- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ben erkeğe erkek dimem kuru yemezse der gibi olduAynen bir japon atasözü derki kurufasulye sevmeyen Türk erkeğinin türklüğünden şüphe ederim
ben emzordigim icin asiri zorlayamiyorum kendimi sen istedikten sonra cok rahat yetisirsin bana onemli olan baslamandiBen aradaki farkı baya artırıp 80e dayandım
Acaba nerelerden buluyosun bu bilgilerievet papates kızartması da kilo aldırmıyor onun yanında kullandığımız soslar kilo yapıyormuş . çok araştırmacıyımdır
Kız zaten bi tanesi var dünyaları yiyor, bir de daha 6 aylık bebişi var 48 kilohiç halden anlamaz. Ona gidince dünyanın bütün karbonhidratlarını önüne serer ben onlara köfte yada et yaparim yanına salata çorba vs oh mis büşra sevgili yaptı bi yandan ingilizce çalışıyor ve iş arama çabaları o yüzden takıma adapte olamadı ama bu ara hiç iştahı yok
Ramazan ve bayram dönüşü için gayet iyisin.Hatta izin döneminde de çok iyi idare etmişsin.Ramazanda sadece tatlı ile beslenen biri olarak o bitterlerde birkaç güne hayatımdan çıkar.
Hahahahahaevet papates kızartması da kilo aldırmıyor onun yanında kullandığımız soslar kilo yapıyormuş . çok araştırmacıyımdır
bu yeni halin daha iyi canım.Baş dönmelerin de olmaz artık.artırdım suyu canım sabahtan beri en az 5 6 kere wc ye gittim bayramda sendeledim evet ama dün toparlandım akşam az yiyip bugünde tatlı yemeyince kendime güvenim geldi çok şükür
ramazanda cidden az yedim şimdi böyle az az sık sık yiyiyorum
Erkek dediğin yer kuruyu, sever karıyıBen erkeğe erkek dimem kuru yemezse der gibi oldu
Bu akşamı ve özellikle yarın akşam öğününü hafif atlatırsan eksi ile gelirsin.Evet kilo bildirimimi yapayim
2 hafta once cuma. 72.5 kg ilk sayfaya gore
Bugun 73.2 ile 73.1 kg arasinda gidip geldi
Fark + 700
2 gun var ben bunu cok rahat eksiye gotururum :)))
Maşallah canım15 dk cezam vardı ama 45 dk pilates yapıldı:)esperenzaa
Dedim ben sana derinlerde bir yerlerde şair ruhun saklanıyor diyeHahahahahaKemalpaşa da iyi ama çevresi kötü Kemalpaşa kilo aldırmıyor yanında içtiğin su yarıyor canım
bu yeni halin daha iyi canım.Baş dönmelerin de olmaz artık.
Erkek dediğin yer kuruyu, sever karıyıKarı kelimesi kötü ifade olsa da kafiyeli oldu yaw
Bu akşamı ve özellikle yarın akşam öğününü hafif atlatırsan eksi ile gelirsin.
Yarına buralarda olamazsam bilin ki kaptan harp malulüCanım çabuk aldığını çabuk verirsin ben inanıyorum sana, en olmadı sabit çıkmaya bak e mi canım benim
ooo hadi gözün aydın canım, sen oğlunu yolla bize, göresimiz geldi
kesinlikle başarırsın canım çok iyiEvet kilo bildirimimi yapayim
2 hafta once cuma. 72.5 kg ilk sayfaya gore
Bugun 73.2 ile 73.1 kg arasinda gidip geldi
Fark + 700
2 gun var ben bunu cok rahat eksiye gotururum :)))
HahahaDedim ben sana derinlerde bir yerlerde şair ruhun saklanıyor diye
Canım sen bayrama gitmeden önce motivasyon kaybı yaşamıştın.Aile ziyareti senin için hem moral motivasyon olarak hem de tartıdaki sonuç olarak çok iyi bence.1 hafta anne yemekleri ve bayram gezmelerinden sonra bence fena degil sonuc dimi acikcasi daha fazla bekliyordum ben cok sevindim bu rakama
Yarına buralarda olamazsam bilin ki kaptan harp malulüburalarda olursam bilin ki eşim 10 günde iş aile ziyareti derken pert olmuş
Sağol canım.
Töbe töbeee ne ka ayıpYarına buralarda olamazsam bilin ki kaptan harp malulüburalarda olursam bilin ki eşim 10 günde iş aile ziyareti derken pert olmuş
Sağol canım.
Acaba nerelerden buluyosun bu bilgilerio sitelere güvensek en ideal menü büyük bir burger + kola + king boy patates + baklava
Benim için bul bariburger kola terbiyeli tavuk hiç sevmem sevsem yararlarını da bulurdum illa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?