Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımm çok sevindim dönüşüne.Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman.Zaten takım bu hafta tırtladıHaftata hepiniz bir atak yapıp bizi şampiyon yaparsınız.
Rüzgar ve Ece kuzusu nasıl canım?
al cnm al :) insallah haftaya cuma guzel bi eksiyle gelir acigi kapatirim :) ikisidr iyi cok sukur. Ece memeyi birakiyo depresyonda

Insallah cnm sizlerin destegiyle gidecek insallah :)
Hosgeldin canım ❤
hosbulduk canim nasilsin

En son korkuyor muydun ben mi öyle hatırlıyoruminşallah dediğine göre bi ışık var gibi
Ya o değilde yeni gelen arkadaşlar bu diyet topiği değildi diye kontrol edecekler bi
Yok yok korkmuyorum merak ediyorum sadece arkadaşlar ilerleyen zamanlarda benim ne kadar sapık olduğumu sizinde ne kadar ateşli hatunlar olduğunuzu anlar

Yok yok korkmuyorum merak ediyorum sadece arkadaşlar ilerleyen zamanlarda benim ne kadar sapık olduğumu sizinde ne kadar ateşli hatunlar olduğunuzu anlar
Anlamış bile olabilirler
Kızlarrrr kimin ahı tuttu bilmem ama mısırı yaktım
Salçasız a yağlı esmer bulgurdan pişav yaptım bir tabaklık. Yanına cacık ve salata var. Gitti mısırlar, son postaydı yaaa
esperanzaa
ben değilim ama bi Mısır sever in kenafir gözü olabilir

55 canım hedef kilom.
Izindeyim diye yan gelip yatmadım
Sadece kk de takım kuralları biraz beni bunaltmisti.
İzin yeri yan gelip yatma yeri değildirBen de izinden eksi ile dönmüştüm. Biraz nefes alıp geri döndün diyelim
Bu nedir buİsmi pek bir egzotikmiş .
Kızlar beyaz kinoa hakkında bilgisi olan var mı ya da tecrübesi
Geçen markette denk geldi
Alayım dedim
ben denemedim canım,bilmiyorum:)
Kalori hesabı diyet yapıyorsun sanırım canım.Bence kilona göre aldığın kalori az .Başlangıçta güzel kilo versen de zamanla vücudun kıtlık moduna geçebilir .
Hareketlerin de iyi tatlım.
aMAN ALLAHIM BANKACI MISIN YOKSA BU NE HESAP KİTAP :)
ahahaha.bence muhasebeci

Son düzenleme:
Sorun çok güzel.Ben kilo verneye kendimi artık güzel bulmadığım için,oğlumun enerjisine yetişemediğim ve sağlık sorunları yaratmaya başladığı için karar vermiştim.3 gün yemek yiyemediğim dönem sonrasında midem hazır küçülmeye başladı diyerek krizi fırsata çevirmiştim.Hedef kiloma ulaştım şimdi onu korumaya çalışıyorum.Bayramda 3 gün otelde olduğum için biraz rutinlerimin dışına çıktım,eve döndüğümden beri dengelemeye çalışıyorum.63,9 ile mezun oldum şu an 64,5 civarındayım.
Karatay tarzı besleniyorum genelde.Arada küçük sapmalarım olsa da dengelemeye çalışıyorum.
Tariflerini paylaşırsan da çok mutlu olurum

Sıcaklarda çaydan çok harareti alırBence takımcak gidip Tulay’ı ve eşini dövüp dönelim.Bu kadar merakta bırakılmaz ki insan
En son korkuyor muydun ben mi öyle hatırlıyoruminşallah dediğine göre bi ışık var gibi
Ya o değilde yeni gelen arkadaşlar bu diyet topiği değildi diye kontrol edecekler bi
Bence istemem yan cebime koy diyenlerden esra:)) Maksat kalori yansın canım,bir çeşit metabolizma hızlandırma faaliyeti ya ondan diyete uygun
Az yiyen azimlimizde tam politikacı havası yok mu? Lafa, vaade gelince mangalda kül bırakmıyor,iş icraate gelince dut yemiş bülbüle dönüyor
Haftaya bomb gibi gelmeyenin pimini çekip fitilini ateşleyelim.Benim gözüme kestirdiğim bir iki kişi var zaten

