Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün daha da iyi olacak inş canım eşim evdeydi ona kuru pilav vardı ben sevmiyorum pek
Açlık çekiyorum ama mutluyum :)

herşeyden yiyorum herşeyden tarhananın içine de peynir rendeledim aslında şimdi aklıma geldi
Peynir de protein nasıl unuttun civcivimRamazanda menülerin kötüydü canım ama şimdi daha iyi.Gerçi ramazanda yorumlanacak menü yoktu kiAç sefil civciv vardı.
Evet canım birara yavaş veriyordum şuan çok güzel gidiyor cumayı meraktayım :)
Senin mezuniyetin yakın canım Az yediğin için az gidiyordu.Suyu arttırıp spor da yaptın mı kanatlanıp uçtun civcivim

Bugün daha da iyi olacak inş canım eşim evdeydi ona kuru pilav vardı ben sevmiyorum pek
Açlık çekiyorum ama mutluyum :)
Bütün eşler kuru pilava bayılıyor galiba.Benim eşim de çok sever.Bir gün önceden kalmış kurufasulyeye bayılr.
Eşim bu gece gelecek nihayet.Neredeyse 10 gündür yok.Özledim yaw

Habersiz geliyorlar sandım kuzu:) Arkadaşların yeni evliyse, gün menüsü,sunum çılgınlığı yaşıyorlarsa kilo da alıyorlardır size davet et aç bırakkız o senin büşra çok tırt çıktı yw
O’nu esefle konadığımı söyle,yediği abur cuburların da totosuna göbeğine löp löp et olarak döndüğünü bildiğimi söyle

Aminnnnn canım. Vallahi açlığa dayanamıyorum midem büzüldü ama az kaldı. Allah dermansız dert vermesin. Güzel haberlerle gelirim inşallah

Evet gülücükler agucuklar havada uçuşuyor Netten de bak ama ben ödem atar diye biliyorum canımDaha başlayamadım ama içmeye

Kız zaten bi tanesi var dünyaları yiyor, bir de daha 6 aylık bebişi var 48 kilo hiç halden anlamaz. Ona gidince dünyanın bütün karbonhidratlarını önüne serer ben onlara köfte yada et yaparim yanına salata çorba vs oh mis büşra sevgili yaptı bi yandan ingilizce çalışıyor ve iş arama çabaları o yüzden takıma adapte olamadı ama bu ara hiç iştahı yok

dondum artik canim :) aslinda haftaya gelcektim ama tartiya cikinca vakit kaybetmemem gerektigini anladin

hosbuldum canim nasilsin
Seni gördüm daha iyi oldum canım, geçen geçti bugünden itibaren gitmeye başlar o kilocuklar sen döndün ya
Menün çok güzel, afiyet olsun

Ahahhahahah güldürdün kız beni korkuyorum zaten yorum yaparken

Elifim motive olmuş şekilde dönmen beni çok mutlu etti inanıyorum ikimizde kurtulcaz şu pis kilolardan
En son bir dilim baklavanın kan şekerini dengeleyeceğim yazmıştı fitcivciv değil mi canısı
oyy canım benim, az kaldı sıkıntı olmaz inşallah

Destegin için sagol canım ama 59 oldum
20 günde 4 kilo cok zor
Canım çabuk aldığını çabuk verirsin ben inanıyorum sana, en olmadı sabit çıkmaya bak e mi canım benim
Bütün eşler kuru pilava bayılıyor galiba.Benim eşim de çok sever.Bir gün önceden kalmış kurufasulyeye bayılr.
ooo hadi gözün aydın canım, sen oğlunu yolla bize, göresimiz geldi

Dut hem de ağaçtan yemi toplanmış iki kaşık kadar yedim, öğle yemeği olsunbaşka yiyemem de mi

Neyy bunu duyan beslenme uzmanları

evet öyleymiş ama benim suçum değil araştırmalar öyle diyor :)
kemalpaşa tatlısı vardı menüde elimin tersiyle ittim

ya medgıc nerde ya

Canımm çok sevindim dönüşüne.Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman.Zaten takım bu hafta tırtladıHaftata hepiniz bir atak yapıp bizi şampiyon yaparsınız.
Rüzgar ve Ece kuzusu nasıl canım?

cuma artı gelmemek için akşam yemeklerini minumum a düşürcem inş kemalpaşa tatlısı bana baktı ben ona vedalaştık

artırdım suyu canım sabahtan beri en az 5 6 kere wc ye gittim bayramda sendeledim evet ama dün toparlandım akşam az yiyip bugünde tatlı yemeyince kendime güvenim geldi çok şükür
ramazanda cidden az yedim şimdi böyle az az sık sık yiyiyorum

Aynen bir japon atasözü derki kurufasulye sevmeyen Türk erkeğinin türklüğünden şüphe ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…