- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
hiç de sevmezsin bu konuları de miTöbe töbeee ne ka ayıp
Benim için bul bari
İyi şükür. Bu hafta mızmız değildi hiç. Sanırım gazlar bitiyo artık onun etkisi. Sabah sporumu rahatça yapabiliyorumMaşallah canımKızın nasıl iyi mi?
Kız normalde severimde bu sıcaklarda da hayal bile edemiyorumhiç de sevmezsin bu konuları de mi
Ama çok yakın burger bizeBulayım ben burgeri yemek için tam 5 saat burgerciye yürüdüm derdim al sana sebep
evet su an kafami sifirladim iyi bir motivasyonla kaldigim yerden devam edecegim hedefe kadar da artik oyalanmak yok insallahCanım sen bayrama gitmeden önce motivasyon kaybı yaşamıştın.Aile ziyareti senin için hem moral motivasyon olarak hem de tartıdaki sonuç olarak çok iyi bence.
Hosgeldin canım ❤Yeni gelen arkadaslar icin kendimi tanitayim.
Ismim Elif 26 yasindayim. 2 cocugum var biri 3 bucuk biri 1 bucuk yasinda. Sanirim 2 -2.5 ay once burda kaptandim. Daha sonra bazi sebeplerden dolayi kaptanligimiesperenzaa ya gozum kapali verdim :) iyikide vermisim. Ocak ayinda izine ciktigimda 79 kiloydum suab 88 kiloyum . Kaptanligi biraktigimdan beri yedim ictim ama mutlulugun yemekle olmadigini anladim. Simdi cok faha azimli ve iradeli bir sekilde kendime hedef koymadan en kisa zamanda verebilecegim en cok kiloyi vericem
Hakkaten beni bi dov sen yaaa, söyle bi silkelenmeye ihtiyacim var. Bugun başlayacaktım guya ama kahvaltıda çok acıktım, bir haftadir yemekten dolayi karnım alıştı iyice. Aksama kabakla kurtarabilirim insallah55’e az kalmış canım.Kalan 5 kiloyu da verirsin.
Sen neden boş yere kendine yükleniyorsun ki.Arada tökezleyebiliriz kaldı ki olan oldu biten bitti.Benim sana azmine inancım tam.Hiç moral bozmak yok.Efsane çiğdem geri dönsün.
Çiğdemlerime nazar değdi sanırımbiri firarda diğeri depresyonda.ikinizi de girdiğiniz delikte bırakmam.benden öyle kolay kurtulamazsınız.
canım şeker bilindiği üzere bağımlılık.Vücuduna ne kadar çok şeker alırsan ,vücudun da o kadar çok şeker istiyor.bol hareket ve güzel menüler bekliyorum.
sanırım ben seni bi temiz dövücem
Kız normalde severimde bu sıcaklarda da hayal bile edemiyorum
Ama çok yakın burger bize
HahahaHangisini istesem bilemedim ki biz bağrımıza bir günlüğüne daş basarız, kocacığın “TAŞ”(bu sen oluyorsun) bassın bağrına diye kelimelrre raks ettirdim bee
Tülay en son perşembe buradaymış. Bayramda kayınvalidesini doğramış olma ihtimalini düşünmüyor değilim
En sevdiğin konulardandı oysaTöbe töbeee ne ka ayıp
sevmez hatta seveni de sevmezhiç de sevmezsin bu konuları de mi
Maşallahİyi şükür. Bu hafta mızmız değildi hiç. Sanırım gazlar bitiyo artık onun etkisi. Sabah sporumu rahatça yapabiliyorum
toparlarsın canım,ramazan da bitti artık spor da gelir inan çok iyi sonuçlar alırsın.zaten yarın gece yeni spor eşleşmelerini yapacağım,cumadan cumayaHakkaten beni bi dov sen yaaa, söyle bi silkelenmeye ihtiyacim var. Bugun başlayacaktım guya ama kahvaltıda çok acıktım, bir haftadir yemekten dolayi karnım alıştı iyice. Aksama kabakla kurtarabilirim insallah
İşte görmek istediği becezeyevet su an kafami sifirladim iyi bir motivasyonla kaldigim yerden devam edecegim hedefe kadar da artik oyalanmak yok insallah
Ekmek arası demişsin canım ,ekmeğin boyutu,ve türü nedir?Kahvaltıda ekmek arasına koyduğum beyaz ezine peynir ve bir adet salatalık yedim. Dün akşam da kuru fasulye ve bolca salata yemiştim. Ayrıca dün yarım saat zumba yaptım.
