive olmuş şekilde dönmen beni çok mutlu ettiinanıyorum ikimizde kurtulcaz şu pis kilolardan
oyy canım benim, az kaldı sıkıntı olmaz inşallahSelam kızlar. Aç susuz bekliyorum hastahnede.
Gün boyu burdayım sanırım. Haftaneniçinde 4000 adımnarmışım- in-çık-in-çık yapa yapa.
Öğlen kullandığım ilaç vardı aksadı ona üzüldüm.
Şimdi sabırla fenalaşmadan 14.00 ü bekleyeceğim.
Canım çabuk aldığını çabuk verirsin ben inanıyorum sana, en olmadı sabit çıkmaya bak e mi canım benimDestegin için sagol canım ama 59 oldum
20 günde 4 kilo cok zor
ooo hadi gözün aydın canım, sen oğlunu yolla bize, göresimiz geldiBütün eşler kuru pilava bayılıyor galiba.Benim eşim de çok sever.Bir gün önceden kalmış kurufasulyeye bayılr.
Eşim bu gece gelecek nihayet.Neredeyse 10 gündür yok.Özledim yaw
NeyySeni gördüm daha iyi oldum canım,geçen geçti bugünden itibaren gitmeye başlar o kilocuklar sen döndün ya
En son bir dilim baklavanın kan şekerini dengeleyeceğim yazmıştıfitcivciv değil mi canısı
oyy canım benim, az kaldı sıkıntı olmaz inşallah
Seni gördüm daha iyi oldum canım,geçen geçti bugünden itibaren gitmeye başlar o kilocuklar sen döndün ya
En son bir dilim baklavanın kan şekerini dengeleyeceğim yazmıştıfitcivciv değil mi canısı
oyy canım benim, az kaldı sıkıntı olmaz inşallah
Kız zaten bi tanesi var dünyaları yiyor, bir de daha 6 aylık bebişi var 48 kilohiç halden anlamaz. Ona gidince dünyanın bütün karbonhidratlarını önüne serer ben onlara köfte yada et yaparim yanına salata çorba vs oh mis büşra sevgili yaptı bi yandan ingilizce çalışıyor ve iş arama çabaları o yüzden takıma adapte olamadı ama bu ara hiç iştahı yok
Canımm çok sevindim dönüşüne.Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman.Zaten takım bu hafta tırtladıHaftata hepiniz bir atak yapıp bizi şampiyon yaparsınız.
Rüzgar ve Ece kuzusu nasıl canım?
Neyybunu duyan beslenme uzmanları
Destegin için sagol canım ama 59 oldum
20 günde 4 kilo cok zor
Peynir de protein nasıl unuttun civcivimRamazanda menülerin kötüydü canım ama şimdi daha iyi.Gerçi ramazanda yorumlanacak menü yoktu ki Aç sefil civciv vardı.
Senin mezuniyetin yakın canımAz yediğin için az gidiyordu.Suyu arttırıp spor da yaptın mı kanatlanıp uçtun civcivim
Bütün eşler kuru pilava bayılıyor galiba.Benim eşim de çok sever.Bir gün önceden kalmış kurufasulyeye bayılr.
Eşim bu gece gelecek nihayet.Neredeyse 10 gündür yok.Özledim yaw
Daha ne inciler var bak başladı dökülmeyeNeyybunu duyan beslenme uzmanları
Kemal paşa da paşa paşa düzenliyordur o şekeri canım benimevet öyleymiş ama benim suçum değil araştırmalar öyle diyor :)
kemalpaşa tatlısı vardı menüde elimin tersiyle ittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?