İnş cnm yha
Kabak deyip geçmemek gerek.Ben de çok seviyorum.
Hem pratik hem hafif hem de tartıda güzel sonuçlar veriyor.Daha ne yapsın bi kabak sorarım size a dostlar, a konşular
Afiyet olmuş dşyelim cabım bu menün çok kötü olmuş.lokum,hamur kızartması,çikolata kötü.Bu tür şeyler yenildiğinde ceza veriyorum .bilgine canım.bugünden itibaren cıs coss yeme tamam mı

Bu nasıl menüler aman yarabbim
Bugünden sonra olmaz tahminimce
Nasılsın canım,iyi misin?sonuçlar ne zaman çıkar?
Patlamış mısır elinde patlamış hahahaKimin gözü olacak caaanımmm
Vah vah tüh tüh.Yiyebilseydin bugün cezalık değildiBugüne özel bi kıyağım olacaktı
Kızlarrrr kimin ahı tuttu bilmem ama mısırı yaktım
Salçasız a yağlı esmer bulgurdan pişav yaptım bir tabaklık. Yanına cacık ve salata var. Gitti mısırlar, son postaydı yaaa
esperanzaa
Acını çok iyi anlıyorumÇok üzüldüm çokSen benden habersiz mısır patlatmak istersin, benim ahım tokat gibi patlar

al cnm al :) insallah haftaya cuma guzel bi eksiyle gelir acigi kapatirim :) ikisidr iyi cok sukur. Ece memeyi birakiyo depresyonda

Insallah cnm sizlerin destegiyle gidecek insallah :)
hosbulduk canim nasilsin
Tamam canım.Takıma dönmeni dört gözle bekliyordum zaten.
Oyyy yerim Ece’yi.Kuzum depresyonda ha.Kolay gelsin canım

Teşekkür ederim
Ben de bu ara düşünüyordum
Uygulasam iyi olucak
Kabağı severim zaten

aMAN ALLAHIM BANKACI MISIN YOKSA BU NE HESAP KİTAP :)

Bankacı değilim, yok. Hesap kitap işiyle alakası yoj çalıştığım pozisyonun . Ama içim rahat etmiyor , günlük hayatta detaycıyım evet
Teşekkrür ederim sana da afiyet olsun
Evet ismi egzotik
Sesli güldüm :))
Çaycı abiye demişti arkadaş Benim için o “goji beri” içiyo die ... ona da gülmüştüm :))
Ayda 10 kilo verdiriyormuş güya bakalım
Yani diyette zayıflamaya yardımcı...
1600 küsürlü birşey almam gereken kalori ama 1.500 den fazla aldığımda kilo veremiyorum maalesef
Kalori diyeti çok zor ama bu ikinci diyet yapışım
O zaman da kalori diyeti yapmıştım 1 ay verdim kilo ama sora dikkat etmedim
Daha doğrusu iddiaya girdim die vermiştim
Bu kez şekerden ve hamur işinden uzak durmak istiyorum kısmetse
Geçen diyetimde öyle bir amacım yoktu
I kadar tatlı yiyorum Kİ , kendi tatlımı yiyip başka masadaki tabaklardan da alıyordum Kİ bunu ailem de arkadaşlarım da bilir
Bi anda 14 küsür küçük tulumba
Aynı anda bir cheesecake bir tiramısu söyleyip yiyordum
Tamam herkes böyle şişmanlıo ama ben bu kadar tatlı yememe rağmen şişman sayılmam aslında da 5 kilom fazla ama ben daha çok vericem inşallah
CızLara dikkat edeyim
Puanlarımı yarın toplu hesaplasam olur mu gece,

Yaaa bu hakkımı sonraya saklaya bilir miyim
Canım valla cerrah krem ve ilaç verdi. Haftaya kontrole gideceğim. O zamana kadar ilaçlar ve kremler kullanacağım çok severim yaa
Canım kan tahlilim çıktı ama doktorlar görüşemedim yarın sabah arayacağım. Kan değerlerim de bir sıkıntı var kan hücreleri ile ilgili kısımlarda. Bakalım ne olacak.
Ayrıca kadın doğum bana 3 adet ilaç verdi. Sağlam yemek ye tok karnına iç dedi bir ilaç için o yüzden birazcık porsiyonu mu çoğalttım
Şuan midem 4 ilaçla doldu hepsini de ayrı ayrı bir bardak suyla içtim resmen gölet oldu
Smear testi ise sanırım 15 gün sonra çıkacak.

Bu arada konu dağılmadan hakkım saklı kalabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…