Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canım ❤

Hakkaten beni bi dov sen yaaa, söyle bi silkelenmeye ihtiyacim var. Bugun başlayacaktım guya ama kahvaltıda çok acıktım, bir haftadir yemekten dolayi karnım alıştı iyice. Aksama kabakla kurtarabilirim insallah

Hangisini istesem bilemedim kibiz bağrımıza bir günlüğüne daş basarız, kocacığın “TAŞ”(bu sen oluyorsun) bassın bağrına diyekelimelrre raks ettirdim bee
Hahaha
Sen çok yaşa e mi? Hatta çok çok mutlu da yaşa
@medgic26 tülayyyyyyyyy döööönnn Bayram bitti kız sen neyin bayramındasın bakayım hala
Tülay en son perşembe buradaymış. Bayramda kayınvalidesini doğramış olma ihtimalini düşünmüyor değilim
Töbe töbeee ne ka ayıp
En sevdiğin konulardandı oysa
hiç de sevmezsin bu konuları de mi
sevmez hatta seveni de sevmez

İyi şükür. Bu hafta mızmız değildi hiç. Sanırım gazlar bitiyo artık onun etkisi. Sabah sporumu rahatça yapabiliyorum
Maşallah
Genelde 3 aylıkken gaz sıkıntısı geçiyor.Büyüyor minik daha da keyifli dönemleriniz başlayacak canım.
Hakkaten beni bi dov sen yaaa, söyle bi silkelenmeye ihtiyacim var. Bugun başlayacaktım guya ama kahvaltıda çok acıktım, bir haftadir yemekten dolayi karnım alıştı iyice. Aksama kabakla kurtarabilirim insallah
toparlarsın canım,ramazan da bitti artık spor da gelir inan çok iyi sonuçlar alırsın.zaten yarın gece yeni spor eşleşmelerini yapacağım,cumadan cumaya
evet su an kafami sifirladim iyi bir motivasyonla kaldigim yerden devam edecegim hedefe kadar da artik oyalanmak yok insallah
İşte görmek istediği becezey

Haftaya tüm takım bomba gibi eksilerle gelmezse hepinizi yerim.

Kahvaltıda ekmek arasına koyduğum beyaz ezine peynir ve bir adet salatalık yedim. Dün akşam da kuru fasulye ve bolca salata yemiştim. Ayrıca dün yarım saat zumba yaptım.
Ekmek arası demişsin canım ,ekmeğin boyutu,ve türü nedir?
Öğlen saat 12:00 de yemeğimi yedim.
Bir küçük karnıyarık. Bir kepçeden az cacık bir tabak salata 5 küçük boy mercimek köftesi bir kaşıktan az pilav ve su
Karnıyarık kuzartma ise kötü.5 tane küçük de olsa mercimek köftesi fazla,bir kaşıktan az pilava da gerek yoktu.
Bugün alman gereken karbonhidratı fazlasıyla almışsın.
Dün de kuru fasulye yemiştin o da karbonhidrat ve kontrollü yememiz gerekiyor.Bu kadar çok karbonhidrat kilo vermeni yavaşlatır.
Daha önce de söyledim sanırım görmedin .Menünü gün sonunda toplu yazarsan daha iyi olur canım.Böyle yorum yapmak zor oluyor.

Yakında olsa yeme bana çok sağlıksız geliyor Canan karatay ne diyor en sağlıklı fastfood lahmacun burger hamburger şinitzel terbiyeli tavuklar boş işler ben iyi ki sevmiyorum
Yok yok yemiyorum ama severim yani kilo problemim olmasa hep yerdim

Kız hormonlarım ölmüş benim

Menü güzel, bol eksikli haftalar diliyorum, cgdmk dövsek mi ?

Evet şu an iyim, açıkçası kendimce iyi gidiyorum, agustos başına 52 kilo olacağım:)
tabi sizlerin destekleriyle!!!

Su metabolizmandan biraccik bana da versene ☺
Bugün düne nazaran daha iyiydim. Yarın insallah sut detoksu yapicam bakalim, bütün umudu ona bagladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…