- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşgeldin sanırım seni ilk defa görüyorum :)Merabalar öncelikle utandığım için herkese yazamayacağım ama bana yorum yapanlardan yorum yapmaya başlamayı düşünüyorum. O yüzden yorum yapamadıklarım beni yanlış anlamasın
Menüm
Sabah 9.30 da uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım menüm
Kahvaltı
• 2 yumurta
• 1 dilim ekmek
• 1 bardak vişne suyu
• Hazır dilimli paketlerden aç-bitir 2 dilim salam
Öğlen
• 1 adet dondurma (100 ml)
Akşam
• 1 tabak soslu yoğurtlu erişte
Akşam 8 gibi 2 bardak şekerli çay. Şekersiz içemiyorum malesef.
Diyet gibi yapamadım bol karbonhidrat içeriyor dünden kalan yemeği yedim malesef. Ama şimdi daha uygun pişirebilirim
Hoşgeldin sanırım seni ilk defa görüyorum :)
Menünde hiç bir öğün uygun değil sende farkındasındır. Zamanla diyet moduna girersin burdaki arkadaşların menülerini göre göre
Teşekkür ederim canım.Nasılsın bidenem,sultan’ımAfiyet olsun canım
Zaten bi çay tiryakileri var bir de
Aman iyi olsun da biz merak ettiğimizde kalalım önemli değil @medgic26
Tam üstüne bastın, kaldırma ezilsinbu hafta kanmıyorum vaadlerine, hele bi tutmasın kurtulamayacak dilimden
olur mu olur, Mısır zayıflatıyormuş metabolizmayı hızlandırıyormuş yoksa bilmiyor muydunuztüm diyetisyenler her öğüne koyar bi koca tabak
Afiyet olsun şimdidenTeşekkür ederim
Ben de bu ara düşünüyordum
Uygulasam iyi olucak
Kabağı severim zaten
Ben de kullanmıştım bi ara, tahmini vermen gereken kiloyu da o hesaplıyor güEldiHayır
Diyet arkadaşım
Süpersin canım, iyi atlatmışsınKızlar misafirlikteyim ve çayın yanında serbetli tatlı ve kurabiye var. Ve ben bugün sıfır kaçamak yaptım
Çok güldüm
umarım eşli kısmının eşinle yani kocanla olduğunu düşünmemişsindirSpor yarışması eşliyse biz kesin kaybederiz@esperenzaa
umarım eşli kısmının eşinle yani kocanla olduğunu düşünmemişsindir
aynı be yaTeşekkür ederim canım.Nasılsın bidenem,sultan’ım
Hahaha.
Bu haftayı ben de merakla bekliyorum.
Azyiyen_azimli pişttt yavru kuş sana diyoruz.Hedef ve vaatlerini yerine getirmezsen önümüzdeki cuma senin için let the lync begin
Çok tatlısınÖyle düşünmüştüm
Afiyet olsun tatlım. kahvaltıdaki vişne suyu büyük ihtimalle hazır gıda değil mi? Şayet öyle ise safi şeker aldın demdktir. yok hazır değil de kendi yaptığın ise meyvenin en sağlıklı kısmını çöpe atıp yine şeker aldın demektir:)Merabalar öncelikle utandığım için herkese yazamayacağım ama bana yorum yapanlardan yorum yapmaya başlamayı düşünüyorum. O yüzden yorum yapamadıklarım beni yanlış anlamasın
Menüm
Sabah 9.30 da uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım menüm
Kahvaltı
• 2 yumurta
• 1 dilim ekmek
• 1 bardak vişne suyu
• Hazır dilimli paketlerden aç-bitir 2 dilim salam
Öğlen
• 1 adet dondurma (100 ml)
Akşam
• 1 tabak soslu yoğurtlu erişte
Akşam 8 gibi 2 bardak şekerli çay. Şekersiz içemiyorum malesef.
Diyet gibi yapamadım bol karbonhidrat içeriyor dünden kalan yemeği yedim malesef. Ama şimdi daha uygun pişirebilirim
zamanla daha iyi olacak tatlım.Önemli olan azimli ve iradeli olman.Aslında nelerin yanlış olduğunu bilmiyorum. Sadece az yemeye çalışıyorum
Afiyet olsun tatlım. kahvaltıdaki vişne suyu büyük ihtimalle hazır gıda değil mi? Şayet öyle ise safi şeker aldın demdktir. yok hazır değil de kendi yaptığın ise meyvenin en sağlıklı kısmını çöpe atıp yine şeker aldın demektir:)
Öğlen öğün yok sadece dondurma var ki ,bu da şeker:)
Akşam da erişte olmamış tatlım.
