Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler kızlar

Menüm
06.00
2 haşlanmış yumurta

07.30
1 dilim peynir
Yeşillik
3 çeri domates
1 közlenmiş kapya biber
1 salatalık
7-8 çiğ yer fıstığı

12.30
Islim kebabı (patlıcan kızartma değil)
4 5 tane bürüksel lahanası
Domates salatası
3 kaşık yoğurt
1 bardak ayran (yoğurt + ayran biraz saçma oldu )

16.00
4 badem 3 fındık

19.00
6 y.kaşığı fırında istiridye mantarı, biber, domates,patlıcan, soğan

Su 2 lt esperenzaa

Hoşgeldin sanırım seni ilk defa görüyorum :)
Menünde hiç bir öğün uygun değil sende farkındasındır. Zamanla diyet moduna girersin burdaki arkadaşların menülerini göre göre

Hoşgeldin sanırım seni ilk defa görüyorum :)
Menünde hiç bir öğün uygun değil sende farkındasındır. Zamanla diyet moduna girersin burdaki arkadaşların menülerini göre göre

Aslında nelerin yanlış olduğunu bilmiyorum. Sadece az yemeye çalışıyorum

Teşekkür ederim canım.Nasılsın bidenem,sultan’ım
Hahaha.
Bu haftayı ben de merakla bekliyorum.

Azyiyen_azimli pişttt yavru kuş sana diyoruz.Hedef ve vaatlerini yerine getirmezsen önümüzdeki cuma senin için let the lync begin

Teşekkür ederim
Ben de bu ara düşünüyordum
Uygulasam iyi olucak
Kabağı severim zaten
Afiyet olsun şimdiden
Hayır
Diyet arkadaşım
Ben de kullanmıştım bi ara, tahmini vermen gereken kiloyu da o hesaplıyor güEldi
Kızlar misafirlikteyim ve çayın yanında serbetli tatlı ve kurabiye var. Ve ben bugün sıfır kaçamak yaptım
Süpersin canım, iyi atlatmışsın
Çok güldüm
Spor yarışması eşliyse biz kesin kaybederiz @esperenzaa
umarım eşli kısmının eşinle yani kocanla olduğunu düşünmemişsindir

aynı be yayok bir değişiklik aç aç geziyoruz
kalan bir, herkes dökecek eteğindekileri cumaya@Azyiyen_azimli sana diyoruz piştt, kayboldun yinekayboldun demişken cgdmk şişko rakibem nerdesin (sen umutsuzluğa katıldıkça sana böyle demeye karar verdim belki toparlarsın kendini) toparlamazsan şişko şişko gezersin

Afiyet olsun tatlım. kahvaltıdaki vişne suyu büyük ihtimalle hazır gıda değil mi? Şayet öyle ise safi şeker aldın demdktir. yok hazır değil de kendi yaptığın ise meyvenin en sağlıklı kısmını çöpe atıp yine şeker aldın demektir:)
Öğlen öğün yok sadece dondurma var ki ,bu da şeker:)
Akşam da erişte olmamış tatlım.
İlk günün bocalaması diyelim.
Akşam sebze yemeği,bol yoğurt ve salata inan daha güzel tok tutar seni.
zamanla daha iyi olacak tatlım.Önemli olan azimli ve iradeli olman.

Teşekkür ederim. Yarın inşallah eksiksiz gelirim. Spor düşündürüyor. Evim çok yokuşta. Yaklaşık 7-8 dk yokuş çıkıyorum. Tabi inerken 2-3 dk. 2 kere markete gidip gelsem bu iş tamamdır

Allah iyiliğini versin e mi?
Eşimle sguat,şınav leslie neyim yaptığımı hayal ettim birden ayyy koptum canım
çiğdemlerimize bayram iyi gelmedi.Nazara geldiler.
cgdmk kuzum beğenilerin gelşyor sen gelmiyorsun.valla çok ayıp ediyorsunşampiyona şeker değil kötek geliyor

Afiyet olsun canımm
Maşallah Esram sana.Seni severdim zaten bu yeni Esra’ya aşuk oldum.Bir de sporların gelirse mecnun olup çöllere düşerim

Beyaz ekmek, işlenmiş gıdalar (salam,sosis), şekerli olan herşey, glikoz şurubu içeren her tatlı, unla yapılmış yemekler (hamurişi, çorbalar vs), paketli gıdalar (form bisküvi gibi şeylerde dahil), pilav(haftada 3 kaşık bulgur pilavı olabilir), makarna(spor yapıyorsan kepekli makarna az miktarda yenebilir) bunlar diyetimizde olmaması gerekenler. Her türlü sebze, et, doğal olan herşey ( meyve biraz sorunlu sadece) hayatımızda olabilir. Bunlar sadece diyet için değil sağlıklı beslenmek için olması gerekenler. O saydığım yasakların hepsi insanı hastalık sahibi yapıyor

Çok tatlısıntakım içinde eşleşmeler oluyor canım kastedilen o

Siz de oylesiniz teşekkür ederim :)

Eşimle sguat,şınav leslie neyim yaptığımı hayal ettim birden ayyy koptum canım[/QUOTE]

Siz de çok tatlısınız teşekkür ederim ilk yarışmada gözlemci olsam olur mu
Benim eşim eskiden spor salonunda fitness eğitmeniydi bir zamanlar gitmiştim. O yaparken iyi de ben yaparken çok gülüyordu ben de biraz salondaki kızlardan kıskandıgım için yapıyordum. O işten çıkınca saldım kendimi. Istah da açılmıştı. Yedikçe de gobeklendik. Balkon ailesi olduk

Anladım çok teşekkür ederim. Sebze çok severim bol bol pişecek o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…