- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben iyiyim tatlımMerhaba kızlar
İncir ve kuru üzümle idare ediyorum
Akşam ne yiyeceğimi düşünmekle mesgulum
Sizlerin nasıl gidiyor
Ölmemiştir ,ölü taklidi yapıyordurYok yok yemiyorum ama severim yani kilo problemim olmasa hep yerdim
Kız hormonlarım ölmüş benim
Bu cuma tartı sonrası hepinizi iyi silkeleyeceğim zatenesperenzaa şu Çiğdem’i temiz bir dövsen mi ?
Kaldı kı bende çok kaçamak yaptım, hem 59-55 inmek neden olmasın? 1 kg versen haftada en azindan daha çok yaklaşırsın... ki 5 günde 1 kg verebilirsin hareket artırarak
Zaten bugün reglim tam 20 gün gecikti. Var bi dengesizlik bendeBen iyiyim tatlımakşama taze fasulye,salata yoğurt yerim.
Ölmemiştir ,ölü taklidi yapıyordur
Bu cuma tartı sonrası hepinizi iyi silkeleyeceğim zatenönümüzdeki cumaya aç sefil mi dolaşırsınız bilmem spordan helak mı olursunuz onu da bilemem ama haftaya iyi eksi ile gelmeyeni takımın ortasında ezikleyeceğim
Beni yormayın sen çiğdem’e giriş sağlı sollu,çiğdem de sana girişsin sonra sultan da ikinize birden yüklensin
55 canım hedef kilom.Eki Görüntüle 2158951
Ramazan ve bayram dönüşü için gayet iyisin.Hatta izin döneminde de çok iyi idare etmişsin.
Bir de canım senin hedefin kaçtı? listelerden bakarım da biraz kolaycılık yapayım dedim
Çok fark yokmuş...Seninle kapisamaz bile metabolizmam ☺
33 yaşındayım
Biz de öptükkkkŞimdilik kaçtım
Uğrarım tekrar.
Öpüyorum hepinizi
Merhaba canım benim de akşama kıymalı ıspanak pazi kavurma var yanına da yogurt olur büyük ihtimalle. Onun haricinde inanıyorum ki iyi gidecek.Merhaba kızlar
İncir ve kuru üzümle idare ediyorum
Akşam ne yiyeceğimi düşünmekle mesgulum
Sizlerin nasıl gidiyor
Yok yok yemiyorum ama severim yani kilo problemim olmasa hep yerdim
Kız hormonlarım ölmüş benim
Sevmediğim yemek yok kiSeveceksen gözlemeyi sev , kuşbaşılı pideyi, iskenderi, pideli köfteyi sev
Sevmediğim yemek yok kisaydıklarının hepsini seviyorum. Yemek yemek ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?