İlk günün bocalaması diyelim.
Akşam sebze yemeği,bol yoğurt ve salata inan daha güzel tok tutar seni.
zamanla daha iyi olacak tatlım.Önemli olan azimli ve iradeli olman.
Allah iyiliğini versin e mi?Afiyet olsun şimdiden
Ben de kullanmıştım bi ara, tahmini vermen gereken kiloyu da o hesaplıyor güEldi
Süpersin canım, iyi atlatmışsın
Çok güldüm
umarım eşli kısmının eşinle yani kocanla olduğunu düşünmemişsindir
çiğdemlerimize bayram iyi gelmedi.Nazara geldiler.aynı be yayok bir değişiklik aç aç geziyoruz
kalan bir, herkes dökecek eteğindekileri cumaya@Azyiyen_azimli sana diyoruz piştt, kayboldun yine kayboldun demişken cgdmk şişko rakibem nerdesin (sen umutsuzluğa katıldıkça sana böyle demeye karar verdim belki toparlarsın kendini ) toparlamazsan şişko şişko gezersin
Canım çok tatlısın ya:))Öyle düşünmüştüm
Iyi geceler kızlar
Menüm
06.00
2 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim peynir
Yeşillik
3 çeri domates
1 közlenmiş kapya biber
1 salatalık
7-8 çiğ yer fıstığı
12.30
Islim kebabı (patlıcan kızartma değil)
4 5 tane bürüksel lahanası
Domates salatası
3 kaşık yoğurt
1 bardak ayran (yoğurt + ayran biraz saçma oldu)
16.00
4 badem 3 fındık
19.00
6 y.kaşığı fırında istiridye mantarı, biber, domates,patlıcan, soğan
Su 2 ltesperenzaa
Beyaz ekmek, işlenmiş gıdalar (salam,sosis), şekerli olan herşey, glikoz şurubu içeren her tatlı, unla yapılmış yemekler (hamurişi, çorbalar vs), paketli gıdalar (form bisküvi gibi şeylerde dahil), pilav(haftada 3 kaşık bulgur pilavı olabilir), makarna(spor yapıyorsan kepekli makarna az miktarda yenebilir) bunlar diyetimizde olmaması gerekenler. Her türlü sebze, et, doğal olan herşey ( meyve biraz sorunlu sadece) hayatımızda olabilir. Bunlar sadece diyet için değil sağlıklı beslenmek için olması gerekenler. O saydığım yasakların hepsi insanı hastalık sahibi yapıyorAslında nelerin yanlış olduğunu bilmiyorum. Sadece az yemeye çalışıyorum
Kız dur sen o da geliyo en kısa zamandaAfiyet olsun canımm
Maşallah Esram sana.Seni severdim zaten bu yeni Esra’ya aşuk oldum.Bir de sporların gelirse mecnun olup çöllere düşerim
Kız dur sen o da geliyo en kısa zamanda
Çok tatlısıntakım içinde eşleşmeler oluyor canım kastedilen o
Canım çok tatlısın ya:))
İki takım belirliyorum ve her takım birbiri ile ve takımlardaki kişiler de rakşpleri ile yarışıyor.Yarın gece listeyi paylaşırım.cuma gününden itibaren spor yarışları başlar.daha iyi anlarsın.
Tavukları pişirine kadar 20 kilo vermeye and içti bu kız
Sonra da tavukları pişirmişem
Beyaz ekmek, işlenmiş gıdalar (salam,sosis), şekerli olan herşey, glikoz şurubu içeren her tatlı, unla yapılmış yemekler (hamurişi, çorbalar vs), paketli gıdalar (form bisküvi gibi şeylerde dahil), pilav(haftada 3 kaşık bulgur pilavı olabilir), makarna(spor yapıyorsan kepekli makarna az miktarda yenebilir) bunlar diyetimizde olmaması gerekenler. Her türlü sebze, et, doğal olan herşey ( meyve biraz sorunlu sadece) hayatımızda olabilir. Bunlar sadece diyet için değil sağlıklı beslenmek için olması gerekenler. O saydığım yasakların hepsi insanı hastalık sahibi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?