al cnm al :) insallah haftaya cuma guzel bi eksiyle gelir acigi kapatirim :) ikisidr iyi cok sukur. Ece memeyi birakiyo depresyondaCanımm çok sevindim dönüşüne.Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman.Zaten takım bu hafta tırtladıHaftata hepiniz bir atak yapıp bizi şampiyon yaparsınız.
Rüzgar ve Ece kuzusu nasıl canım?
Insallah cnm sizlerin destegiyle gidecek insallah :)Seni gördüm daha iyi oldum canım,geçen geçti bugünden itibaren gitmeye başlar o kilocuklar sen döndün ya
En son bir dilim baklavanın kan şekerini dengeleyeceğim yazmıştı@fitcivciv değil mi canısı
oyy canım benim, az kaldı sıkıntı olmaz inşallah
hosbulduk canim nasilsinHosgeldin canım ❤
Yok yok korkmuyorum merak ediyorum sadeceEn son korkuyor muydun ben mi öyle hatırlıyoruminşallah dediğine göre bi ışık var gibi
Ya o değilde yeni gelen arkadaşlar bu diyet topiği değildi diye kontrol edecekler bi
Anlamış bile olabilirlerYok yok korkmuyorum merak ediyorum sadecearkadaşlar ilerleyen zamanlarda benim ne kadar sapık olduğumu sizinde ne kadar ateşli hatunlar olduğunuzu anlar
ben değilim ama bi Mısır sever in kenafir gözü olabilirKızlarrrr kimin ahı tuttu bilmem ama mısırı yaktım
Salçasız a yağlı esmer bulgurdan pişav yaptım bir tabaklık. Yanına cacık ve salata var. Gitti mısırlar, son postaydı yaaa
esperanzaa
Ayy canım nasıl çekmişti sağlık olsun. Nem almış heralde.Anlamış bile olabilirler
ben değilim ama bi Mısır sever in kenafir gözü olabilir
İzin yeri yan gelip yatma yeri değildir55 canım hedef kilom.
Izindeyim diye yan gelip yatmadım
Sadece kk de takım kuralları biraz beni bunaltmisti.
Bu nedir buGoji beri çayıEki Görüntüle 2159013
ben denemedim canım,bilmiyorum:)Kızlar beyaz kinoa hakkında bilgisi olan var mı ya da tecrübesi
Geçen markette denk geldi
Alayım dedim
Kalori hesabı diyet yapıyorsun sanırım canım.Bence kilona göre aldığın kalori az .Başlangıçta güzel kilo versen de zamanla vücudun kıtlık moduna geçebilir .
Hareketlerin de iyi tatlım.
ahahaha.bence muhasebeciaMAN ALLAHIM BANKACI MISIN YOKSA BU NE HESAP KİTAP :)
Sorun çok güzel.Ben kilo verneye kendimi artık güzel bulmadığım için,oğlumun enerjisine yetişemediğim ve sağlık sorunları yaratmaya başladığı için karar vermiştim.3 gün yemek yiyemediğim dönem sonrasında midem hazır küçülmeye başladı diyerek krizi fırsata çevirmiştim.Hedef kiloma ulaştım şimdi onu korumaya çalışıyorum.Bayramda 3 gün otelde olduğum için biraz rutinlerimin dışına çıktım,eve döndüğümden beri dengelemeye çalışıyorum.63,9 ile mezun oldum şu an 64,5 civarındayım.Kızlar merak ediyorum sizin amacınız nedir. Mesela sıkı diyetler yapıp ideal kilonuza gelip daha sonra eski beslenme şeklinize geri dönmek mi? Mesela benim istediğim şey hayatımın bir dönemi değil de her zaman sağlıklı beslenmek. Kısacası diyeti bırakıp kısa süre sonra verdiğim kiloları geri almak istemiyorum. Kalıcı bir seyler olsun istiyorum. O yüzden elimden geldiğince kendi ekmeğimi, makarna mi yogurdumu evde kendim yapmaya çalışıyorum. Diyete uygun tatlı, poğaca, kurabiye tarifleri yapıyorum aslında her şeyden yapmaya çalışıyorum. Sizler böyle şeyler yapıyor musunuz?
