Kızlar merak ediyorum sizin amacınız nedir. Mesela sıkı diyetler yapıp ideal kilonuza gelip daha sonra eski beslenme şeklinize geri dönmek mi? Mesela benim istediğim şey hayatımın bir dönemi değil de her zaman sağlıklı beslenmek. Kısacası diyeti bırakıp kısa süre sonra verdiğim kiloları geri almak istemiyorum. Kalıcı bir seyler olsun istiyorum. O yüzden elimden geldiğince kendi ekmeğimi, makarna mi yogurdumu evde kendim yapmaya çalışıyorum. Diyete uygun tatlı, poğaca, kurabiye tarifleri yapıyorum aslında her şeyden yapmaya çalışıyorum. Sizler böyle şeyler yapıyor musunuz?
Canım fatsecret mi kullanıyorsun
Güzel şeyler için o kiloyu almışsın canım dikkat ettikten sonra kilolar gider kimisi daha zor kimimizin daha kolay inanmak lazım. Isterseniz burada denediğim ve test ettiğim bazı tarifleri sizlerle de paylasirim. Ne yani sağlıklı besleniyoruz diye yemeyelim mi bazı şeyleriBen bu soruyu sevdim cevap geliyore
Daha önce diyet yaptım 6 7 kiloydu fazlam verdi o zaman akşam yemeklerinde ekmeği kestim çaydan şekeri kestim kilomu 53 te sabitledim arada salsamda bu tarz beslenme beni 3 4 yıl götürdü. Sonra tüp bebek tedavileri hormon ilaçları iştahımı açtı 66 yı buldum buraya üye oldum şeker orucu yaptım tatlıyı bayağ kestim.Kışında diyete uygun kek kurabiye yapma planlarım var . Ama yaş geçtikçe metabolizma değişiyormuş anladım
Sıcaklar daha da tetikliyor desemKız normalde severimde bu sıcaklarda da hayal bile edemiyorum
Ama çok yakın burger bize
canımHahaha
Sen çok yaşa e mi? Hatta çok çok mutlu da yaşa
Tülay en son perşembe buradaymış. Bayramda kayınvalidesini doğramış olma ihtimalini düşünmüyor değilim
En sevdiğin konulardandı oysa
sevmez hatta seveni de sevmez
Sağ ol canım benimMenü güzel, bol eksikli haftalar diliyorum,cgdmk dövsek mi ?
Şimdiden uyarıyorum bir iki gün böyle söyleyip kayboluyorsun, yine kaybolursan küserim mektubumu keserimEvet şu an iyim, açıkçası kendimce iyi gidiyorum, agustos başına 52 kilo olacağım:)
tabi sizlerin destekleriyle!!!
O ne canım?Su metabolizmandan biraccik bana da versene ☺
Bugün düne nazaran daha iyiydim. Yarın insallah sut detoksu yapicam bakalim, bütün umudu ona bagladim
Şekle sokuyorsa po dayaktan ben de yerimHem ye hem dov
Yiyince zayifliyorum, dövünce de sekle girerim
Önümüzdeki haftayı dört gözle bekliyiciimmBen iyiyim tatlımakşama taze fasulye,salata yoğurt yerim.
Ölmemiştir ,ölü taklidi yapıyordur
Bu cuma tartı sonrası hepinizi iyi silkeleyeceğim zatenönümüzdeki cumaya aç sefil mi dolaşırsınız bilmem spordan helak mı olursunuz onu da bilemem ama haftaya iyi eksi ile gelmeyeni takımın ortasında ezikleyeceğim
Beni yormayın sen çiğdem’e giriş sağlı sollu,çiğdem de sana girişsin sonra sultan da ikinize birden yüklensin
afiyet bal şeker olsun canım
Aman dikkat et canım hasta olma
Çok fark yokmuş...
Artık canım yemek çekmiyor,
@yolcukardelen birlikte yarışsak mi?
Cuma günü kim güzel eksik verecek,
Ay inşallah 56 görürüm.
Şu an 3 litre su dan bir bardak kaldı, İstanbul çok sıcak ve terletiyor... Allahtan yanımda ek atlet aldım, yoksa hastalanırdım :)
@esperenzaa benim hedef kaçti bende unuttum :))
hiç bilmiyorum canımKızlar beyaz kinoa hakkında bilgisi olan var mı ya da tecrübesi
Geçen markette denk geldi
Alayım dedim
Aslında güzel bişey. Bazı milletlerin yemeklerine göre bizimkiler çok daha sağlıklı. Kruvasanla kahvaltıdansa mis gibi Türk kahvaltısını tercih ederim bendeBenim damak tadım sadece Türk mutfağına açık hiç yeni tatlar denemeye alışkın değilim .Yurt dışına tatil düşünüyorum ilerde ama kruvasanla kahvaltı kahveyle kahvaltı hayal bile edemiyorum
Hee orasını bilemicemSıcaklar daha da tetikliyor desem
canımHep birlikte hepimiz birbirimizden daha mutlu huzurlu yaşayalım inşallah
Tülay ele alınca kocayı da doğramadıysa iyioysa biz takınca dövecektik onu
Bence seveni seviyor olabilir yoksa takımın yarısı çöp olacakmalum gece sporu takımın milli sporu
Sayma annem sayma canım çekiiiiSeveceksen gözlemeyi sev , kuşbaşılı pideyi, iskenderi, pideli köfteyi sev
Özüne döndünBende tarçınlı süt içmeyi planlıyorum yemek kısmı muamma
canım aslında niyetim sağlıklı biçimde ve verebildiğim en kısa sürede vermek.yasaklı dediğimiz ve çok sevdiğim şeyleri de korumada az miktarda yemek.Kızlar merak ediyorum sizin amacınız nedir. Mesela sıkı diyetler yapıp ideal kilonuza gelip daha sonra eski beslenme şeklinize geri dönmek mi? Mesela benim istediğim şey hayatımın bir dönemi değil de her zaman sağlıklı beslenmek. Kısacası diyeti bırakıp kısa süre sonra verdiğim kiloları geri almak istemiyorum. Kalıcı bir seyler olsun istiyorum. O yüzden elimden geldiğince kendi ekmeğimi, makarna mi yogurdumu evde kendim yapmaya çalışıyorum. Diyete uygun tatlı, poğaca, kurabiye tarifleri yapıyorum aslında her şeyden yapmaya çalışıyorum. Sizler böyle şeyler yapıyor musunuz?
En son korkuyor muydun ben mi öyle hatırlıyorumAslında güzel bişey. Bazı milletlerin yemeklerine göre bizimkiler çok daha sağlıklı. Kruvasanla kahvaltıdansa mis gibi Türk kahvaltısını tercih ederim bendebizim hamurişleri şeker anlayışımız kötü. Sen de yurtdışını bi kuruvasan için askıya alma bikaç gün yenir
Hee orasını bilemicemen yakın zamanda bilirim inş
TeşekkürlerrrAman dikkat et canım hasta olmaOlur tabi ki ben seve seve yerim seni ama çiğdemciğimi de bırakamam, ikinize de kafa tutabilirim 58im ben aramızda 400 gr mı var?
hiç bilmiyorum canım
Yardımcı olamadım amaTeşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?