Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bu soruyu sevdim cevap geliyore
Daha önce diyet yaptım 6 7 kiloydu fazlam verdi o zaman akşam yemeklerinde ekmeği kestim çaydan şekeri kestim kilomu 53 te sabitledim arada salsamda bu tarz beslenme beni 3 4 yıl götürdü. Sonra tüp bebek tedavileri hormon ilaçları iştahımı açtı 66 yı buldum buraya üye oldum şeker orucu yaptım tatlıyı bayağ kestim.Kışında diyete uygun kek kurabiye yapma planlarım var . Ama yaş geçtikçe metabolizma değişiyormuş anladım

Güzel şeyler için o kiloyu almışsın canım dikkat ettikten sonra kilolar gider kimisi daha zor kimimizin daha kolay inanmak lazım. Isterseniz burada denediğim ve test ettiğim bazı tarifleri sizlerle de paylasirim. Ne yani sağlıklı besleniyoruz diye yemeyelim mi bazı şeyleri

Kız normalde severimde bu sıcaklarda da hayal bile edemiyorum

Ama çok yakın burger bize
Sıcaklar daha da tetikliyor desem
canımHep birlikte hepimiz birbirimizden daha mutlu huzurlu yaşayalım inşallah
Tülay ele alınca kocayı da doğramadıysa iyioysa biz takınca dövecektik onu
Bence seveni seviyor olabilir yoksa takımın yarısı çöp olacakmalum gece sporu takımın milli sporu

Menü güzel, bol eksikli haftalar diliyorum, cgdmk dövsek mi ?
Sağ ol canım benimAyy ben kıyamam ki ona nasıl döveyimbu yöntem olur mu
Evet şu an iyim, açıkçası kendimce iyi gidiyorum, agustos başına 52 kilo olacağım:)
tabi sizlerin destekleriyle!!!
Şimdiden uyarıyorum bir iki gün böyle söyleyip kayboluyorsun, yine kaybolursan küserim mektubumu keserimküsmesem de çok fena eziklerim ulaşamayacaksın diye ona görenapsak iddiaya mı girsek
Su metabolizmandan biraccik bana da versene ☺
Bugün düne nazaran daha iyiydim. Yarın insallah sut detoksu yapicam bakalim, bütün umudu ona bagladim
O ne canım?
Hem ye hem dov
Yiyince zayifliyorum, dövünce de sekle girerim
Şekle sokuyorsa po dayaktan ben de yerim
Önümüzdeki haftayı dört gözle bekliyiciimm
Onlar hele bi artıyla gelsin bu hafta bak bakalım kurtulacaklar öı dilimdenher gün tartı fotosu atıp taciz ederim cgdmk Azyiyen_azimli
esperenzaa akşama ben de biftek yemeyi planlıyorum salatayla
Çıkışta kasaptan alıcam
afiyet bal şeker olsun canım

Aman dikkat et canım hasta olma Olur tabi ki ben seve seve yerim seni ama çiğdemciğimi de bırakamam, ikinize de kafa tutabilirim58im ben aramızda 400 gr mı var?
Kızlar beyaz kinoa hakkında bilgisi olan var mı ya da tecrübesi
Geçen markette denk geldi
Alayım dedim
hiç bilmiyorum canım

Benim damak tadım sadece Türk mutfağına açık hiç yeni tatlar denemeye alışkın değilim .Yurt dışına tatil düşünüyorum ilerde ama kruvasanla kahvaltı kahveyle kahvaltı hayal bile edemiyorum
Aslında güzel bişey. Bazı milletlerin yemeklerine göre bizimkiler çok daha sağlıklı. Kruvasanla kahvaltıdansa mis gibi Türk kahvaltısını tercih ederim bende bizim hamurişleri şeker anlayışımız kötü. Sen de yurtdışını bi kuruvasan için askıya alma bikaç gün yenir
Hee orasını bilemicem en yakın zamanda bilirim inş

Seveceksen gözlemeyi sev , kuşbaşılı pideyi, iskenderi, pideli köfteyi sev
Sayma annem sayma canım çekiiiiben çok severim
Bende tarçınlı süt içmeyi planlıyorum yemek kısmı muamma
Özüne döndüngeç yemeyeceksen yemek ye canım yarın olmadı içersin hatta yanına da elma ye
canım aslında niyetim sağlıklı biçimde ve verebildiğim en kısa sürede vermek.yasaklı dediğimiz ve çok sevdiğim şeyleri de korumada az miktarda yemek.

En son korkuyor muydun ben mi öyle hatırlıyoruminşallah dediğine göre bi ışık var gibi
Ya o değilde yeni gelen arkadaşlar bu diyet topiği değildi diye kontrol edecekler bi

Yardımcı olamadım amabak bizim bi efsane kabağımız var genellikle perşembe akşam yemeğinde tercih ediyoruz.hem lezzetli hem doyurucu.yarkn akşam onu deneyebilirsin tartı öncesi
Betten kabak salatası olarak farklı tarrifler bulabilirsin
Ben kabağı rendeleyip tereyağında az kavurup sevdiğim baharatlardan atıp sarımsaklı yoğurtla yiyorum

İyi akşamlar.
Sabah; yok
Ara öğün; yok
Öğle; yok
Ara öğün; 1/2 litre su, 1 yağsız tost( hastanede sonuç beklerken kantinde en zararsız şey buydu)
Akşam; yağsız patlamış mısır( şuan yapıyorum canım çekti, çok haldiz olduğum için kendimi şımartayım dedim. Cezalıksa cezamı bekliyorum )
Ara öğün; olmayacak.

Toplamdan 1 lt civarında su içtim içmeye devam edeceğim.
Spor: 9000 adım; 135 puan

esperanzaa S smygnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…