Sıcaklarda çaydan çok harareti alırSıcaklar daha da tetikliyor desem
canımHep birlikte hepimiz birbirimizden daha mutlu huzurlu yaşayalım inşallah
Tülay ele alınca kocayı da doğramadıysa iyioysa biz takınca dövecektik onu
Bence seveni seviyor olabilir yoksa takımın yarısı çöp olacakmalum gece sporu takımın milli sporu
Bence istemem yan cebime koy diyenlerden esra:)) Maksat kalori yansın canım,bir çeşit metabolizma hızlandırma faaliyeti ya ondan diyete uygunEn son korkuyor muydun ben mi öyle hatırlıyoruminşallah dediğine göre bi ışık var gibi
Ya o değilde yeni gelen arkadaşlar bu diyet topiği değildi diye kontrol edecekler bi
Az yiyen azimlimizde tam politikacı havası yok mu? Lafa, vaade gelince mangalda kül bırakmıyor,iş icraate gelince dut yemiş bülbüle dönüyorSağ ol canım benimAyy ben kıyamam ki ona nasıl döveyim bu yöntem olur mu
Şimdiden uyarıyorum bir iki gün böyle söyleyip kayboluyorsun, yine kaybolursan küserim mektubumu keserimküsmesem de çok fena eziklerim ulaşamayacaksın diye ona göre napsak iddiaya mı girsek
O ne canım?
Şekle sokuyorsa po dayaktan ben de yerim
Önümüzdeki haftayı dört gözle bekliyiciimm
Onlar hele bi artıyla gelsin bu hafta bak bakalım kurtulacaklar öı dilimdenher gün tartı fotosu atıp taciz ederim @cgdmk @Azyiyen_azimli
afiyet bal şeker olsun canım
İnş cnm yhaAslında güzel bişey. Bazı milletlerin yemeklerine göre bizimkiler çok daha sağlıklı. Kruvasanla kahvaltıdansa mis gibi Türk kahvaltısını tercih ederim bendebizim hamurişleri şeker anlayışımız kötü. Sen de yurtdışını bi kuruvasan için askıya alma bikaç gün yenir
Hee orasını bilemicemen yakın zamanda bilirim inş
Kabak deyip geçmemek gerek.Yardımcı olamadım amabak bizim bi efsane kabağımız var genellikle perşembe akşam yemeğinde tercih ediyoruz.hem lezzetli hem doyurucu.yarkn akşam onu deneyebilirsin tartı öncesi
Betten kabak salatası olarak farklı tarrifler bulabilirsin
Ben kabağı rendeleyip tereyağında az kavurup sevdiğim baharatlardan atıp sarımsaklı yoğurtla yiyorum
Afiyet olmuş dşyelim cabım bu menün çok kötü olmuş.lokum,hamur kızartması,çikolata kötü.Bu tür şeyler yenildiğinde ceza veriyorum .bilgine canım.bugünden itibaren cıs coss yeme tamam mıEki Görüntüle 2159038 16 haziran menüm ve yaktıklarım
esperenzaa
Bu nasıl menüler aman yarabbim
Nasılsın canım,iyi misin?sonuçlar ne zaman çıkar?İyi akşamlar.
Sabah; yok
Ara öğün; yok
Öğle; yok
Ara öğün; 1/2 litre su, 1 yağsız tost( hastanede sonuç beklerken kantinde en zararsız şey buydu)
Akşam; yağsız patlamış mısır( şuan yapıyorum canım çekti, çok haldiz olduğum için kendimi şımartayım dedim. Cezalıksa cezamı bekliyorum)
Ara öğün; olmayacak.
Toplamdan 1 lt civarında su içtim içmeye devam edeceğim.
