Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ramazanda sadece tatlı ile beslenen biri olarak o bitterlerde birkaç güne hayatımdan çıkar.
Ramazan ve bayram dönüşü için gayet iyisin.Hatta izin döneminde de çok iyi idare etmişsin.
Bir de canım senin hedefin kaçtı? listelerden bakarım da biraz kolaycılık yapayım dedim

evet papates kızartması da kilo aldırmıyor onun yanında kullandığımız soslar kilo yapıyormuş . çok araştırmacıyımdır
HahahahahaKemalpaşa da iyi ama çevresi kötüKemalpaşa kilo aldırmıyor yanında içtiğin su yarıyor canım
bu yeni halin daha iyi canım.Baş dönmelerin de olmaz artık.
Ben erkeğe erkek dimem kuru yemezse der gibi oldu
Erkek dediğin yer kuruyu, sever karıyıKarı kelimesi kötü ifade olsa da kafiyeli oldu yaw
Evet kilo bildirimimi yapayim
2 hafta once cuma. 72.5 kg ilk sayfaya gore
Bugun 73.2 ile 73.1 kg arasinda gidip geldi
Fark + 700

2 gun var ben bunu cok rahat eksiye gotururum :)))
Bu akşamı ve özellikle yarın akşam öğününü hafif atlatırsan eksi ile gelirsin.

Dedim ben sana derinlerde bir yerlerde şair ruhun saklanıyor diye

Canım çabuk aldığını çabuk verirsin ben inanıyorum sana, en olmadı sabit çıkmaya bak e mi canım benim
ooo hadi gözün aydın canım, sen oğlunu yolla bize, göresimiz geldi
Yarına buralarda olamazsam bilin ki kaptan harp malulüburalarda olursam bilin ki eşim 10 günde iş aile ziyareti derken pert olmuş
Sağol canım.

1 hafta anne yemekleri ve bayram gezmelerinden sonra bence fena degil sonuc dimi acikcasi daha fazla bekliyordum ben cok sevindim bu rakama
Canım sen bayrama gitmeden önce motivasyon kaybı yaşamıştın.Aile ziyareti senin için hem moral motivasyon olarak hem de tartıdaki sonuç olarak çok iyi bence.

Yarına buralarda olamazsam bilin ki kaptan harp malulüburalarda olursam bilin ki eşim 10 günde iş aile ziyareti derken pert olmuş
Sağol canım.
Hangisini istesem bilemedim kibiz bağrımıza bir günlüğüne daş basarız, kocacığın “TAŞ”(bu sen oluyorsun) bassın bağrına diyekelimelrre raks ettirdim bee

Öğlen saat 12:00 de yemeğimi yedim.
Bir küçük karnıyarık. Bir kepçeden az cacık bir tabak salata 5 küçük boy mercimek köftesi bir kaşıktan az pilav ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…