Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben facebookta çatlaklar için bir ürün görüyorum sürekli, insanlar çok memnunmuş ama ne kadar doğru bilemicem

Bendekiler kucuk kucuk ama o kadar cok ki. Kılcal damarlarım benim belirgindir onlardan bile çok. Benzer resim bulabilirsem google dan koyayım. Ben o tarz internette satılan şeylere güvenemiyorum. Hap diye kapsül içine un koyup satıyorlarmış :/

Zamanla düzenini otutturursun canım hepimiz o yollardan geçtik

Eki Görüntüle 2159213

Kendimi çeksem bu kadar olabilirdi. Aynen böyle. yırtılmamış yer yok gerçekten kalcam basenim ve diz arkasında (
Bazı insanların cildi hassas olabiliyor. Bildiğim doğal yöntem gülyağı var. Malum onunda kilosu 50 bin TL. Totomuza o kadar yatırıma gerek var mı bilemedim

Bi an ben de düşünemedimÇiğdemler arası derin bi bağ var gakiba cgdmk döner bugün, gitmiştir görümceler

Bu arada kızlar seabahar’ın eşi kalp krizinden vefat etmiş. Paylaşım alanına yazmıştı.
Baş sağlığı dilemek isterseniz paylaşım alanına yazarsınız.

Günaydın canlarım takımı ben kapatmışım ben açayım
Evet şekerden kurtulmamız lazım
O siteyi çok beğendim ben
Kafanı daha az yoruyor
Evet biliyorum onu , şişman şişman konuşup... :)
Günaydınnnn
seaBahAR çok üzüldüm aaah ahh
Ne desem boş
allah sabır versin

SABAH
1 DİLİM EKMEK
PEYNİR,AZ TEREYAĞ
ŞEKERSİZ ÇAY
1 KURU KAYISI

ÖĞLEN
1 TABAK SULU KÖFTE
1 BARDAK AYRAN

ARA
ŞEKERSİZ ÇAY
1 HURMA 1 KURU KAYISI

AKŞAM
PEYNİRLİ YOĞURTLU TARHANA

ARA
TARÇINLI SÜT

GECE ÇOK AÇTIM BEE GURUL GURUL UYUDUM
SU 2 LİTRE YAKIN
30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ= 30 PUAN

@esperenzaa fattylamb94

Bugün 58e inerek giris yapıyorum

Afiyet olsun menün güzel ama akşam tarhana içeceğine güzel bi yemek yesen aç yatmazsın hem de metabolizman güzel çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…