Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar
İncir ve kuru üzümle idare ediyorum
Akşam ne yiyeceğimi düşünmekle mesgulum
Sizlerin nasıl gidiyor
Ben iyiyim tatlım akşama taze fasulye,salata yoğurt yerim.
Yok yok yemiyorum ama severim yani kilo problemim olmasa hep yerdim

Kız hormonlarım ölmüş benim
Ölmemiştir ,ölü taklidi yapıyordur
Bu cuma tartı sonrası hepinizi iyi silkeleyeceğim zaten önümüzdeki cumaya aç sefil mi dolaşırsınız bilmem spordan helak mı olursunuz onu da bilemem ama haftaya iyi eksi ile gelmeyeni takımın ortasında ezikleyeceğim
Beni yormayın sen çiğdem’e giriş sağlı sollu,çiğdem de sana girişsin sonra sultan da ikinize birden yüklensin

Zaten bugün reglim tam 20 gün gecikti. Var bi dengesizlik bende

55 canım hedef kilom.
Izindeyim diye yan gelip yatmadım
Sadece kk de takım kuralları biraz beni bunaltmisti.

Seninle kapisamaz bile metabolizmam ☺
33 yaşındayım
Çok fark yokmuş...
Artık canım yemek çekmiyor,
@yolcukardelen birlikte yarışsak mi?
Cuma günü kim güzel eksik verecek,
Ay inşallah 56 görürüm.
Şu an 3 litre su dan bir bardak kaldı, İstanbul çok sıcak ve terletiyor... Allahtan yanımda ek atlet aldım, yoksa hastalanırdım :)

@esperenzaa benim hedef kaçti bende unuttum :))

Merhaba kızlar
İncir ve kuru üzümle idare ediyorum
Akşam ne yiyeceğimi düşünmekle mesgulum
Sizlerin nasıl gidiyor
Merhaba canım benim de akşama kıymalı ıspanak pazi kavurma var yanına da yogurt olur büyük ihtimalle. Onun haricinde inanıyorum ki iyi gidecek.

Kızlar merak ediyorum sizin amacınız nedir. Mesela sıkı diyetler yapıp ideal kilonuza gelip daha sonra eski beslenme şeklinize geri dönmek mi? Mesela benim istediğim şey hayatımın bir dönemi değil de her zaman sağlıklı beslenmek. Kısacası diyeti bırakıp kısa süre sonra verdiğim kiloları geri almak istemiyorum. Kalıcı bir seyler olsun istiyorum. O yüzden elimden geldiğince kendi ekmeğimi, makarna mi yogurdumu evde kendim yapmaya çalışıyorum. Diyete uygun tatlı, poğaca, kurabiye tarifleri yapıyorum aslında her şeyden yapmaya çalışıyorum. Sizler böyle şeyler yapıyor musunuz?

Sevmediğim yemek yok ki saydıklarının hepsini seviyorum. Yemek yemek ben

Benim damak tadım sadece Türk mutfağına açık hiç yeni tatlar denemeye alışkın değilim .Yurt dışına tatil düşünüyorum ilerde ama kruvasanla kahvaltı kahveyle kahvaltı hayal bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…