Spor: 9000 adım; 135 puan
esperanzaa @smygnc
Acını çok iyi anlıyorumKızlarrrr kimin ahı tuttu bilmem ama mısırı yaktım
Salçasız a yağlı esmer bulgurdan pişav yaptım bir tabaklık. Yanına cacık ve salata var. Gitti mısırlar, son postaydı yaaa
esperanzaa
Tamam canım.Takıma dönmeni dört gözle bekliyordum zaten.al cnm al :) insallah haftaya cuma guzel bi eksiyle gelir acigi kapatirim :) ikisidr iyi cok sukur. Ece memeyi birakiyo depresyonda
Insallah cnm sizlerin destegiyle gidecek insallah :)
hosbulduk canim nasilsin
Civciv olabilir miAnlamış bile olabilirler
ben değilim ama bi Mısır sever in kenafir gözü olabilir
Ayy canım nasıl çekmişti sağlık olsun. Nem almış heralde.
Akşam menüm; 8 kaşık pişav, 10 kaşık salata.
esperanzaa
Teşekkür ederimYardımcı olamadım amabak bizim bi efsane kabağımız var genellikle perşembe akşam yemeğinde tercih ediyoruz.hem lezzetli hem doyurucu.yarkn akşam onu deneyebilirsin tartı öncesi
Betten kabak salatası olarak farklı tarrifler bulabilirsin
Ben kabağı rendeleyip tereyağında az kavurup sevdiğim baharatlardan atıp sarımsaklı yoğurtla yiyorum
HayırCanım fatsecret mi kullanıyorsun
İçtin mi :))Bende tarçınlı süt içmeyi planlıyorum yemek kısmı muamma
İyiyimiş gerçektenMerhaba canım benim de akşama kıymalı ıspanak pazi kavurma var yanına da yogurt olur büyük ihtimalle. Onun haricinde inanıyorum ki iyi gidecek.
aMAN ALLAHIM BANKACI MISIN YOKSA BU NE HESAP KİTAP :)
Sağ ol canım benimAyy ben kıyamam ki ona nasıl döveyim bu yöntem olur mu
Şimdiden uyarıyorum bir iki gün böyle söyleyip kayboluyorsun, yine kaybolursan küserim mektubumu keserimküsmesem de çok fena eziklerim ulaşamayacaksın diye ona göre napsak iddiaya mı girsek
O ne canım?
Şekle sokuyorsa po dayaktan ben de yerim
Önümüzdeki haftayı dört gözle bekliyiciimm
Onlar hele bi artıyla gelsin bu hafta bak bakalım kurtulacaklar öı dilimdenher gün tartı fotosu atıp taciz ederim @cgdmk @Azyiyen_azimli
afiyet bal şeker olsun canım
İzin yeri yan gelip yatma yeri değildirBen de izinden eksi ile dönmüştüm. Biraz nefes alıp geri döndün diyelim
Bu nedir buİsmi pek bir egzotikmiş .
ben denemedim canım,bilmiyorum:)
Kalori hesabı diyet yapıyorsun sanırım canım.Bence kilona göre aldığın kalori az .Başlangıçta güzel kilo versen de zamanla vücudun kıtlık moduna geçebilir .
Hareketlerin de iyi tatlım.
ahahaha.bence muhasebeci
Bankacı değilim, yok. Hesap kitap işiyle alakası yoj çalıştığım pozisyonun . Ama içim rahat etmiyor , günlük hayatta detaycıyım evet
İnş cnm yha
Kabak deyip geçmemek gerek.Ben de çok seviyorum.
Hem pratik hem hafif hem de tartıda güzel sonuçlar veriyor.Daha ne yapsın bi kabak sorarım size a dostlar, a konşular
Afiyet olmuş dşyelim cabım bu menün çok kötü olmuş.lokum,hamur kızartması,çikolata kötü.Bu tür şeyler yenildiğinde ceza veriyorum .bilgine canım.bugünden itibaren cıs coss yeme tamam mı
Bu nasıl menüler aman yarabbim
Bugünden sonra olmaz tahminimce
Nasılsın canım,iyi misin?sonuçlar ne zaman çıkar?
Patlamış mısır elinde patlamış hahahaKimin gözü olacak caaanımmm
Vah vah tüh tüh.Yiyebilseydin bugün cezalık değildiBugüne özel bi kıyağım olacaktı
Acını çok iyi anlıyorumÇok üzüldüm çok Sen benden habersiz mısır patlatmak istersin, benim ahım tokat gibi patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?