- 21 Eylül 2017
- 2.869
- 7.102
- 158
Ben facebookta çatlaklar için bir ürün görüyorum sürekli, insanlar çok memnunmuş ama ne kadar doğru bilemicem
Zamanla düzenini otutturursun canım hepimiz o yollardan geçtikSuyu yazmadim bilmiyordum 3 lt kadar içmiş olabilirim.
Meyve suyunu konuşmayalımutandim yazmaya
Ekmegim tam buğday beyaz ekmek almıyoruz.
Salamı da protein saymıştım artık yemem :)
Yumurtam da haşlanmış. Bazen pisiriyorum ama genelde haşlıyorum
Ben facebookta çatlaklar için bir ürün görüyorum sürekli, insanlar çok memnunmuş ama ne kadar doğru bilemicem
Zamanla düzenini otutturursun canım hepimiz o yollardan geçtik
Bazı insanların cildi hassas olabiliyor. Bildiğim doğal yöntem gülyağı var. Malum onunda kilosu 50 bin TL. Totomuza o kadar yatırıma gerek var mı bilemedimEki Görüntüle 2159213
Kendimi çeksem bu kadar olabilirdi. Aynen böyle.yırtılmamış yer yok gerçekten kalcam basenim ve diz arkasında (
Bende uyuyacağım esperenzam işten geldiğim gibi uyumuştumda o yüzden uyandım şimdi. Iyi geceler kürdan bacağım
Bazı insanların cildi hassas olabiliyor. Bildiğim doğal yöntem gülyağı var. Malum onunda kilosu 50 bin TL. Totomuza o kadar yatırıma gerek var mı bilemedim
Iyi geceler
Bi an ben de düşünemedimAllah iyiliğini versin e mi?
Eşimle sguat,şınav leslie neyim yaptığımı hayal ettim birden ayyy koptum canım
çiğdemlerimize bayram iyi gelmedi.Nazara geldiler.
cgdmk kuzum beğenilerin gelşyor sen gelmiyorsun.valla çok ayıp ediyorsun şampiyona şeker değil kötek geliyor
Şeker en tatlı zehirdir diyor ya karatay The Sugar filmini izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.Şekerin bize yaptıklarına dair çok güzel bir film.
Spor puanlarını toplu hesaplasan da olur,esas hesaplama cuma gününden itibaren başlayacak canım.Eşli spor yarışması başlatacağım da
Teşekkür ederim canımEn yakın zamanda hedef kilona kavuşur bir ömür korursun inşallah.Mezun olmama rağmen burada olmak beni de çok iyi frenliyor.
Eylüle kadar aktif olarak burada olurum,hepinizin mezuniyetini görürüm inşallah
Yemediğini tahmin ediyorumYanıltmazsın beni
bu kilo verme serüveni hepimizi az çok yalancı yaptıbenim bahanem hep aynıdır.Şekerim var ,dokanıyor diyorum
Bir insan hem gıcık hem de sevimli olunuyormuş canan karatayda öğrendim.
Bir de şişman şişman konuşup adamın asabını bozmayın capsi var en sevdiğim odur
Afiyet olsun şimdiden
Ben de kullanmıştım bi ara, tahmini vermen gereken kiloyu da o hesaplıyor güEldi
Süpersin canım, iyi atlatmışsın
Çok güldüm
umarım eşli kısmının eşinle yani kocanla olduğunu düşünmemişsindir
Bu arada kızlar seabahar’ın eşi kalp krizinden vefat etmiş. Paylaşım alanına yazmıştı.
Baş sağlığı dilemek isterseniz paylaşım alanına yazarsınız.
Evet şekerden kurtulmamız lazımGünaydın canlarımtakımı ben kapatmışım ben açayım
İyi yapmışsınİÇTİM CANIM SÜT BENİ TOK TUTUYOR
Bugün 58e inerek giris yapıyorumAllah iyiliğini versin e mi?
Eşimle sguat,şınav leslie neyim yaptığımı hayal ettim birden ayyy koptum canım
çiğdemlerimize bayram iyi gelmedi.Nazara geldiler.
cgdmk kuzum beğenilerin gelşyor sen gelmiyorsun.valla çok ayıp ediyorsun şampiyona şeker değil kötek geliyor
Evet canım dönüyorum, dün gittiler ama dün hazır değildimBi an ben de düşünemedimÇiğdemler arası derin bi bağ var gakiba cgdmk döner bugün, gitmiştir görümceler
Afiyet olsun menün güzel ama akşam tarhana içeceğine güzel bi yemek yesen aç yatmazsın hem de metabolizman güzel çalışırSABAH
1 DİLİM EKMEK
PEYNİR,AZ TEREYAĞ
ŞEKERSİZ ÇAY
1 KURU KAYISI
ÖĞLEN
1 TABAK SULU KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
ARA
ŞEKERSİZ ÇAY
1 HURMA 1 KURU KAYISI
AKŞAM
PEYNİRLİ YOĞURTLU TARHANA
ARA
TARÇINLI SÜT
GECE ÇOK AÇTIM BEE GURUL GURUL UYUDUM
SU 2 LİTRE YAKIN
30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ= 30 PUAN
@esperenzaafattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?