Karnıyarık kuzartma ise kötü.5 tane küçük de olsa mercimek köftesi fazla,bir kaşıktan az pilava da gerek yoktu.Öğlen saat 12:00 de yemeğimi yedim.
Bir küçük karnıyarık. Bir kepçeden az cacık bir tabak salata 5 küçük boy mercimek köftesi bir kaşıktan az pilav ve su
Yok yok yemiyorum ama severim yani kilo problemim olmasa hep yerdimYakında olsa yeme bana çok sağlıksız geliyor Canan karatay ne diyor en sağlıklı fastfood lahmacunburger hamburger şinitzel terbiyeli tavuklar boş işler ben iyi ki sevmiyorum
Kız hormonlarım ölmüş benimHahaha
Sen çok yaşa e mi? Hatta çok çok mutlu da yaşa
Tülay en son perşembe buradaymış. Bayramda kayınvalidesini doğramış olma ihtimalini düşünmüyor değilim
En sevdiğin konulardandı oysa
sevmez hatta seveni de sevmez
Destegin için sagol canım ama 59 oldum
20 günde 4 kilo cok zor
Menü güzel, bol eksikli haftalar diliyorum,Kozlar günaydıııııııııınnnn
Dün sızmışım resmen, sorulan sorulara falan saçma sapan şeyler söyledimeşim ne diyon deyince aa ben ne dedim, dedim
Menüme geçeyim
Sabah 1 h yumurta, domates salatalık zeytin ve çeyrekten de küçük simit( okulda yaptık kahvaltıyı)
ara koca bir tabak yoğurt
Akşam(18.0)
Dünden musakka ve 3fırın köfte( fırında patates köfte yapmıştım ama özellikle patlıcan yedim nasıl olsa kıymalı protein var diye)
Ara biberiye çayı
2-3 kaşık haşlanmış nohut(oğluma yedirirken)
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
esperenzaa m, cgdmk Azyiyen_azimli
Evet şu an iyim, açıkçası kendimce iyi gidiyorum, agustos başına 52 kilo olacağım:)Ooo kimleri görüyoruzHoş geldin canım
Moralini bozma, rahatlayıp dört kolla tekrar sarılacağğın bi dönem olduğunu düşünBaşaracaksın rakibem Yoksa kurtulamazsın dilimden
Bir ileri bir geri durumundasın canım, topla kendini e mi
canım benim ihmal etme e mi
Su metabolizmandan biraccik bana da versene ☺esperenzaa şu Çiğdem’i temiz bir dövsen mi ?
Kaldı kı bende çok kaçamak yaptım, hem 59-55 inmek neden olmasın? 1 kg versen haftada en azindan daha çok yaklaşırsın... ki 5 günde 1 kg verebilirsin hareket artırarak
Seninde metabolizman gayet iyi bence :)Su metabolizmandan biraccik bana da versene ☺
Bugün düne nazaran daha iyiydim. Yarın insallah sut detoksu yapicam bakalim, bütün umudu ona bagladim
Hem ye hem dovMenü güzel, bol eksikli haftalar diliyorum,cgdmk dövsek mi ?
Seninle kapisamaz bile metabolizmam ☺Seninde metabolizman gayet iyi bence :)
Kaç yaşındaydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?